Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR401.12 FtUSD383.14 FtCHF427.35 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha már gondolkodol még 1 mf- ben, gondolom 1 nagyobban, mert hát 180-200- ra el is kél 1 6hengeres én ezt is megfontolnám:
Venni 1 új 3-as erős ekét most. De olyat amit bővíteni lehet 4-re. Ha sikerül az új tr. projekt megtoldod az ekét, úgy is a nagyobb szántana. Ha lesz traktor- lesz lóvé is rá, ha nem lesz akkor van 1 ekéd ami örökös a 100-as után és mégis újonnan vett gép, amit Te választottál.
A tipusa nálam Agromaster Impala Twin 3MTX 1000-es, bár eredetileg Impala fejekkel volt tervezve a gép, de a felfogató konzolok furatainak kiosztása máshová esik az RW szárak miatt.
Mondom én is. Vegyél vlm. használtat de frankót. Dolgoztasd meg hogy hozza be 1 új árát. Vagy van még 1 érdekes lehetőség szerintem, de ez már a borsosabb variáció......
ma voltam Telekgerendáson megnézni és láttam a tábláját, holnap felhívom az embert, hogy fotózza le a tábláját
Kondoroson ettem pizzát nagyon szar volt
Az egy KVE 3-40-es váltvaforgatóeke, de ezt még valamikor a 90-es évek vége tájékán fejlesztettek ki, azóta néhány éve ugy 2003 környékén változtattak rajta.
Azért van megpatkolva a gerenda oldala.
Köszike!
Ez egy ritka hülye fajtája a gerincsérvnek, ha nincs bennem a fájdalom csillapító, őrjöngeni tudnék a fájdalomtól, ha bennem van tompul, de a lábam( combnyak tájék ) nyomásérzékeny ( igy ülni alig tudok, de közben meg le van zsibbadva a talpam párnás részéig.... ááááááááááááá tele van a hócipőm
Nem ,mert nem akarlak etetni. Csak erősen érdeklődöm, itt és most.
Amúgy meg ne itten fórumozgassá, hanem irány kifele aztán nekiveselkedni a gyártásnak!!! Holnapra már legyen kész! 6520 kipróbálja, dobsz fel képet videót ,megveszi, ha betetszik már gyárthatod is a következőt aztán hozhatod is ,visszük! Hogy tetszik a munkamenetem? :-)))
Tudod én naon sokat fotózok.
Vannak és voltak rockzenekarok melyeket éveken keresztül fotóztam, de a másik hobbim a mezőgazdasági gépek.
De gyüjtök a netről is sokat.
Egyszer összeboritották a FAT táblákat a gépemen és kb 40GB -nyi hang, és fényképanyag veszett a semmibe.
Majdnem kiugrottam a gatyámból !
5107 hozzászólás
Válasz #155. hozzászólásra
láttam két NT-t telekgerendáson, de az nincs rajta a honlapjukon
nem rosszak, nincs rajta műkakiszoró, csak granulátumszóró
Válasz #151. hozzászólásra
Ha már gondolkodol még 1 mf- ben, gondolom 1 nagyobban, mert hát 180-200- ra el is kél 1 6hengeres én ezt is megfontolnám:
Venni 1 új 3-as erős ekét most. De olyat amit bővíteni lehet 4-re. Ha sikerül az új tr. projekt megtoldod az ekét, úgy is a nagyobb szántana. Ha lesz traktor- lesz lóvé is rá, ha nem lesz akkor van 1 ekéd ami örökös a 100-as után és mégis újonnan vett gép, amit Te választottál.
Válasz #151. hozzászólásra
A 6-os Optima 1.5 millerért milyen állapotba van a Kiténél vagy az nem T.gerendáson van mert az ha jó állapotu engem érdekelne
Válasz #153. hozzászólásra
A tipusa nálam Agromaster Impala Twin 3MTX 1000-es, bár eredetileg Impala fejekkel volt tervezve a gép, de a felfogató konzolok furatainak kiosztása máshová esik az RW szárak miatt.
Válasz #152. hozzászólásra
akkor az mi lenne KVFRW?
Válasz #148. hozzászólásra
RW Condor fejekkel szerelt 3 -as váltvaforgatóhoz mit szólnál?
Válasz #149. hozzászólásra
mi az az érdekes?
Tettem még fel egy képet használt KVE-3 ekéről
http://josey.xfree.hu/120422
Mondom én is. Vegyél vlm. használtat de frankót. Dolgoztasd meg hogy hozza be 1 új árát. Vagy van még 1 érdekes lehetőség szerintem, de ez már a borsosabb variáció......
Válasz #147. hozzászólásra
láttam Vogel ekét is, sajna nem bírta a békési földeket, minden része foltozva volt
Válasz #144. hozzászólásra
vedd meg annyi pénzt megér szerintem
Válasz #144. hozzászólásra
Örök emlék marad a Kondorosi pizzéria néked :-))))
Válasz #142. hozzászólásra
Az tényleg tutiiiiiiiiiii!
Válasz #138. hozzászólásra
ma voltam Telekgerendáson megnézni és láttam a tábláját, holnap felhívom az embert, hogy fotózza le a tábláját
Kondoroson ettem pizzát nagyon szar volt
Válasz #140. hozzászólásra
Az egy KVE 3-40-es váltvaforgatóeke, de ezt még valamikor a 90-es évek vége tájékán fejlesztettek ki, azóta néhány éve ugy 2003 környékén változtattak rajta.
Azért van megpatkolva a gerenda oldala.
Válasz #136. hozzászólásra
van egy púposom is rugó nélküli üléssel
Válasz #135. hozzászólásra
Köszike!
Ez egy ritka hülye fajtája a gerincsérvnek, ha nincs bennem a fájdalom csillapító, őrjöngeni tudnék a fájdalomtól, ha bennem van tompul, de a lábam( combnyak tájék ) nyomásérzékeny ( igy ülni alig tudok, de közben meg le van zsibbadva a talpam párnás részéig.... ááááááááááááá tele van a hócipőm
Válasz #138. hozzászólásra
ok de akkor az milyen eke ami a képen van,????????????
Válasz #134. hozzászólásra
igazad van!!!!!!!!!!!
Válasz #133. hozzászólásra
És Te arra adol, h a KITE-nél valaki helyesirási hibákkal küzd?
Nálam is van szabad traki,Grammer xxl+klima!
Mitől ha már piacra dobtad az mtz-t???? Ennyire rossz a ferdzsó?
Válasz #132. hozzászólásra
gyere hozzám trakizni és rendbejön a derekad
Válasz #131. hozzászólásra
az jó lenne mert akkor eldölne a vita
Válasz #110. hozzászólásra
nézd meg a kite honlapján a használt gépeknél és a tábláján is az van, láttam személyesen
Válasz #130. hozzászólásra
nem könnyüek az éjszakáim, nem tudom, hogy itt a gép előtt lógni jobb, vagy a parkettán fetrengve próbálni, h a fájdalom felett győzzön az álom
Válasz #107. hozzászólásra
akkor majd nyomok róla egy fotót
Válasz #129. hozzászólásra
Na azért!!! Amúgy még mindig itt vagy??????
Sipirc lefele!!!! :-)))
Válasz #128. hozzászólásra
DEhogy sértődtem meg... de az irásaim azok tulságosan kevesek egy egésznapi témát kiveséző beszélgetéshez képest.
Válasz #127. hozzászólásra
Min sértődtél meg már Te is? Úgy értem olvastam az írásaidat miket ide írtál.
Válasz #126. hozzászólásra
Szoktunk beszélgetni naphosszat?
Azért annyira nem szoktam ráérni, mert akkor csak egyhelyben állok.
Válasz #124. hozzászólásra
Már ismerem a dumáját. Legalább annyira ,mint Ő az enyémet. :-)
Válasz #124. hozzászólásra
meg még egy páran :-)))))))))))))))))))))
Válasz #123. hozzászólásra
add meg te a számod majd felhiv a Josey az ő érdeke is hogy eladja a gépeit hidd el nekem meg fog győzni jó dumája van
Válasz #122. hozzászólásra
Mért vagyok szemtelen??? Már megint?
Válasz #119. hozzászólásra
a múltkor azt irtam hogy a Paldoo kezd visszavenni az arcábol de most megcáfolom megint nagyon szemtelen vagy csak sokat ivott
Válasz #119. hozzászólásra
Szuper!!
Főnök ur fogja mán meg a kémény sarkát mig fölveszöm a pízt!
Válasz #118. hozzászólásra
valami falu a világ végéröl ahol lehet simogatni Valtrákat meg Zetorokat országot nem mondott
Válasz #112. hozzászólásra
Nem ,mert nem akarlak etetni. Csak erősen érdeklődöm, itt és most.
Amúgy meg ne itten fórumozgassá, hanem irány kifele aztán nekiveselkedni a gyártásnak!!! Holnapra már legyen kész! 6520 kipróbálja, dobsz fel képet videót ,megveszi, ha betetszik már gyárthatod is a következőt aztán hozhatod is ,visszük! Hogy tetszik a munkamenetem? :-)))
Válasz #117. hozzászólásra
Hanem?????
Válasz #115. hozzászólásra
nem Szlovákiai mondta már
Válasz #115. hozzászólásra
Dehogy drága... a határvonaltól errefelé nézve már olcsóbb :-))))
Válasz #114. hozzászólásra
Szlovákiából drága a telefonálás!!! :))))
Válasz #112. hozzászólásra
nincs mindig térerő nála
Válasz #109. hozzászólásra
Öcsém akkor Te vlm.török árus lehetsz!!! Nálad basszus minden eladó??? Legalébb olcsó vagy, alkudni lehet? :-)))))
Válasz #108. hozzászólásra
Nem hívtál a géppel kapcsolatban.
Válasz #108. hozzászólásra
Tudod én naon sokat fotózok.
Vannak és voltak rockzenekarok melyeket éveken keresztül fotóztam, de a másik hobbim a mezőgazdasági gépek.
De gyüjtök a netről is sokat.
Egyszer összeboritották a FAT táblákat a gépemen és kb 40GB -nyi hang, és fényképanyag veszett a semmibe.
Majdnem kiugrottam a gatyámból !
Válasz #104. hozzászólásra
Na Gézukám! Ki is aki kocsmázik? Te látod a normál V-t duplán W-nek!!!!! :-DDDD
Válasz #103. hozzászólásra
Eladó ha érdekel mert nagyon gyorsan szalad vele a Johny a Kristály meg sziv infarktust kap ha meglátja
Válasz #102. hozzászólásra
Te Josey , nálad mindig ott lapul a fotóapparátus hhe? Ha eléd vetemedik 1-2 eke-taliga suppppsz, már le is kapod??? :-DDD