Hirdetés
Fórum
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Poénok új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Kukorica vetőmagok új
427 hozzászólás
Válasz Büresz #246. hozzászólásáraSzia! Elküldenéd esetleg nekem is? vin.janos@gmail.com köszi!
Válasz J.D. Borda #272. hozzászólásáraNekem is tetszenek.
Válasz ZZ #274. hozzászólására100....de abbol több is lehet,csak esetleges ellenőrzesnel ne legyen osszeépitve
Azt esetleg tudja valaki, hogy büresz által is épített féltető-szín esetén mekkora lég m3 nagyságút lehet építeni engedély és bejelentés nélkül ?
Válasz J.D. Borda #271. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Büresz #252. hozzászólásáraJó kis claasok! Én is szeretem az arionom...
Válasz Földönfuto #269. hozzászólásáraSzép rend frankó!!!
Válasz Földönfuto #269. hozzászólására
Válasz Büresz #252. hozzászólásáraNekem is hasonló van csak kisebb.De a legkényesebb gépeket sikerült bepréselni.
meg kell ásni, hogy beférjen. de gratulálok hozzá!
Válasz atisgyulai #265. hozzászólásáraBiztos befér mert a 4 métert nem haladhatja meg semmi mert az már túlméretes.
Válasz Büresz #262. hozzászólásáraAmi csak befér, mindent be kell szorítani.
Volt már itt a fórumon téma. Paraszt "Tetris".
Válasz Büresz #264. hozzászólására4,30 magasba befér a xerion? Mert akkor hozzánk jöhet egy, van annyi hely.
Válasz .Feco. #263. hozzászólásáraEl bírnám viselni, de ahhoz elöbb sok terület kellene, a xerionnak ez alacsony.
Válasz Büresz #262. hozzászólásáraMajd egyikbe beáll egy Axion, a szélsőbe meg egy Xerion hogy teljes legyen a sor...
Válasz atisgyulai #260. hozzászólásáraAmenyit nekem kell szerintem ki fogja bírni. Még az aljába kell terítenem mészkövet, mert sár van. 2 hely üresen lesz jelenleg. Aratáskor, vetéskor lesz rá szükség, vetőmagos kocsi, terményest betologatni, bár addig teszek be valamit.
Válasz mtz1221 #259. hozzászólására nm.
Válasz Büresz #257. hozzászólásáraKödös időben úgy átjárja majd a pára, hogy minden csupa víz lesz.
A színszerkezetnek sem tesz jót, főleg ahol a váz, a lemezzel találkozik.
A többi hely kiadó?
Vagy még nem sikerült eldönteni, mi menjen be, és mi maradjon kinn?
Válasz Büresz #252. hozzászólásáraFasza lett,meg gyors.Egy valami nem tetszik benne csak,nem jó udvarban áll.Ja meg köszönöm.
Válasz karesz68 #255. hozzászólására
Válasz atisgyulai #256. hozzászólásáraAnnyi kell nekik. Amúgy már esett mikor beálltam velük.
Válasz Büresz #254. hozzászólására
Behúzódtak a hó elől, mint kutya az ólba.
Valami ponyvát még húzzál ki eléjük, ne kotorja tele a szél.
Válasz Büresz #252. hozzászólásáraGyorsan befejezted!
Válasz *** HM *** #253. hozzászólásáraKlasszok.
Válasz Büresz #252. hozzászólásáraKlassz
Elfoglalták új helyüket.
Válasz sixalag #192. hozzászólásáraHeló, milyen vastagságú szendvics panelt raktál?
Válasz Büresz #246. hozzászólásáraAzt én is kérném. rover@stcable.net
Válasz Büresz #246. hozzászólásáraKöszi szépen! Az e-mailem az adatlapomon látható elvileg.
Válasz bobo77 #247. hozzászólására
Válasz Büresz #242. hozzászólására
Válasz madle #245. hozzászólásáraElküldhetem estefelé.
Válasz Büresz #244. hozzászólásáraSzia Büresz, erről a színről tudnál esetleg terveket küldeni? Én is szeretnék egyet pár olyan eszköznek ami nem fér be a garázsomba. Magam csinálnám én is, kivitelező életben nem ér ide.
Válasz J.D. Borda #243. hozzászólására11:30-ig 4en. Köszi. Már állok be alá.
Válasz Büresz #242. hozzászólásáraSzép Gratula!!!
Már nem sok van vissza.
Válasz máris szomszéd #240. hozzászólásáraBírjon ki 40 évet.
Válasz Büresz #239. hozzászólásáraKíváncsi vagyok mi indokolja ezt a vastag zártszelvényt?Olcsó volt?
Válasz envagyok2 #238. hozzászólásáraAz.
Válasz Büresz #236. hozzászólásáramármint 120×120×3-as zártszelvény? mert a 120×3 az laposvas vagy esetleg cső méret lehet.
az oszlopok is 120×120×3as zárszelvények?
Válasz Büresz #236. hozzászólására
Válasz mtz1221 #235. hozzászólásáraSzarufa de vasból 120x3
Válasz Büresz #234. hozzászólásáraA két tartó oszlopon amik átérnek ?? Nem tudom a szép magyar nevét. Nálunk azok a szelemenek a tető lemezt amihez csavarozod azok a stafnik.
Válasz mtz1221 #233. hozzászólásáraTudsz mindent. a szelemenek 80x40x2.
Válasz Büresz #232. hozzászólására70 centire vannak egymástól ?? A szelemenek miből vannak,6 méteresek ??
Válasz mtz1221 #231. hozzászólására80x40x2. Nem alátámasztva van, hanem lemeztartó, mivel vízszintesen lesznek az oldallemezek.
Válasz Büresz #203. hozzászólásáraJól néz ki. A lemezt tartó profilok milyen méretűek és milyen falvastagságúak ?? A két szélén miért van középen is alátámasztva,a középső kettőnél miért nincs ??
Válasz Sanyee #212. hozzászólásáraAttól függ milyen helyen laksz.
Válasz .Szabi. #226. hozzászólásárapályázat sikerült?
Válasz Mf-es? #227. hozzászólásáraAkitől a vasvázat vetted, de Hmvhelyen is van jópár.