Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.97 FtUSD402.58 FtCHF442.09 FtGBP502.01 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv
Akarok csinálni egy féltetőt.Adott egy terület ami 12x6 méter és a hat méterre szeretném lejtettni.trapéz lemez lesz a teteje. És most jön a legfontosabb fából vagy vasból lenne olcsóbb a vázszerkezet? Az ács úgy írta,hogy 15x15 gerendából lenne mindene és ezt milyen vassal lehetne kiváltani? Ami bírná is ugyanazt a terhelést.
Érdeklődnék hogy lábakon álló géptárolót szeretnék építeni, 4 méteres magasságal, féltetős kivitelben, 18x6m-est, 3 oldalról zárt de csak lemezzel. Kell-e hozzá valami engedély? Vagy hogyan lehet megoldani hogy ne kelljen engedély? Köszönöm
Tisztelt Érdeklődők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a napokban megjelent a magtárak és szárítók építésére vonatkozó pályázati kiírás.
A pályázatokat 2016. augusztus 05-től lehet beadni. A pályázathoz engedélyezési tervdokumentáció szükséges.
Cégünk több, mint húsz éve kizárólag magtárakat, egyéb mezőgazdasági tárolókat és más agrár létesítményeket épít, és ezúton is felajánljuk kapacitásunkat tervezett beruházásaikhoz.
Megállapodás esetén az engedélyezési terveket díjmentesen készítjük, valamint elkészítjük a pályázathoz szükséges MVH-s költségvetéseket is.
Keressék cégünket és kérjenek ajánlatot.
Szekszárd, 2016.június 08.
Lenkey Imre Ügyvezető 06-30-9-569-290
AGROVÁZ KFT Szekszárd, Dienes Valéria u. 6. fszt.1. e-mail:agrovazbau@gmail.com tel/fax./ 06-74-412-344
#1. hozzászólás, Hory80 küldte be 2013-12-03 10:24:32-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok!
Ahogy láttam még nincs ilyen jellegű téma pedig talán másokat is érdekel.
Én jövő tavasszal tervezem egy új zárt géptároló építését. Úgyhogy most benne vagyok az infó gyűjtésben. Eddig úgy néz ki, hogy beton alap, acél szerkezet és szendvicspanel burkolat lesz. Csak mondjuk a méretében vagyok nagy dilemmában. Nem jutok dűlőre abban, hogy mekkora legyen. Nem akarok se kicsit, de túl nagyot se. 4 traktort, 1 kombájnt meg a fontosabb/drágább/érzékenyebb munkagépeket tartanám benne. Vetőgépeket, permetezőket ilyeneket.
Szóval nem tudom mekkora legyen. Nyilván kicsit nagyobbnak kellene lennie mint amit a jelenlegi géppark indokol, hogyha lesznek még gépek akkor azok is beférjenek. Józanul gondolkozva 1-2 traktorra megvan még az esély az "5 éves tervben" smile rolleyes
Ti ekkora gépparkhoz mekkora géptárolót építenétek?
Na meg lehetne itt beszélgetni a géptárolókról, gépszínekről.
Kinek milyen van? Mekkora? Hány géphez?
Egyes építőanyagok, szerkezetek előnye-hátránya?
Válasz #15. hozzászólásra
Így meg legalább 1-1,5 kiló csávázott verébszart elvetek mert a tisztító nem szedi ki belőle . A macsak szart leglább kiszedi a tisztító .
Én macskában gondolkodok inkább az írtja az egeret és megfogja még a verebet is ha olyanja van . De ha már nem engedi leszálni és ez miatt nem bír zabálni akkor lassn odébb állnak a verebek .
Üdv mindenkinek!
Kérlek benneteket hogy írjátok le hogy ti mivel védekeznétek verebek ellen színekben, tárolókban!
Nagyon idegesítőek tudnak lenni hogy mindent leszarnak és mindent takarni kell tető alatt.....
Várom az ötleteket!
427 hozzászólás
Válasz Maszek Zs #25. hozzászólásáraÉs engedély? Mert én is szeretnék csak nem merek.
Válasz Maszek Zs #25. hozzászólásáraTudom nem a reklám helye de nekem lenne egy hasonló méretű csarnok vázam. Bontott de le van festve.
Üdv
Akarok csinálni egy féltetőt.Adott egy terület ami 12x6 méter és a hat méterre szeretném lejtettni.trapéz lemez lesz a teteje. És most jön a legfontosabb fából vagy vasból lenne olcsóbb a vázszerkezet? Az ács úgy írta,hogy 15x15 gerendából lenne mindene és ezt milyen vassal lehetne kiváltani? Ami bírná is ugyanazt a terhelést.
Válasz Büresz #23. hozzászólására50légköbméter...3m gerinc... ezekkel nem engedélyköteles... ha fülke nèlküli cuccaid vannak...összehozható
Érdeklődnék hogy lábakon álló géptárolót szeretnék építeni, 4 méteres magasságal, féltetős kivitelben, 18x6m-est, 3 oldalról zárt de csak lemezzel. Kell-e hozzá valami engedély? Vagy hogyan lehet megoldani hogy ne kelljen engedély? Köszönöm
Tisztelt Érdeklődők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a napokban megjelent a magtárak és szárítók építésére vonatkozó pályázati kiírás.
A pályázatokat 2016. augusztus 05-től lehet beadni. A pályázathoz engedélyezési tervdokumentáció szükséges.
Cégünk több, mint húsz éve kizárólag magtárakat, egyéb mezőgazdasági tárolókat és más agrár létesítményeket épít, és ezúton is felajánljuk kapacitásunkat tervezett beruházásaikhoz.
Megállapodás esetén az engedélyezési terveket díjmentesen készítjük, valamint elkészítjük a pályázathoz szükséges MVH-s költségvetéseket is.
Keressék cégünket és kérjenek ajánlatot.
Szekszárd, 2016.június 08.
Lenkey Imre Ügyvezető 06-30-9-569-290
AGROVÁZ KFT Szekszárd, Dienes Valéria u. 6. fszt.1. e-mail:agrovazbau@gmail.com tel/fax./ 06-74-412-344
Esetleg tud valaki olyan céget aki tervez és kivitelez is ???
Köszönöm...
Válasz #19. hozzászólásra
12x30 4,1 méter magas bontott van,jövöre oszlop állitás...
ÉN is hasonló cipőben járok.ÉN 12*24 méterben gondolkodom:jövőre nem lesz rá valami pályázati lehetőség?
#1. hozzászólás, Hory80 küldte be 2013-12-03 10:24:32-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok!
Ahogy láttam még nincs ilyen jellegű téma pedig talán másokat is érdekel.
Én jövő tavasszal tervezem egy új zárt géptároló építését. Úgyhogy most benne vagyok az infó gyűjtésben. Eddig úgy néz ki, hogy beton alap, acél szerkezet és szendvicspanel burkolat lesz. Csak mondjuk a méretében vagyok nagy dilemmában. Nem jutok dűlőre abban, hogy mekkora legyen. Nem akarok se kicsit, de túl nagyot se. 4 traktort, 1 kombájnt meg a fontosabb/drágább/érzékenyebb munkagépeket tartanám benne. Vetőgépeket, permetezőket ilyeneket.
Szóval nem tudom mekkora legyen. Nyilván kicsit nagyobbnak kellene lennie mint amit a jelenlegi géppark indokol, hogyha lesznek még gépek akkor azok is beférjenek. Józanul gondolkozva 1-2 traktorra megvan még az esély az "5 éves tervben" smile rolleyes
Ti ekkora gépparkhoz mekkora géptárolót építenétek?
Na meg lehetne itt beszélgetni a géptárolókról, gépszínekről.
Kinek milyen van? Mekkora? Hány géphez?
Egyes építőanyagok, szerkezetek előnye-hátránya?
Válasz #16. hozzászólásra
Ez is egy szempont!
Így legalább kevesebb műkaki kell!
Válasz #15. hozzászólásra
Így meg legalább 1-1,5 kiló csávázott verébszart elvetek mert a tisztító nem szedi ki belőle . A macsak szart leglább kiszedi a tisztító .
Válasz #14. hozzászólásra
Aztán meg a felületesen elkapart macskakakikat kell figyelni!
Én macskában gondolkodok inkább az írtja az egeret és megfogja még a verebet is ha olyanja van . De ha már nem engedi leszálni és ez miatt nem bír zabálni akkor lassn odébb állnak a verebek .
Mi az a veréb?
Válasz #10. hozzászólásra
Akkor petárda! püff!! Jó pár akció után félni fognak a galambok meg különösen
VÉDETT MADÁR A VERÉB!!!!
Válasz #9. hozzászólásra
sajnálom az új trapézlemezt
631-es slavia.
Válasz #7. hozzászólásra
még jó, hogy legalább te gondolkodsz. elég jól megvagyok gondolkodás nélkül is
Válasz #6. hozzászólásra
Gézu.Természetessen lekell festeni az utánzatot,hogy hasonlitson.Azt gondoltam azért ennyi van a kopoltyuba.....
Válasz #5. hozzászólásra
van fehér sas is?
A megoldás:Müsas.A két bejárat fölé belüröl lógas le hungarocellből kivágott sas formát.
Válasz #1. hozzászólásra
nálam galambinvázió van
A szín két oldalán nagy kapu van amit nappal is használunk és minden be és ki álláskor csukogatni...
meg bejön máshol
Válasz #1. hozzászólásra
csukd be az ablakot
Üdv mindenkinek!
Kérlek benneteket hogy írjátok le hogy ti mivel védekeznétek verebek ellen színekben, tárolókban!
Nagyon idegesítőek tudnak lenni hogy mindent leszarnak és mindent takarni kell tető alatt.....
Várom az ötleteket!