Válasz Netparaszt #7999. hozzászólásáraTöbbe mint amiből én egy komplett vetőgépet megcsináltam, ha újat csinálnék, csak hasonlót ami leköveti a talajegyenetlenségeket csoroszlyánként.
Válasz Dave #7984. hozzászólására Nálam 35x35-ös kapaszárak voltak az első gépen, kirugóztak a francba a kötöttben, a magot meg a felszínre szórták, pedig már azok a kapák is fele szélesek voltak a köckerling hajlított lemezéhez képest.
Válasz .Szabi. #7980. hozzászólásáraNézegetem róla a videókat, amit valljuk be mindig könnyebb művelésű földeken csinálnak... szerintem sokat mozog hátra, nem lenne egyenletes a vetés.
Nekem 25x25 négyzet acél kapáim vannak, 42cm magas plusz a vas, az nem mozog ennyit.
Válasz Dave #7979. hozzászólásáraPonn erre gondoltam én is..hiába német minőség a vékony kis kapaszárak kihajlanak egyenesbe az átállási évek végéén ,amikor már csak vetni meg aratni kell..its a long way..
Válasz .Szabi. #7978. hozzászólására Laci úgy gondolta, hogy 4000 euró egy három méteres RAD. Erre reagáltam egy noname Novarás lengyel pléhvetőgép árával, hogy tegyük már helyére a dolgokat.
Válasz Mf-es? #7970. hozzászólásáraInox tartály minek? A műtràgyszórón sincs mégis bírja.
Mellesleg a talajmegújítosok nem a műtrágyagyártókat, meg a multikat éltetik, vagy tévedek?
Válasz Mf-es? #7966. hozzászólására Húztad már a köckerlinget, hogy így lelkesedsz érte? Ha nem, honnan tudod, hogy elég neked? Mellesleg 18.000 dollárért láttam egy közel 10 éves 3 méter széles darabot, saválló tartály nélkül, de annál rozsdásabban, biztos, hogy jól jársz vele?
Válasz Netparaszt #7964. hozzászólásáraNem az árral van a gond.Csak mikor felakassza az ember a demó gépet,rájön,hogy neki,vagyis személy szerint nekem felesleges a rad csoroszlya rajta.Megfelel,a köckerling rugós kapája.Ha nem 3 méteres lenne,legalább 4,már 2 az egyben vetőgép,kombinátor.És nem lenne drágább.
Még az alap árba,lehet bele férne egy saválló magtartály.Akkor mehetne a tavaszi műtrágya is .
Válasz Mf-es? #7955. hozzászólására Ha kérdeztél bármelyikünket is, kétlem, hogy ne válaszolt volna.
4000 euró+áfa alapár, két magtartállyal, két független, fokozatmentes adagolöval, kovácsolt és keményfém felhordott kapákkal, ékgyűrűs vagy sts hengerrel. Az opciók testre szabhatóak, ahogy a méret is 3 méter alatt.
Válasz .Szabi. #7951. hozzászólására Nem az átlagos halandóknak készül a RAD, hanem például olyannak, aki tudja, mi a haszna a változtatható csoroszlyamélységnek és a takarónövényeknek.
A többieknek valóban jó bármi más is.
15403 hozzászólás
Válasz Netparaszt #8002. hozzászólására4 m-es horschot koptatok.
Válasz .Szabi. #7995. hozzászólására A Sprinter könnyen elérhető használtan is, ennyiért 3 métereseket kapni újonnan.
Sprinter 6st
Válasz Dave #7994. hozzászólásáraAvatar sd lehet igen igen jó masina....mi pénz?
Válasz Netparaszt #7999. hozzászólásáraTöbbe mint amiből én egy komplett vetőgépet megcsináltam, ha újat csinálnék, csak hasonlót ami leköveti a talajegyenetlenségeket csoroszlyánként.
Válasz Dave #7997. hozzászólására Ott van az készen, csak meg kell venni. Mennyibe is kerül?
Válasz Dave #7984. hozzászólására Nálam 35x35-ös kapaszárak voltak az első gépen, kirugóztak a francba a kötöttben, a magot meg a felszínre szórták, pedig már azok a kapák is fele szélesek voltak a köckerling hajlított lemezéhez képest.
Válasz .Szabi. #7995. hozzászólásáraGegének ilyen "csoroszlyákat" kéne csinálni előbb vennék belőle.
Válasz .Szabi. #7995. hozzászólásáraAmin kerék van,az egy se.
Válasz Dave #7993. hozzászólásárahttps://youtu.be/be5ar_ROs0o
Ilyet vennék 6m - es ben, ha elérhető lenne.....
Válasz Dave #7993. hozzászólásáraLap alján persze!
Itt az új direktvető: http://www.axial.hu/hirek/gepek/agritechnica-2017-horsch-ujdonsagok-2-resz/hu
Válasz Mf-es? #7991. hozzászólásáraHa jól tudom, Szanbergnek ilyen van őt kérdezd.
Válasz Vinkó75 #7989. hozzászólásáraEz a sok kerék,beragad hátul.
12.000 euróért van 4 m es tume az axiálnál biztos kell költeni még rá de nem néz ki rosszul. Szór magot műtrágyát.
Válasz Mf-es? #7987. hozzászólásárahttps://www.mascus.hu/mezogazdasagi-gepek/hasznalt-sorvetogepek/horsch-co-04/flnubybt.htmlhttps://autoline.hu/-/eladas/hasznalt/pneumatikos-vetogepek/HORSCH-Airseeder-CO-4--17031302033957843700 Ha már hasonlóban gondolkozol !
Válasz Mf-es? #7987. hozzászólásáraSzerintem ez sem direkt vetésre, sem mulcs vetésre nem való... minden másra jó.
Válasz Dave #7984. hozzászólásáraEz nem mozog sokat hátra?
Válasz .Szabi. #7985. hozzászólásáramár csak az ajtó hiányzik
Válasz Dave #7984. hozzászólásáraEz biztosan így van, nem lesz mindenhol egyforma a vetèsmélység, amügy 560mm a gerendamagassága a a kapának.
Válasz .Szabi. #7980. hozzászólásáraNézegetem róla a videókat, amit valljuk be mindig könnyebb művelésű földeken csinálnak... szerintem sokat mozog hátra, nem lenne egyenletes a vetés.
Nekem 25x25 négyzet acél kapáim vannak, 42cm magas plusz a vas, az nem mozog ennyit.
Válasz Netparaszt #7977. hozzászólásáraTe melyikkel hasonlítanád?
Válasz Dave #7979. hozzászólásáraPonn erre gondoltam én is..hiába német minőség a vékony kis kapaszárak kihajlanak egyenesbe az átállási évek végéén ,amikor már csak vetni meg aratni kell..its a long way..
Válasz .Szabi. #7978. hozzászólására Laci úgy gondolta, hogy 4000 euró egy három méteres RAD. Erre reagáltam egy noname Novarás lengyel pléhvetőgép árával, hogy tegyük már helyére a dolgokat.
Válasz Dave #7979. hozzászólásáraA dűlőutat is felszaggatja,masszív kapák azok 70x12mm
Válasz Mf-es? #7953. hozzászólásáraEzzel esetleg a te földjeidben tudnál vetni, talán talán..., kicsit kötöttebben felejtős...
Válasz Netparaszt #7977. hozzászólásáraÉn nem kötekedtem,te hoztad fel a lengyel árat.
Válasz .Szabi. #7974. hozzászólására Szerintem egy direktvetőt egy másik direktvetőhöz érdemes hasonlítani, nem egy random hagyományoshoz...
Válasz Mf-es? #7970. hozzászólásáraInox tartály minek? A műtràgyszórón sincs mégis bírja.
Mellesleg a talajmegújítosok nem a műtrágyagyártókat, meg a multikat éltetik, vagy tévedek?
Válasz Vinkó75 #7972. hozzászólására Igen.
Válasz Netparaszt #7969. hozzászólásáraEgyik sem, csak az általad leirt 2500eur/ m lengyel vg árára reagáltam.
Válasz Mf-es? #7970. hozzászólására Komoly emberrel van miről tárgyalni, de a savállóhoz tegyél szorzójelet...
320 a juró...kinél hogy. A 2,5 méteres nettó 10 ezer juró ?
Válasz Mf-es? #7970. hozzászólásáraKöckerling,itt van a szomszédba,több ezer ha.-on.
Válasz Netparaszt #7968. hozzászólásáraMajd,ha rendelhető lesz a 4 méteres,csukhatós,utána szóba jöhet,egyedi igényeim figyelembe vételével.
Ahogy írtam,6 soros asztal után,nem veszünk 4 sorosat.
Válasz .Szabi. #7967. hozzászólására Melyik 3 méteres Pöttinger direktvető 2.5 millió?
Válasz Mf-es? #7966. hozzászólására Húztad már a köckerlinget, hogy így lelkesedsz érte? Ha nem, honnan tudod, hogy elég neked? Mellesleg 18.000 dollárért láttam egy közel 10 éves 3 méter széles darabot, saválló tartály nélkül, de annál rozsdásabban, biztos, hogy jól jársz vele?
Válasz Netparaszt #7964. hozzászólására3 méteres tárcsás pöttinger 2,5 mft, a lengyel és török gyártmányok jóval alatta vannak, az olasz meg a kettő közt.
Válasz Netparaszt #7964. hozzászólásáraNem az árral van a gond.Csak mikor felakassza az ember a demó gépet,rájön,hogy neki,vagyis személy szerint nekem felesleges a rad csoroszlya rajta.Megfelel,a köckerling rugós kapája.Ha nem 3 méteres lenne,legalább 4,már 2 az egyben vetőgép,kombinátor.És nem lenne drágább.
Még az alap árba,lehet bele férne egy saválló magtartály.Akkor mehetne a tavaszi műtrágya is .
Válasz Netparaszt #7963. hozzászólásáraHa valakinek ilyen igényei vannak, annak zsebbe kell nyúlni
Válasz Mf-es? #7962. hozzászólására Persze Laci, amikor az alsó lengyel vetőgép métere is 2500 euro..
Válasz Netparaszt #7961. hozzászólására 4000 euro/méter...
Válasz Netparaszt #7961. hozzászólásáraTelefon számot kaptam csak.4000 eur a 3 méteres?
Válasz Mf-es? #7955. hozzászólására Ha kérdeztél bármelyikünket is, kétlem, hogy ne válaszolt volna.
4000 euró+áfa alapár, két magtartállyal, két független, fokozatmentes adagolöval, kovácsolt és keményfém felhordott kapákkal, ékgyűrűs vagy sts hengerrel. Az opciók testre szabhatóak, ahogy a méret is 3 méter alatt.
Válasz bobo77 #7958. hozzászólásáraIgen
Válasz Netparaszt #7957. hozzászólásáraAz árra én is kiváncsi lennék...
Válasz Mf-es? #7953. hozzászólásáraSzabi kollégának mintha lenne ilyen...
Válasz .Szabi. #7952. hozzászólására Többen leírták itt is, nem is egyszer, nem titok.
Válasz Mf-es? #7953. hozzászólására Ötletnek jó, de szerintem próbáld ki, mielőtt megveszed. A RAD formája és méretezése nem véletlen.
Válasz .Szabi. #7952. hozzászólásáraMég nekem se mondták meg.Pedig komolyan gondoltam.
Válasz .Szabi. #7951. hozzászólására Nem az átlagos halandóknak készül a RAD, hanem például olyannak, aki tudja, mi a haszna a változtatható csoroszlyamélységnek és a takarónövényeknek.
A többieknek valóban jó bármi más is.