Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem reklám ként, csak most találtam véletlenül. Meglepően már nálatok is elérhetőek az MBV termékei, a tárcsájuk nem hasonlítható egyik kisiparoséhoz sem. MBV
Válasz R Sándor #5026. hozzászólásáraSzerintem mind tudja csinálni ami könnyebb és kötött a föld. Nagyobb sebességről gurulna fel a föld tetejére, mikorfeljebb a puha földben meg ismét belekap rendesen. Lenne eszük akkor olyan lemken x systemre csinálnák őket .
Válasz Isssti #5025. hozzászólásáraHa egy terület megtarcsazol és nem látod még jónak és ugyan azt megtarcsazod mégegyszer, akkor szokott jobbra balra felváltva ollozni, inbojogni, farolni jobbra balra, ki hogy nevezi. Ezt kérdem mert nekem szokott , egy bizonyos sebességnél elkezdi és minél gyorsabban húzom annál jobban csinálja
Válasz Isssti #5020. hozzászólásáraNem. Volt itt nálam próbára, nem nyerte el a tetszésem az árához viszonyítva. Kis közlős V tárcsa komoly hengerrel majdnem olyan munkát végez kevesebb mint fele pénzből és alkatrészből. Max kell egy munkahenger a rudra vagy talajkerék elölre.
Válasz mtz1221 #5019. hozzászólásáraRövidtárcsában nem gondolkoztál, pillanatok alatt elnyerte a kedvenc gépem kategóriát, szép, egyenletes munkája van, korrekt henger egyből mögötte, vetőgéptartó is van rajta, oda viszont héliumos lufi csokrot terveztem, mivel ha fogy az elejébe a gázolaj úgy kezdi emelgetni az orrát a gépnek.
Válasz SanyóÓ #5017. hozzászólásáraEz összetettebb ennél. Hány kiló a traktor mire akarod használni a tárcsát stb, vannak e dombok. Itt nálam a 3.5 méteressel egy 6 tonnás gép tele van. De ha lesz lehetőségem veszek egy nehéz 4 méteres V tárcsát 610es lapokkal, de csak 19-es közlőkkel. Felesleges nafta pocsékolás a 230 ad közlő meg a 15 centis munkamélység. Meg ősszel vizében a nagy szög állítás 3x jobban rakodik.
Válasz SanyóÓ #5017. hozzászólásáraAttól függ hogy milyen lapot szeretnél rá.
Mert a 610-es csipkés, a 3.20 ason már megfogja a 120-ast, hegyenvölgyön meg többet is bekér!
560 as lappal vígan repűl.
Én évekig húztam egy 4,75-öst 150 pacival, mert milyen jó hogy van utánna teljesítmény, 9-10-11 literből, dombon csúszva mászva.
Most hogy pusztúl a ménes, vettem egy 3.20-ast, most sokat mindok ha 5 litert bevesz, és a munka ugyan úgy elkészűl, még szebben is mint a nyeklőnyakló x tárcsával.
Üdvözlet mindenkinek!
Hullámos tárcsát hol tudnék beszerezni ami jó minőségű?
Esetleg valakinek tapasztalat hasonlóval.
Sekély művelésre, takarónövény aprításra szeretném használni.
Válasz Selvin #5011. hozzászólásáraHello
Ha a V vagy X tarcsat finomabb munkara akarsz hasznalni akkor a tavtartokat is erdemes csokkenteni (vagy olyat venni). A vertical tillage tarcsakon eleg surun vannak a lapok, egyenes turbo tarcsakkal vagy enyhen gombsuveges lappal eleg szep munkajuk van.
A rovidtarcsaknal sem csak a lap a kulonbseg. Mas szogben vannak felhelyezve pl egy Carrier hagyomanyos lapos es egy Lemken rovidtarcsan jol latszik.
Az otlet nem rossz. Talan en is ezen gondolkodnek, ha nem lenne.
Sziasztok! Sima tárcsán használ valaki kúpos vagy egyenes lapokat? Van olyan különbség a munkájában egy gömbsüvegeshez képest, mint a rövidtárcsáknál? Alkalmas így finomabb munkára 5-10 cm mélységben?
Segítségre lenne szükségem!
Vonólapot szeretnék csináltatni, házilag.
Miből szokták ezeket készíteni, tömör anyagból vagy vastag falú szögvas, U profil ?
A hidegen húzott köracélt ,,csak" ráhegesztik a végére, vagy be van süllyesztve az anyagba?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok!
XT3-as tárcsát szeretnék venni.
Láttam olyat is ami cső vázas. Van annak valami hátránya, vagy előnye? Vagy mindegy hogy milyen a vázszerkezete?
Egy Leko 2.2-es tárcsán az első sor 13fokra a második sor 19fokra van állítva. Amikor húzva van menetirány szerint folyamatosan balra megy ki. Mit kellene szerintetek állítani?
Válasz mtz1221 #4992. hozzászólásáraKössz!
Aki tervezte azt nem találom.
Aki vette az én voltam az asszony meg intézi a sorsomat
Kisfülkes MTZ 80-as motorral,ez fogja húzni. De nem akarok 2M-nél nagyobbat. Nem férek be mindenhova. Lehet jobban járok,ha nézek valami bontott tárcsát azt az alól meg venni?
Azt hittem egyszerűbb lesz
Nem sürgős,így marad majd jövőre lesz valami úgy ahogy mondod.
STRUMYK TIGER JUNIOR -2,5 m,ékgyűrűs hengerrel.Simán viszi,tapasztalatból mondom mert már adtunk el több darabot. Jelenlegi ára 1.656.000 Ft+ÁFA
www.agrogepek.com itt megtalálsz infot,elérhetőséget.
5042 hozzászólás
Válasz $HMP$ #5041. hozzászólásáraVan ott forgalmazótok, majdcsak tart alkatrészt is. Vagy rákeresni granit vagy krampon, Habi dorker szegána is megrendeli cikkszám után.
http://www.agroferocoop.rs/tanjiraca-vucena-poluteska/04-kuciste-lezajeva/
Válasz mtz1221 #5040. hozzászólásáraAz persze 23 laptavolsag.
Válasz $HMP$ #5039. hozzászólásáraMilyet, amibe 2 kúpos csapágy megy, olyan lehet akik a ferrocoposat áeulják.
Csapágyházat komplettet 40eshez honnét lehetne szervalni?
Válasz mtz1221 #5037. hozzászólására14PR-es gumik voltak alatta , az ha jól emlékszem párban ugy 3800kg-id tudnak
Válasz Agroporta #5036. hozzászólásáraA két 15.3as kerék mit szólt neki?
egy kis középnehéz tárcsa, 3,20m, 2800kg tömeggel
Válasz Gepi #5034. hozzászólásáraRájöttem. Ennyi rabszolga munka utánezeknem csinálják, hanem le rajzolták hogy hogyan csinálnák, ha lenne rá erejük.
Válasz mtz1221 #5033. hozzászólásáraCsak egy jó papucs és pizsama kell hozzá
EZEK TUDNAK. De hogy hogy kötődik hozzájuk a Kámaszútra, örök rejtély számomra.
Agromaster ATV DISK , ATV QUAD mögé, ez egy eléggé combos kis jószág volt ugy 65 LE teljesítménnyel. ha jól emlékszem
Nem reklám ként, csak most találtam véletlenül. Meglepően már nálatok is elérhetőek az MBV termékei, a tárcsájuk nem hasonlítható egyik kisiparoséhoz sem. MBV
Válasz GJT #5029. hozzászólására
Válasz Isssti #5024. hozzászólásáraJól néz ki.Ilyen laza földjeim nekem nincsenek,de nálad szép a munkája.
Válasz R Sándor #5026. hozzászólásáraEddig elég szokott lenni egy kör is.
Válasz R Sándor #5026. hozzászólásáraSzerintem mind tudja csinálni ami könnyebb és kötött a föld. Nagyobb sebességről gurulna fel a föld tetejére, mikorfeljebb a puha földben meg ismét belekap rendesen. Lenne eszük akkor olyan lemken x systemre csinálnák őket .
Válasz Isssti #5025. hozzászólásáraHa egy terület megtarcsazol és nem látod még jónak és ugyan azt megtarcsazod mégegyszer, akkor szokott jobbra balra felváltva ollozni, inbojogni, farolni jobbra balra, ki hogy nevezi. Ezt kérdem mert nekem szokott , egy bizonyos sebességnél elkezdi és minél gyorsabban húzom annál jobban csinálja
Válasz R Sándor #5023. hozzászólásáraA második húzást, nem igazán értem, egy menetben szoktam használni, de akkor nem húz semerre.
Válasz GJT #5022. hozzászólásáraSzia, egy lengyel Rolex-em van és 120le húzza, ami bőven elég neki, de nem könnyű.
Válasz Isssti #5020. hozzászólásáraMásodik húzàsnàl nem szokott sétálni jobbra balra??
Válasz Isssti #5020. hozzászólásáraSzia.Milyen tárcsárol írtál?Szívesen le cserélném az X et valami jóra 105 lovas után.
Válasz Isssti #5020. hozzászólásáraNem. Volt itt nálam próbára, nem nyerte el a tetszésem az árához viszonyítva. Kis közlős V tárcsa komoly hengerrel majdnem olyan munkát végez kevesebb mint fele pénzből és alkatrészből. Max kell egy munkahenger a rudra vagy talajkerék elölre.
Válasz mtz1221 #5019. hozzászólásáraRövidtárcsában nem gondolkoztál, pillanatok alatt elnyerte a kedvenc gépem kategóriát, szép, egyenletes munkája van, korrekt henger egyből mögötte, vetőgéptartó is van rajta, oda viszont héliumos lufi csokrot terveztem, mivel ha fogy az elejébe a gázolaj úgy kezdi emelgetni az orrát a gépnek.
Válasz SanyóÓ #5017. hozzászólásáraEz összetettebb ennél. Hány kiló a traktor mire akarod használni a tárcsát stb, vannak e dombok. Itt nálam a 3.5 méteressel egy 6 tonnás gép tele van. De ha lesz lehetőségem veszek egy nehéz 4 méteres V tárcsát 610es lapokkal, de csak 19-es közlőkkel. Felesleges nafta pocsékolás a 230 ad közlő meg a 15 centis munkamélység. Meg ősszel vizében a nagy szög állítás 3x jobban rakodik.
Válasz SanyóÓ #5017. hozzászólásáraAttól függ hogy milyen lapot szeretnél rá.
Mert a 610-es csipkés, a 3.20 ason már megfogja a 120-ast, hegyenvölgyön meg többet is bekér!
560 as lappal vígan repűl.
Én évekig húztam egy 4,75-öst 150 pacival, mert milyen jó hogy van utánna teljesítmény, 9-10-11 literből, dombon csúszva mászva.
Most hogy pusztúl a ménes, vettem egy 3.20-ast, most sokat mindok ha 5 litert bevesz, és a munka ugyan úgy elkészűl, még szebben is mint a nyeklőnyakló x tárcsával.
Sziasztok!
130 le mögé milyen széles vontatott V tárcsát ajánlanátok(középnehéz), amivel tudnám a 10-12 km/h-ás sebességet?
Válasz MTZ1221.3 #5015. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz #imre #5014. hozzászólásáraHello
A kulloskapa.hu-n kerdezz ra. Ok forgalmaznak Vertical tillage gepet azokra valo lap biztosan orokos lesz.
Üdvözlet mindenkinek!
Hullámos tárcsát hol tudnék beszerezni ami jó minőségű?
Esetleg valakinek tapasztalat hasonlóval.
Sekély művelésre, takarónövény aprításra szeretném használni.
Válasz Selvin #5011. hozzászólásáraTegyél rá talajkereket, és rendes hengert amik tartani tudják a kívánt mélységet. Nem a lap cserén a lényeg.
Válasz Selvin #5011. hozzászólásáraHello
Ha a V vagy X tarcsat finomabb munkara akarsz hasznalni akkor a tavtartokat is erdemes csokkenteni (vagy olyat venni). A vertical tillage tarcsakon eleg surun vannak a lapok, egyenes turbo tarcsakkal vagy enyhen gombsuveges lappal eleg szep munkajuk van.
A rovidtarcsaknal sem csak a lap a kulonbseg. Mas szogben vannak felhelyezve pl egy Carrier hagyomanyos lapos es egy Lemken rovidtarcsan jol latszik.
Az otlet nem rossz. Talan en is ezen gondolkodnek, ha nem lenne.
Sziasztok! Sima tárcsán használ valaki kúpos vagy egyenes lapokat? Van olyan különbség a munkájában egy gömbsüvegeshez képest, mint a rövidtárcsáknál? Alkalmas így finomabb munkára 5-10 cm mélységben?
Válasz misimokus #5009. hozzászólásáraSzerintem nézd meg menyibe kerül egy alsó vonólap abból tudsz a legkönnyebben csináltatni.
Válasz termelo #5008. hozzászólásáraMtz 82-es a gép és egy 2,8-as középnehéz tárcsát húzna vele.
Válasz misimokus #5007. hozzászólásáraÉn amit eddig láttam tömör anyagból volt, a végén a kör részt esztergálták rá. Hány lóerős gépre kell?
Segítségre lenne szükségem!
Vonólapot szeretnék csináltatni, házilag.
Miből szokták ezeket készíteni, tömör anyagból vagy vastag falú szögvas, U profil ?
A hidegen húzott köracélt ,,csak" ráhegesztik a végére, vagy be van süllyesztve az anyagba?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Válasz DDT #5005. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz misimokus #5004. hozzászólására
Ez? Vonólap.
Tudnátok segíteni, hogy mi a neve ennek a szerkezetnek ami a hátsó hidraulikához kapcsolja két ponton a tárcsát?
Üdv! Heger pmx 4 tárcsához van valakinek alkatrész-katalógusa?
Válasz Celtises #4990. hozzászólásáraNem sikerült!
Megköszönném az infót!
Válasz Celtises #4990. hozzászólásáraNem sikerült!
Megköszönném az infót!
Sziasztok!
XT3-as tárcsát szeretnék venni.
Láttam olyat is ami cső vázas. Van annak valami hátránya, vagy előnye? Vagy mindegy hogy milyen a vázszerkezete?
Válasz VMisi #4998. hozzászólásáraFüggesztett!
Válasz Bzsr #4997. hozzászólásáravonórudat
Egy Leko 2.2-es tárcsán az első sor 13fokra a második sor 19fokra van állítva. Amikor húzva van menetirány szerint folyamatosan balra megy ki. Mit kellene szerintetek állítani?
Santorini nevű olasz tárcsalap valakinek tapasztalat? Nádudvar on ésárulják
Üdv.X tárcsa első szélső lapjait érdemes kissebre venni?Mennyivel kissebre? Milyen jó lapok vannak most kicsi pénzért és hol?560x36x5 méretben.
Válasz mtz1221 #4992. hozzászólásáraKössz!
Aki tervezte azt nem találom.
Aki vette az én voltam az asszony meg intézi a sorsomat
Kisfülkes MTZ 80-as motorral,ez fogja húzni. De nem akarok 2M-nél nagyobbat. Nem férek be mindenhova. Lehet jobban járok,ha nézek valami bontott tárcsát azt az alól meg venni?
Azt hittem egyszerűbb lesz
Nem sürgős,így marad majd jövőre lesz valami úgy ahogy mondod.
STRUMYK TIGER JUNIOR -2,5 m,ékgyűrűs hengerrel.Simán viszi,tapasztalatból mondom mert már adtunk el több darabot. Jelenlegi ára 1.656.000 Ft+ÁFA
www.agrogepek.com itt megtalálsz infot,elérhetőséget.