Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Gyerekek !!!!! Dobtam egy baszot nagy hátast !!!!! Csapágy: 16.571.- + áfa !!!!!!
Hogy tavaly még 10-et sem fizettem érte, az fix, de, hogy feltúrom a könyvelést a számla miatt az is !
Hiába, ha már nem kell a gép, az alkatrészt úgy is meg kell venni.........
3500-4000-et nem én mondtam, azt meg csak tudom nagyságrendileg hogy mennyit ment nálam a gép. Úgyhogy az 600as szám a tippelés részemről. De beszélgessünk inkább a kákáról akkor fogod magad igazán elemedbe érezni! :)
Valamikor,talán 2008-ba váltottak akkortól 450-es lapokkal szerelik kápolnásnyékiek elmondása szerint. De a tartókarok már állítólag az enyémen is újfajták úgyhogy lapcserénél rá fog menni a 450-es lap a telefonos segítség szerint. Aztán majd meglátjuk...
Asszem így van, de ha rendelek akkor egyben kapok mindent (emlékeim szerint), de ha nem felejtem el, holnap ránézek a polcra, hogy mennyi van tariba, mert majd kell cserélnem és akkor rá kell, hogy rendeljek.
Hány ha bír ki egy garnitúra lap a 3m-es gépen? Mert ezen még a lapok eredetiek a Vader szerint is, egy szezont ment kicsinylették, vettek helyette egy 4mest, Egy évig hirdették aztán megvettem. Most 40-41es átmérőjűek a lapok rajta. Egyébként 2006 őszi kiadású a gép 2008 őszétől nálam van. De mindemelett én már semmin se csodálkozom szóval azért a nyakamat nem tenném rá az 1000ha-ra.
fúúú nem olyan eccerű az! Duplasoros golyóscsapágy betéve a két fél agy közé és cefet módon összeperemezve-préselve. Még a csapágyat meg valahogy esztergapadba kilehetne umbuldálni de a porvédője is eltűnt. És mit tegyek a helyére. +amúgy is kár egy ilyen gépet tákolni. Bele a gyárit és azzal nem lesz baj, legalább is remélem.
Megállt egy csapágy a carierembe. Tudja valaki mennyire fáj ez anyagilag? És mennyit kellene kibírnia a csapágynak hivatalosan? Mert ebbe nincsa túl sok? 3m gép gyári lapok 40-41-es átmérővel. Nálam dolgozott kb 400ha-t előző tulajanál elmondása szerint 150-et de ha beszorzom néggyel akkor legyen 600 +400=1000ha-nál megállhat a csapágy? A porvédője ment szét teljesen és vége lett.
Válasz #2105. hozzászólásra
Mondjuk a Garden gyenge 18 méteres keretje lehet addig se bírná mint a Malupe igencsak erős 24 méterese például . Azért jerősebb vázon fut a Malupe mint a garden . Semmi simulékonyság nincs a Gardennél még a Malupésok bármilyen kérdédsre nyitottak és szerintem nem mindegy hogy a Malupe 3,54 milla míg a garden 4,6 .
Sok peres ügyük volt a vásárlókkal, széttörtek a szivattyúk, balesetek,gyönge falú tartályok stb...
Másképpen nem birt alámenni az áraknak már 10 évvel ezelőtt sem.
Valamikor a Forrás és a Malupe 1 cég volt.
MALUPE néven.
Csak valaki a társaságból olcsóbbat kezdett gyártani a másiknál ( a fenti okokkal ), és a másik tulaj ugy döntött, hogy Ő marad a minőségnél és árnál.
és lőn a FORRÁS.
Válasz #2096. hozzászólásra
Szerintem felejtős . Nekem a kiállításon 24 méteres keretet nem is akartak ajánlani mert nem csinálnak olyat csak ritkán míg a Malupe még a 26 métertől sem zárkózott el , ja és a malupe egy fullos gépre 1 millával kevesebbet mondott mint a gardenjet
5046 hozzászólás
Válasz #2145. hozzászólásra
Szia!
Külön csapágyat lehet kapni?
Vagy csak agyastól?
Ha tudsz, dobj egy méretet.
Gyerekek !!!!! Dobtam egy baszot nagy hátast !!!!! Csapágy: 16.571.- + áfa !!!!!!
Hogy tavaly még 10-et sem fizettem érte, az fix, de, hogy feltúrom a könyvelést a számla miatt az is !
Hiába, ha már nem kell a gép, az alkatrészt úgy is meg kell venni.........
Válasz #2141. hozzászólásra
3500-4000-et nem én mondtam, azt meg csak tudom nagyságrendileg hogy mennyit ment nálam a gép. Úgyhogy az 600as szám a tippelés részemről. De beszélgessünk inkább a kákáról akkor fogod magad igazán elemedbe érezni! :)
Válasz #2142. hozzászólásra
S/N 6300-9999 -ig
Válasz #2138. hozzászólásra
a CR420, 500,650,820-asnak a tárcsalap cikkszáma: 466947, 450-es az átmérője.
Válasz #2139. hozzászólásra
Minden.
350040001000
Semmi biztos terület nagyság ami bizonyítható. :-)))))))
Válasz #2131. hozzászólásra
reggel kiderül
Válasz #2137. hozzászólásra
Melyik neked a fulfiktív Komám? :)
Válasz #2128. hozzászólásra
Valamikor,talán 2008-ba váltottak akkortól 450-es lapokkal szerelik kápolnásnyékiek elmondása szerint. De a tartókarok már állítólag az enyémen is újfajták úgyhogy lapcserénél rá fog menni a 450-es lap a telefonos segítség szerint. Aztán majd meglátjuk...
Válasz #2136. hozzászólásra
Vicces ahogy a sok fiktív számból eljutsz 1 fullfiktívhez! :-DDDDDDDDD
Jól nyomod Szabójános jól nyomod! :-DDDDD
Válasz #2126. hozzászólásra
Akkor egyről beszélünk szerintem, ha a 3500-4000ha ba a 8,2 olyank kopott mint a 3m-es 1000ha ba akkor kb jól számoltunk + ide-oda 1-200 ha.
Válasz #2134. hozzászólásra
jav: -2104,
Válasz #2130. hozzászólásra
432mm-es tárcsalap, az alkatrész száma: 444687 , tipuskód: -20104, 2105-4099, 4100-, mindegyik ugyan azt a méretet hozza
Válasz #2132. hozzászólásra
+-néhányezer
Válasz #2131. hozzászólásra
Remélem nagyott tévedtél !!!! :-)
Válasz #2112. hozzászólásra
nálam a tárcsa nem annyit megy egy évben ahány ha van
azt hiszem 15*fa körül a komplett
Válasz #2128. hozzászólásra
És melyik gyártási számig ?????
Keveslem a mm-t !
Válasz #2127. hozzászólásra
Asszem így van, de ha rendelek akkor egyben kapok mindent (emlékeim szerint), de ha nem felejtem el, holnap ránézek a polcra, hogy mennyi van tariba, mert majd kell cserélnem és akkor rá kell, hogy rendeljek.
Válasz #2127. hozzászólásra
és 432 mm -es átmérőjű tárcsalapot hoz.
Válasz #2122. hozzászólásra
Szia!
A Vade katalógusa szerint, az agy együtt kapható csapágyastól :-(
, külön csak O gyürü, tengelyvég anya és porvédő sapka kapható.
Válasz #2124. hozzászólásra
Itt a 8,2-al lehúzott a cég 1 év alatt olyan cca. 3500-4000 hekit, nekik van akkora lapjuk most mint neked.
Válasz #2123. hozzászólásra
Lehetne spekulálni... de ilyen gépnél már nem illik.
Hány ha bír ki egy garnitúra lap a 3m-es gépen? Mert ezen még a lapok eredetiek a Vader szerint is, egy szezont ment kicsinylették, vettek helyette egy 4mest, Egy évig hirdették aztán megvettem. Most 40-41es átmérőjűek a lapok rajta. Egyébként 2006 őszi kiadású a gép 2008 őszétől nálam van. De mindemelett én már semmin se csodálkozom szóval azért a nyakamat nem tenném rá az 1000ha-ra.
Megvan az prímán oldva, h. csak tőlük vehessed a cuccot.
Spekulációk kizárva.....
A carrier csapágyát nem lehet semmivel sem kiváltani, de a tárcsádban jóval több heki van az tuti.
Válasz #2120. hozzászólásra
Unoka lement a lépcsőn a hintalóval? :)
Válasz #2119. hozzászólásra
Érdekes.
Dumálunk a lóról stb.
Pár órája volt lovas sztorim.....
Ideges vok nagyon tőle.......................
Válasz #2118. hozzászólásra
Szokd már meg, eZ a lóval jár. Sőt, ló nélkül is! :)
Válasz #2117. hozzászólásra
Addig kidobod végre azt a rakás xart onnét a lótól!!!!
Válasz #2116. hozzászólásra
Csak hétfőn tudom megrendelni keddre ideért.. .addig malmozás...
Válasz #2115. hozzászólásra
Pontosan.
Nem ez az a dolog amivel spekulálni kell.
Van azokból milióóóó.......
Válasz #2113. hozzászólásra
fúúú nem olyan eccerű az! Duplasoros golyóscsapágy betéve a két fél agy közé és cefet módon összeperemezve-préselve. Még a csapágyat meg valahogy esztergapadba kilehetne umbuldálni de a porvédője is eltűnt. És mit tegyek a helyére. +amúgy is kár egy ilyen gépet tákolni. Bele a gyárit és azzal nem lesz baj, legalább is remélem.
Vader vetőgépek 229.
Kínait vagy ruszkit bele.
Megállt egy csapágy a carierembe. Tudja valaki mennyire fáj ez anyagilag? És mennyit kellene kibírnia a csapágynak hivatalosan? Mert ebbe nincsa túl sok? 3m gép gyári lapok 40-41-es átmérővel. Nálam dolgozott kb 400ha-t előző tulajanál elmondása szerint 150-et de ha beszorzom néggyel akkor legyen 600 +400=1000ha-nál megállhat a csapágy? A porvédője ment szét teljesen és vége lett.
Válasz #2110. hozzászólásra
Nincs mit, szívesen.
Válasz #2108. hozzászólásra
Köszi az infót!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2106. hozzászólásra
Ezt pont így hallottam én is.
Válasz #2106. hozzászólásra
Dobjál már egy e-mailt a tárcsa árról!
Válasz #2105. hozzászólásra
Mondjuk a Garden gyenge 18 méteres keretje lehet addig se bírná mint a Malupe igencsak erős 24 méterese például . Azért jerősebb vázon fut a Malupe mint a garden . Semmi simulékonyság nincs a Gardennél még a Malupésok bármilyen kérdédsre nyitottak és szerintem nem mindegy hogy a Malupe 3,54 milla míg a garden 4,6 .
Válasz #2102. hozzászólásra
Sok peres ügyük volt a vásárlókkal, széttörtek a szivattyúk, balesetek,gyönge falú tartályok stb...
Másképpen nem birt alámenni az áraknak már 10 évvel ezelőtt sem.
Valamikor a Forrás és a Malupe 1 cég volt.
MALUPE néven.
Csak valaki a társaságból olcsóbbat kezdett gyártani a másiknál ( a fenti okokkal ), és a másik tulaj ugy döntött, hogy Ő marad a minőségnél és árnál.
és lőn a FORRÁS.
Válasz #2097. hozzászólásra
Szia!
Ez mind szép csak az a kérdés, hogy az 1 millával olcsóbb gépből mi az ami még permetezőgépnek számit?
Na ez a mi Malupe 600/12-esünk .
Válasz #2101. hozzászólásra
NAAAAAAAAAAAA, mi ez az hirtelen megnyilvánulás?
Válasz #2101. hozzászólásra
Na miket hallotál róla mert ha lessz valami lehetőségem megint Malupét veszek csak az már 3000/24-es lessz
Válasz #2094. hozzászólásra
Szia!
Malupe-t NEEEE!!!
Világéletében sok baj volt véle.
Válasz #2099. hozzászólásra
Az lessz a legjobb nézd meg őket és akkor válassz .
Válasz #2097. hozzászólásra
Mondom árban a Malupe viszi a prímet!
Még önbeállós kerettel is olcsóbb mint az alap Forrás, de még jövőhétig megálmodom sőt meg is nézem őket!
Válasz #2093. hozzászólásra
Mert tán volt már Malupéd .
Válasz #2096. hozzászólásra
Szerintem felejtős . Nekem a kiállításon 24 méteres keretet nem is akartak ajánlani mert nem csinálnak olyat csak ritkán míg a Malupe még a 26 métertől sem zárkózott el , ja és a malupe egy fullos gépre 1 millával kevesebbet mondott mint a gardenjet