Hirdetés
Fórum
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Családban marad? Gazdaságátadás a mezőgazdaságban új
- Haszonbérleti szerződés új
- Ingyenes RTK korrekció közösségi alapon új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Talajélet! Miért fontos? Mit ad neked? Mivel tudod serkenteni? új
- Kukorica terményárak új
- AKG támogatás új
Cikkajánló

291 hozzászólás
Válasz #84. hozzászólásra
Volt és jól meg is basszintották már 2szer a számat!
Az a baj hogy hiába jönnek ki a modern gépek 2 üléssel nem fogják beleütni semmiképp a forgalmiba a 2 személyt ! Ez most egy pár éve van így ! Volt zetorunk az 2 személyre lett vizsgáztatva anno!
De mivel anyum okmányirodába dolgozik ő mondta hogy nem lehet beütni !!
Sajna szopás
Hali!
Egy mezőgazdasági jogosítvány meg szerzése drága szokott lenni? Meg nehéz amúgy megcsinálni?
nekem is a traktorba van kis ülés és mégis csak egyemélyes
T-s jogsival lehet 2 nehézpótot húzni.De egy nyamvydék utánfutót meg nem (már autóval
)
Ne sirjál ro-bika majd várd ki a sorodat ad ell a lucernát és már van is lóvé!!!
Válasz #84. hozzászólásra

annyi személy lehet, amennyi a forgalmiba van, nekeünk kisteherbe hátul a ponyva alatt gyári pad van benne, de a forgalmiba csak 3 személy van irva, meg is vágott a yard 9 személlyel
Járt valamelyikőtök Unió által támogatott traktor vezetői képzésre?
Érdeklődnék én hogy mennyi időre kaptátok vissza a lóvét amit befizetettek mert engem csak hitegetnek mindenféle?
jó napot mindenkinek!!!
új vagyok itt a fórumon.
azt szeretném kérdezni hogy volt e már valakinek ojan hogy megállították 2személlyel traktorral és hogy arra most téll kell az hogy belelegyen irval a forgalmiba a 2személy?
válaszotokat előre is köszi!!!:D
Sziasztok
T kategoriás jogsival húzhatok 2 db nehéz pótot trakival?
Válasz #81. hozzászólásra
Egy nehézpót "E" jogsi is ennyibe kerül!!!
Igaz köll egy "c" is hozzá!
Válasz #74. hozzászólásra
Hali.
"T" kategória (traktor)
Beiskolázási feltételek:
- 15 és fél életév betöltése
- Írni olvasni tudás
- 1 db szabványos igazolványkép
Tanfolyamdíj: 93.500,-Ft*
Vizsgadíj: 20.700,-Ft
* Járulékos költség, amely minden kategóriára értendő:
Rutinpálya bérleti díj: 4.800,-Ft/fő (Átutalásra kerül a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak.)
lassú jármű jogsi
Válasz #78. hozzászólásra
hát igen ez a nap kérdése:D
nem tom
És ha egy IFA W50 (azaz ez a mezőgazdasági fajta, amivel elvileg lehetne/szoktak régebben permetezni, meg műtrágyát szórni meg ilyesmi) le lenne vizsgáztatva piros rendszámra, akkor azt milyen jogsival vezethetnéd?
régen adták a kis motoral a lassú járműt is de most már nem de szerintem a nehéz pótkocsit csak mg vontató húzhat nekem sincs meg a jogsim egyikből sem meg akartam venni de 200 volt a mg vontató+nehéz pót a múltkor elkaptak 65ezer volt a bünti
Válasz #74. hozzászólásra
Igen az, de, ha van B jogsid akkor abban is benne van.
"A "B" kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel vezethető még - az orvosi érvényesség lejártát követően is, de legfeljebb az engedély kiállítását követő tíz évig - a mezőgazdasági vontató és könnyű pótkocsija, a segédmotoros kerékpár, a lassú jármű és pótkocsija, a kerti traktor és az állati erővel vont jármű."
Poén az, hogy egy piros rendszámos tarkival húzhatsz 20 tonnás piros rendszámos pótot is a B-vel, ha a traktor forgalmijában engedélyezve van a vontatási tömeg.
Hali!
Nem tudjátok most hogy egy mezőgazdasági vontató és lassú járműre mennyibe van a jogsi? Ha jól tudom ez a T-jogosítvány!
Válasz #71. hozzászólásra
Hi!
Pontos infót nem tudok, de az én kismotor jogsimon rajt van a lassú jármű is.De az már majdnem 20 éve volt.
Üdv!
vegyétek a fáradtságot olvassátok el, és a téma lezárva...... www.nkh.hu/kepzes/content/view/49/81/lang,hu/
Nem tom honnan vették én 16-ot tudok! de jó lenne ha valaki tudna valami pontos infot!!!
www.nkh.hu/kepzes/content/view/49/81/lang,hu/
Honnan veszitek,hogy 15 évtől lehet jogositványt szerezni gépre.Na és ez milyen jogsi ?Mg vontató nehézpóttal,vagy lassú jármű,vagy munkagépek kezelésére jogosító?Nekem azt mondták,mert a lányomat erről is le akarom vizsgáztatni,hogy 17 évtől lehet vontatói,meg a többi.A régi gépész tanárom mondta,aki mai napig oktat,vizsgáztat.
aratás!! nem még nem:DDDDD
Válasz #66. hozzászólásra
Milyen munka?
Téged küldenek be a szűk helyekre a Megába takarítani? :-))))))
NEM SOK A DOLOG ITTHON!! MEG BETEG IS VAGYOK!!:DDDDDD
Válasz #64. hozzászólásra
És mlyen betegség, kétoldali iskolaundor????? :-)))))
NEM LOGOK " BETEG VAGYOK" :PPP
Válasz #62. hozzászólásra
Mi van öcsém lógunk lógunk????????
Mars vissza a suliba Teeeeee!!!
BIZTOS HOGY 90 000 KÖRÜL VAN?????
16 VAGYOK:DDDD EZÉRT MERT NYÁRON TERMÉNYT HORDUNK MALOMBA!!!
Válasz #59. hozzászólásra
Aha!
1ütt szoktunk homokozni.
Válasz #57. hozzászólásra
korodbeli?
Válasz #55. hozzászólásra
miért kell?
engem még sose állítottak meg traktorral
Válasz #56. hozzászólásra
Ő 17!!!
Fogadunk????
Válasz #55. hozzászólásra
Hány éves vagy?15 évtől lehet trakira jogsit.
köszönöm a sok hozzászolást!! összesitve: elég drága, csak az a baj hogy én még azt nem rakhatom le mert nem vagyok annyi! csak trakit tudom letenni!! de azt le is teszem mert kell!!
Bementem az Okmányirodába és megkérdeztem, hogy ilyen jogsival mit vezethetek és az mondták trakit is meg pótot is csak piros rendszám legyen mindkettőn! Néhány rendőr viszont nem így látja? Akkor most ki a h....?
Válasz #52. hozzászólásra
valami korlátozást,valahol kérdezz utánna,hohy milyen korlátozást jelent.Okmányirodában.
Jólaci!? Ha nekem ugyanúgy van a jogsimba mint neked csak a T-nél van az írva hogy 185 az akkor mit jelent?
na én léptem mert korán kelek . csá mindenkinek!
Válasz #48. hozzászólásra
Az üzemóra az frankó.Öregapám használta 4 ha földön.Csak nekem kicsi, akarok venni egy 50-es MTZ-t helyette.
Válasz #47. hozzászólásra
én megveszem, ha visszatekered 100-ra és adok plusz tizet
Válasz #47. hozzászólásra
annyiért el fog kelni ha tényleg frankó az üzemóra.
Válasz #44. hozzászólásra
Úgy gondoltam, hogy adok hozzá egy kettes ekét, egy szakadt egytengelyes pótot.Így kérek érte üzemóránként egy ezres abból engedek 10-et.
Tehát 750
Válasz #45. hozzászólásra
jaja , mennyi a t-25 ára?
Válasz #40. hozzászólásra
Én úgy látom, hogy john deer 7030-as alatti traktorral nem nagyon járnak tüntetni.
Tüntetni csak az jár aki 15-20 milláér vesz trakit 10 ha-ra és nem fussa a törlesztőre :-)))))
Válasz #42. hozzászólásra
szkolka forint?
Válasz #41. hozzászólásra
de . egészen abonyig még pest megye.
Válasz #39. hozzászólásra
A környéken nem keres valaki T-25-t 760 üzemórával?
üdv!