Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A képmegosztón is vannak képek az első oldalon az alsó sorban vannak a függesztett tárcsával
A második oldal utolsó három képe meg a a harmadik oldal első három képe a tákolt tárcsáé
igen ez igy van, közben meg nyafognak, h a parasztok igénylik a jó minőségű vasat az ekéjükre, csak adjuk olcsóbban a nyugati kovácsolt vasnál.
csak az a baj a nyugati vasakkal, h hamarabb elkopnak, bár van nyugati páncélozott is, de az igen csak drága: 18-30 e ft+mwst/stück
igen
két éve fentvannak, még szőlőbetont is kiforgattam vele
az elsőt már csrélni kell, valamiért jobban kopott
a más fajta kék vasak nem bírtak egy évet se, volt amikor még a hegye is letört
még valami, a nyugati kovácsolt vasak orrésze tartaléknak hivott tartományában naon jól birja a terhelést, de mikor bekopik, akkor olyan butává válik, h majd megdöglik a traktor véle, addig a miénk csak kb fekle olyan vastag és önélező, igy kisebb a talaj ellenállása az ekére.
odakint különben a bebutult ekevasakkal szoktak tarlóhántást végezni, mert ha akarnák se megy az eke bele a földbe 20cm-nél mélyebbre.
csak figyelmedba ajánlanám a DURO-TECH technológiával készitett páncélozott ekevasainkat.
63HRC keménységű a páncélozott rész, mig a vas teljes kersztmetszetében 48HRC, a kialakitása is különleges, akár a Lajta , IH, Vogel-Noot ekére kapható változatok rendkivűl könnyű húzásúak és behúzási értéküek.
Anno mikor kifejlesztettük az alakját a vasaknak , az ekefejekkel egyetemben itt is nyertünk a talajellenállással szemben.
Ha minőségi az ekevas akkor kibírja! Ha szar anyag akkor 20hektár után elkopik! Nekem ruszki ekevas van az ekén és van benne 50-60hektár és még félig se kopott el!
Annyit nem bír ki 1 se!!!!!!!!!!!!!!!!
110 ha ???????????????????????????????
Ne röhögtess má Josey!
Az 1 hatalmas barom aki ezt állította neked.
Nem is barom hanem ESZEMENT!!!!!
5107 hozzászólás
Válasz #1152. hozzászólásra
van az öregnek elfekvőben lehet, hogy Josey csókos
Megéri azt gyártani, csak értelmes árakon, ugy hogy a gyártó is megkapja a pénzét, meg a felhasználó is sokáig tudjon dolgozni véle.
Válasz #1149. hozzászólásra
Nálatok jó a talaj és 80.
Nálam az 50 se lett volna.
Josey az árul Frank, Mölbro, Perfekt és más gyártók által készitett vasakat is :-))))
Válasz #1148. hozzászólásra
Azokat már láttam
Válasz #1147. hozzászólásra
Nem érte meg neki gyártani ?? Akkor Josey mi a lószart árul???????
Válasz #1146. hozzászólásra
nem, amelynek még hónaljvarrata is van az orr hátulján :-))))
Válasz #1147. hozzászólásra
Tavaly még olyat vettem
Válasz #1143. hozzászólásra
Jók de 110-et nem birnak ki nálunk 70-80-at ment fejenként no homok-ba
Válasz #1136. hozzászólásra
A képmegosztón is vannak képek az első oldalon az alsó sorban vannak a függesztett tárcsával
A második oldal utolsó három képe meg a a harmadik oldal első három képe a tákolt tárcsáé
Válasz #1145. hozzászólásra
már nem gyártja
Válasz #1139. hozzászólásra
arról a vasról beszélsz, aminek az orrán három beszegés volt és piros?
Válasz #1143. hozzászólásra
GARAMI
Válasz #1142. hozzászólásra
tkp ugyanazon minőség a vasunk mint a RabeDur vasak, azok is hasonlóképen vannak páncélozva.
Szóval ki gyártja?????
Ne tereljük a szót.
Én 1 kuhnostól hallottam vlm.kor régebben, h. a 10 fejjel 600-at szántott.
Akkor az is soknak tűnt. Na de a 110 homokon???
Hát az tudhat vlm-t!!!!!!!
Válasz #1136. hozzászólásra
Hát én így tárcsázok!
Válasz #1134. hozzászólásra
Milyet használsz?
Válasz #1132. hozzászólásra
igen ez igy van, közben meg nyafognak, h a parasztok igénylik a jó minőségű vasat az ekéjükre, csak adjuk olcsóbban a nyugati kovácsolt vasnál.
csak az a baj a nyugati vasakkal, h hamarabb elkopnak, bár van nyugati páncélozott is, de az igen csak drága: 18-30 e ft+mwst/stück
Szeva Géza megy még az mf
Válasz #1131. hozzászólásra
igen
két éve fentvannak, még szőlőbetont is kiforgattam vele
az elsőt már csrélni kell, valamiért jobban kopott
a más fajta kék vasak nem bírtak egy évet se, volt amikor még a hegye is letört
Válasz #1133. hozzászólásra
Igen bár a függesztett nehezen kivehető de az oldalsó munkák szépek
Válasz #1124. hozzászólásra
még valami, a nyugati kovácsolt vasak orrésze tartaléknak hivott tartományában naon jól birja a terhelést, de mikor bekopik, akkor olyan butává válik, h majd megdöglik a traktor véle, addig a miénk csak kb fekle olyan vastag és önélező, igy kisebb a talaj ellenállása az ekére.
odakint különben a bebutult ekevasakkal szoktak tarlóhántást végezni, mert ha akarnák se megy az eke bele a földbe 20cm-nél mélyebbre.
Válasz #1130. hozzászólásra
Kurva keveset a 110-hez képest!
Igaz nem 10500 az ára. :-)))
Válasz #1129. hozzászólásra
Láttad az összeset?
Válasz #1127. hozzászólásra
már nem gyártják utánaérdeklődtem, mert a kereskedőknek gazdaságtalan jó vasat árúlni
Válasz #1126. hozzászólásra
És Te is aszondod, h. nálad kibír a 3-mason 300 ha-t???????????
Neked a homokon mennyit bír ki?
Válasz #1122. hozzászólásra
Jól néz ki a munkája
kibír annyit tapasztalat
Válasz #1125. hozzászólásra
És ezt ki gyártja?
Válasz #1116. hozzászólásra
Hello Josey!
jók a vasak csak már nem lehet kapni
olyan van az IH-on, belemegy a betonba is
most 10.500ft+mwst/ stück
Válasz #1116. hozzászólásra
És 1 ilyen mibe kerül ami kibír originál homokon 110-et állítólag?
Válasz #1117. hozzászólásra
Aszondod 300-at fölpergettél a 3- massal mire cserélni kellett őket????? Jó neked.
És így is szoktam tárcsázni:
Meg így is:
A kis tákolt így is dolgozik:
Függesztettel így ami maszek tárcsa és állítólag sokak szerint szar:
Válasz #1106. hozzászólásra
Én így tárcsázok:
Válasz #1114. hozzászólásra
Ekevasról kisapám
Válasz #1111. hozzászólásra
csak figyelmedba ajánlanám a DURO-TECH technológiával készitett páncélozott ekevasainkat.
63HRC keménységű a páncélozott rész, mig a vas teljes kersztmetszetében 48HRC, a kialakitása is különleges, akár a Lajta , IH, Vogel-Noot ekére kapható változatok rendkivűl könnyű húzásúak és behúzási értéküek.
Anno mikor kifejlesztettük az alakját a vasaknak , az ekefejekkel egyetemben itt is nyertünk a talajellenállással szemben.
Ha minőségi az ekevas akkor kibírja! Ha szar anyag akkor 20hektár után elkopik! Nekem ruszki ekevas van az ekén és van benne 50-60hektár és még félig se kopott el!
Válasz #1113. hozzászólásra
Most Te miről beszélsz???????
Mit nem bír ki 5 év után tavaly cseréltük ki és évi KB: 60 Ha-t szántott
Válasz #1110. hozzászólásra
Ja igen úgy már jó
Válasz #1109. hozzászólásra
Annyit nem bír ki 1 se!!!!!!!!!!!!!!!!
110 ha ???????????????????????????????
Ne röhögtess má Josey!
Az 1 hatalmas barom aki ezt állította neked.
Nem is barom hanem ESZEMENT!!!!!
110 lovas a gép és 56 mázsa
Válasz #1105. hozzászólásra
azt mondod, hogy kevés a vasanként a 110ha?
Válasz #1106. hozzászólásra
Akkor vegyél 1 SANYÓT a traktorba! :-))))