Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.55 FtUSD384.76 FtCHF428.82 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Pontosan 5cm sóderágy 15cm beton a beton közepébe horganyzott kerítés drót van belerakva! Rába steiger-hez van tervezve! :)
Amúgy sok gép bele lesz paszírozva! Traki pótkocsi permetező műtrágyaszóró meg kis apróságok! Télen meg ajtó lesz csinálva rá görgős két oldalra fog kigurulni!
Azért van lejtés csinálva ha mosom bent a trakit! Meg disznóvágás is bent lesz! :) Az mtz-émből nem folyik az olaj! Amúgy csak 1cm a lejtés! 20cm vastag a beton+be van hállózva!
Amit én vettem annak négyszög a közepe! de tárcsának is jó lenne van súllya rendesen! A piacon elszaladtak az árak mtz alkatrész ügyben! Csak SOSbe járok oda ha véletlenül hétvégén nincs nyítva bolt! De már van alkatrészbolt ismerős kinyít vasárnap este is ha kell!
Sütőnek való volt is, de olyan kereklyukú csipkés, ami nekem kell az nem:(. Tényleg annyi az mtz alkatrész ára, mint a drágább boltokban számlára. De jó volt vagy 10 éve!
A joseyé nagyon jó! :) Mig nem láttam a munkáját élőben addig én is kételkedtem a maszek munkagépekben! Mikor megláttam azt a pici ekét képen rögtön azt mondtam simán felakasztom az mtz-re mikor élőben találkoztam az ekével Max 2-esbe akasztom fel, de nem jött össze! Nézegettem közelről az ekét látszik, hogy anyagból van és nincs kispórolva belőle semmi! Nyugodtan tudom ajánlani a munkáját! Meg kell nézni élőben akármilyen munkagépről is van szó rögtön mindenkinek más lesz a véleménye! Ez csak az én véleményem!
Milyen önfényezés?
Nekem ezek az összehasonlitási alapok.
Nálatok ha elővesztek egy Román , Lengyel, Török gyártmányú valamilyen talajművelőgépet, és összehasonlitjátok egy nyugatival, ugye csak apró különbségek vannak ugye?
Pl: lehetelen ronda zöld, meg kék szín :-))))
A JD és ZIMBRU 2195 között nincs nagy különbség ugye ?
Nevetséges, de a BUSA nem csinált honlapot az elmult 12 évben ( hogy miért 12, azért mert azóta tudom, h vannak és mit gyártanak :-))) )
Náluk is megvan a méretezési gond, szeretnek alacsony szilárdságú csavarokat használni, egyik cimborám egy kisebb vagyont hagyott a vadi uj tárcsájának használata közben egy néhány nap alatt a csavarkereskedőnél.
Erre azt mondá a tulaj: kivannak azok számolva ugy jó, ahogy van. Na én nem vitatkoztam....
A garancia levélben levannak irva a gépre vonatkozó jótállási feltételek.
1 év, mint minden eszközre.
nincs gari: szándékos, baleseti törésekre, természetes kopásokra, használati utmutatóban foglaltak nem betartásából adódó kopásokra, törésekre.
Tévedés nem erről van szó, csak arról, hogy itt nagyon sokan lehúzzák a magyar termékeket, dicsőitik a nyugati lomokat, aztán meg ha tönkremennek azon nyafiznak, h mi a franc kerül a javitásba, vagy alkatrészcserébe annyiba.
A magyar termékek árai még nincsenek ugy elszállva, mint a nagynak mondott márkanevek.
Ja még valami, sok nyugati termék nem a dicsőitet nyugaton készül.
5107 hozzászólás
Válasz #704. hozzászólásra
Pontosan 5cm sóderágy 15cm beton a beton közepébe horganyzott kerítés drót van belerakva! Rába steiger-hez van tervezve! :)
Amúgy sok gép bele lesz paszírozva! Traki pótkocsi permetező műtrágyaszóró meg kis apróságok! Télen meg ajtó lesz csinálva rá görgős két oldalra fog kigurulni!
Válasz #699. hozzászólásra
Hát ez nem világos.
32 lap a 3m??????????
Válasz #703. hozzászólásra
Ezt utánna akartam! :)))))
Válasz #700. hozzászólásra
Az fasza! Az tuti nem reped meg az 552-es alatt!
Válasz #695. hozzászólásra
beáálitások- vezérlőpult---- hangok--- hangok--audióeszközök-- nézzd végig , h mi van kikapcsolva
Válasz #698. hozzászólásra
Óra ott van? mellete van egy nyílacska arra kattints és utánna lesz jel elméletileg!
Válasz #693. hozzászólásra
Illetve 3db 45-ös
Válasz #697. hozzászólásra
Azért van lejtés csinálva ha mosom bent a trakit! Meg disznóvágás is bent lesz! :) Az mtz-émből nem folyik az olaj! Amúgy csak 1cm a lejtés! 20cm vastag a beton+be van hállózva!
Válasz #693. hozzászólásra
29+3 40-es.
Válasz #695. hozzászólásra
Nincs jel.
Válasz #689. hozzászólásra
Látom f.sza a lejtés, ha ereszti az mtz az olajat:))! Még traktort is moshatsz benne.
Válasz #694. hozzászólásra
eltört?
Válasz #690. hozzászólásra
Akkor elzongoráztad a gépet rendesen! A jobb alsó sarokban van egy hangszóró jel ott nincs véletlenül levéve a hang?
Válasz #691. hozzászólásra
a 660-as orosz csipkés lapnak ez a furat közép mérete.
Most mértem.
1 db van nálam, csak :-((((
Válasz #691. hozzászólásra
Akkor mennyi a lap?
Válasz #688. hozzászólásra
Kell fénykép! Én Paldoonak irtam, hogy leviszem legalább megtudom kivel beszélek! :)
Válasz #687. hozzászólásra
Az kevés, vagy sok lenne!
Válasz #686. hozzászólásra
Hol lenne.
Válasz #683. hozzászólásra
Amúgy ezért nem voltam tegnap meg tegnapelőtt mert a trakinak a garázsát betonoztuk a képen van!
Válasz #684. hozzászólásra
Oké! Még fénykép se kell róla:)!
Válasz #684. hozzászólásra
Á minek lenne az nekem??? :-))))
Gondoltam Janinak kell annyi.
Válasz #680. hozzászólásra
Van már hang?
Válasz #681. hozzászólásra
Ok szólok ha van valami!
Válasz #680. hozzászólásra
szívesen leviszek neked annyit csak küld el a lóvét előre! :)))))))))
Válasz #682. hozzászólásra
Igen. Ottkörül van, mert 42es az anya. (most jut eszembe) Nagyon képbe vagy!
Válasz #676. hozzászólásra
a furat 47 mm-es a közepén
Válasz #679. hozzászólásra
3-5 darab, de nem az a "csillag" szerű, hanem sima csipkés. (olcsón több is) Előre is köszi a fáradozást!
Válasz #679. hozzászólásra
24???????????
Válasz #676. hozzászólásra
Körbe kérdezek neked egy pár régi ismerőst! Hány darab kellene?
Válasz #674. hozzászólásra
Amit én vettem annak négyszög a közepe! de tárcsának is jó lenne van súllya rendesen! A piacon elszaladtak az árak mtz alkatrész ügyben! Csak SOSbe járok oda ha véletlenül hétvégén nincs nyítva bolt! De már van alkatrészbolt ismerős kinyít vasárnap este is ha kell!
Válasz #675. hozzászólásra
Nem olyan nagy ügy amúgy a 4szög likból kereket csinálni, csak jó lett volna "olcón"! De azért köszi! Rákérdezek.
Válasz #673. hozzászólásra
660as talán 40es a lyuk.
Válasz #668. hozzászólásra
Mirkó és Társai Kft
Hajdúböszörmény, Désány I u 46
+36-52/229-272
+36-52/561-034
valamikor forgalmaztak ilen nagy orosz lapokat, hétfőn hivd fel őket.
Válasz #671. hozzászólásra
Sütőnek való volt is, de olyan kereklyukú csipkés, ami nekem kell az nem:(. Tényleg annyi az mtz alkatrész ára, mint a drágább boltokban számlára. De jó volt vagy 10 éve!
Milyen kell neked pontosan? Átmérő, közepének átmérője!
Válasz #670. hozzászólásra
Dehogy! Vettem egy övet, mert majd le esett a gatyám:):
Sajnálom, a multkor volt (1 hónapja) vettem is egyett! Sütőt csináltam belőle!
akkor puszira mentél fel?
Későn jöttem haza betonoztunk otthon!
Válasz #667. hozzászólásra
Nem volt ott egy darab se, ami nekem kéne:((. Nem voltál itt tegnap este, akartam, hogy randizzunk.
Válasz #666. hozzászólásra
És vettél tárcsalapot?
Válasz #665. hozzászólásra
Voltam ma Nyír1en!
Válasz #629. hozzászólásra
A joseyé nagyon jó! :) Mig nem láttam a munkáját élőben addig én is kételkedtem a maszek munkagépekben! Mikor megláttam azt a pici ekét képen rögtön azt mondtam simán felakasztom az mtz-re mikor élőben találkoztam az ekével Max 2-esbe akasztom fel, de nem jött össze! Nézegettem közelről az ekét látszik, hogy anyagból van és nincs kispórolva belőle semmi! Nyugodtan tudom ajánlani a munkáját! Meg kell nézni élőben akármilyen munkagépről is van szó rögtön mindenkinek más lesz a véleménye! Ez csak az én véleményem!
Válasz #651. hozzászólásra
Milyen önfényezés?
Nekem ezek az összehasonlitási alapok.
Nálatok ha elővesztek egy Román , Lengyel, Török gyártmányú valamilyen talajművelőgépet, és összehasonlitjátok egy nyugatival, ugye csak apró különbségek vannak ugye?
Pl: lehetelen ronda zöld, meg kék szín :-))))
A JD és ZIMBRU 2195 között nincs nagy különbség ugye ?
Válasz #611. hozzászólásra
Arra már rájöttem! És hol lehet ezt megnézni?
Válasz #660. hozzászólásra
Nevetséges, de a BUSA nem csinált honlapot az elmult 12 évben ( hogy miért 12, azért mert azóta tudom, h vannak és mit gyártanak :-))) )
Náluk is megvan a méretezési gond, szeretnek alacsony szilárdságú csavarokat használni, egyik cimborám egy kisebb vagyont hagyott a vadi uj tárcsájának használata közben egy néhány nap alatt a csavarkereskedőnél.
Erre azt mondá a tulaj: kivannak azok számolva ugy jó, ahogy van. Na én nem vitatkoztam....
Válasz #649. hozzászólásra
A garancia levélben levannak irva a gépre vonatkozó jótállási feltételek.
1 év, mint minden eszközre.
nincs gari: szándékos, baleseti törésekre, természetes kopásokra, használati utmutatóban foglaltak nem betartásából adódó kopásokra, törésekre.
Válasz #659. hozzászólásra
meg a vevő azt hiszi milyen jó gépe van,mert drága volt. a BUSA gépei sem rosszak,honlapot nem tudtok?
Válasz #655. hozzászólásra
Dehogy sok, becsületes haszon van abban gépben, jó a kereskedőnek, meg a gyártónak :-))))
Válasz #651. hozzászólásra
Tévedés nem erről van szó, csak arról, hogy itt nagyon sokan lehúzzák a magyar termékeket, dicsőitik a nyugati lomokat, aztán meg ha tönkremennek azon nyafiznak, h mi a franc kerül a javitásba, vagy alkatrészcserébe annyiba.
A magyar termékek árai még nincsenek ugy elszállva, mint a nagynak mondott márkanevek.
Ja még valami, sok nyugati termék nem a dicsőitet nyugaton készül.