Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Körbálázót, de milyet? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Vetőgépek új
- Ukrán Csemegeszöllő fajták /adok veszek cserélek / új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Co2 hegesztő vagy Dinamó-hegesztő melyik jobb mezőgazdasági gép javításához? új
1152 hozzászólás
Válasz #899. hozzászólásra
Má mér ne kennénk,mindennek ő az okade neki a 25000 ár a jó gondolj bele
Válasz #900. hozzászólásra
amíg nem lesz összefogás, addig ez lesz
Válasz #899. hozzászólásra
Bmeg!Ha a hülye parasznak nincsen pénze?!
Válasz #896. hozzászólásra
na már ezt csak nem kéne az Orbánra kenni! piacgazdaság van. nincs a parasztoknál összefogás. ha a hülye paraszt odaadja a búzát 40-ért, akkor annyi az ára
Válasz #894. hozzászólásra
Hali Géza!!! Én pont ezt látom amit most leírtál!!!! Vaze nem te vagy a tanácsadójuk titokban!!!!!!!
Válasz #895. hozzászólásra
nem elég a 90qás termés? még minőséget is akarsz?
Válasz #894. hozzászólásra
Viktoréknak most kellene egy 2 hónapos minimum védőárat kihírdetni.
Mért már valameikötök a búzában beltartalmat??? Én ma megtettem.. vólt legalább egy jó SZ napom tölle..
Válasz #893. hozzászólásra
véleményem szerint a kereskedők ill. malmok kihasználják a tárolni nem tudók, ill. pénztelenek eladói szándékát és alacsony kezdőárral akarnak bevásásrolni. aratás befejeztével látszódnak a mennyiségek és megindul az ár felfele
íén itt hevesben még 40 felett halottam takarmányra is, igaz csak 1-2 ezerrel. Amúgy ki mire számít, mondjuk sacc/kb mennyi lesz az étkezési aratás után?
Válasz #891. hozzászólásra
ma tritire 3800
Válasz #890. hozzászólásra
Cargil 39000 takarmány.
Netán friss búzaárakat hallott valaki?
Válasz #888. hozzászólásra
Az az idegesítő,az árpa,45 volt.Valahogy értékrendet kellene rakni.
Tavaly július 12-i Pannonmil árak:
malmi 1 33e
malmi 2 31e
tak. 28e
o.aluli 24e
Még idén is bármi lehet. Kukoricát, naprát kötöttetek?
Lefelé mennek az árak sajnos.
Válasz #886. hozzászólásra
rostálva,gázosítva 50kg-ra egalizálva 10000ft/q madárborsó
Tak. borsót szeretnék venni ha valaki tud legyen szíves segítsen!!!! ára?????
Van egy kis tavaszárpám + egy kis búza? Ha várok vele 2-3 hónapot jobban el lehet adni? kinek mi a véleménye?
Ment le a napra ára, szerintetek megy még fölfelé is?
Mai lehetséges kötések 104,5 106 107. +- bonifikáció a 104,5-nél.
Valaki tud friss búza ill. ősziárpa árakat? Köszi!
Válasz #875. hozzászólásra
És ez természetesen az arátás előtti napokra programozva...Szerintem jővő márciusban majd megint az egekig fog felmenni ,na csak nyugi egy csomó olajos feldolgozó épült és indúl nemsokára,valamint több kukorica alapu biómassza erőmű is engedélyezésen már túl van itthon is...Ez mind jővőre már felvevő leszz..Egyett meg kell tanulni ill megfogadni ,DE keményen, olcsón semmit nem adunk akkár olyan "áron" is ,hogy jővőre nem vettünk semmit csak 3000forintos Glyfozátot...Ja, na most komolyan ha valakinek most lenne kukoricája az pillanatok alatt elkelne...Attól semm kell megijedni SŐŐT be is kellene vezetni aratás előtti napokban konszenzus után egy TERMELŐI védőárat kéne hirdetni,az pszichikailag is sokat segítene...
Válasz #880. hozzászólásra
ez a jó:
http://kepfeltoltes.hu/view/110623/kukorica1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Válasz #875. hozzászólásra
Azért az nem nyugtat meg,ha az alapok adják.Azok mindent mindig jobban és hamarabb tudnak.Valszeg jó termés lesz a odaát.
A 200napos megfogta egyenlőre:
http://kepfeltoltes.hu/view/110623/kukorica_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Válasz #878. hozzászólásra
5300-ról indult, de szépen levándorolt.
Majd elmesélem, mindjárt.
Válasz #877. hozzászólásra
fantasztikus
írd le offba majd a autós sztorit ha lesz kedved vlmikor
Válasz #876. hozzászólásra
Itt 4800+fa ha tényleg minőségi.
Minőségi sörápa ára ....természetesen hattalmas mennyiségben ami teremni fog..... mennyire fogja megtuningolni a zsebeit a parasztoknak idén HM?
Áracska?
Válasz #873. hozzászólásra
EZ van
És EZ
Válasz #873. hozzászólásra
Itt jobban látszik:
http://kepfeltoltes.hu/view/110623/kukorica_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Remélem az alsó kék vonal(200 napos átlag) megfogja
Nemtudom mi van,de a kukorica(meg a búza) ára esik,ráadásul törte az emelkedő trendet is:
Válasz #870. hozzászólásra
Na és úgye semmi nincsen kidolgozva az aratásra,hogy ha valaki ill mindenki automatikusan egy napon belül mindeféle hitelbírálat nélkül hózzáférhsen a terménye árához ha nem akarja eladni...Ezzel szemben úgyan az a termény egy két kerskedői érdekeltégnél 8órán belül le van finanszírozva 125százalákosan mert még az áfát is finanszírózzák...
Válasz #870. hozzászólásra
Az nagyon messze van ne aggodjatok,és persze ne adjátok fillérakért,európát aszály sujtja
Nem akarok vészmadárkodni,mert eladói oldalon igencsak érdekelt vagyok, de mintha a chicagoi tőzsdén igencsak zuhanna a búza (?) ba**sza meg
Válasz #845. hozzászólásra
EZ az ÁR gyalázat akárki szájából is szóljon !!!!!
sziasztok szeretném kérdezni hogy háznál mennyiért lehet idei árpát eladni tud valaki meg közelitő árat?elöre is köszi
Válasz #866. hozzászólásra
Amire az anyós adta a lóvét.
Válasz #863. hozzászólásra
akkora paraszt vagyok, hogy a székről le kellett vágni a háttámlát, hogy le tudjak ülni a permetezővel a hátamon
Válasz #864. hozzászólásra
ha kézzel vetettem volna, akkor ismerném. ha-ha-ha
Nem ,mert ő akkor már javában vettete a búzát a határba kézzel...Mivel pont akkor van a legnagyobb munka a földeken amikor "kezdődik az iskola"...
Válasz #860. hozzászólásra
Nem tudom miért csak a kukoricát ismeri, a búzát mikor tanították, akkor nem volt iskolába.
Válasz #860. hozzászólásra
csak szeretnék az lenni
Sok marha nem gondol a bérleti díjakra..............
Válasz #859. hozzászólásra
Mézga az egy nagyparaszt
mi vagy te pék???? baxd meg!!!!!!!!!!!
Válasz #855. hozzászólásra
50a mai ajánlat,de keresleti piac lesz,ma is már többen érdeklődtek.de szerintem nem lesz ölcsóbb a takbuzánál
Válasz #856. hozzászólásra
oda van írva
Válasz #846. hozzászólásra
Hol,kinél?
friss őszi árpa árakat tud vki?
Válasz #853. hozzászólásra
Nálunk sem divat már buzát vetni. :))
Válasz #852. hozzászólásra
nekem ilyen gondom nincs. nem vetettem búzát egy szemet se. a falunknak van 1000 heki szántóterülete, de összesen nincs 100 heki kalászos. a környékbeli falvakban is hasonló az arány