Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A talajmarókat igazán nem ismerem, de ha japán csodák elvisznek 120-140cm-eseket akkor a T-25 elbír egy 150cm körülit. Nekem is volt T-25-ösöm de soha nem maróztam vele.
Felnitől függ! Ha a hátsó kerék mérete 9,5R32-es akkor elégedj meg vele nagyobb nem fér fel rá. Ha 11,2R28 vagy 12,4R28-as van hátul azok már jók. Amúgy a 12,4R28-as már tökéletes neki. Nagyobbat nem ajánlok mert a féltengelyt kinyírja. Előre meg bőven elég ami van mert ha szélesebbet teszel rá akkor a kormány "kenyér szervóvá" alakul.
Orrsúly rakható rá max 8db 20kg-os.
T-25 -re max mekkora méretű kerék tehető fel? Előre és hátra szeretnék nagyobbat. Minden variácó érdekelne. Valaki szerelt már fel másik méretű kereket? Milyen lett vele a gép? Meddig lehet pótsúlyozni (kg) a T25-öt? Köszi!
Válasz #1017. hozzászólásra
Akkor elbír olyan széleset, mint amilyen széles a traktor, mert volt olyan aki azt mondta hogy az ilyen szélességű nehéz neki. Van itt faluban is egy ember akinek olyan lengyel talajmarója van , hát azt láttam dolgozni, de nem úgy tünt mintha nehéz lenne neki.
Szerintem elbírja. nekünk 135 centis van, azt gond nélkül felemeli, szerintem a 165ös nem nehezebb annyival hogy ne bírná el. Viszont én azt javaslom hogy csak jó hidraulika szivattyúval próbálkozz, mert egy kopottal biztos nem emeli meg. Nekünk is annak idején azzal kezdődött a dolog hogy cseréltük a szivattyút, mert meg se mozdította (kicsit meg is ijedtem, amúgy szerintem lehet hogy már a gyárba valami szart tettek rá), az újjal gond nélkül emelte.
engem viszont az érdekelne hogy a 25-ös elbirja e a RK-165 fűkaszát (a sulyra gondoltam mert meghajtani biztosan megtudja) olyan válaszát várom akinek tapasztalatai is van okoskodók kiméljenek...
Válasz #1007. hozzászólásra
Ja és Kerti ha nem tetszik valami akkor ezen a számon elérhetsz akár ma élyfélig is de amúgy minden nap reggel 8-tól este 10-ig .
Válasz #1005. hozzászólásra
Kicsit kezdek besokallni vele . A jó multkor ráhagytam hagy erőködjön velem de mostmár elegem van hogy egy ilyen kis csicska ámokfutásait olvassam és a normális embereket meg eltiltják .
Válasz #950. hozzászólásra
Jó lenne ha kicsit vennél vissza a stílusodon . Te örülnél ha fele annyi tudásod lenne mint itt bármelyik általad lenézett embernek . Hiába villogsz itt az iskoláiddal ha amúgy meg buta vagy mint a csizma talp .
Lesz egy 2 tonnás orosz 3oldalra billenős gyári T-25-ös pótkocsim eladó a tavasz környékén. 32mázsa szemes kukorica fér fel rá. Ha érdekel szólj. Friss műszaki lesz rajta.
Figyelj Kertész most nem akarok villogni a bizonyítványaimmal mint ahogy te szoktad. 14évesen kezdtem a faterommal gazdálkodni és most vagyok 28éves de a 14év alatt szerintem több minden ragadt rám gyakorlati szinten mint Te rád az évtizedek alatt elméletben! Ja és soha nem tanultam mezőgazdaságot és szerelést iskolában, bizonyítványom sincs róla, az élet tanított meg rá!
Neked egy bajod van szeretsz okoskodni Van egy rakás bizonyítványod amivel a feneked kitörölheted(vigyázz kemény), hiába vagy elméletben okos ha a gyakorlathoz gyenge vagy!!!
Én jó szándékból irtam a tanácsomat a tárcsáról. A "traktorossal van a baj" mondással csak vicceltem!
na az jó mert nálunk a faluban lenne munka bálázás terén...
Ha elhajtja akkor az nagyon jó,"csak"bálázót kell vennem:)))
az a csőtörő az meg micsoda???
én még ilyenről nem is hallottam :))
25336 hozzászólás
Cső Szabi.Megvan a új tárcsa?A vontatott elkelt?
Válasz #1034. hozzászólásra
A talajmarókat igazán nem ismerem, de ha japán csodák elvisznek 120-140cm-eseket akkor a T-25 elbír egy 150cm körülit. Nekem is volt T-25-ösöm de soha nem maróztam vele.
Én visszatérnék a talajmaró témához. mi a véleményetek a bulgár talajmaróról, illetve ezen talajmaró T25tel való használatáról?
Válasz #1029. hozzászólásra
1 témát sokféle képen lehet közelíteni ! (mi kerülő úton megyünk :)))
Válasz #1028. hozzászólásra
Vagyunk így páran!
Válasz #1023. hozzászólásra
Felnitől függ! Ha a hátsó kerék mérete 9,5R32-es akkor elégedj meg vele nagyobb nem fér fel rá. Ha 11,2R28 vagy 12,4R28-as van hátul azok már jók. Amúgy a 12,4R28-as már tökéletes neki. Nagyobbat nem ajánlok mert a féltengelyt kinyírja. Előre meg bőven elég ami van mert ha szélesebbet teszel rá akkor a kormány "kenyér szervóvá" alakul.
Orrsúly rakható rá max 8db 20kg-os.
Válasz #1027. hozzászólásra
Őket még jobban utálni ! mert nagyon sokan vannak.
Válasz #1028. hozzászólásra
Ez nem T-25 téma! :)
Válasz #1027. hozzászólásra
Én Kufármentes Magyarországot,és szabad Palesztínát szeretnék!
Válasz #1026. hozzászólásra
na akkor lépek a sárgák felé is
Válasz #1025. hozzászólásra
Jó útonvagy, énis így kezdtem! :))) Csak tovább léptem kicsit.
Válasz #1024. hozzászólásra
hello én nem vagyok rasszista csak a ....okat utálom
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:01:55
Válasz #1023. hozzászólásra
Mire akarod te használni azt a 25-öst ?(Mert szamárból lovat nemlehet csinálni !
T-25 -re max mekkora méretű kerék tehető fel? Előre és hátra szeretnék nagyobbat. Minden variácó érdekelne. Valaki szerelt már fel másik méretű kereket? Milyen lett vele a gép? Meddig lehet pótsúlyozni (kg) a T25-öt? Köszi!
Válasz #1017. hozzászólásra
Akkor elbír olyan széleset, mint amilyen széles a traktor, mert volt olyan aki azt mondta hogy az ilyen szélességű nehéz neki. Van itt faluban is egy ember akinek olyan lengyel talajmarója van , hát azt láttam dolgozni, de nem úgy tünt mintha nehéz lenne neki.
Válasz #1018. hozzászólásra
Szerintem elbírja. nekünk 135 centis van, azt gond nélkül felemeli, szerintem a 165ös nem nehezebb annyival hogy ne bírná el. Viszont én azt javaslom hogy csak jó hidraulika szivattyúval próbálkozz, mert egy kopottal biztos nem emeli meg. Nekünk is annak idején azzal kezdődött a dolog hogy cseréltük a szivattyút, mert meg se mozdította (kicsit meg is ijedtem, amúgy szerintem lehet hogy már a gyárba valami szart tettek rá), az újjal gond nélkül emelte.
Válasz #1019. hozzászólásra
és ez a fükasza saccra milyen nehéz????
Válasz #1018. hozzászólásra
elbírja
felénk többen is üzemeltetik az rk - t 25-tel
csak füstöl neki
1-2 fokozatban de föleg 1-ben dolgoznak vele
engem viszont az érdekelne hogy a 25-ös elbirja e a RK-165 fűkaszát (a sulyra gondoltam mert meghajtani biztosan megtudja) olyan válaszát várom akinek tapasztalatai is van okoskodók kiméljenek...
150cm széles kubota talajmarót,a valpadanához egy 100cm TZ4K-ét mi érdekel kérdezz?!
Üdv mindenkinek! érdeklődnék a T25öst használó kollégáktól, hogy talajmarót használ-e valaki a T25tel, ha igen milyet?
Válasz #1014. hozzászólásra
oke igen még tegnap este
és köszi még egyszer
Válasz #1013. hozzászólásra
Majd a tapasztalatokról számolj be. A levelet feladtad?
Válasz #1012. hozzászólásra
az tuti:))
Válasz #1011. hozzászólásra
Mindenféleképpen nézd meg főleg mert ott van helyben és nem sokat kell meni. :)
Válasz #993. hozzászólásra
ja jo ötlet a hétvégén meg is nézem ha hnapig meg lesz még:))
Válasz #1008. hozzászólásra
Mér ? (Nincs fogad ?) :)))
Ja és Kerti ha nem tetszik valami akkor ezen a számon elérhetsz akár ma élyfélig is de amúgy minden nap reggel 8-tól este 10-ig .
0630/415-1482 Sári Tamás
( sunyiba röhögök 1-et :-)))))))) )
Kicsit kezdek besokallni vele . A jó multkor ráhagytam hagy erőködjön velem de mostmár elegem van hogy egy ilyen kis csicska ámokfutásait olvassam és a normális embereket meg eltiltják .
Lesz bizony csak jöjjön a kert(ész)!
Válasz #1004. hozzászólásra
Lessz itt ACTIOO már látom.... :-))))))))
Jó lenne ha kicsit vennél vissza a stílusodon . Te örülnél ha fele annyi tudásod lenne mint itt bármelyik általad lenézett embernek . Hiába villogsz itt az iskoláiddal ha amúgy meg buta vagy mint a csizma talp .
Válasz #999. hozzászólásra
Még nem tudom az árát. Először le kell műszakiztatni, mert fél év műszaki van rajta.
Válasz #996. hozzászólásra
Igen légfékes.
Válasz #1000. hozzászólásra
Sokalnám !
ezeeeeeeeeeer!
Válasz #995. hozzászólásra
Irányár ! ?
Válasz #997. hozzászólásra
ne offolj mert kimoderálnak
tünés az off-ba
Itt is vannak má izgi dolgok! :-)))))))))
Válasz #995. hozzászólásra
Hali 552. Légfékes a pótkocsi?
Válasz #989. hozzászólásra
Lesz egy 2 tonnás orosz 3oldalra billenős gyári T-25-ös pótkocsim eladó a tavasz környékén. 32mázsa szemes kukorica fér fel rá. Ha érdekel szólj. Friss műszaki lesz rajta.
Válasz #974. hozzászólásra
A mi T-25ösünket 8éve adtuk el 4000ezer valamennyi üzemórával 7évesen. Újkorában volt baja de azt garanciában megcsinálták.
Válasz #966. hozzászólásra
Nézd meg és próbáld ki, még attól nem kötelező megvenni. És akkor legalább közelről és belülről is látsz kisfülkés 80-ast!
Figyelj Kertész most nem akarok villogni a bizonyítványaimmal mint ahogy te szoktad. 14évesen kezdtem a faterommal gazdálkodni és most vagyok 28éves de a 14év alatt szerintem több minden ragadt rám gyakorlati szinten mint Te rád az évtizedek alatt elméletben! Ja és soha nem tanultam mezőgazdaságot és szerelést iskolában, bizonyítványom sincs róla, az élet tanított meg rá!
Neked egy bajod van szeretsz okoskodni Van egy rakás bizonyítványod amivel a feneked kitörölheted(vigyázz kemény), hiába vagy elméletben okos ha a gyakorlathoz gyenge vagy!!!
Én jó szándékból irtam a tanácsomat a tárcsáról. A "traktorossal van a baj" mondással csak vicceltem!
Válasz #990. hozzászólásra
Van még biznic a f.paprikába?
Beleolvastam a hozzászólásokba , és sok hasznos információval lettem gazdagabb
Válasz #988. hozzászólásra
há mondom e
Válasz #987. hozzászólásra
ne monmá !!!!!!!!!!
Válasz #986. hozzászólásra
na az jó mert nálunk a faluban lenne munka bálázás terén...
Ha elhajtja akkor az nagyon jó,"csak"bálázót kell vennem:)))
az a csőtörő az meg micsoda???
én még ilyenről nem is hallottam :))