Hirdetés
Fórum
- Ügyfélkapu-problémák új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Vadkártérítés új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- New Holland traktorok új
Cikkajánló
Sikeres szüret? 2025 – Szőlőtermesztés Agroinform webinárium – így csatlakozhatsz!
Program és technikai információk a webináriumon való részvételhez. Kezdés:...
Sajtóközlemény
291 hozzászólás
Megint 1.
Még 1x Jóker.
Na ez a Jóker.
Válasz #30. hozzászólásra
Kolléga is vett egy rubint,szép munkát csinál az biztos.Jobb mint az ih tárcsa .
Válasz #30. hozzászólásra
keress nekik az király....
A Rubin az király a Vader is király a Horsch az még csak kiskirály az Amazonasi meg, per pillanat nemistom mekkora király...
Keresek nektek képeket mert így semmire se jutunk...
Válasz #13. hozzászólásra
Lehet úgy tűnik , de elhiheted a haveroméknak az van és az qrva erős rugó! Esküszöm itt nálunk beton a talaj ,de ez ha a gép bírja még 20 centire is simán lemegy...
http://www.agrosat.hu/webaruhaz.php?kategoria=56&cikkszam=gab003&sid=7fa610c7a3104e5124800bd5918e7081
vélemény? mondjuk árba ugyan ott van mint a vogel
estleg még mi jöhetne szóba?
aha most néztem én is
nemtudom a 2005-ös mennyiért dobálhatják?
azt írjáh 1000 valamennyi ha van benne
ahoz képest elég kopottak a tömörítőkerekek nem?
Válasz #24. hozzászólásra
igen, csak az nem tárcsás magágykészítővel van szerelve.
Válasz #21. hozzászólásra
van egy használt az expresszen
Válasz #21. hozzászólásra
újonnan valahol 11-12 millió magasságában.használtan lehet 5-6-ért is kapni
kapsz érte gaspardot is nagyon jo és egyszerű gép
Mennyi a Vader. rapid 300-as?
Válasz #19. hozzászólásra
vogel
Sziasztok. Igazából azt szeretném kérdezni hogy 4 milla környékén milyen vetőgépet lehet kapni? Elsősorban pneumatikusra gondoltam...
Horsch.com temékek.elvileg a jövö héten kapok mindegyikből probára gépet és az árpa tarloban majd meglátom mit csinálnak
Válasz #16. hozzászólásra
szia Feri!
5000-t írnak
én egész életembe nem vetek annyi gabonát :-))
Válasz #15. hozzászólásra
Szia Géza!
3000ha a latt 50%ra koptak az előző rapid gumijai!
Akkor számolhatsz!
Válasz #13. hozzászólásra
láttam az expresszen rapidot eladót
van benne egy pár kilométer ha a gumik el vannak rajta kopva
a horsch tárcsáról hol találok képet?
amúgy én is carriert veszek
Válasz #12. hozzászólásra
A lemken spirálrugós felfüggesztése nekem nem szimpatikus, olyan "tákolt" benyomást kelt. :s A simba brutál a 6,6os 7,5t ugyanez carierrből 6,5ös 5,8t.
Ha jót akarsz és mélységet , akkor járj utánna mindenképpen a Lemken Rubin-nak is!!! Ebben a kategóriában a legagresszívabb , ennél nem gond első soron kötött földön se a tíz centit meghaladó munkamélység... A többinél gyanús , sőt lehetetlen...
Válasz #10. hozzászólásra
Üdv!
Én a vaderra szavaznék. Kiváló a termékük és korrekt a cég, ami nem elhanyagolható szempont mostanába.
De hogy fokozzam a bőség zavarát: egy ismerősömnek ilyene van:
http://www.axial.hu/index.php?menu=1&smenu=12&groupID=13&marka=11&gep=198
Az az előnye a gumibakos felfügesztésűekkel szemben hogy lehet állítani rajta a tárcsalapok szögét. Bár vader meg mindig ugyanolyan szöget zár be a kopottsági állapottól függetlenül mivel kúpalakú a tárcsalapja a horsc-é viszont gömbsüveg, nem tudom hogy oldják meg a kopásból adódó szögváltozást.
holnap jön hozzám a vadertől a Garamvölgyi úr majd meglátjuk mire megyünk vele.én már teljesen belekeveredtem mindenki a sajátját dicséri és már azt sem tudom,hogy hol is tartunk peddig a héten döntenem kell
most nem azért de IH -ba nem is gondolkodtál mint a 7.2 esbe az jó pl és olcsobb mint atöbbi
egyértelmű horsch.. főleg ha van már 2 gép.nekem is van prontom terranom,ha vennék bizt. joker lenne.
Válasz #1. hozzászólásra
Nekem van egy 3m carierr rosszat nem tudok róla mondani. A horschnak amit én láttam gömbsüveges lapjai vannak, a vadernak pedig kúposak. A szakik szerint a gömbsüveg nem az igazi.
Válasz #1. hozzászólásra
LEMKEN RUBIN!!! A többi csak vicc helyette-de ha kellene én a Vader mellett állok(van egy kis szemléleti tapasztalatom ezekről)
A vader másfél millával hosszabb a horsch nál és nem hiszem hogy annyival jobb nikem van már egy horsch tigerem meg egy prontom és semmi baj nem volt velük eddig peddig vannak használva rendesen
Válasz #3. hozzászólásra
Akkor az ár lesz a döntö?? Ha nem akkor én védert vennék de szerintem még a 6m is kevés ennek a gépnek!!
azt nem ismerem.a horsch és a vadestadt minden paramétere meg egyezik az amazone az annyiban különbözik hogy nincs belőle 6m féligfüggesztett csak 5.5m és azt kicsit kicsinyelem a 8330 után
Válasz #1. hozzászólásra
Irigyellek..egy kicsit! De nem egyszerü felénk csak cerier van az uj a nagyobb lapokal veder minöségben nem rosz. És a rábe?? az sem rosz szerintem.
Nem tudok dőnteni,hogy horsch jokert, amazone catros vagy a vaderstad carrier tárcsát lépjem meg.Segitsetek dönteni.