Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR402.41 FtUSD384.62 FtCHF428.27 FtGBP485.91 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #855. hozzászólásra
Én meg odamegyek, lekezelek oszt válogatok!
Elviszem a rengeteg kincset aztán majd vlmkor viszek a srácnak vlm. rohadt vasakat cserébe.
Príma a viszony köztünk. :-)))
ez tavalyelőtt volt bementem megkérdeztem, hogy van-e igen van és adnek-e négy azt hiszem 15cm-es darabot és adtak! Ott is adnak ahova te is szoktál járni a guszevban most nem jut az eszembe a neve!
Itt nyíregyházán van egy cég Kővári kft szerintem nincs honlapjuk de ha 20cm kell akkor annyit adnak! Én ott vettem valamikor saválló tömör köranyagot! Kertitox permetezőbe kellett hűvelynek!
ÁÁÁ! Nincs vastagfalú, csak vékony bicikli váznak való. Azt mondják, hogy rendelnek esetleg. De ha kell nekem 20 centi valami csapágynak, akkor mit rendeljek rajta?!
A csőnél az a legfontosabb, hogy azonos alakot formázzanak a peremkarikák függően ugy ahogy a tárcsalevelek külső és belső fele adja.
Természetesen fontos a peremek és a cső falának a vastagsága is.
Az öntvény távtartókból az egyik gond, h hiába néz ki nagynak, ha a fala vékony, könnyen roppanhat és vége.
Hogyne, hiszen amit a Kv kitalált az remek elgondolás, sok müvelő eszközükben használják.
De a gumi torziós sokkal gondozásmentesebb, igaz a Kv a rövidtárcsáit tekercsrugókkal szereli.
Ezt a laprugós témát az Ovlac az első tipusaiba épitette, be és gyártja mind a mai napig, de mellette ott vannak a gumitorziósok is természetesen.
Kinek mi az értelmes?
Nem szeretem a vakbélgyulladásos stílust!
Mondtam már elégszer.
Ha nem pofáztam volna ennyit így-úgy -amúgy még mindig csak az MTZ-ket fúrná faragná itt mindenki napi 24 -ben.
Nincs azzal semmi baj, csak meg ne ártson a sok szerelés. :-))))
Nem valamit kellene írni,hanem értelmes hozzá szólást.Van aki emlékszik, hogy mit írtál. De én mondtam már Szeretlek,és ezért érzem ,hogy meg kell mentenem a lelked. Jó gyerek vagy, csak ezt te dacból titkolod a világ elöl.
Milyen keresztapaság?
Azok meg azért veszekszenek mert 10-20-50... hozzászólást olvastak csak el!
Érdekes az öregek miért nem szívják a véremet?
Mindig csak az újoncok.
Idejön először, írok neki vlm.-t arról beskatulyáz aztán meg berág!
Kínál: csere | feladva: 2008-08-30 23:09:23
szamaramat szeretném elcserélni vagy eladni! szelid és lovagolhato kocsiba jol megy!
Ha valakit esetleg érdekel.. most találtam az apró rovatban:-)))))))))))))
Mivel sok embert meg bántasz a sokszor modortalan beszólásaiddal,és egy páran ezért veszekszenek veled ,mint én is. Azt gondolom nem olyan nagy baj ha végre valaki keresztapaságot vállal feletted.
5107 hozzászólás
Én meg odamegyek, lekezelek oszt válogatok!
Elviszem a rengeteg kincset aztán majd vlmkor viszek a srácnak vlm. rohadt vasakat cserébe.
Príma a viszony köztünk. :-)))
Az már nekem is tetszene!
Válasz #854. hozzászólásra
nálunk azért máshogy megy
viszek neki dupla súlyú hulladékot és válogathatok
Válasz #853. hozzászólásra
Ráhibáztál! Csak az a bibi, hogyha megveszem számlára a tömör gömbvasat, és kiesztergáltatom, pont annyiba kerül, amennyiért adja az itteni ócskás:).
Válasz #846. hozzászólásra
menj be egy ócskáshoz, ott minden van
Válasz #851. hozzászólásra
renomé kft
Válasz #850. hozzászólásra
ott is csak akkor, ha már dirib darabban van
Válasz #849. hozzászólásra
ez tavalyelőtt volt bementem megkérdeztem, hogy van-e igen van és adnek-e négy azt hiszem 15cm-es darabot és adtak! Ott is adnak ahova te is szoktál járni a guszevban most nem jut az eszembe a neve!
Válasz #848. hozzászólásra
manapság felénk sincs olyan forgalmazó, ahol fél szál anyagot lehet venni, azt mondják fizesd ki az egészet, aztán odateszed ahová akarod
Itt nyíregyházán van egy cég Kővári kft szerintem nincs honlapjuk de ha 20cm kell akkor annyit adnak! Én ott vettem valamikor saválló tömör köranyagot! Kertitox permetezőbe kellett hűvelynek!
azt elhiszem, ugy szeretik eladni a portékát, h egy szál az 6 méter
Válasz #845. hozzászólásra
ÁÁÁ! Nincs vastagfalú, csak vékony bicikli váznak való. Azt mondják, hogy rendelnek esetleg. De ha kell nekem 20 centi valami csapágynak, akkor mit rendeljek rajta?!
Válasz #843. hozzászólásra
Ferro-Pont Békéscsaba?
Válasz #843. hozzászólásra
Itt nyíregyen lehet kapni! Komolyabb vasudvarokban! Szerintem felétek is lehet kapni csak utánna kell járni!
Válasz #842. hozzászólásra
Melyikbe Öcsém?????
Válasz #840. hozzászólásra
Vasudvarokban! :)
Válasz #838. hozzászólásra
Kössz én is 10mm vastagfalú csőre gondoltam! 35ös tengelyre ha jól számoltam 50mm belső átmérőjű cső kell és 70mm külső!
Hol lehet ilyen vastagfalú csövet kapni? Ezekkel mindig gonba vok.
Na! Az már valami.
Válasz #837. hozzászólásra
kisebb tárcsáknak: 10mm, nagyobbaknak : 20mm :-)))
Válasz #835. hozzászólásra
Nálatok milyen vastagfalú a cső távtartó?
Válasz #835. hozzászólásra
Pont annyi, mint a vékonyfalú öntvénynek:)
Válasz #834. hozzászólásra
igaz, de annak mi értelme, h 3,2-es falu csővel gyártogatott csőtávtartó az csak festve, szemre mutat jól :-))))
Válasz #833. hozzászólásra
Jó, hát ez a csőre is igaz!
Válasz #831. hozzászólásra
A csőnél az a legfontosabb, hogy azonos alakot formázzanak a peremkarikák függően ugy ahogy a tárcsalevelek külső és belső fele adja.
Természetesen fontos a peremek és a cső falának a vastagsága is.
Az öntvény távtartókból az egyik gond, h hiába néz ki nagynak, ha a fala vékony, könnyen roppanhat és vége.
Válasz #830. hozzászólásra
Hogyne, hiszen amit a Kv kitalált az remek elgondolás, sok müvelő eszközükben használják.
De a gumi torziós sokkal gondozásmentesebb, igaz a Kv a rövidtárcsáit tekercsrugókkal szereli.
Ezt a laprugós témát az Ovlac az első tipusaiba épitette, be és gyártja mind a mai napig, de mellette ott vannak a gumitorziósok is természetesen.
Sztem ez a cső-öntvény távtartós vita egy hülyeség. Objective azért, mert lehet mind a 2ből jót is, meg szart is csinálni.
Válasz #827. hozzászólásra
Josey, a laprugósban van vlm. fantázia szerinted???
Te, ez nem tök ugyanúgy sikerült??? :-))))
Hiába széttépi!
Válasz #826. hozzászólásra
http://www.hollandagriculture.nl/images/productsromeplow_clip_image001.jpg
a ROME tárcsagyárban is csőtávtartóval szerelik a gépeket:
http://www.hollandagriculture.nl/images/productsromeplow_clip_image001.jpg
Válasz #824. hozzászólásra
Jó neked. Na csá Nézek valami értelmeset a tv-ben
Válasz #822. hozzászólásra
Jó nekem így is! De még milyen jó.
Akinek meg nem tetszik arra van 1 1x-ű recept! ...
Válasz #820. hozzászólásra
Szerelem,szerelem ez kell nekem.24 órában.
Válasz #820. hozzászólásra
Na ez az POFÁZOL, nem beszélsz ,mondasz,tanácsolsz,kérdezel. Csak pofázol!!!!
Válasz #819. hozzászólásra
Kis lépés az embernek,nagy ugrás az emberiségnek.
Válasz #817. hozzászólásra
Kinek mi az értelmes?
Nem szeretem a vakbélgyulladásos stílust!
Mondtam már elégszer.
Ha nem pofáztam volna ennyit így-úgy -amúgy még mindig csak az MTZ-ket fúrná faragná itt mindenki napi 24 -ben.
Nincs azzal semmi baj, csak meg ne ártson a sok szerelés. :-))))
Muszály "fejleszteni" :-))))))))))
Válasz #816. hozzászólásra
Nem tok dönteni vagy a szamár vagy a Feri Landinije::::
Nem valamit kellene írni,hanem értelmes hozzá szólást.Van aki emlékszik, hogy mit írtál. De én mondtam már Szeretlek,és ezért érzem ,hogy meg kell mentenem a lelked. Jó gyerek vagy, csak ezt te dacból titkolod a világ elöl.
Válasz #814. hozzászólásra
Nincs kedved szamarat lovagolni?
Pedig nagy Show lehet! :-))))
Vagy jó lesz kukoricát behordani!!!
Válasz #812. hozzászólásra
Milyen keresztapaság?
Azok meg azért veszekszenek mert 10-20-50... hozzászólást olvastak csak el!
Érdekes az öregek miért nem szívják a véremet?
Mindig csak az újoncok.
Idejön először, írok neki vlm.-t arról beskatulyáz aztán meg berág!
Kínál: csere | feladva: 2008-08-30 23:09:23
szamaramat szeretném elcserélni vagy eladni! szelid és lovagolhato kocsiba jol megy!
Ha valakit esetleg érdekel.. most találtam az apró rovatban:-)))))))))))))
Válasz #811. hozzászólásra
Jó éjt neked.
Mivel sok embert meg bántasz a sokszor modortalan beszólásaiddal,és egy páran ezért veszekszenek veled ,mint én is. Azt gondolom nem olyan nagy baj ha végre valaki keresztapaságot vállal feletted.
Válasz #808. hozzászólásra
Remélem összejön! Na jó éjt mindenkinek!
Válasz #809. hozzászólásra
Haggyál már békén ezekkel a szőrszálhasogatós meglátásaiddal.
Válasz #806. hozzászólásra
Most is mi az ,hogy ha tartasz annyira? Ha szépen kéred segít , ha flegma vagy akkor nem. Nem te teszel szivességet, ha nem Ő!
Válasz #807. hozzászólásra
Az kajak lesz! Nagyon FASZA GYEREK vagy! :-)))
Paldoo nem felejti el!