Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én nemtudok friss képet rakni már mert készenvagyunk kilett minden forgatva. A mocsok fődek nyárvégén ősz elején lazítva tárcsázva zöldtrágyázva ésatöbbi....
Már csak annyi meló lesz, hogy a szép zöldtrágyákat fagyon lezúzzuk RZ-vel mert ezeknél a lazítottaknál talajra nemlehet menni egyszerűen munkagéppel.
Remélem nem indult el a tegnapi beszélgetés nyomán az hogy ki tud roszabb és SZ-rabb földet mutatni..Amint láthatod ez mind mai kép ma ezt szántottam mert ez volt a napi vállalásom!! Ez a mostani álapot közepesnek mondható mivel volt már rosszabb is..Tehát ez nem az arhivum ból lett keresve mondhatni igazi élet kép!!
Ebben a stiger jd-ben a 4755-4955-ös váltó vanb...így akinek ez van mint nekem is 4955-ös az becsülje meg...kb6millióért volt ilyen eladó több is mostanában
Eső előtt meg a kosárlabda volt az átlagos rögméret és 5 km/h, szakadó nyírócsavarral. Eső után meg néhol 1m-es szalonnacsík, viszont 7 km/h! A nedves föld meg liszté omlik a fagyban.
Ja és szerintem a forgatás nélküli eszközök már el sem nagyon járnának benne iletve felesleges is lenne húzkodni mert még SZ-r b lenne..A kb 70 ezres TOP-D még csak rontana a helyzeten..
Azta
nem hittem volna hogy igy sokat vetnek az országban!
na sebaj majd az idő elintézi a javát ha úgy akarja
igen most kijön a harmadévi esők is a sárgaföldböl
Az utóbbi 6-8 év legg kiemelkedöbb öszi vetése az idei!! Ahogy most kinéz még akármennyi is lehet!! De mint tudjuk felénk a VIZ az ÚR!! Vagy sok van vagy kevés..
AZ ÉN KÉPESÉGEIM IDÁIG TERJEDNEK.. A ma reggeli ködös barázda feneket azt sajnálom..Nagyon szép látvány volt!! A többi már nem anyira..DE tuti hogy készítek hogy legyen az itteni srácoknak is fogalma a rosz földről! Lássák is és ne csak beszéljenek róla..
12373 hozzászólás
Válasz #9006. hozzászólásra
Én nemtudok friss képet rakni már mert készenvagyunk kilett minden forgatva. A mocsok fődek nyárvégén ősz elején lazítva tárcsázva zöldtrágyázva ésatöbbi....
Már csak annyi meló lesz, hogy a szép zöldtrágyákat fagyon lezúzzuk RZ-vel mert ezeknél a lazítottaknál talajra nemlehet menni egyszerűen munkagéppel.
ja meg bérszántás van egy kevés
Válasz #9010. hozzászólásra Ha videóra vetted volna ezeket, meglenne az esti horrorfiml programom
Válasz #9021. hozzászólásra
Igencsak mogorva vagyol mostanában 1 éve
Válasz #9021. hozzászólásra
Meg
Mer látom Neked issssss BEJÖN!
Válasz #9020. hozzászólásra
megéri neked ez a sok zöldítés?
Prima a talaj idén soha rosszabbat
Hála égnek nekünk a legszarabb is sokkal omloszabbvolt.Ilyen szántásokkal a gépek megszenvednek meg szürcsölik a nitrot befelé
Válasz #9012. hozzászólásra
Ez homokföveny lehet csak Sattyi
V?lasz #9004 hozz?sz?l?sra
Most kihagyom. :)
Válasz #9014. hozzászólásra
az egész szerelvényről lehetne képet remélni??
Válasz #9009. hozzászólásra
ez már gyurma nyerseségű
igen eléggé egyben jönnek ki. szerintem élettelen talajok hogy miért azok az már más kérdés.....
Válasz #9013. hozzászólásra
Azt gondolom a ma esti talaj központúsághoz épp elég lesz!!
Válasz #9012. hozzászólásra
Finom apró morzsás...
Válasz #9011. hozzászólásra
Jó kis ragaszkódós...
Válasz #9010. hozzászólásra
Nem olós hanem ómlósz!!!!!
Válasz #9009. hozzászólásra
Igy készül a jó- kis eke talp!!!
Válasz #9008. hozzászólásra
Válasz #9007. hozzászólásra
Válasz #9006. hozzászólásra
Válasz #8991. hozzászólásra
Remélem nem indult el a tegnapi beszélgetés nyomán az hogy ki tud roszabb és SZ-rabb földet mutatni..Amint láthatod ez mind mai kép ma ezt szántottam mert ez volt a napi vállalásom!! Ez a mostani álapot közepesnek mondható mivel volt már rosszabb is..Tehát ez nem az arhivum ból lett keresve mondhatni igazi élet kép!!
Válasz #9004. hozzászólásra
3DB 400lovas gép mellé minek arra a 60-70hektárra!?!?!??
cimbinek jólexxx
Válasz #9002. hozzászólásra
ez az nem csak zsírját de a húsát is!!!
Válasz #9001. hozzászólásra
Egy éve amikor mégegy nagygépet kerestem elhoztuk volna!!!
akkor nemvolt persze
4méteres diskrippert szerette volna.
Mondjuk szűk 15000óra alatt lehet kiégették már a zsírját, igaz motorja felújított.
srácok!!! VALAKINEK,??
http://www.kite.hu/show_used_machine.php?machine_id=1581&lang=hu
Válasz #8995. hozzászólásra
na ez már jó TALAJ!
Válasz #8996. hozzászólásra
a 4650-ben is ugyan az!
mennyi ű.óra van a tiedben?TSZ-es volt?
Válasz #8997. hozzászólásra
olyasmi és csak 4 fejjel.
Idén búza után lazítás volt majd tárcsa és olajretek zöldtrágya ment bele.
Ezt lezúzzuk és kész, nem műveljük már több sorral.
Válasz #8994. hozzászólásra
15/20cm ???
Válasz #8977. hozzászólásra
Ebben a stiger jd-ben a 4755-4955-ös váltó vanb...így akinek ez van mint nekem is 4955-ös az becsülje meg...kb6millióért volt ilyen eladó több is mostanában
Válasz #8989. hozzászólásra
Várnánk azokat a képeket, mert kíváncsiak vagyunk.
Persze mi nem láttunk még kötött fődet csak azért.
de akkor miért 4fejjel szánt a rába itt mellettem??? kb 3. fokozatban
Válasz #8989. hozzászólásra
Eső előtt meg a kosárlabda volt az átlagos rögméret és 5 km/h, szakadó nyírócsavarral. Eső után meg néhol 1m-es szalonnacsík, viszont 7 km/h! A nedves föld meg liszté omlik a fagyban.
Válasz #8987. hozzászólásra
Na majd a képek láttán.. Ne igy elöre.. Egyébként meg FERGÁS barátainknak is szánom illusztráció képen!!
Válasz #8984. hozzászólásra
Ja és szerintem a forgatás nélküli eszközök már el sem nagyon járnának benne iletve felesleges is lenne húzkodni mert még SZ-r b lenne..A kb 70 ezres TOP-D még csak rontana a helyzeten..
Válasz #8986. hozzászólásra
na ez a Békési talaj!no meg az idő
Válasz #8984. hozzászólásra
Tavaly ilyenkor és úgy mint most kb 32 cm re!!! Na ez a hoppá!! Semmi trükk semmi trehányság!!!
Válasz #8983. hozzászólásra
ahhh arról ne is beszéljünk nem idegelem magam!
Válasz #8982. hozzászólásra
hoppá!
amúgy ez az emlitet terület mikor volt megszántva és akkor milyen mélyen?????
Válasz #8981. hozzászólásra
Te is tudod ha sok lesz akkor nem az idö fogja el intézni hanem...
Válasz #8979. hozzászólásra
Most amit szántok olyan prima kis omlósz- hogy a kormánylemez csak függölegesbe tudja álitani és persze úgy is marad
Válasz #8980. hozzászólásra
Azta
nem hittem volna hogy igy sokat vetnek az országban!
na sebaj majd az idő elintézi a javát ha úgy akarja
igen most kijön a harmadévi esők is a sárgaföldböl
Válasz #8979. hozzászólásra
Az utóbbi 6-8 év legg kiemelkedöbb öszi vetése az idei!! Ahogy most kinéz még akármennyi is lehet!! De mint tudjuk felénk a VIZ az ÚR!! Vagy sok van vagy kevés..
Válasz #8978. hozzászólásra
igy van!hadd lássanak egy kis békési sziklát úgy sem van olyan talaj minden háznál
amúgy felétek mennyi a búza vetés és milyen minőségüek
Válasz #8975. hozzászólásra
AZ ÉN KÉPESÉGEIM IDÁIG TERJEDNEK.. A ma reggeli ködös barázda feneket azt sajnálom..Nagyon szép látvány volt!! A többi már nem anyira..DE tuti hogy készítek hogy legyen az itteni srácoknak is fogalma a rosz földről! Lássák is és ne csak beszéljenek róla..
elég a púderezésből!a gép itt kezdődik nehogy már a pirosak legyenek az elsők
Válasz #8971. hozzászólásra
mindenki magából indul ki