Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- S.O.S. új
- Robotkormány új
- Akkumulátor töltő bikázó új
- MTZ 1221 traktor új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Terménytároló csarnok, szín, épület tervezés, építés, szigetelés új
- Kertészeti géptámogatás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
536 hozzászólás
Válasz #35. hozzászólásra
meg az én mtz-m sem ajtó nélkül :))
Válasz #30. hozzászólásra
Hát igen a átnevezték de az ajtót meghagyták. Hát az tényleg szar lenne ha csak valtrák lennének a világon. De ha már az ajtóknál tartunk azért a Fortschritt se volt semmi akoriban a tolóajtóval.
Válasz #29. hozzászólásra
gépészmérnök vagy ?
...... egyébként te ugyanezért verted ki a huppot a múlt héten ha jól emlékszem..
Nem tudom ki hisztizett egy pár napja???? És ki fenyegetőzött 10millás perrel???
A mosoly jel meg azt jelenti, hogy vicceltem!!!!
Poénnak szántam!!!
Válasz #27. hozzászólásra
A claast a pupos mtz-éről koppintották! :)))
Az új axoszon is ilyen van megsúgom!! Pedig az csak pár hónapos kiadás. Egyébként én se szeretem DE az egész szekeret kell nézni!!! Milyen csunya lenne ha mindenki VALTRÁVAL kapartatna.
Válasz #22. hozzászólásra
552 te miért nem mész ovónőnek ! ott hisztizhetsz a gyerekekkel ! Semmi rosszat nem mondtam a tárcsájára csak leírtam a tényeket ! Ha megnézed a tárcsáját láthatod a kialakítását ! Ha bele vagy esve vegyél belőle vagy ötöt és ragd körbe magad vele ! Az MTz fikázás meg engem teljesen hidegen hagy mivel nekem semmi közöm hozzá azon tul , hogy leközvetítem az eladását ! Nem én gyártom , nem én rakom össze , csak ELADOM !
Válasz #27. hozzászólásra
Szerintem nem olyan nagy jelentősége van . A hátra nyílót könnyebb csukni. Ennyi.
Válasz #25. hozzászólásra
Nem én a világért sem de azért mégiscsak 2008-ban ilyet már nem látsz. Esetleg a pupos mtz-n.
Válasz #25. hozzászólásra
oké zsoké :))
NE SZÓJJATOK BEEEEEE!!!!!
Válasz #21. hozzászólásra
Tudod........ ! a különc franciák...:))))
Válasz #3. hozzászólásra
Vajáról én írok! :) Csabi Jármiban gyártja a tárcsákat! :)
Válasz #6. hozzászólásra
Csabi mindjárt beperel vagy 10millára üzletrontás miatt! :))) Neked se esett jól mikor az mtz-t fikázták?
Árulja a Letákos termékeket de ő maga is gyárt!
Válasz #19. hozzászólásra
Hű milyen ólajtó van a claason. Én nem is vettem észre, hogymanapság traktoron van még ilyen előre nyiló ajtó
Válasz #17. hozzászólásra
Te gépészmérnök vagy?
Ha jó tárcsát akarsz venni akkor kecskeméten a BUSA céget keresd fel!! De ha onnan veszed akkor mtz után csak 2.8-ban gondolkodj! Mi most nyáron vettünk 3.2est 640-es lapokkal csipkés elől hátul de nem kíván nagyobbat a 92lovas claas!!!! A gép súly asszem 15q. Az ára meg 1misi.
Válasz #16. hozzászólásra
az hogy belemegy még nem minden, ezt te is tudod. Ha csavargatja a gépet össze -visssza az pl. nem kellemes ( függesztett ) , vagy láttam pl. olyan maszek tárcsát , hogy elhajlott a lapja (!!) Ezt add össze. A homok egészen másképp veszi igénybe a gépeket mint a kötött talaj. Sokkal hamarabb jelentkezik és intenzívebb a kopás minden fajtája. A tárcsát pl. azért nehéz húzni homokon, mert tengelyig besüllyed . Az hogy egy talajt könnyebb művelni , még nem jelenti azt hogy oda a silány gépek is jók.
Válasz #13. hozzászólásra
A rugóterheléses hosszirányu elmozdulás nen azonos a vonólap mozgásával ! A talaj hullámzását a vonólap elmozdulása nem tudja követni. A szakma itt kezdődik és innen működik felfelé ! Ez olyan mintha egy agrár gépész mérnök neki állna kenyeret sütni !
Válasz #10. hozzászólásra
Miért, nem megy bele bármi?
Válasz #14. hozzászólásra
Dél-Pest megyében
Válasz #10. hozzászólásra
hol gazdálkodsz
Válasz #4. hozzászólásra
úszóba kell rakni a vonólapot,és jó a fix vonórudas.
Válasz #11. hozzászólásra
Én nem azt mondtam h. az a tárcsa azzal a konstrukcióval jó, hanem azt h. homoktalajon is szükség van a minőségi gépre. A Metálwolfos cuccok jók az biztos, de szerintem a Helti sem marad le mögötte egyáltalán és még árban is jobb.
Válasz #9. hozzászólásra
Néhányan hoztak észak békésbe mert "jó az ára" címszóval ! Aztán rájöttek , hogy a tárcsa nem ott kezdődik ! Egyébbként én egyre több METALWOLFOS tárcsát, kombinátort adok el Szabolcsba, mert ott is van igény a minőségi munkagépekre !
Válasz #8. hozzászólásra
És te is tévedsz.
Válasz #6. hozzászólásra
Tévedsz ha azt hiszed, hogy homokra bármilyen sz.a.r. eszköz jó. Látszik h. csak a békési földeket ismered.
Válasz #6. hozzászólásra
Arra meg jó minden....
Válasz #1. hozzászólásra
Rakjál már fel képet róla.
Válasz #5. hozzászólásra
Homokot kavarni jó, de máshol semmit nem ér !
Válasz #4. hozzászólásra
Az tényleg nagyon kókány, ha fix a vonórúd!
Válasz #1. hozzászólásra
A tárcsák alapvető tulajdonsága kell , hogy legyen, a hossz vízszint állítása 1-2 menetes orsóval ! Tudomásom szerint / és ügyfelek is panaszolták/ ez nincs meg nála , hanem az egész vonórész fiixen le van hegesztve. Ha igy van gondold át mielőtt megveszed. Egyébbként úgy tudom a Letákos tárcsát árulja !
válasz az 1-re! Én Sz.SZ.B-bol írok itt a faluban nagyon sokaknak van Vajárol tárcsája én is ott vettem az enyémet !
Úgy tudom, hogy világoskékek más infóval sajna nem tudok szolgálni:)))))))
LÉGYSZIVES SEGÍTSETEK,HOGY MILYENEK A TÖRŐ FÉLE TÁRCSÁK,EGY ÚJBAN GONDOLKOZOM,MTZ -820 UTÁN!