Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9370. hozzászólásra
Qadtrac nekem túl nagy,csak kíváncsiságból néztem körül egymás mellet álltak a gépek, ezzel is jól túl vagyok már gépesítve, marad a régi 7810-es is.
Válasz #9371. hozzászólásra
Igen csak annyit, de bezzeg a másik árából 5000 eurót engedett volna, de abban +2000 üóra, sokkal kopottabb hevederek, kopottabb hajtókerék, és még sokkal jobban is füstölt!
Így néz ki most az a lazítás amit kb egy hónapja csináltam és hatalmas zöld tömeg volt benne akkor.
Nem hittem volna hogy nem marad benne életképes növény, de egy se virit benne sehol. TerraDig POWA
Ez meg egy kis nem tudom mi. Nyári lazítás után kelt árvakelés takarítás.
Válasz #9367. hozzászólásra
Bizony!
De a őszi -tavaszi elmunkállás még ott is elválik hogy ha csak tavasszal kap 1 valamit akkor az a föld sokkal süppedősebb keréknyomasabb lesz még aratáskor is.
sok terület igen durván jött ki a szántást követően a környékünkön + a kényesebb növények indokolják a szerintem részben tűzoltó munkát!(zöldborsó,c.répa,)nekünk 90% -ban jók a szántásaink nem tapossuk szerintem is elég "vizesek"bár ezen lehetne vitatkozni. amúgy meg a taposási kár elenyésző "úgy is felfagy " mondják ....
Az ára is kevesebb, meg pénze van, de nem gondolkozik csak vásárol?Valami nem tiszta.
Nekem nem lenne kicsi, több mint tíz éve gondolkoztam a zöld kicsibe, lehet akkor kellett volna zöldet, de akkor 1/3 földem volt, s most sem sok.Eltudnám képzelni, magas, őszhajú, középkorú, típust váltott.
Nem , ez 9000T-s gép és alapból súlyba is egyformák kb.
Persze itt a kerekesben több súly van.
De látni itt is a videón hogy a kerekes hamarabb ás gödröt és fog keményet mint emez...
De amikor ez is megtalálná és húzná már akkor megállnak...
Ráadásul alapjáraton húznak , nem fordulaton minél gyorsabban ahogy csak lehetne , ahogy a munkagépet is húzzuk... (azért nincs fordulaton húzva , mert a derekas bepattogna mint a szar...
Ez teljesen igy igaz!! De ezt már régebben ki tárgyaltuk!! És én is szkeptikus voltam mert a kis 35 ösöket látva nem is letehetett más a véleményem mind addig mig meg nem láttam a nagy 500 LE-st sarat taposni Igaz öreg sarat és nem lekvárt..DE az eszméletlen amit csinált!! Szik foltokon úgy ment át hogy amenyire tudott felgyorsitott és szinte át repült rajta.. a lendület vitte előre.. Forduláskor meg méterekre hányta a sarat maga mellé!! Brutál egy játék az biztos!!!!!!
Ez megint nem annyira mérvadó....
Egy 8000T-s gép "csak" egy 8000-es a 9000-es csuklós ráadásul felsúlyozva elől hátul kerekekben is súlyos stb... szóval ez megint nagyobb kategória azt kell mondanom.
A 9000-eshez egy 865-ös cater kellett volna vagyis a nagyágyúk párosítva.
12373 hozzászólás
Válasz #9370. hozzászólásra
Qadtrac nekem túl nagy,csak kíváncsiságból néztem körül egymás mellet álltak a gépek, ezzel is jól túl vagyok már gépesítve, marad a régi 7810-es is.
Válasz #9371. hozzászólásra
Igen csak annyit, de bezzeg a másik árából 5000 eurót engedett volna, de abban +2000 üóra, sokkal kopottabb hevederek, kopottabb hajtókerék, és még sokkal jobban is füstölt!
Így néz ki most az a lazítás amit kb egy hónapja csináltam és hatalmas zöld tömeg volt benne akkor.
Nem hittem volna hogy nem marad benne életképes növény, de egy se virit benne sehol. TerraDig POWA
Ez meg egy kis nem tudom mi. Nyári lazítás után kelt árvakelés takarítás.
Válasz #9369. hozzászólásra
Azok arról hiresek!!!!!!
Válasz #9369. hozzászólásra
1000-est engedtek?
Válasz #9351. hozzászólásra
2t is hirdettek. Mik alapján döntöttél? A quadtracot megtnézted?
Válasz #9366. hozzászólásra
Igen az egyik,az elején az orsúly, meg a tartója festett.
Nem sokat engedett az árból a skót német.
Válasz #9367. hozzászólásra
Bizony!
De a őszi -tavaszi elmunkállás még ott is elválik hogy ha csak tavasszal kap 1 valamit akkor az a föld sokkal süppedősebb keréknyomasabb lesz még aratáskor is.
Válasz #9357. hozzászólásra
Itt van párolgás,ma is rendesen fújt a szél.Szóval az a 60 mm már rég oda van,aki nem vigyázott rá.
Válasz #9358. hozzászólásra
Sok szerenccsét hozzá.Milye volt festve? Van 2 az oldalukon azok közül az 1.ik?
Válasz #9361. hozzászólásra
durva szántást jó tél esetén 1 sorral húzzuk el!
erősen gépfüggő persze!
sok terület igen durván jött ki a szántást követően a környékünkön + a kényesebb növények indokolják a szerintem részben tűzoltó munkát!(zöldborsó,c.répa,)nekünk 90% -ban jók a szántásaink nem tapossuk szerintem is elég "vizesek"bár ezen lehetne vitatkozni. amúgy meg a taposási kár elenyésző "úgy is felfagy " mondják ....
Válasz #9362. hozzászólásra
Köszönöm a válaszod!!!
Válasz #9360. hozzászólásra
http://www.bktraktoren.de/
Attól függ mennyire sima, érdemes annyira elmunkálni, hogy tavasszal egy menet kombinátor elég legyen.
Válasz #9354. hozzászólásra
Srácok lehet hogy le marattam valamiröl!! De ki az a B+K?? Persze csak ha publikus..
Nálunk nem anyira sima.. Van ahol egy tárcsa be kell hogy figyeljen.. Pláne ha nem lesz csapadék!
Válasz #9354. hozzászólásra
5700, 58500.
Válasz #9356. hozzászólásra
Most nincs párologtatás minek lezárni az amúgy is sima szántást?
mifelénk már 1 hónapja tart a szántások lezárása!
Válasz #9350. hozzászólásra
Mert unatkoznak.
Válasz #9351. hozzászólásra
B+K tól? Mennyi volt az ára,ü.ó.?
Én meg ma egy Unimatot láttam munkából hazafele jövet..
több helyen is láttam én is SZÉP szántás lezárását/elmunkálását, hengerrel vagy fogasboronával
Válasz #9349. hozzászólásra
JD 8520T
Talajközpontú művelés,itt már elővették a güttler hengert,a szántás lezáráshoz.
Válasz #9348. hozzászólásra
kimentél? Eredmény?
Válasz #9347. hozzászólásra
Előbb kérdezted, ja B+K-nál láttam a stx-et, jó messze volt, de legalább bevásároltam.
Itt egy quadtrac. Elég olcsó, kissé gyanús, de nincs 3.pontja.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3185739/STX-450-Hevederes-Traktor.html#
Válasz #9344. hozzászólásra
Bocsánat!
Úgy beindultam,.. ezt a hozzászólást a "milyen traktort érdemes venni" topikba szántam.
Válasz #9342. hozzászólásra
lehet h nincs rajta 3.pont.
Válasz #9343. hozzászólásra
Az ára is kevesebb, meg pénze van, de nem gondolkozik csak vásárol?Valami nem tiszta.
Nekem nem lenne kicsi, több mint tíz éve gondolkoztam a zöld kicsibe, lehet akkor kellett volna zöldet, de akkor 1/3 földem volt, s most sem sok.Eltudnám képzelni, magas, őszhajú, középkorú, típust váltott.
Válasz #9342. hozzászólásra
de miért ad el valaki ilyen gépet?
Tán kiderűlt, hogy kicsi???
Sanyibátyja!
elvagy lustúlva így melók végeztével meg-kell hogy állapítsam
http://www.traktorpool.co.hu/details/traktorok/Case-IH-Quadtrac-STX-450-Steiger/843136/ Azért már egy ilyen müszerrel lehetne talajközpontúnak lenni!! Ilyen kevés üzem órával örök élet meg egy nap!! Ha már valaki dobálózik a milliókkal legalább normális gépet vegyen belölle!!!
Válasz #9330. hozzászólásra
Amúgy köszi...
Válasz #9337. hozzászólásra
Kiforrottabb.
És a Cat fogyasztását mindenhol csak dicsérték , a JD-ét meg nem nagyon.
Válasz #9333. hozzászólásra
Nem , ez 9000T-s gép és alapból súlyba is egyformák kb.
Persze itt a kerekesben több súly van.
De látni itt is a videón hogy a kerekes hamarabb ás gödröt és fog keményet mint emez...
De amikor ez is megtalálná és húzná már akkor megállnak...
Ráadásul alapjáraton húznak , nem fordulaton minél gyorsabban ahogy csak lehetne , ahogy a munkagépet is húzzuk... (azért nincs fordulaton húzva , mert a derekas bepattogna mint a szar...
szeintem ez a hevederes is 9ezres.
Válasz #9335. hozzászólásra
aztán mépont CH ménem JD?
Valahogy pont nem találok olyan videót a neten ahol pont két ugyanolyan lóerős és egyforma súlyú gép van összeakasztva.
Válasz #9327. hozzászólásra
Fölötted 9330-as hozzászólás , erre a vidire gondoltam...
Teljesen mindegy milyen föld és hely , mindenhol elmegy , jobban mint akármi.
Válasz #9313. hozzászólásra
Ez teljesen igy igaz!! De ezt már régebben ki tárgyaltuk!! És én is szkeptikus voltam mert a kis 35 ösöket látva nem is letehetett más a véleményem mind addig mig meg nem láttam a nagy 500 LE-st sarat taposni Igaz öreg sarat és nem lekvárt..DE az eszméletlen amit csinált!! Szik foltokon úgy ment át hogy amenyire tudott felgyorsitott és szinte át repült rajta.. a lendület vitte előre.. Forduláskor meg méterekre hányta a sarat maga mellé!! Brutál egy játék az biztos!!!!!!
Válasz #9332. hozzászólásra
Ez megint nem annyira mérvadó....
Egy 8000T-s gép "csak" egy 8000-es a 9000-es csuklós ráadásul felsúlyozva elől hátul kerekekben is súlyos stb... szóval ez megint nagyobb kategória azt kell mondanom.
A 9000-eshez egy 865-ös cater kellett volna vagyis a nagyágyúk párosítva.
http://www.youtube.com/watch?v=wXtNoGziH5E&feature=related
Válasz #9310. hozzászólásra
A TOTALCAR-os videóban szereplő gép gazdája ezt már rég eldöntötte..Ha valaki kíváncsi rákérdezze meg tollé!!!!!!!
Válasz #9326. hozzászólásra
Válasz #9322. hozzászólásra
na azzal majd tényleg fölszántják a gázvezetékeket
Válasz #9315. hozzászólásra
én úgy emlékszem a challenger veri az stx-et, amit régen beraktál.
Hát igen, csak elképzeled. Itt b@szogatjátok egymást, holott mindenki csak a saját tapasztalatát írja le a saját területéről.
http://www.youtube.com/watch?v=BgWK3LFw760&feature=plcphttp://www.youtube.com/watch?v=PvDig-DV4ps&feature=plcp