Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR402.41 FtUSD384.62 FtCHF428.27 FtGBP485.91 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nekem az a meglétásom ha nemakarsz 6milláért venni eggy 6méter körülit vegyél eggy használt 6.2 ihát redberakod és örökös mint aszegénység ha gyengébbet veszel,180 ló után szétfogod szaggatni
Josey!!!
Hidd el mindenki tudja itt a fórumon hogy Te gyártod a legjobb legtartósabb legocsóbb stb. munkagépeket.
Ha valaki vásárolni akar biztos megtalál a honlapodon keresztül,
De légy szives fejezd már be ezt az önfényezést mert már hényingerem van tőle.Köszi!
Mikor beszélgetek gazdákkal, nem értik, hogy miért kukacoskodok azon, h milyen minőségű talajokon, mikori müvelésben ( tavaszi, őszi) , mekkora traktorral , milyen traktorossal rendelkeznek.
Muszáj összegeznem, mert ha ajánlatot kérnek, mindenkinek a legmegfelelőbbet ajánlom.
Olcsó, könnyű gépet nem ajánlok olyan helyekre, ahol tudom, h nem müködne rendesen.
Mert van ajánlatunkban olyan is, de azok csak könnyű homokra, kis gépekhez valók.
Josey!
Tisztelem becsülöm azokat a hazai gyártókat akik normáli eszközöket gyártanak,mert vannak ilyenek is!De a méretezés az erőgép és munkagép között nem a ygártó feledata,a gazdálkodónak kell lenni anyi rálátással a dologhoz!
én már láttam nyugati gépet 180 LE mögött széthullani, a gazdája őrjöngött, hogy a mi kisipari szarunk miért birja, az ővé meg nem.
De nem ez a lényeg.
A gépeket megfelelő méretű alkatrészekből kell épiteni.
Az egyik jóember vett egy 4 fejes Pöttingert 165Le-s gép mögé és 2 éves korára széttöredezet a váza, meg egy két apróság.
Kiderült, h 1 millával volt olcsóbb, mint a másik 4 fejes változat.
Ez a kisebbiki gond, csakhogy ez a 4 fejes 120Le-s trakihoz volt tervezve kisvázzal.
Hoppá, no meg a fekete ikrás 55-ös kötöttségi számú föld sokat segitett.
Ugyanitt dolgoznak 4-es, 5-ös ekéink és csak ritkán ekevasat visznek rájuk.
A Rabe a Kleiber ekéket MAGYAR mérnökök segitségével lett olyan amilyen a 70-es évek elején, ugyanis nem birták a nádudvari földeket.
A FARMER EXPÓN láttam eggy tárcsát valami miskolc melletti cég gyértja ott voltak tavasszal lajos mizsén is átkozott erősek jó acsapágyazása is az ih elbujhat mellette ha annyi pénzem volna.hogy ujat vegyek nem ihát vennék
Megmondom neked az igazat!180les traktor után a hazai gyártók között,nehélz lesz megfelelőmunkagépeket találnod!Kisipari műhelyekben kisérletezgetnek a gyártással,állandóan változtatják a termékeiket! 100-120le körüli gépek után lehet találni jobb eszközöket,de 180-200le kat-ban megkérdőjelezem a minőséget!
Mit, mit,mit,mit,mit??????????????????????????????????????????Miért van rajta +1 kissebb lap???????????????????????????????????????????????????????????????
ha nyer a pályázat,veszek egy kb.180LE után kombinátort,tárcsát és talajlazitót,jó minőségben legolcsóbban hitelre,vagy lizingre.a kereskedők gyurhatnak,hol lesz a legjobb ajánlat.
Azért szoktak (már,aki) +1 kissebb lapot felrakni, mert az első sor bakátját be kell húzni, és azért kissebb, hogy csak a bakhátot simitsa el és ne hagyjon barázdát. Ezt az a két "szakértő" nem tudja?!
5107 hozzászólás
Válasz #653. hozzászólásra
Ez is elég szimpatikus ár!
Mit tartanak ezen annyira??????????
Válasz #647. hozzászólásra
nekem az a meglétásom ha nemakarsz 6milláért venni eggy 6méter körülit vegyél eggy használt 6.2 ihát redberakod és örökös mint aszegénység ha gyengébbet veszel,180 ló után szétfogod szaggatni
Válasz #653. hozzászólásra
az sok!
Válasz #648. hozzászólásra
A hozzászóló nem azt mondta hogy N.váradhoz van közel hanem Miskolchoz
Válasz #647. hozzászólásra
FRADISC 5000 147,0kW 500 cm 5 500kg 9 559 000Ft+áfa
Válasz #650. hozzászólásra
Vogel-noot érdekeltség,ge meghagyták termékeiknek a kühne nevet!
Josey!!!
Hidd el mindenki tudja itt a fórumon hogy Te gyártod a legjobb legtartósabb legocsóbb stb. munkagépeket.
Ha valaki vásárolni akar biztos megtalál a honlapodon keresztül,
De légy szives fejezd már be ezt az önfényezést mert már hényingerem van tőle.Köszi!
Válasz #646. hozzászólásra
Az óvári gyár nem Vogel Noot?
Válasz #645. hozzászólásra
garancia milyen és meddig szól,mondjuk törik szakad a gép van rá?csak azért kérdem,mert a reklámodból az tűnik,hogy csak erős gépeket gyártassz.
Válasz #642. hozzászólásra
De hozzátok van vagy 160-180km-re
az axiál honlapon néztem,van 180 LE után csakhát az ár biztos fent van,ha az axiál benne van.
Válasz #644. hozzászólásra
Pfujj!!! A labancoké lett a Kühne :-(((((
Válasz #641. hozzászólásra
Mikor beszélgetek gazdákkal, nem értik, hogy miért kukacoskodok azon, h milyen minőségű talajokon, mikori müvelésben ( tavaszi, őszi) , mekkora traktorral , milyen traktorossal rendelkeznek.
Muszáj összegeznem, mert ha ajánlatot kérnek, mindenkinek a legmegfelelőbbet ajánlom.
Olcsó, könnyű gépet nem ajánlok olyan helyekre, ahol tudom, h nem müködne rendesen.
Mert van ajánlatunkban olyan is, de azok csak könnyű homokra, kis gépekhez valók.
Válasz #640. hozzászólásra
úgy tudom,hogy osztrák tulajdon!
Válasz #638. hozzászólásra
akkor tudod miről van szó nekem nagyon bejön de eggyenlőre maradok az ih -nál
Válasz #639. hozzászólásra
Tényleg messze van 18 km. az szerintem autóval nem sok .... vagy nincs mindenkinek autója????
Válasz #637. hozzászólásra
Josey!
Tisztelem becsülöm azokat a hazai gyártókat akik normáli eszközöket gyártanak,mert vannak ilyenek is!De a méretezés az erőgép és munkagép között nem a ygártó feledata,a gazdálkodónak kell lenni anyi rálátással a dologhoz!
Válasz #636. hozzászólásra
Úristen!
A Kühne is külföldi tulajdonban van?????
WWWWÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Válasz #635. hozzászólásra
Hát az jó messze van Miskolctól :-))))
sokáig köllene sétálni :-)))
Harsány, Központi major
De csak az AXIÁL-ON keresztül vásárolható meg.
Válasz #635. hozzászólásra
Framest KFT Harsány az tényleg jól néznek ki,az axiál forgalmazza a gépeit.
Válasz #633. hozzászólásra
én már láttam nyugati gépet 180 LE mögött széthullani, a gazdája őrjöngött, hogy a mi kisipari szarunk miért birja, az ővé meg nem.
De nem ez a lényeg.
A gépeket megfelelő méretű alkatrészekből kell épiteni.
Az egyik jóember vett egy 4 fejes Pöttingert 165Le-s gép mögé és 2 éves korára széttöredezet a váza, meg egy két apróság.
Kiderült, h 1 millával volt olcsóbb, mint a másik 4 fejes változat.
Ez a kisebbiki gond, csakhogy ez a 4 fejes 120Le-s trakihoz volt tervezve kisvázzal.
Hoppá, no meg a fekete ikrás 55-ös kötöttségi számú föld sokat segitett.
Ugyanitt dolgoznak 4-es, 5-ös ekéink és csak ritkán ekevasat visznek rájuk.
A Rabe a Kleiber ekéket MAGYAR mérnökök segitségével lett olyan amilyen a 70-es évek elején, ugyanis nem birták a nádudvari földeket.
Válasz #634. hozzászólásra
Az óvári gyár is külföldi tulajdonban van!
Válasz #629. hozzászólásra
A FARMER EXPÓN láttam eggy tárcsát valami miskolc melletti cég gyértja ott voltak tavasszal lajos mizsén is átkozott erősek jó acsapágyazása is az ih elbujhat mellette ha annyi pénzem volna.hogy ujat vegyek nem ihát vennék
Válasz #633. hozzászólásra
És az IH? Azt már nem gyártják?
Megmondom neked az igazat!180les traktor után a hazai gyártók között,nehélz lesz megfelelőmunkagépeket találnod!Kisipari műhelyekben kisérletezgetnek a gyártással,állandóan változtatják a termékeiket! 100-120le körüli gépek után lehet találni jobb eszközöket,de 180-200le kat-ban megkérdőjelezem a minőséget!
Válasz #630. hozzászólásra
Nöm vöttem :-)))
A legjobb?
Hm: Kverneland, Lemken, Simba, IH,NARDI,SATURN, TUME, VADERSTAD, ........ésatöbbi :-)))) igaz az áruk is
Válasz #627. hozzászólásra
Azt nemláttam. Ez estben ne vedd magadra:))!
Válasz #625. hozzászólásra
és várom a felhasználók tanácsait.melyik gyártóé a legjobb .
Válasz #625. hozzászólásra
Nálunk a CIB lizing van
Válasz #626. hozzászólásra
Ja Mimiért... értem, :-))))))))
Ez valami francia női név :-)))
Félre a tréfivel, több variációt emlitettem a kislapok alkalmazására.
Válasz #624. hozzászólásra
Mit, mit,mit,mit,mit??????????????????????????????????????????Miért van rajta +1 kissebb lap???????????????????????????????????????????????????????????????
Válasz #620. hozzászólásra
ha nyer a pályázat,veszek egy kb.180LE után kombinátort,tárcsát és talajlazitót,jó minőségben legolcsóbban hitelre,vagy lizingre.a kereskedők gyurhatnak,hol lesz a legjobb ajánlat.
Válasz #623. hozzászólásra
Mimiért?
Válasz #621. hozzászólásra
Az volt a kérdés, hogy"miért?".
Válasz #618. hozzászólásra
Ez nem igaz, a lazító sokkal kevesebb alkatrészből van összerakva :-))))
Válasz #617. hozzászólásra
ehhez nem szakértelem kell, hanem az, h ki és mivel akar dolgozni.
ha nem kell kis lap a végére, nem kap a vevő :-))))
Válasz #614. hozzászólásra
Vibro Kombi SBQ66/66H függ 120kW, 660cm, 1835kg, 2.210.000Ft+fa
Vibro Kombimatic M66/54H függ 120kW, 660cm, 1.740.000Ft+fa
BULL 5SDD250 CR függ, nehéz rögtörővel: 130kW, 250 cm 1000 kg
1.090.000Ft+fa
BULL 5SDD250 CRT függ tarajos rögtörővel:130kW 1100kg
1.200.000Ft+fa
Válasz #538. hozzászólásra
kap új csipkés lapokat 35-ös tengelyt és 19 cm távtartókat
Válasz #537. hozzászólásra
még ekém sincs jó
és miért lesz szar a tárcsa ha rendberakom?
egy tárcsa a legegyszerübb és legprimitivebb munkaeszköz
Válasz #609. hozzászólásra
Azért szoktak (már,aki) +1 kissebb lapot felrakni, mert az első sor bakátját be kell húzni, és azért kissebb, hogy csak a bakhátot simitsa el és ne hagyjon barázdát. Ezt az a két "szakértő" nem tudja?!
Válasz #612. hozzászólásra
Premium SMDV 26/40-66 135kW, 500cm, 4100kg, tavalyi ár: 3.450.000Ft+fa
Premium SMDV 26/42-66 140kW, 525cm, 4500kg,
tavalyi ár: 3.530.000Ft+fa
Super SMDV 26/40-66 145kW, 500cm, 4600kg, tavalyi ár: 4.400.000Ft+fa
Válasz #611. hozzászólásra
Farkas ur odavan irva.hogy válasz erre csak rákellbökni és kész tudni fogjuk kinek szól
Válasz #612. hozzászólásra
és talajlazitó,meg kombinátor.
Válasz #609. hozzászólásra
ez 610-es lapokkal van szerelve, ez egy 780kg-s gép
Válasz #611. hozzászólásra
egy 180LE traki után ,mekkora tárcsát visznek .és milyen árban van.
587 kérdésre: Kattint a gépkereskedők között ZETOR VAS-ra és az 1100000Ft-ért hírdetett 550-es az enyém és 950 000Ft-ért adom !
Válasz #608. hozzászólásra
Ennek a váza négyzetacélból van, méterenként: 64kg
Ezen hanyas lapok vannak?
Válasz #606. hozzászólásra
s235 az St37.2 es minőség, az S355 meg St52.3-as
80x80x?