Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.45 FtUSD383.29 FtCHF427.35 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem értem, h miért nézed le a Magyar ipart?
Biztosan itt is vannak hibák, de idehaza már jó néhány nyugati gyártó megégette a száját a drága termékeivel, és a tulaj azóta csak szidni tudja.
Mert ugye ha kitesz egy ekéért 5 millát, akkor elvárná, hogy ne töredezzenek le róla az eketörzsek, forditótengely, stb....
2004-ben én majdnem megjártam termeltem 2200 tonna kukit amit leszáritottam betároltam és eladtam önköltségi ár alatt ezért én nagyon óvatos vagyok a fejlesztésekkel
De már ne is haragudjál, de nem mondhatom néked, hogy Géza itt egy 3-as váltvargatóeke 2.milláért, a másik embernek meg 1,1milláéert.
Azt hinnék, h bohóckodom vélük, valamivel azonositanom kell a különböző változatokat.
Tudod Josey személyre szabja nekünk a nemes anyagokból készült cuccokat, ezért van ennyi! :-)))
Ez tetszik benne nekem lehet válogatni, míg bele nem őrülsz!
Vagy míg Őt nem kergeted az őrületbe! :-DD
az MVH katalógusában csak tárcsás boronából kb 250 variációt jegyzünk.
Ebben van 1,60-astól 620-asig mindenféle.
Az utóbbi időben annyiféle érdeklődő és vevő került elő, h muszáj volt mindenfélére kialakitani árakat, mert, ha nem tudsz árat mondani, már telefonálnak is tovább.
fogd márfel Paldoo hogy a mezgaz az nem bulizásrol szól egyszer halgatsz a szivedre az eszed helyett és már szopsz mint a torkos borz viszi a bank mindenedet
A fantázia nevekre nevekre nem lehet panaszod, ha egy Vogel-Noot, vagy Quivogne tárcsát szeretnél beazonosítani.
Nálam muszáj ennyifélét találjak, mert nem lehetne beazonositani a kb 800 féle változatot.
Igen a Twin 3M 1050-es.
A Twin 3MTX1000-es vázszerkezete az RW-re hasonlit jobbára.
Az 120-as tengellyel, tűgörgővel készülne, egyszerű fogásszélességállítással.
Nos aláirom, h kell idő hozzá, hogy összerakjunk egy olyan modelt, de ez 1 hónapon belül megoldott lenne.
Igaz húzósabb az ára mint a 3m1050-esnek, de súlyban is jóval nagyobb.
Nem is gondoltam, hogy idén. 2 db. 1 évben az már túl frankó lenne.
Lehet, hogy 1év 2év múlva akár????
Van még időd filózni. De ne húzzad túlságosan, mert aztán kapkodni nem buli!!!! De mondtam csakis vf.-al menj bele az őszbe, ne döglődj az öreggel!!!!!
sajna nem lesz egyenlőre nagyobb mf, mert ahhoz megint csak munkagépek kellenének
az a gond, ahogy mostanában változnak a terményárak nem vgyok benne biztos, hogy a mostani termés árából a jövö évi termést finanszírozni tudom
a nitrogén már 9200 netto és nincs is szezonja
5107 hozzászólás
Válasz #203. hozzászólásra
Jajj nem érted a csiziót, neki az jön be, néked meg a V, és egy 3. embernek meg a rugóztatott rövid tárcsa.
Válasz #203. hozzászólásra
Nem vok kezdő! Pár 100 ha-t már zötyögtem a V-vel! Azért mert mindenkinek V van az nem biztos ,hogy nekem is megfelel.
Válasz #200. hozzászólásra
Nem értem, h miért nézed le a Magyar ipart?
Biztosan itt is vannak hibák, de idehaza már jó néhány nyugati gyártó megégette a száját a drága termékeivel, és a tulaj azóta csak szidni tudja.
Mert ugye ha kitesz egy ekéért 5 millát, akkor elvárná, hogy ne töredezzenek le róla az eketörzsek, forditótengely, stb....
Válasz #199. hozzászólásra
Óvatos duhajba menjünk át! Csak ésszel gyerekek!
Elvéreztek már 1 páran a fene nagy optimizmusukkal együtt.
Válasz #201. hozzászólásra
én nem vennék x tárcsát, látom kezdő vagy
Válasz #199. hozzászólásra
knekem is volt 2004-ben kukim, azóta nem viszek száritóba egy dekát se
Válasz #197. hozzászólásra
Most akkor nem is lesz X tárcsám?
Válasz #198. hozzászólásra
én meg képről kisiparit
Válasz #193. hozzászólásra
2004-ben én majdnem megjártam termeltem 2200 tonna kukit amit leszáritottam betároltam és eladtam önköltségi ár alatt ezért én nagyon óvatos vagyok a fejlesztésekkel
Válasz #197. hozzászólásra
Soha nem veszek olyan nyugati terméket amely kaka, függetlenül, hogy hogy hivják, és milyen jellegű a termék.
Válasz #195. hozzászólásra
Engem se
Válasz #188. hozzászólásra
Nekem nem kell magyaráznod.
Mi nem megyünk a rizikóba.
A-AAA , engem nem szednek rá semmire!
Válasz #194. hozzászólásra
Nem, hanem tipusra.
Ott van az összes fenn az MHV listájában. kivéve azok melyeket közben kellett mögrajzolni.
Válasz #192. hozzászólásra
látom pofára mondod te is az árakat
Válasz #188. hozzászólásra
igazad van visszaveszem én is a fejlesztést és inkább nagyokat törlesztek és nyugodtan alszom
Válasz #187. hozzászólásra
De már ne is haragudjál, de nem mondhatom néked, hogy Géza itt egy 3-as váltvargatóeke 2.milláért, a másik embernek meg 1,1milláéert.
Azt hinnék, h bohóckodom vélük, valamivel azonositanom kell a különböző változatokat.
Válasz #185. hozzászólásra
Tudod Josey személyre szabja nekünk a nemes anyagokból készült cuccokat, ezért van ennyi! :-)))
Ez tetszik benne nekem lehet válogatni, míg bele nem őrülsz!
Vagy míg Őt nem kergeted az őrületbe! :-DD
Válasz #186. hozzászólásra
sajna a szineket se lehet keverni
akkor cserélhetném le a gépparkot is, mert a gabonavetőn kívül minden piros
eke is piros lesz
Válasz #185. hozzászólásra
az MVH katalógusában csak tárcsás boronából kb 250 variációt jegyzünk.
Ebben van 1,60-astól 620-asig mindenféle.
Az utóbbi időben annyiféle érdeklődő és vevő került elő, h muszáj volt mindenfélére kialakitani árakat, mert, ha nem tudsz árat mondani, már telefonálnak is tovább.
Válasz #186. hozzászólásra
fogd márfel Paldoo hogy a mezgaz az nem bulizásrol szól egyszer halgatsz a szivedre az eszed helyett és már szopsz mint a torkos borz viszi a bank mindenedet
Válasz #183. hozzászólásra
engem nem a neve szokot érdkelni semminek
elmegyek, megnézem, rámutatok, megveszem
Válasz #184. hozzászólásra
Arra az esetre meg átpattannál az mf-ekbe, és ott folytatnád a bulit!!! :-))))
Válasz #183. hozzászólásra
800??????? annyi még talán a KUHNnak sincs
Válasz #180. hozzászólásra
ha meg beszarik vihetik külföldre és hónapokig nincs gépem
Válasz #173. hozzászólásra
A fantázia nevekre nevekre nem lehet panaszod, ha egy Vogel-Noot, vagy Quivogne tárcsát szeretnél beazonosítani.
Nálam muszáj ennyifélét találjak, mert nem lehetne beazonositani a kb 800 féle változatot.
Válasz #178. hozzászólásra
nem
Válasz #177. hozzászólásra
nekem meg van 1 8000-es jdm na az tényleg KIRÁLY
Válasz #176. hozzászólásra
Mi bajod vele? Nem lenne jó 65-el furikászni ? Közben meg zongorázni az 1 millió gombon meg a terminálon? :-))))
Válasz #175. hozzászólásra
a jd drága, sokat eszik és a szervízelése is sok
és ha jd-t vennék a földbérlrti díj is több lenne
ezt gondolom a Kités fiuk mondták neked???
Egy barátomnak van egy 612-ese, de olyan mint az óramű.
Igaz nem fiatal, de tip-top
Válasz #172. hozzászólásra
a fendt az egy szar!
Válasz #171. hozzászólásra
Legyen jó a háttér, príma csapattal ,igen ez 1 nagyon - nagyon fontos dolog. A jd meg csak zabál hagyd a francba. :-)
Válasz #172. hozzászólásra
csak árban
Válasz #170. hozzászólásra
hát én ezekkel a fantázianevekkel nagyon meg vagyok zavarodva, nem lehetett volna érthetőbben megnevezni?
Válasz #171. hozzászólásra
A trakik királynője a Fendt, nem a JD
Válasz #169. hozzászólásra
a szivem a JD-hez húz, mert az a trakik királynője
de az eszem, meg a zsebem az mf-hez
gazdaságosabb mindenben az mf
Mfpistiékkel jól jártam nagyon
Válasz #168. hozzászólásra
Igen a Twin 3M 1050-es.
A Twin 3MTX1000-es vázszerkezete az RW-re hasonlit jobbára.
Az 120-as tengellyel, tűgörgővel készülne, egyszerű fogásszélességállítással.
Válasz #166. hozzászólásra
Már a jd felé kacsingatsz???
Válasz #165. hozzászólásra
ez a 3m 1050, az az új ekéd?
Válasz #162. hozzászólásra
Akkor gyártsad a tárcsát. El fog az kelni majd vlk.nek.
Látatlanba nem tudok belemenni semmibe én se!
Válasz #163. hozzászólásra
pedig meg van rendelve az új mf, de lehet, hogy 6330 premium lesz belőle
ezek a kités fiuk nagyon tudnak valamit
Nos aláirom, h kell idő hozzá, hogy összerakjunk egy olyan modelt, de ez 1 hónapon belül megoldott lenne.
Igaz húzósabb az ára mint a 3m1050-esnek, de súlyban is jóval nagyobb.
ez a gyakorlati oktatóm mondása volt mindig
Válasz #159. hozzászólásra
Nem is gondoltam, hogy idén. 2 db. 1 évben az már túl frankó lenne.
Lehet, hogy 1év 2év múlva akár????
Van még időd filózni. De ne húzzad túlságosan, mert aztán kapkodni nem buli!!!! De mondtam csakis vf.-al menj bele az őszbe, ne döglődj az öreggel!!!!!
Válasz #161. hozzászólásra
Gondolod?
Mi nem ismerünk lehetetlenséget, csak tehetetlenséget :-))))
Válasz #154. hozzászólásra
az a gond, hogy ha meg is rendelném most, akkor is csak tavaszra lenne kész és akkor már kinek kell?
Válasz #158. hozzászólásra
nem tudok árat, fel kellene hívnod őket, biztos meg lehet velük egyezni, mert soká lesz még kuki vetés
szerintem érdemes megnézni őket
Válasz #156. hozzászólásra
sajna nem lesz egyenlőre nagyobb mf, mert ahhoz megint csak munkagépek kellenének
az a gond, ahogy mostanában változnak a terményárak nem vgyok benne biztos, hogy a mostani termés árából a jövö évi termést finanszírozni tudom
a nitrogén már 9200 netto és nincs is szezonja
Válasz #157. hozzászólásra
árat tudsz esetleg meg évjáratot?