Hirdetés
Fórum
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- S.O.S. új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Japán kistraktorok új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
- Vadkártérítés új
- Fronttartály, fronthidraulika és minden ami előre kell új
Cikkajánló
Ha támad az aflatoxin – mit tehetünk ellene?
A toxinszint mértéke erősen összefügg a klímaváltozással.
Támogatott tartalom
556 hozzászólás
Válasz Lurkoo #392. hozzászólásáraArra figyelj még hogy az ottani forgalmi szerinti tulajtól vedd meg a gépet, legalábbis adásvételin az legyen az eladó mert itthon nem kapsz rendszámot.
Válasz Ares 826 #404. hozzászólásáranem tudom sajnos lábon hozni. Eger környéki vagyok
Válasz Lurkoo #403. hozzászólásáraMessze laksz a határtól, lábon nem lehet behoznod??
egy new holland-ot néztem ki magamnak. de még friss az ötlet, még olvasgatok a behozatalról.
Válasz Lurkoo #398. hozzászólásáraMilyen típusú gépben gondolkozol Lurkoo ???
Válasz bandigh #399. hozzászólásáraPontosan erre gondoltam!
Válasz Pilátus #397. hozzászólásáraAkkor 2003-ban amit az elvtársak alá írtak azt kaptuk kapjuk százalékosan! A mostani 100% sem az igazi 100% mert mások a referncia hozamok és ahhoz lettek megállapítva az összegek! Míg az Angoloknál ha jól tudom 60q búzához még nálunk 40q a referencia szám! Szerintem azért nem 100% amit kapunk az ottanihoz képest! Valahol olvastam régebben hogy mivel az Angoloknál sok az idős gazda még kapnak hozzá külön támogatást is pont az idős koruk miatt!
Válasz Lurkoo #398. hozzászólásáraLelakva, leütve, nincs kímélve. Gondolom.
köszönöm a válaszokat, így egyszerűnek tűnik a dolog. Még egy kérdés. Mit jelent az, hogy lebunkózva van a gép? Én egy 500 üó ás traktort néztem ki ausztriában.
Válasz Ares 826 #396. hozzászólásáraDe valószínű azért olyanok mert a lengyelek támogatása hozzánk képest olyan mint az angolokké...
Válasz Pilátus #391. hozzászólásáraNagyon sok gép le van "bunkózva" náluk, észen kell lenni de nagyon, olyanok mint az angolok meg a csigazabáló franciák, mindent szét ba...ak!
Válasz monolit #393. hozzászólásárade az eladó nettóban fog számlázni ha van közösségi adó száma, nem kell az áfát kifizetni csak szerepeltetni a bevallásban majd mikor készíti azt! Kap az adó száma elé egy nagy "HU" besorolást!
Válasz monolit #393. hozzászólásáraBruttó vásárláskor itthon kell visszaigényelned az ÁFA-t
Válasz Lurkoo #392. hozzászólásáraKérj a NAV-tól közösségi adószámot, akkor megkapod nettó áron, nem kell a visszaigényléssel bajlódnod.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Kinéztem egy traaktort Ausztriában és ha úgy adódna megvásárolnám. Nem a vásárlással vagy a szállítással lenne a gondom, hanem a lepapírozással. Bruttó árat ír az eladó. Tehát hogy működik ez? Ottani bruttót kifizetem majd ott visszakérem? Itthon az Áfát befizetem majd visszakérem (Áfa körös vagyok)?
Látjátok teljesen sötét ez a téma nekem :)
3millkáért meg mindenki vinné... én is ha itthon lenne meg ezek
http://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/opryskiwacz-samojezdny/12338326/evrard-am2002a.html
Uhhhttp://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/opryskiwacz-samojezdny/12865096/rau-fendt-395gt.html
Ez a kedvenc
http://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/opryskiwacz-samojezdny/12960886/chafer-rogator.html
Ilyen filléresre gondoltunk hogy ilyenkor kettő háromba beülünk és nyomjuk a nitrót,csöppmixet,strobit és este meg az éjszakás megtölti öket http://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/opryskiwacz-samojezdny/16137485/matrot-m44d-140.html#form-response-classified
Jdnek örülnék de ahhoz gyáva vagyok mivel a 20 milliósok eltüntek itthon.
Damman 4000 liter feletti talán meg a Horsch Leeb 8000 literes amivel gyors lenne minden és nem kellene 15 hektáronként kiugrálgatni mint a Jd hidasoknál.Kuk nincs(de egyszer lesz, akkor majd kell és éjjel nappal nyomjuk a folyékonyt...ennek nincs még értelme).
Bár a 10000 literes Damman vontatott 80000zlotyiért is elgondolkodtat mert az azért ötvenhektár egy felszállásra
Válasz Pilátus #388. hozzászólásáraazért ez nem akkora akció mint gondolod, ettől jobb áron tudok ilyesmit szerezni... 8 éves már...
Milyen önjáró permetezőt szeretnél? hátha tudok...
Sprrzzzdajem",kezdem szokni.
Nincs ott valami normális önjáró permetező?Csak ügyesebbek és jobb beszerzéseik voltak mint neküknk és nem hiszem hogy csak amscus és társain hirdetnek.Keeell ott lenni valaminek... de ha már néztétek akkor kétséges(mint az idei támogatás vagy még a tavalyi már azt sem tudom)
Azért ez sütemény!?http://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/kombajn-zbozowy/17055881/case-ih-axial-flow-9120-macdon-10-7m.html
Válasz Pilátus #385. hozzászólásárahttp://www.traktorpool.co.hu/haszn%C3%A1lt/a-traktorok/24/b-traktorok/95/d-Lengeylorsz%C3%A1g/PL/netgross/1/sort/DESC/sortby/date/
Válasz Pilátus #385. hozzászólásáraÉn a helyedben nem törnem magam lengyel import után.. ugyanazt veszi németből meg franciabol amit te is látsz, vesz két doboz festéket, két flakon szilikont meg teker kicsit az órán és megy fel a hirdetés...
eddig mindenhol csak megmókolt katranc volt, amit megnézem személyesen
Lengyel használt gépeket hol találok a nemzeti web lapjaikon?Nem a nagyok hanem mint pl az itteni agroinf hasonló érdekelne
Válasz komaromibence891 #376. hozzászólásáraCsak óvatosan a külföldi vásárlással sok az átvágás. Keress hazai embert kinek van külföldi cége és rajta keresztül hozzál gépet kintről, akit utána is megtalálsz mikor jönni kell a gépnek, nem csak akkor ha a pénzügyeket kell bonyolítani. Sok a szemét tetű pénzlehúzó még mindig!
Válasz _NB_ #382. hozzászólásáraNa a hiba az én készülékemben volt
a kész csak előkerült
link
Válasz komaromibence891 #381. hozzászólásáraRégen rengeteg volt, mostanában kevesebb van, de azért 20mp alatt 3 találtam.
Ezek itt a kamuk
- link
- link
- link
A legegyszerűbb ha a "Googel"-t átkattintod "Képek"-re és oda behúzod a hirdetés képét, mivel ezek a műmájerek lopják azt is, persze ez semmire sem garancia, de azért tessék
- link
-nyuszira és a készre nem találtam így képet, pedig szerintem az is kamu.
Rendszámot nem látni egyiken sem, a késznél meg az az utca kép sem oké Bp-hez.
Azért már fejlődnek van, hogy elmentik egy hirdetés képeit és miután a traki elkelt és törölték a hirdetést a képekkel újból felteszik, és így már nincs ütközés.
Nem trakik, autók de a lényeg hasonló
- link
Köszönöm a válaszokat.
Válasz komaromibence891 #376. hozzászólásáraKüldj neki 200forintot. Előleget te szabod meg, àtvètelkor fizetsz. Talán mèg hozhat is egy lopottat.
Válasz komaromibence891 #376. hozzászólásáraAmit előre utalsz azt a pénzt nem látod többet de gépet sem kapsz az tuti
Válasz komaromibence891 #376. hozzászólásáraÉn tuti egy fillért sem utalnék előlegként...
Válasz komaromibence891 #376. hozzászólásáraHa valami túl szép hogy igaz legyen általában nem az.
A kiállítási darabok ritkán lesznek eladónak, zömmel helyben gazdára találnak, vagy a kereskedő csókos ismerőseinel kötnek ki... ritkán kerülnek nagyon jó vételek bugris kelet-európai seftesekhez...
Üdv.
Találtunk egy Pesti hirdetést kiállítási darabokat hoznak be külföldről (nagyon jó áron) előleget kérnek. De csak telefonszám szerepel és 1 év garanciát válalnak.
Vásárolt e már valaki tőlük. Megbízhatok-e?
Válasz GREVEN #373. hozzászólásáraMascus, Autoline,
Válasz GREVEN #373. hozzászólásárawww.technikboerse.com
www.landwirt.com
tudna nekem mondani valaki pár külföldi oldalt amin találok használt traktorokat?
Tractorpool-t meg az agraraffaurest ismerem csak.
köszönöm előre is.
Válasz sixx #371. hozzászólásáraKöszönöm, ezekkel tisztában vagyok. Inkább a behozatal pontos menetéről érdeklődnék. Olyanok válaszát várom akiknek konkrét tapasztalata van a témában.
Válasz lajoskam #369. hozzászólásáraArról nem beszélve, ha meghibásodik, akkor a garanciát hogyan érvényesíted, mert egy szerelő sem fog Kínából eljönni, te meg nem utaztatod vissza oda..legalábbis nem olcsón...
Válasz lajoskam #369. hozzászólására+27% ÁFA + vám, ami ilyen összegnél nem kevés..ezekkel számolj
Válasz sixx #367. hozzászólásáraIgen, 1 darabra kértem ajánlatot.
Válasz lajoskam #366. hozzászólásáraHa egy darab,itt akkor is előre utalsz...
Válasz lajoskam #366. hozzászólásáraA minimum rendelhető mennyiséget is megnézted???
Kínai oldalakon nézem a traktorokat (pl. Alibaba). 50LE Foton traktor 6.500EUR, itthon ugyanez 14.200EUR+ÁFA. Van valakinek tapasztalata a behozatallal kapcsolatban?
Válasz GREVEN #364. hozzászólásáraMajd ha eladod ki irsz róla egy számlát és a + áfát- a vevőd fizeti!!!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mi a szitu, ha unios adószámmal áfa nélkül vett az ember egy traktort és azt később el akarja adni?
Mit hova és mennyit kell fizetni? Mert gondolom kell, vagy ennek valamennyi ideje miután nem kell?
Angliából szeretnék haza kűldeni egy traktort. A szàllìtàs nem sűrgős a gèp súlya 3 t plusz egy homlokrakodò kb 0.5 t.
A gèp 2.70 m magas 2.1m szèles 4m hosszú.
A felrakò Dovertòl 260 km-re könnyen megközelìthető autòpàlya majdnem vègig.
A felvétel lerakò 2000 km-re egymástól.
Ha tudna valaki ebben segíteni kèrem ìrjon. Köszönettel
Keleti irányból hozott már be vagy csak kíváncsiskodott valaki traktor ügyben?
Ugyanazt a nyugaton ledobott trakikat sokkal jobb áron hirdetik mint a hazai kupecek.
www.olx.ro/oferta/tractor-casemx-120-ID6MDQc.html#1da65675c9
www.olx.ro/oferta/tractor-4x4-deutz-fahr-120-cp-ID6WCzs.html#c5165a0ced
www.olx.ro/oferta/john-deere-6210-ID6IEAm.html#a0c962524c
www.olx.ro/oferta/tractoare-case-mx-110-ID6fEws.html#4a986c6a7e
Innen a keleti határszélről még közelebb is van.
Vajon mennyire megbízható eladók vannak arra?
Válasz sipos8512 #359. hozzászólásáraismerem a hirdetéseiket
kérd le a cég adatai stb ilyen cég nem létezik az europai nyilvántartásban ami a nemzetközi adószámból derül ki
vagyis átbaszás az összes hirdetésük sok helyen hirdetnek
Külföldröl gondoltam behozatni mtz-t találtam valami Ír céget, nagyon macerás megcsináltatni magyarra a papirokat?
Válasz selizs #358. hozzászólásárahttp://cbt-ltd.com/product-category/tractors/mini-tractors/ Ök azt irják IR cég 300 euro a szállitás de ez is gyanús.
Válasz szjozsi #352. hozzászólásáraÜdv.
Én is ezt az oldalt nézegetem, de nagyon kételkedem benne hogy ez igaz legyen. Kérdeztem őket, hogy van-e aki vett tőlük Magyarországon traktort, de csak azt írta rá hogy ők nagyon sok gépet szállítanak Magyarországra.
Sziasztok segítséget kérnék. Mennyi lenne a forgalmiztatasa meg minden papirozasa Egy németországbol behozott mtz 82.1 esnek? 97 évjératu kint forgalomba volt hejezve :) elöre is köszönöm