Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR402.25 FtUSD383.58 FtCHF426.62 FtGBP483.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
csak egyenesen! különben baj lesz föleg betonon de asszem ugy van h ha nem nyomod és még be van kapcsolva akkor fel ugrik és kikapcsol kanyarodáskor elvileg
Üdv Vlagyisok.
Szeritem is a csap lehet begyógyulva nálam is előfordul,mivel ritkán használom,hogy 1 kicsit megszorul.
Egy kis csisszpapír + zsír csodákra képes.
Valóban célszerű indulásnál 1 kicsit megmozgatva bekapcsolni,nehogy a szerkezet károsodjon.
Az én trakim is így járt,a volt gazdájánál.
1-ik kerék az aszfalton a másik füvön,mögötte kocsi tele gabonával.
Elrugta magát a füvön lévő kerék,az ipse meg rátaposott a 44-es bakancsával a difizárra.
Rögtön ledarálta a fogakat.
Mesélték,hogy anno 70000ft volt a komplett difi.
Mellékesen megjegyzem nem MBP való a dühös mögé 6tonna gabonával.
Csőváz B Peti
Általában ha megállsz felugrik.De menet közben is fel ugrik egy idő után ha nem is rögtön.De ha egyik alkalommal sem ugrik fel akkor tolj neki egy hátrafelét..És ha akkor se akkor tényleg szedd szét mert be van rohadva a csap és szorúl...
csak el kell engedni és a rugó majd felnyomja
de én is erre a picit mozdítok rajta elöre és akkor nyomom le elvet követem mer nekem se kapcsol be állo helyzetbe
Ja de ha nincs fogon a kerék meg a kapcsolóhüvely,akkor csak menet közbe lehet lenyomni.mikor lassan engeded fel a kuplungot akkor kell lenyomni.Ha akkor sem megy be van rohadva a csap ha belül minden rendben van.De én 90%ba a csapra tippelek ha még nem lett használva a difizár rajta..
Be van rohadva a csap.Szétszedés csiszolás zsírzás és menni kell neki ha belül nincs gond...Az alsó trepnileezeket ki kell szedni és aztánlátsz mindent már...
Helo!
Én még soha nem használtam a bolygókereket.Hogyan kéne lenyomni a lábunkal,hogy bekapcsoljon a difi?Mert hiába álok rá nem mén le.Mi lehet a baj??
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Deák Pál küldte be 2009-06-23 10:21:18-kor
Üdv mindenkinek!
Tudja valaki, hogy mi lehet az oka ha sebeségbe kapcsoláskor recseg a T25 váltója?
Mekkora távolságra kell álítani a kuplungszerkezet kiemelő villáit a szerkettől?
Hali hali.Kérdezném használ e valaki Vlagyi után vízszintes tengelyű szártépőt mulcsolót.Érdekelne valami konkrét tipus amivel még velepírnak a paripák.Köszönöm.B Peti.
pffff azt nem tudom.Majd ha aratás lesz és látni fogom hogy mennyivel kevesebb lesz a termés akkor tudok mondani dolgokat.A burgonya nemtudom mennyire heveri ki.Amit újra vetek az nem veszélyes.Pár százezer.Plussz a munka.De avval a pár százzal akár mit is tudtam volna kezdeni.De az szomorít el hogy a zöldség répa betakarítással csúszok majd sokat.Remélem kedvez majd az ősz...
Hát próbálom javítgatni őket növénykondicionálóval.Valami helyrejön valami viselni fogja a vihar nyomait.De hát ez van.Vannak dolgok amit újra kell vetnem.
A jeladót kell kicserélni valószínű a tankban.Tatán van póstán szállítják pár ezer forint.Ritka mikor az óra romlik el.Gondolom a kábeloknáll van kontakt.Az olajnyomásodnál lehet az órával is probléma először azt nézd meg.Ha az jó akkor állítsál kicsit vissza az olajnyomáson.Meleg olajnál 3-4bárnak kell lennie.Hidegnél elfogatható a 5 max 6.
1 Mellékelem az igért fotot.
A műszer 0 - 10 i-g van skálázva, és 3 hullám piktrogramm van rajt.
Mit mérhet? talán levegőnyomást, ha lenne légfék?
2. Az olajnyomásom 4 fölött van és fordulatszámmal egyenes arányban nő, akkár kileng 6-ig is.
Lefotoztam a szerkezetet amit javasoltatok a javításra vagy cserére. A robbantott ábrás könyvben a 28. ábra. Mit kellene cserélni, rugót, golyót, vagy az egészet.
Vagy más hiba lehet.Használhatom így a trakit?
mekkora benne a golyó?
3. Két tengelyes pótkocsit ( 2 tonnás ) milyen fejjel húzhatom?
2. Az órán nincs mértékegység (azt hiszem), csak három kis hullám a jel , azthiszem 0-4 a sávbeosztás, de nem biztos:)))Ha igy nem oké, holnapra lefotozom.
3.
A pótkocsi egy kb. 2tonnás, ráfutófékes pót, korábban az MTZ50-el egy IFa vonófejjel húztam. Mivel huzzam?
Nem igazán bízok a gyári vonofejben:))
25336 hozzászólás
Válasz #1435. hozzászólásra
hát a 6T télleg hegyes:)))
Válasz #1436. hozzászólásra
csak egyenesen! különben baj lesz föleg betonon de asszem ugy van h ha nem nyomod és még be van kapcsolva akkor fel ugrik és kikapcsol kanyarodáskor elvileg
Ha be van kapcsolva a difi.Akkor milyen ivbe szabad fordulni a trakival,hogy ne törjönek el a fogak??
Üdv Vlagyisok.
Szeritem is a csap lehet begyógyulva nálam is előfordul,mivel ritkán használom,hogy 1 kicsit megszorul.
Egy kis csisszpapír + zsír csodákra képes.
Valóban célszerű indulásnál 1 kicsit megmozgatva bekapcsolni,nehogy a szerkezet károsodjon.
Az én trakim is így járt,a volt gazdájánál.
1-ik kerék az aszfalton a másik füvön,mögötte kocsi tele gabonával.
Elrugta magát a füvön lévő kerék,az ipse meg rátaposott a 44-es bakancsával a difizárra.
Rögtön ledarálta a fogakat.
Mesélték,hogy anno 70000ft volt a komplett difi.
Mellékesen megjegyzem nem MBP való a dühös mögé 6tonna gabonával.
Csőváz B Peti
Válasz #1432. hozzászólásra
Vagyis hogy már megy:)))
Válasz #1432. hozzászólásra
Itt sem megy....
Válasz #1431. hozzászólásra
csak én nem tudom megnyitni az avatar képeket vagy ti se??
Válasz #1428. hozzászólásra
Általában ha megállsz felugrik.De menet közben is fel ugrik egy idő után ha nem is rögtön.De ha egyik alkalommal sem ugrik fel akkor tolj neki egy hátrafelét..És ha akkor se akkor tényleg szedd szét mert be van rohadva a csap és szorúl...
Válasz #1428. hozzászólásra
csak el kell engedni és a rugó majd felnyomja
de én is erre a picit mozdítok rajta elöre és akkor nyomom le elvet követem mer nekem se kapcsol be állo helyzetbe
Válasz #1427. hozzászólásra
Még nem lett használva!És ha be sikerülne kapcsolnom akkor aztán,hogy kapcsoljam ki??Csak húzza fel?
Válasz #1425. hozzászólásra
Ja de ha nincs fogon a kerék meg a kapcsolóhüvely,akkor csak menet közbe lehet lenyomni.mikor lassan engeded fel a kuplungot akkor kell lenyomni.Ha akkor sem megy be van rohadva a csap ha belül minden rendben van.De én 90%ba a csapra tippelek ha még nem lett használva a difizár rajta..
Válasz #1425. hozzászólásra
Be van rohadva a csap.Szétszedés csiszolás zsírzás és menni kell neki ha belül nincs gond...Az alsó trepnileezeket ki kell szedni és aztánlátsz mindent már...
Helo!
Én még soha nem használtam a bolygókereket.Hogyan kéne lenyomni a lábunkal,hogy bekapcsoljon a difi?Mert hiába álok rá nem mén le.Mi lehet a baj??
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Deák Pál küldte be 2009-06-23 10:21:18-kor
Üdv mindenkinek!
Tudja valaki, hogy mi lehet az oka ha sebeségbe kapcsoláskor recseg a T25 váltója?
Mekkora távolságra kell álítani a kuplungszerkezet kiemelő villáit a szerkettől?
Üdv.
Pali
Hali hali.Kérdezném használ e valaki Vlagyi után vízszintes tengelyű szártépőt mulcsolót.Érdekelne valami konkrét tipus amivel még velepírnak a paripák.Köszönöm.B Peti.
Válasz #1421. hozzászólásra
fuuuu apám... az ülés is dönthető. Ez igen akkor a templomba is ezzel jársz nem???:))))
Nincs légfék, csak gondolom már a mérőműszer része ki van építve, opcióként szerelhető rá.
De nagyon jó a napfénytető, a 3 légzsák, front hidraulika, mp3 lejátszós hifi, dönthető ülések, :)))))))))
Válasz #1417. hozzászólásra
aha és akkor ezen már van légfék is????
Válasz #1418. hozzászólásra
És ABS a szalagfékhez :)
Ja van benne klíma, és turbós :))))))
Sziasztok!
1995 év, 03 hó a gyártás ideje
T25/A 03 típus
22.5 Kw -s motor ( bár a törzskönyvben csak 19 kw van)
Válasz #1414. hozzászólásra
na akkor miféle kiadás ez???
Válasz #1399. hozzászólásra
Énnekem sincs ilyen órám.Az igaz,hogy van egy órának való helye a műszerfalomon!De ott nincs semmi.
Válasz #1413. hozzászólásra
Nekem sincs ilen órám,pedig az enyém is nagyműszerfalas.:))
Válasz #1409. hozzászólásra
hát ilyen ora meg nekem nincsen is a gépezeten!
Ez hogy lehet v milyen kiadás az???
Válasz #1411. hozzászólásra
Cserélj szűrőt is...
Köszi a segítségeteket, remélem nem lresz nagy hiba. Most olajcsere, és utánna olajnyomás.
üdv
Válasz #1408. hozzászólásra
Köszönöm.Rendes tőled....
Válasz #1399. hozzászólásra
Igen levegőnyomás mérő.
Csavarral tudod állítani a nyomást.
Válasz #1407. hozzászólásra
Tom nem sokra mész vele, de nagyon sajnállak, mert tényleg sok gondos munkád veszett oda.
Válasz #1406. hozzászólásra
pffff azt nem tudom.Majd ha aratás lesz és látni fogom hogy mennyivel kevesebb lesz a termés akkor tudok mondani dolgokat.A burgonya nemtudom mennyire heveri ki.Amit újra vetek az nem veszélyes.Pár százezer.Plussz a munka.De avval a pár százzal akár mit is tudtam volna kezdeni.De az szomorít el hogy a zöldség répa betakarítással csúszok majd sokat.Remélem kedvez majd az ősz...
Válasz #1405. hozzászólásra
Mennyi a kár?
Válasz #1404. hozzászólásra
Hát próbálom javítgatni őket növénykondicionálóval.Valami helyrejön valami viselni fogja a vihar nyomait.De hát ez van.Vannak dolgok amit újra kell vetnem.
Válasz #1403. hozzászólásra
És a többivel mi lett?
Mert láttam, .h rengeteg munkád veszett oda :(
Válasz #1402. hozzászólásra
Még semmit nem csinál...Állítólag a szója nehezen heveri ki a jeget...De kössz az érdeklődést....
Válasz #1401. hozzászólásra
Szia!
Mi lett a szójával?
Rendbe jön a veteményed?
Válasz #1390. hozzászólásra
A jeladót kell kicserélni valószínű a tankban.Tatán van póstán szállítják pár ezer forint.Ritka mikor az óra romlik el.Gondolom a kábeloknáll van kontakt.Az olajnyomásodnál lehet az órával is probléma először azt nézd meg.Ha az jó akkor állítsál kicsit vissza az olajnyomáson.Meleg olajnál 3-4bárnak kell lennie.Hidegnél elfogatható a 5 max 6.
Miért nem jelennek meg a csatolt képek:)))???????
Sziasztok!
1 Mellékelem az igért fotot.
A műszer 0 - 10 i-g van skálázva, és 3 hullám piktrogramm van rajt.
Mit mérhet? talán levegőnyomást, ha lenne légfék?
2. Az olajnyomásom 4 fölött van és fordulatszámmal egyenes arányban nő, akkár kileng 6-ig is.
Lefotoztam a szerkezetet amit javasoltatok a javításra vagy cserére. A robbantott ábrás könyvben a 28. ábra. Mit kellene cserélni, rugót, golyót, vagy az egészet.
Vagy más hiba lehet.Használhatom így a trakit?
mekkora benne a golyó?
3. Két tengelyes pótkocsit ( 2 tonnás ) milyen fejjel húzhatom?
Köszi a segítséget
Válasz #1397. hozzászólásra
jaja télleg de azt is irta h nem biztos :))))))
Válasz #1396. hozzászólásra
18:31:33-kor
Válasz #1393. hozzászólásra
azt mikor irta h 0-4 ig???
nem azt irta h két hullám jel van az ora belsejében???
Válasz #1394. hozzászólásra
ja gömbfejek ok de nagy a holtjáték már szinte uj kora ota szval már leszarom megszoktam
Válasz #1389. hozzászólásra
Ha már nem tudsz állítani a kormányon akkor a csigakareket kell kicserélned.ha a gömbfejeket már nézted...
Válasz #1391. hozzászólásra
0-4ig????
Az akkor mibe van megadva?
A kormányműre b@xál rá!
Úgy sz., ahogy van.
2 tengelyes?
az az ora az olajhőfokmérölye
1. Hol lehet állaítani az olajnyomáson?
2. Az órán nincs mértékegység (azt hiszem), csak három kis hullám a jel , azthiszem 0-4 a sávbeosztás, de nem biztos:)))Ha igy nem oké, holnapra lefotozom.
3.
A pótkocsi egy kb. 2tonnás, ráfutófékes pót, korábban az MTZ50-el egy IFa vonófejjel húztam. Mivel huzzam?
Nem igazán bízok a gyári vonofejben:))
Válasz #1388. hozzászólásra
nekem t 25 van és nekem meg a kormányholtjáték tul nagy de nem tudok rajta állítani valahogy nem megy
cserélni kéne valamit