Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én először 1 millára gondoltam de ha te azt mondod hogy keményen alkudni kell akkor megpróbáljuk, valószínű az ekét elhozzuk amit 60-ért árul ha meg jó a kombinátor az meg engem érdekel!
Végülis jónak tűnik...És azt nem kell elfelejteni hogy szeged környékén homok van..sokat nem kaphatott a traki...Ha 950ért odaadja,akkor szerintem meg lehet venni...De 800nál többet ne ígérjetek neki először...
Hát így most mit mondjak...Mennék vele egy kört és utána tudnák mondani dolgokat...A főbb dolgok ha jók,motor váltó,difi,eleje akkor már nagy gond nem lehet...A többi aprópézből javítható...
Válasz #165. hozzászólásra
Elég hiányos a vízelvezetésünk,felvan ázva az út a nyerges+baromi tehetetlen.
1x elrugja magát és vége.
Ezért ilyen időben még a kemény részen elékötöm az MTZ-ét,és "kézenfogva" becammogunk.
Válasz #163. hozzászólásra
Hol napoztak?
Solariumba?
Ok tudom meleg volt15-17 fok.
Kedden reggel kapunk komposztot,remélem nem fog esni az eső,mert elbőgöm magam.
na akkó tegnapelött má úszhattá vóna...A csajok má nálunk napoztak a strandon...most meg má megen esik az eső..Vazze tényleg leesik most ami nyáron nemtudott...
Válasz #160. hozzászólásra
Kitavaszodik leúszok a Dunán.
Lehet,hogy 1 kicsit megkéne csak nyálazni azt a szelepet nem?
Persze,ha ez nem elég jöhet a "heggesztés",vastag pálcával.
Válasz #154. hozzászólásra
A régebbi IFA kompresszorok olyanok voltak,de mivel elmaradtak az olajcserék tönkre mentek.
A legtöbbet ezért átalakították nyomó olajzásúra,hogy ne legyen gond az olajzással.
Légtartály fékszelep,kombinált szelep mérőóra újonnan kompletten 20000ft.(MTZ)
Ifa kompresszort dobnak a legtöbbre,mivel szóróolajzása van,már ha nincs átalakítva.
Jah és a T30at nyáron vettük, a 25-ös megvan már kb 10éve. A 25ösbe nyáron eltört a főtengely, kapott egy majdnem új mocit (kb 10üzemóra volt benne), most fel lett újítva a kormánymű, még a kardánkapcsolót kell szétszedni mert a műtrágyától kicsit összeállt, hiába volt lemosva, aztán fasza lesz. A 30asnak kész a hajtása, még a váltóba kell belenézni mert kidobálja a sebességeket, aztán fülke le és festés van tervezve.
Nem óvastam végig a hozzászólásokat...Én sosem néztem még bele a forgalmiba...Addig jó mig nem tudommit húzhatok és mit se...Hw 6011est húzhatom megrakva krumpliva fék nékű???
1086 hozzászólás
Válasz #184. hozzászólásra
1500 óra az nem sok bele?
Válasz #183. hozzászólásra
Én először 1 millára gondoltam de ha te azt mondod hogy keményen alkudni kell akkor megpróbáljuk, valószínű az ekét elhozzuk amit 60-ért árul ha meg jó a kombinátor az meg engem érdekel!
Válasz #183. hozzászólásra
Én 620ért vettem a 650üzemórást 2éve..De annak nem vót eleje meg szervó......De amúgy tökben ugyanaz...
Válasz #182. hozzászólásra
Végülis jónak tűnik...És azt nem kell elfelejteni hogy szeged környékén homok van..sokat nem kaphatott a traki...Ha 950ért odaadja,akkor szerintem meg lehet venni...De 800nál többet ne ígérjetek neki először...
Válasz #180. hozzászólásra
Lehet megérne elmenni érted!
1.1-re tartja az ürge annyit megér?
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-17375637/
Válasz #179. hozzászólásra
Az a baj hogy én még hallani se halottam t30-ast, hogy hogy is kéne annak zörögnie de majd lesz valami!
Válasz #178. hozzászólásra
Eljöttök értem én szívesen elmegyek...
Válasz #178. hozzászólásra
Hát így most mit mondjak...Mennék vele egy kört és utána tudnák mondani dolgokat...A főbb dolgok ha jók,motor váltó,difi,eleje akkor már nagy gond nem lehet...A többi aprópézből javítható...
Válasz #176. hozzászólásra
Tudsz infót adni mire érdemes odafigyelni?
Válasz #176. hozzászólásra
Neeeeem, az egyik ismerősömnek megyünk holnap meglesni egyet Szegeden!
Válasz #175. hozzászólásra
Tán akarsz venni???
T-30 -as traki vásárlásakor mi az amire oda kell figyelni, mi jelezhetnek valami hibát?
Válasz #171. hozzászólásra
Lesporólták róla?
Pedig azon lenni kéne!
Válasz #168. hozzászólásra
BP mellöl Áporkárol.
Válasz #167. hozzászólásra
Szeva Jancsi&.
Nyomó olajzása van,a motortol kapja a kenést,illetve a hajtást is fogaskeréken keresztül.
Válasz #170. hozzászólásra
Értem.
Azért kérdezem mert itt a haver 80-as án amit a nyár végénn vett. Semmi nincs csak a helye, ami egy darab lemezzel le van falazva.
Fogaskerék hajtású...
Hát van olyan is ami a motorrol kapja,meg van ami a forgattyúsházbaól veri fel.a kompresszor forgattyúsházából...
Válasz #166. hozzászólásra
ismerem ezeket a nyergeseket...tényleg tehetetlenek..ponosan honnan viszik a komposztot???
Válasz #166. hozzászólásra
Jó reggelt!
Koppány a 82-en milyen a kompreszor kenése?
És mi hajtja?
Válasz #165. hozzászólásra
Elég hiányos a vízelvezetésünk,felvan ázva az út a nyerges+baromi tehetetlen.
1x elrugja magát és vége.
Ezért ilyen időben még a kemény részen elékötöm az MTZ-ét,és "kézenfogva" becammogunk.
Válasz #164. hozzászólásra
Majd a vlagyival be,és kihúzod........
Válasz #163. hozzászólásra
Hol napoztak?
Solariumba?
Ok tudom meleg volt15-17 fok.
Kedden reggel kapunk komposztot,remélem nem fog esni az eső,mert elbőgöm magam.
Válasz #161. hozzászólásra
Hiába nyálazod...azt kinyomja...Tényleg a vastagpácás hegesztés segít....de azt is jó bele ke tömködni a zárványba...8bar az 8bar...
Válasz #161. hozzászólásra
na akkó tegnapelött má úszhattá vóna...A csajok má nálunk napoztak a strandon...most meg má megen esik az eső..Vazze tényleg leesik most ami nyáron nemtudott...
Válasz #160. hozzászólásra
Kitavaszodik leúszok a Dunán.
Lehet,hogy 1 kicsit megkéne csak nyálazni azt a szelepet nem?
Persze,ha ez nem elég jöhet a "heggesztés",vastag pálcával.
Válasz #159. hozzászólásra
Vagy lehet volt egy pici lyuk a hengeren....De szerintem dinamóhegesztővel kezelhető a tünet....
Válasz #158. hozzászólásra
Gondolom a nyomó olalon sziszegett.
Válasz #155. hozzászólásra
Meg valami rémlik hogy valahol jött belőle a levegő...picit sziszegett...
Válasz #155. hozzászólásra
aha szóró...Most adjam oda???És ha nekem egyszer kelleni fog???
Válasz #154. hozzászólásra
A régebbi IFA kompresszorok olyanok voltak,de mivel elmaradtak az olajcserék tönkre mentek.
A legtöbbet ezért átalakították nyomó olajzásúra,hogy ne legyen gond az olajzással.
Válasz #152. hozzászólásra
Milyen a kompresszor?
Szóró olajzása van?
Eltudjuk boltolni?
Válasz #150. hozzászólásra
Kényszer kenésest nem lehet rá szerelni?
1 sima szíjfeszítő görgővel,ami 1 karon van és csapon fordul+1 retesz a ki-be kapcsoláshoz.
Hát ez is úgy van...De szíj fe szíj le...ez nekem nem jött be...
Válasz #149. hozzászólásra
Me állandóan csak pumpátá vele....
Válasz #148. hozzászólásra
1 sima szíjfeszítő görgővel,ami 1 karom van és csapon tud fordulni3 1 retesz a ki-be kapcsoláshoz.
Válasz #146. hozzászólásra
Az enyémen már nem emlékszem milyen volt, de elég gyorsan megragadt
A mezőtúriak csinálták, de nem ifa volt.
Válasz #146. hozzászólásra
A tartó még rajta van...És hogy oldod meg a ki-be kapcsolást???
Válasz #145. hozzászólásra
Akkor ne a váltót szedd szét...állíts a reteszelőn...
Válasz #143. hozzászólásra
Kompresszor érdekelne tartóstol.
Légtartály fékszelep,kombinált szelep mérőóra újonnan kompletten 20000ft.(MTZ)
Ifa kompresszort dobnak a legtöbbre,mivel szóróolajzása van,már ha nincs átalakítva.
Válasz #128. hozzászólásra
Jah és a T30at nyáron vettük, a 25-ös megvan már kb 10éve. A 25ösbe nyáron eltört a főtengely, kapott egy majdnem új mocit (kb 10üzemóra volt benne), most fel lett újítva a kormánymű, még a kardánkapcsolót kell szétszedni mert a műtrágyától kicsit összeállt, hiába volt lemosva, aztán fasza lesz. A 30asnak kész a hajtása, még a váltóba kell belenézni mert kidobálja a sebességeket, aztán fülke le és festés van tervezve.
Válasz #142. hozzászólásra
Csak egyet szoktam..üresen viszont húzok kettőt néha...
Válasz #140. hozzászólásra
Hát aszem meg....De mtz minden csak a komresszor vót aszem ifa...De nem vót jó me nem lehetett kikapcsóni...
Válasz #141. hozzászólásra
Ész nélkül fék nélkül,de csak kettőt!!!
Válasz #138. hozzászólásra
Nem óvastam végig a hozzászólásokat...Én sosem néztem még bele a forgalmiba...Addig jó mig nem tudommit húzhatok és mit se...Hw 6011est húzhatom megrakva krumpliva fék nékű???
Válasz #139. hozzászólásra
Megvan hozzá minden?
Nem eladó?
Válasz #136. hozzászólásra
Az öregen vót nekemis..de levettem...mindig megát a sár a légtartájon...
Válasz #137. hozzászólásra
Mit látsz ombre?
Válasz #135. hozzászólásra
Ja látom má...