Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF438.02 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha 40 centin van akkor mennyire van a földön a váz? Azért nem dúr be nagyon nem? Kuki tarlón menne ha meg van tárcsázva előtte?
Mennyire szaggat fel nagy rögöket? Mekkora a késtáv?
Ügyes ki vidi, valahol a tárcsa nem is forog a kések meg mozognak előre hátra sokat!!! Ahhoz az MTZ kú...va karcsú, hogy szép munkát végezzen ez a méter körüli gép!!
5 késest vettem Solton 480 nettoba rögtörő nélkül. 150 pacival húzom 9-el 40 cm mélyen még sose lazított földön. szotyát ebbe a mélységbe időnként összehúzza. nem sikerült széttépnem, a váza késtartók masszívak. kések kopnak rendesen, azokat fel kell rakni kopóhegesztéssel, de szerintem a vogel terradig(?) késeket rá lehetne faragni. szerintem a tárcsával kombinálva 30 cm körüli mélységben működne a dolog, abba a mélységbe talán a kések se kopnának annyira
Köszi a tippet majd megkérdezem őket a demó gépért.A videókban nem te húzod a gépeiket véletlenül?
Mert ott is egy 120 lovas gépezet húzza.Nem tudom hogy ha neked az van mi az önsulya a trakidnak ha nem titok
Ez meg egy mt tigger,csak dúrvább és egy ócska hengerrel a végén...neked azér nem tetszik a multikombi, mert akkor már 6,5-ért a condi disc mellett érvelget benned a kisördög...de csak hogy bogarat tegyek a füledbe a, 4,4mllió brutto és a jól tudom a 680ezer is a lazító ért (i?)
Jóóó de ennyiért nem veszthetsz semmit...egy tény az ukránok lekötötték fél évre amteljes kapacitást...a sima lazitókból 300dolgozik itthon,akkor nem lehet rossz...mézga mondhatna tőbbet is róla...(gergö valamikor megnézhetnénk a paksit "mit vakaerál a földön)
Simán bele vetik a búzát...de láttad az a hatalmas vízfoltot a tábla közepén ez azt jelenti,hogy nekik sin olyan lazítójuk amelyik eltünteti a vízfoltokat,csak óriási területük van így nem is számít,max kikerůlik...a vibrólaz bekapcsolva és leengedve 80ra leengedve szerintem eltüntetnéi
Hát igen csak ugye szerbiába van a telephelyük és ők még az unió "előszobájában" vannak.Tehát a szaladglás még nem megy olyan jól oda.Más történet lenne ha teljes mértékben uniósak lennének. bár mondjuk úgy hallottam ahogy írtam is hogy kecskemét környékén van valami gépértékesítő ahova hozzák be a gépeket
Látszik, hogy kisipari cuccos profilokon hegesztéseken kerekeken festésen, de ha van benne rendes S355-ös anyag meg normális keresztmetszet, kemény csavarok kötőellemek akkor nem lesz az rossz!
Lásd Busa. Amikor először meglátta az ember hányinger fogott el leko-s minőségnek nézett ki errefel tök jól bírják a strapát évek óta nagy cégeknél nagy gépek után is.
Kipróbálnám amúgy, ezek a kések jól forgatnák a fődet intenzíven kevernének ősszel jó lehet alapművelni.
De akkor már ittvan a hazai Busa Vejke is amiről szúrtam be videót, egy kaliberű gépek lehetnek csak itt van személyes kapcsolat is a hazai gépnél.
No mindjárt jönnek a hurrogók hogy csak a topdown meg akármi....
csak az a fájó hogy egy topdown önköltsége kb annyi a gyárnak mint egy ilyen eszköz csak éppen 10milliót fognak még rajta tisztán vederék
Tőlünk olyan 50km-re van Ada
Mondjuk jó lenne belőle látni élőben egy gépet vagy ha tudna jönni demózni egy ilyen 2,5 méteres hogy erre a mi talajainkon mit mutat meg mi az a traktor ami elhúzza.
Válasz #8515. hozzászólásra
Itt a szomszédban a szerbek gyártják...papa maci talán tud róluk...ez a méret 4.4millió és egy darab van itthon Paks mellett...már nézgettem,de találtam jóbbat...csak még nem ért ide addig tabu téma(külőnben ugyan ez alazító rész függesztettben 680ezer,de ennyiért nyugodtam szét mehetne évente is, de állitólag bírják)...ha megnézed akkor igazából a terradigg is hasónló formára,de egyiket sem nevezném lazítónak,inkább nehéz grubernek
Felénk ezeken a mocskos földeken tavasszal az nza henger nélkül olyan munkát csinál, hogy tátva maradtak a szemek-szájak. Gondolkodóba ejtetett engem is. Az is tény, hogy fogyasztásban nem egy kongskilde de attól a 8 méterestől kissé tartanék a szárnyai miatt a rájuk eső feszítésre gondolván. Most akciózzák is a 8m-es nza-t.
Válasz #8525. hozzászólásra
szerintem annak a gépnek a tárcsa felfogatása nem igazán nyerő, a kórós agyagos földön simán berakódna. Nem hiába van a dr-en is és az ih-n is az az U alakú csapágytartó. Ezt is le kéne még másolni a hazaiaknak.
A hozzáférhetőség is jobb lenne a csapágyhoz.
Igen az 5 késest szeretném a kisebbet.Nem nem félre érted ez a grúberos story idén volt de ha lenne egy ilyen gép akkor simán úgy csinálnám ahogy te is írtad!!
12373 hozzászólás
Válasz #8572. hozzászólásra
Szerintem a Bezerédi Agro lesz amit keresel
Na megint esik feszt az eső.
Saras környezetben ki mivel fog alapművelni kapások alá???
Válasz #8572. hozzászólásra
Talán ez??
Nem tudja valaki ennek a Solti cégnek az elérhetőségét, az istennek sem találom a hírdertésüket????
Válasz #8565. hozzászólásra
Ha 40 centin van akkor mennyire van a földön a váz? Azért nem dúr be nagyon nem? Kuki tarlón menne ha meg van tárcsázva előtte?
Mennyire szaggat fel nagy rögöket? Mekkora a késtáv?
Válasz #8555. hozzászólásra
Solton is árulják, csak most nem találtam a hírdetések közt!!
Válasz #8510. hozzászólásra
Ügyes ki vidi, valahol a tárcsa nem is forog a kések meg mozognak előre hátra sokat!!! Ahhoz az MTZ kú...va karcsú, hogy szép munkát végezzen ez a méter körüli gép!!
Válasz #8541. hozzászólásra
Vajon miért "mérik" méreg drágán ezeket a vasakat??????? Még akcióban is horror az ár, szerinted???????
Válasz #8561. hozzászólásra
5800kg de magátoól nem akar meni,ezért velem együtt 5895
Válasz #8561. hozzászólásra
nem az egyik haver
Válasz #8563. hozzászólásra
5 késest vettem Solton 480 nettoba rögtörő nélkül. 150 pacival húzom 9-el 40 cm mélyen még sose lazított földön. szotyát ebbe a mélységbe időnként összehúzza. nem sikerült széttépnem, a váza késtartók masszívak. kések kopnak rendesen, azokat fel kell rakni kopóhegesztéssel, de szerintem a vogel terradig(?) késeket rá lehetne faragni. szerintem a tárcsával kombinálva 30 cm körüli mélységben működne a dolog, abba a mélységbe talán a kések se kopnának annyira
Válasz #8563. hozzászólásra
De mi van pakson?
Ez" a 8510-es "beszólásod"
Válasz #8558. hozzászólásra
Ezt nekem címezted Ha igen akkor mi van Pakson ?
Válasz #8559. hozzászólásra
Köszi a tippet majd megkérdezem őket a demó gépért.A videókban nem te húzod a gépeiket véletlenül?
Mert ott is egy 120 lovas gépezet húzza.Nem tudom hogy ha neked az van mi az önsulya a trakidnak ha nem titok
Válasz #8518. hozzászólásra
Ez meg egy mt tigger,csak dúrvább és egy ócska hengerrel a végén...neked azér nem tetszik a multikombi, mert akkor már 6,5-ért a condi disc mellett érvelget benned a kisördög...de csak hogy bogarat tegyek a füledbe a, 4,4mllió brutto és a jól tudom a 680ezer is a lazító ért (i?)
Válasz #8552. hozzászólásra
hivd fel öket nyugotan magyarok,szerintem még demógépre is rábirod öket beszélni megvanak hüjülve a reklámért
Jóóó de ennyiért nem veszthetsz semmit...egy tény az ukránok lekötötték fél évre amteljes kapacitást...a sima lazitókból 300dolgozik itthon,akkor nem lehet rossz...mézga mondhatna tőbbet is róla...(gergö valamikor megnézhetnénk a paksit "mit vakaerál a földön)
Válasz #8554. hozzászólásra
Most miért? Apám munkahelyéről feltraktoroztak egy Framest tárcsát bővítésre oda hozzátok... aztán persze haza is.
Válasz #8508. hozzászólásra
Simán bele vetik a búzát...de láttad az a hatalmas vízfoltot a tábla közepén ez azt jelenti,hogy nekik sin olyan lazítójuk amelyik eltünteti a vízfoltokat,csak óriási területük van így nem is számít,max kikerůlik...a vibrólaz bekapcsolva és leengedve 80ra leengedve szerintem eltüntetnéi
Válasz #8554. hozzászólásra
Hát igen csak ugye szerbiába van a telephelyük és ők még az unió "előszobájában" vannak.Tehát a szaladglás még nem megy olyan jól oda.Más történet lenne ha teljes mértékben uniósak lennének. bár mondjuk úgy hallottam ahogy írtam is hogy kecskemét környékén van valami gépértékesítő ahova hozzák be a gépeket
Válasz #8552. hozzászólásra
ha nekem 50km-re lenne akkor nem is vennék mást!!!
de mivel 500-ra van a Framest meg nekem 50-re így ez való az északi parasztnak! Nem mellesleg ezek nem is kisipari cuccok, prémium eszközök
Válasz #8551. hozzászólásra
Látszik, hogy kisipari cuccos profilokon hegesztéseken kerekeken festésen, de ha van benne rendes S355-ös anyag meg normális keresztmetszet, kemény csavarok kötőellemek akkor nem lesz az rossz!
Lásd Busa. Amikor először meglátta az ember hányinger fogott el leko-s minőségnek nézett ki errefel tök jól bírják a strapát évek óta nagy cégeknél nagy gépek után is.
Kipróbálnám amúgy, ezek a kések jól forgatnák a fődet intenzíven kevernének ősszel jó lehet alapművelni.
De akkor már ittvan a hazai Busa Vejke is amiről szúrtam be videót, egy kaliberű gépek lehetnek csak itt van személyes kapcsolat is a hazai gépnél.
No mindjárt jönnek a hurrogók hogy csak a topdown meg akármi....
csak az a fájó hogy egy topdown önköltsége kb annyi a gyárnak mint egy ilyen eszköz csak éppen 10milliót fognak még rajta tisztán vederék
Tőlünk olyan 50km-re van Ada
Mondjuk jó lenne belőle látni élőben egy gépet vagy ha tudna jönni demózni egy ilyen 2,5 méteres hogy erre a mi talajainkon mit mutat meg mi az a traktor ami elhúzza.
Válasz #8515. hozzászólásra
Itt a szomszédban a szerbek gyártják...papa maci talán tud róluk...ez a méret 4.4millió és egy darab van itthon Paks mellett...már nézgettem,de találtam jóbbat...csak még nem ért ide addig tabu téma(külőnben ugyan ez alazító rész függesztettben 680ezer,de ennyiért nyugodtam szét mehetne évente is, de állitólag bírják)...ha megnézed akkor igazából a terradigg is hasónló formára,de egyiket sem nevezném lazítónak,inkább nehéz grubernek
áááááááá keggyetlen árak ezek hihetetlen.
Válasz #8537. hozzászólásra
úgy emlékszem 3,x milláért ide adnák....
az sok nagyon sok szerintem
láttad a pántolásokat rajta????
Válasz #8546. hozzászólásra
nem emlékszem h tavaly augusztus-szeptemberben mennyi volt az euró, de akkor a td400 15,2M körül volt.
Válasz #8545. hozzászólásra
Válasz #8544. hozzászólásra
Én is így emlékszem Szerintem semmi akció nincs benne, sőt még talán a tavalyihoz képest benne van a szokásos évenkénti áremelés.
Baráti árak
Mi is le kellene AKCIÓZZUK a kukoricát 85 röl 70 re
vagy még néhány ezerrel olcsóbb.
a td 400 tavaly is ennyi volt.
TopDown 400 lista ár 71.230.-€ ?
Válasz #8539. hozzászólásra
NZ Aggressive 800 magágykészítő, dupla simító, követő borona lista áron 41.135.-€ helyett 32.500.-€
650-es carrier 48.155.-€ helyett 38.000.-€
TopDown 400 71.230.-€ helyett 56.270.-€
Válasz #8539. hozzászólásra
Akkor duplája a kongsnak.
Válasz #8538. hozzászólásra
30valahányezer
Válasz #8536. hozzászólásra
Mennyi az annyi?
Válasz #8529. hozzászólásra
én ilyen állapotú gépet simán megvennék, csak adják olcsón. Ára?
Válasz #8497. hozzászólásra
Felénk ezeken a mocskos földeken tavasszal az nza henger nélkül olyan munkát csinál, hogy tátva maradtak a szemek-szájak. Gondolkodóba ejtetett engem is. Az is tény, hogy fogyasztásban nem egy kongskilde de attól a 8 méterestől kissé tartanék a szárnyai miatt a rájuk eső feszítésre gondolván. Most akciózzák is a 8m-es nza-t.
Válasz #8528. hozzászólásra
szntem egy rödidtárcsáénál is könnyebb.
szerintem annak a gépnek a tárcsa felfogatása nem igazán nyerő, a kórós agyagos földön simán berakódna. Nem hiába van a dr-en is és az ih-n is az az U alakú csapágytartó. Ezt is le kéne még másolni a hazaiaknak.
A hozzáférhetőség is jobb lenne a csapágyhoz.
Válasz #8527. hozzászólásra
Igen az 5 késest szeretném a kisebbet.Nem nem félre érted ez a grúberos story idén volt de ha lenne egy ilyen gép akkor simán úgy csinálnám ahogy te is írtad!!
50q körül lehet egy 1221-es MTZ.
Válasz #8521. hozzászólásra
6 méteres Discripper 2 milkáért?
Válasz #8528. hozzászólásra
biztosan kisebb!
Egyik vertical-os videón rövidtárcsát is huzigálnak valamilyen pirosat azthittem vogel először
Lekéne gyártatni egyet amúgy, szerintem ekőbbutóbb meglesz erre is az ember.
Vázat meglehetne oldani egyszerűen, sőt mittudomén egy 7,2-es nehéztárcsából is lehetne kiindulni csak művelőellemek kellenének hozzá soksok
Válasz #8523. hozzászólásra
ment a messzidzs
Válasz #8524. hozzászólásra
Szerintem jóval kisebb lehet a vonóerőigénye mint a nehéztárcsának.
én napra után simán beraknám a magot egyí ilyen után. minek neki még gruber?
Válasz #8519. hozzászólásra
5 késes lesz a tied? mivel húzod?