Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.55 FtUSD384.76 FtCHF428.82 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
13 lapnak : 12x23cm a köze, ez, elforditott szögben kb 21, 5cm-t tud közönként, igy 250 cm-re jön ki a széle, főleg azért, mert az elülső tag, 21,5-22cm, vel rövidebb.
"V" tárcsáknál a sor hossza rövidebb mint a művelési szélesség .A munka szélességet mérjétek meg olyan formában , hogy egyszer húzzátok meg. Mivel átfedés van biztosan meg lesz a 2,7 méter. A 3.2 métersnek is csak 3méter a sor hossza .
De ezt a tárcsát 270-esnek árulja! De csak 250 van megművelve! Én arra gondoltam, hogy az első sor lap nagyot hajít és így a hátsó tag +1 lapja dolgozza el viszont az 1 +lap kisebb átmérőjű mint a többi!
végül is minden visszajelzés olyan értékű, melyet a gyártók, importőrők lehetséges, h otthoni viszonyok mellett nem tudják értékelni. a továbbfejlesztések során mindig jók az ilen infók
Én már jeleztem felé , illetve érzi Ő is szerintem, hogy a Békés megyei rendelései megcsappantak. Ennek ellenére országosan még jól mehetnek az Ő gépei. Nézd végig a négy Békéscsabai gépkereskedő telepét/ KASZ-COOP , ALFAGÉP , AGRO-BÉKÉS FARKASAGRO / és láthatod , hogy Omikronos gép alig van. Hajdanán, meg minden telep kék színü volt. Egyébbként mi kereskedők vagyunk olyan viszonyban a gyártókkal, hogy szoktuk értékelni a dolgokat.
szerencsére a mi tárcsáink távtartógyürűje igen komoly csőtávtrartóval rendelkezik, nem hajlik, és nem törik, mivel, hogy a tömege közelesen azonos az öntöttekével.
bár az utóbbi időben az öntőmesterek rájöttek arra, hogy csak ugy lehet olcsón gyürüt önteni, ha elvéknyítják a falat.
az OMIKRON nem komolytalan, csak tudomásul kell venni kötött talajon az általam előbb leírtakat. Nézd meg 1994-2000között Békés megyét megterítettük OMIKRONOS , Lakitelki tárcsával . Mára ezektől sorban szabadulnak meg 200-400 000Ft összegért , és veszik az öntvény távtartós tárcsákat. Az öntvény törés anyag összetétel probléma.Ma már 10 vásárlóból 1-2 rendel OMIKRONOS tárcsát felénk.
A csőtávtartó azért nem jó , mert ha húzod a tengelyvég anyát elkezd púposodni ,aztán sosem lesz már tökéletes mindig meglazul. Ezért tértek át a komoly gyártók az öntvény távtartóra.
5107 hozzászólás
Josey te erről a tárcsáról beszélsz ugye? Ezt csinálod te?
Válasz #603. hozzászólásra
Ebből az acélból mennyibe kerül egy 80x80 6m-es szál?
Az s235-ös az milyen?
Válasz #602. hozzászólásra
a Heltinek nincs ebben a méretben függesztett tárcsája
Válasz #602. hozzászólásra
az lehet, de a Medium meg nem
Válasz #601. hozzászólásra
s355-ös acélból készül
16 és 18 fok a beállítási szög , egyébbként HELTI KFt bácsbokod . Én is forgalmazom !
Válasz #599. hozzászólásra
A súlyábból jöttem rá! :)))
Válasz #599. hozzászólásra
Erre rájöttem én is! A 320-asa olyan 1050kg körül van ha jól tudom de lehet könnyebb!
Válasz #598. hozzászólásra
Nehéz mint az állat :-)))), majdnem olan nehez, mint a Csabi vontatott 320-a
Válasz #597. hozzászólásra
Már rájöttem, hogy saját készítésű! :)
Válasz #593. hozzászólásra
Nem az egyik 0, a másik 40 :-DDDD
2x20fok.
Saját.
Válasz #595. hozzászólásra
Akkor ezt te csinálod! :)
Válasz #591. hozzászólásra
Tavalyi ára: 600.000Ft+áfa
Válasz #592. hozzászólásra
Magyarul légyszíves! :)
Válasz #590. hozzászólásra
Már mint 1 tárcsatag szöge 40fok vagy 2x20fok és úgy jön ki a 40?
Válasz #591. hozzászólásra
Menjá :-))))
Válasz #589. hozzászólásra
Az adatokat értem már! Ezt Te csinálod vagy Csabi?
Mennyibe kerül?
Válasz #589. hozzászólásra
40 fokra állítva
Válasz #588. hozzászólásra
igazad van :-))))
na egy kis adat a gépeinkről:
AGROMASTER MEDIUM MDV 23/26-56 FÜGG 283cm 820kg
Válasz #586. hozzászólásra
A lapok szélességét elfelejtetted! :)
Válasz #584. hozzászólásra
Az 550-es használt mtz-éről egy pár infóval szolgálhatna?
Válasz #581. hozzászólásra
13 lapnak : 12x23cm a köze, ez, elforditott szögben kb 21, 5cm-t tud közönként, igy 250 cm-re jön ki a széle, főleg azért, mert az elülső tag, 21,5-22cm, vel rövidebb.
Válasz #584. hozzászólásra
Biztos Josey nem ért a tárcsákhoz! :)
552 neked igen de JOSEY-nek nem
Válasz #581. hozzászólásra
Ez egyértelmű mivel szögbe van állítva a tárcsasor.
Válasz #580. hozzászólásra
Ezeket a tárcsákat régebben csinálta, most már egyforma a lapok száma vagyis a honlapján mindegyik függesztett tárcsának egyforma a lapoknak a száma!
"V" tárcsáknál a sor hossza rövidebb mint a művelési szélesség .A munka szélességet mérjétek meg olyan formában , hogy egyszer húzzátok meg. Mivel átfedés van biztosan meg lesz a 2,7 méter. A 3.2 métersnek is csak 3méter a sor hossza .
Válasz #579. hozzászólásra
biztosan az a 2 lap, tengelycsonk, távtartógyürü a haszon :-))))DDD
Válasz #578. hozzászólásra
Akkor árulja 250-esnek és kész!
Válasz #577. hozzászólásra
hát igen, ez igy poénos, nagyobbnak eladni a gépet a valósnál :-))))))
Válasz #576. hozzászólásra
De ezt a tárcsát 270-esnek árulja! De csak 250 van megművelve! Én arra gondoltam, hogy az első sor lap nagyot hajít és így a hátsó tag +1 lapja dolgozza el viszont az 1 +lap kisebb átmérőjű mint a többi!
Válasz #575. hozzászólásra
igy adja ki a 250-es müvelési szélességet, gondolom
Válasz #574. hozzászólásra
Josey!
Arra még nem válaszoltál, hogy Csabi a függesztett tárcsákat miért csinálja úgy, hogy az első tárcsasor 12lapos a hátsó meg 13 lapos?
Válasz #573. hozzászólásra
megint széttépte , teli van a hócipőm
http://www.ezeeon.com
Válasz #572. hozzászólásra
nem lehet megnyitni.
Az egyik legnagyobb tárcsagyártó: Ezeeon , csőtávtartóval gyártja a gépeit, nem hinném, h oly buták lennének a témához
http://www.ezeeon.com/products/offset/1375.html
Válasz #563. hozzászólásra
ez igy van!
Válasz #569. hozzászólásra
végül is minden visszajelzés olyan értékű, melyet a gyártók, importőrők lehetséges, h otthoni viszonyok mellett nem tudják értékelni. a továbbfejlesztések során mindig jók az ilen infók
Én már jeleztem felé , illetve érzi Ő is szerintem, hogy a Békés megyei rendelései megcsappantak. Ennek ellenére országosan még jól mehetnek az Ő gépei. Nézd végig a négy Békéscsabai gépkereskedő telepét/ KASZ-COOP , ALFAGÉP , AGRO-BÉKÉS FARKASAGRO / és láthatod , hogy Omikronos gép alig van. Hajdanán, meg minden telep kék színü volt. Egyébbként mi kereskedők vagyunk olyan viszonyban a gyártókkal, hogy szoktuk értékelni a dolgokat.
Válasz #566. hozzászólásra
Hívjam fel a figyelmét a Gubacsi Úrnak erre a problémára?
Válasz #566. hozzászólásra
szerencsére a mi tárcsáink távtartógyürűje igen komoly csőtávtrartóval rendelkezik, nem hajlik, és nem törik, mivel, hogy a tömege közelesen azonos az öntöttekével.
bár az utóbbi időben az öntőmesterek rájöttek arra, hogy csak ugy lehet olcsón gyürüt önteni, ha elvéknyítják a falat.
az OMIKRON nem komolytalan, csak tudomásul kell venni kötött talajon az általam előbb leírtakat. Nézd meg 1994-2000között Békés megyét megterítettük OMIKRONOS , Lakitelki tárcsával . Mára ezektől sorban szabadulnak meg 200-400 000Ft összegért , és veszik az öntvény távtartós tárcsákat. Az öntvény törés anyag összetétel probléma.Ma már 10 vásárlóból 1-2 rendel OMIKRONOS tárcsát felénk.
Válasz #564. hozzászólásra
akkor az Omikron ezek szerint komolytalan gyártó?
Válasz #563. hozzászólásra
És az vajon miért vagyon, hogy az öntvény törik, a csőtávtartó meg nem roppan össze?
A csőtávtartó azért nem jó , mert ha húzod a tengelyvég anyát elkezd púposodni ,aztán sosem lesz már tökéletes mindig meglazul. Ezért tértek át a komoly gyártók az öntvény távtartóra.
Válasz #561. hozzászólásra
Sziaztok!
Azok pedig nagyon jó ekélk!
Válasz #556. hozzászólásra
Aha a genya Ovlac az!
Azokén régen jártam akkor is csak az ekéket stílöltem. Ezeket nem is néztem.
Válasz #552. hozzászólásra
Világos, h. az.
Látod én meg mondtam 1 4. fajtát is! :-))
Válasz #558. hozzászólásra
És 35-ös tengelyre csőböl készült 23cm-es nálad mennyibe kerül?
Válasz #557. hozzászólásra
bizonyára 3500 ft+áfa, de az valószínű 30x30-as tengelyre