Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Műtrágya árak új
- Bodza ára új
- Kukorica indító műtrágyázása új
- Poénok új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
536 hozzászólás
Válasz #135. hozzászólásra
Akkor a minőségi stexemet sajnálni fogom tőlük!
SAJNÁLOM!!!
Válasz #134. hozzászólásra
sajna, de a Fliegl sajnálja tőlünk a jó minőségű képeket :-))))
Válasz #132. hozzászólásra
Minőséget ide!
Jojózik a szemem, mind a 2!
Válasz #132. hozzászólásra
Egy prospektus róla:
http://www.fliegl-agrartechnik.de/content/files/Prospekt,Walzen_web.pdf
Válasz #131. hozzászólásra
Válasz #130. hozzászólásra
milyenre gondolsz?
vagy ilyenre?
Fliegl Profiwalze
Josey,front szántáselmunkálót gyártottok?
Válasz #128. hozzászólásra
Ingyen nem is kívánnám el, hiszen másnak is meg kell élni.Csak kis kedvezménnyel....:-))
Válasz #127. hozzászólásra
manapság már nem gyártanak raktárra a gyártók gépeket, több hónap az előjegyzés...ritka, h valamit ingyért odaadnak
Válasz #126. hozzászólásra
Hali!
Á csak egy pöppet.:-)
De ilyenkor érdemes körbenézni és vásárolni, mikor nincs szezon.
Válasz #125. hozzászólásra
Szia!
Egy kicsit megcsúsztál a válasszal :-))) ( 3 hónap), de az ár dominál manapság a felhasználóknál.
Hiába ajánlok Medium SMDV 23/28-56-os középnehéz tárcsák x forintért, ha csak Easy SMDV 24/28-56-ra van pénze a vásárlónak.
Válasz #1. hozzászólásra
Ezek könnyű tárcsák,tehát ha venni akarsz egy ilyet, az extrém körülményeket kerüld vele.Pl. ha tavasszal szántasz, akkor elég nehéz lesz elművelni vele a földet( a könnyű súja miatt nem megy bele a földbe). Volt szó itt a metalwolf tárcsáról is, csak neked a 3.2-es középnehéz tárcsát nem húzná el a 820-as MTZ-d. Ha nem kötött földön gazdálkodol,akkor ár-érték aránya miatt ez jó. Ha viszont kötötten, akkor egy keskenyebb középnehéz tárcsát nézzél inkább. Ekkora lóerőhöz nem sok 3.2-es tárcsa közül tudsz választani.
A hajtogatást azzal javitanám ki,hogy sablonban van préselve. De köszönöm a reklámot. Nekem van 46 os lapom is, 35 öst nem nagyon tudnátok beszerezni.
Válasz #112. hozzászólásra
Úgy látom értesz az ekékhez! Láttad az emődi ekét? A kormánylemez vaslemezből van hajtogatva! A tárcsája nem rossz de 36-os lapokhoz nagy a távtartó, csíkozik a tárcsa.
Válasz #110. hozzászólásra
Tárcsát és ekét inkább a Töröét vegyed.
Válasz #120. hozzászólásra
Szia! Néznini..
Válasz #115. hozzászólásra
Nem vagyok rokona S.Tiborgazdinak,hanem én magam vagyok az.
Nemrég hidrogéneztettem ki a gyapjúmat.
Hát nálad kedves halas cimbora mi újság van?Én ma megyek Kecskére,mert holnap kivégzés lesz.
Josey!
Neked meg írtam emilt.
Üdv Mindenkinek(na majdnem...).:DDDDDDDDDDDDD
Kertes ur. Te ismered az emlitett urat vagy eszközeit?
Válasz #117. hozzászólásra
akciós hirdetés :-)))
Ugylátom vki szponzorál. Köszönöm.
Válasz #115. hozzászólásra
Én közeli rokona vok a Bibliai Ádámnak és Évának :-))))
Válasz #114. hozzászólásra
Miért, te rokona vagy a S. Tibinek? Nem. Na látod!
Válasz #113. hozzászólásra
Tényleg?
Nem vagyok rokona az emlitett urnak.
Elég béna a kormánylemez alakítása a Törő-félének.Nem tudom,hogy hogyan forgathat...
Én azt ajánlom,hogy az Emődi cimbora(aki előttem szólott GáborGábor néven:o))és a Törő-féle ekét is úgy nézd meg,hogy lássad a szántását valakinél,akinek van ilyen!
OLyan zöld eszközröl beszélek én is. Ujj az eszközz teljesen. Kedvezööbb az ára. Több info emailban. Mert ez nem a reklám helye.)
Válasz #109. hozzászólásra
Gábor Gábor! Igen van e-mail címem. De még nem aktuális a vásárlás. Majd egy két hónap múlva lenne aktuális.lehet hogy csak újat vennék ha minden jól megy Ami itt lejjeb van a képen(zöld színű) olyan tipus érdekelne majd.De eke is érdekelne ugyan itt van (Törő-féle 2-s kiseke) ha meg tudok egyezni velük akkor ott vennék majd. De ez még csak gondolat volt számomra.
Tennék neked ajánlatot emailban. A Tárcsára.
Válasz #107. hozzászólásra
Ez poénosra sikeredett kérdés volt :-))))
Emil nékül nem élet az élet, főleg ha az ember fia(lánya) NŐ.
:-DDDD
Van email cimed?
Válasz #104. hozzászólásra
Épp most hirdeti a kiemelt hirdetésekben is.
Válasz #104. hozzászólásra
Helló Gábor Gábor! Én heves megyében lakom. Az árakat megtudod nézni a honlapjukon. Amugy az 1.6m-s tárcsa ára 180 000 forint nettó.
Hero. Te keressel Törö tféle tárcsát? Tudod az árát? Te hol laksz?
Válasz #102. hozzászólásra
http://www.torogepek.gportal.hu/portal/torogepek/image/gallery/1201860589_42.jpg Én látom a képet itt a fórumon.
Válasz #101. hozzászólásra
ez természetes, minél nagyobb szögbe állitod a tárcsát annál nehezebb húzni, de jobban kényszeredik a talajba.
ez 460-as lapokkal van szerelve, de közben valaki eltávolitotta a képet :-(((
Válasz #98. hozzászólásra
Nézegetem a honlapjukat és ekét is találtam meg ez a tárcsa is tetszik. Talaj tipustól függően dolgozik a tárcsa és a beállítástól is függ a munkája.
Válasz #99. hozzászólásra
Helló Josey! Igen erre a tárcsára gondoltam. A kis piros trakihoz elég lenne azt hiszem. Így 46-s lapokkal elől csipkés hátul sima.
Válasz #98. hozzászólásra
erre gondoltál?
Válasz #97. hozzászólásra
Egyszerű, megbizható gépek, ha betartod a használati útmutatót, évekig eldolgozhatsz vélük.
( igaz én kereskedő vagyok), de ismerem a vásárlókat akik a Csaba gépeit használják.
Helló! Most nézegetem a Törő -féle tárcsákat. Nekem csak kicsi (1.6m)kellene a gépem után. Van valakinek tapaszatlata? használ valaki ilyet? Előre is köszi a válszt.
Válasz #94. hozzászólásra
XTN-3 volt nekünk is, a gyenge pontja középen a váz, mert a furatokkal legyengítették, és ketté is tört. Visszasírom a csapágyazását, elég volt évente zsírozni!
Válasz #83. hozzászólásra
Egy jó légpárnás traktor , az segitene?
Csak kár, hogy a tárcsa kicövekelné :-))))
Válasz #92. hozzászólásra
2,8 méteres de most csak 2,6 körül fog mert teljesen összeállítottam az X-et
Válasz #92. hozzászólásra
Nem tudom hol készült mivel már öreg mint az országút de bírja a harcot Majd teszek fel róla képet is megint
Válasz #90. hozzászólásra
A solti xtn -d van? Mekkora?
Válasz #87. hozzászólásra
Tényleg!
Kiskoromban mindig is szerettem volna egy távirányításos autót! Felmásznék a tábla végén egy nagy fára, és onnan kenném a gépnek! :))))
Válasz #89. hozzászólásra
Elég jónak tűnik , igazából tapasztalat érdekelt volna róla mert ha cserélem akkor csak olyanra cserélem az XTN-t .
Válasz #88. hozzászólásra
Nem! miért az jó?
Válasz #87. hozzászólásra
Helti tárcsát próbáltál már ?
Válasz #86. hozzászólásra
Nem, olyankor az a traki lenne jó amiben nem kell benne ülni! :-))