Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Kukorica vetőmagok új
- Poénok új
- Vadkártérítés új
556 hozzászólás
Válasz #151. hozzászólásra
" Tengerjáró hajón melózik" Bakker nagy varázslók szerintem, és tuti hogy a családfája sem ária !!!
Válasz #154. hozzászólásra
Ugyan már!! Te el tudod képzelni hogy a NÉMET aki a saját anyának se hisz csak úgy hozza viszi a trakit fél európán keresztül pacsiért??
Felejtős
Válasz #150. hozzászólásra
Szóval néztem egy trakit németbe kb 3 hónapja reális áron,most levitte az eladó 5500 euróval az árat ,de a telefonszám eltűnt a hirdetésről . Írtam neki emailt és azt válaszolta,hogy egy tengerjáró hajón kapott jó állást,így rábízta az eladást a USHIP-ra,ők főként logisztikával,fuvarszervezéssel foglalkoznak(már amennyire letudtam informálni őket).Azt mondja a tulaj,hogy mindent ők intéznek,és le is szállítják a címemre a vételárban ez is benne van.Az USHIP-nak meg adta az elérhetőségeimet és majd ők fognak keresni,ha nem vagyok elégedett a géppel akkor vissza viszik és vissza fizetik a vétel árat,ha igen akkor utalják a pénzt a tulajnak.Kicsit gyanús ez a túlzott bizalom, bár még nem kértek egy fillért sem,igaz nem is utalnék látatlanba semmit csak ha itt van a gép .
Válasz #149. hozzászólásra
Kicsit bövebben ha lehet mi ez a USHIP?? valami rövidités netán??
Sziasztok! szeretnék németből traktort behozni. ismeri valaki az USHIP nevü céget,mennyire megbízhatók? Mindent intéznek a szállítást is. Volt már valakinek kapcsolata velük,vagy valami infót hallattatok róluk?
nekem ismerősöm most hozott egy jd-t Hollandiából 300ért hozták haza.
De franciába is jár ott iszonyatosan lelakják a gépeket,viszont olcsóbbak.
Válasz #139. hozzászólásra
Be lehet hozni és forgalomba lehet helyezni akármilyen évjáratú járművet, csak meg kell felelnie a 6/1990. es KöHéM rendeletben foglaltaknak.
Anglia is és Magyarország is az Európai Közösség teljes jogú tagja. S mint ilyen,a szabad árumozgásnak nem szabhatnak gátat.
Köszönöm a választ! Igen, túl szép, hogy igaz legyen!
Válasz #144. hozzászólásra
Ez is kamu írj neki hogy érdekel valami öt percen belül itt a válasz utána írd azt hogy megnéznéd személyesen soha többet nem fog válaszolni.
Sziasztok!
http://plant-sales.com/index.php?page=6&cid=1 Ez az oldal is kamu és nem szabad bedőlni akkor nekik? Fullos gépek nagyon olcsón. köszi a válaszokat
Válasz #142. hozzászólásra
itt egy hasonló traki ez 4,5 misi átszámolvahttp://www.fastline.com/v100/2000-John-Deere-4700-DEER-COUNTRY-EQUIPMENT-CORYDON-IN-equipment-detail-89be8853-13d0-4d6c-ac2f-fc55f0c5b294.aspx
Válasz #141. hozzászólásra
ez egy kamu cég
nem a 4400 EUR benne van minden 6 hónap garancia meg a traktor meg a házhozszállítás! Csak most nemtum hogy kamu e a cég vagy nem mert nagyon nem annak tűnik nemtum meg esetleg valaki tud valami érdemlegest mondani erről a John deere 4700 traktorról?
Ezért kértem a tanácsotokat mit lehet tenni vagy esetleg tudtuk e ilyesmi áron valami jó kis traktort!
Válasz #136. hozzászólásra
és már kérték is a fuvarköltségetnem tudom miért gondoljátok hogy angliában szaré-hugyé vannak traktorok
Üdv.
Szeretnék hozni Angliából trakit. Milyen papírok kellenek a magyar honosításhoz ?
-Kétnyelvű adásvételi
-Kinti eredeti forgalmi ( exportra kivont ) nem végleges.
Ha magánszemélytől veszem kell számla ?
És mi ez (Certificate Conformation) "COC" ? Ezt is írják hogy kell..
Östermelö vagyok nem Áfa- körös.
Köszi.
4400EURÓ?? Anyiért kis hijján már föld körüli utazásra is elviszik a traktorodat becsületes helyen.. Voltak vannak és lesznek ilyen cégek és emberek akik ezzel foglalkoznak De valahogy a becsületeség és a korektség vagy hiányzik vagy rég ki veszet belölük .. Le bonyolítják neked az tuti!!Csak közben a kis pénzed ki csurog a zsebedböl!!!
Olvasd vissza az előző hozzászólásokat, és akkor már nem is biztos, hogy akarod ezt a traktort, mert egy nagy átverés.
Érdeklődnék hogy Külföldről hozatnék be traktort
erről lenne szó
http://www.europe-trade-machinery.com/product.php?id=144
beszéltem velük és azt mondták hogy 4400 EUR házhoz szállítják
mennyire megbízhatók ezek a cégek! és mennyibe kerülne ez nekem teljesen névre írva magyar rendszámosan!
Köszönöm szépen!
Esetleg tud e valaki olyat aki ezt teljesen elintézi nekem és mennyiért?
Válasz #134. hozzászólásra
Jó lenne,ilyen árban traktort venni:)
Válasz #131. hozzászólásra
He-he-he most nézem 10 millás traki kb. 2,5 milláért.....
Miért gázos ez az oldal ?
Nem !!! Akkor most lehet rá varázsolni magyar papírt vagy nem ? Vagy csak kiskapukon keresztül ?
Válasz #123. hozzászólásra Ugye nem innen akarod behozni a traktort?
Europe Machionery Trade
Persze a munka védelmi vizsgálatról se feledkezetek meg!!! Vagyis meg kell vizsgáltatni azt hogy a világ minden pontján használatos JOHN DEERE - traktor kicsiny hazánkban megfelelö e vagy sem..
Válasz #125. hozzászólásra
A TIER szabványnak elvileg nem kell megfelelnie... De másba beleköthetnek persze...
Sohasem értettem, hogy miért jó nekik a jobb kormány meg az olajfék... értem, hogy ha sok mindenkinek van egyfajta, akkor az már túl átlagos... De mégis mi értelme?
Válasz #126. hozzászólásra
Hát igen náluk a légfék az nincs, csak olaj még a pótokon is!!
Válasz #123. hozzászólásra
Na és olajal fogsz majd fékezni?? Vagy netán sehogy???
Válasz #124. hozzászólásra
Ugyan már hol élsz te...
Válasz #123. hozzászólásra
Szerintem, ha az unió bármely országában van műszakija, akkor itthon sem tagadhatják meg a forgalomba helyezést, bármennyi idős legyen a gép...
Pontosítani szeretnék..
92 -es traktor szeretnék behozni Angliából. Érdeklődnék hogy Magyarországon forgalomba lehet-e helyezni ? ( Vagy csak a 96-os utánit ) Kint van érvényes forgalmija...
Válasz #119. hozzászólásra
traktorpool.de, technikboerse.com, agriaffeires.de
mobile.de , werktuigen.nl
például itt az informon a géppiacra kattintva
Érdeklődöm, hogy milyen oldalakon lehet megnézni a külföldön eladó traktorokat
Köszönöm
Érdeklődnék hogy 1992-es Traktort itthon forgalomba lehet helyezni ? Angliában van érvényes forgalmi engedélye.
Ha esetleg tudna valaki segíteni kérem írjon nekem..
tityi@citromail.hu
Köszönöm.
Válasz #116. hozzászólásra
köszönöm a segitséget igy biztos hogy nem utalom nekik lóvét maradok a jol bevált japán traktoromnál MITSUBISHI FOREVER.
Válasz #114. hozzászólásra
Ha meg nézel egy kereskedő oldalát azért fel lehet mérni hogy mi a helyzet,csodák nincsennek.
Az angoloknál csak fontért tudtam vásárolni, egy helyen próbáltam eu ért mert azvolt nekem több,elhajtott, csak font.
Válasz #113. hozzászólásra
Az mind lehúzó.
Válasz #112. hozzászólásra
esetleg a cég nevére emlékszel?
meg tőlem euroban kéri de náluk font van vagy ez nem szempont?
Válasz #112. hozzászólásra
De nem az expresszen vagy az agrárkresőn kerestél 3-4000 yurós gépek, ahol csak emilcím van megadva.
Saját,eddíg + tapasztalat ,kintról vásároltam gépeket angliűból traktor, szárzúzó, rakodó, németból bálázó, gumik, hollandiából kasza,vetőgép, henger.
egynél sem utaztam ki.a rakodónál a cég lehúzott a 4 gumival ,de minden egyébnél azt kaptam amit megbeszéltünk.
természetesen előtte iformáció és tárgyalás, alkudozás stb.
Volt olyan át utaltam a kialkudott árat ,majd 2 hónapra rá tudtam kedvező fuvart kuldeni,semi problémám nem volt.
Válasz #110. hozzászólásra
Külföldről csak is megbízható vonalon keresztül (ismerős...fórum tag..) Persze nem árt ha a kiválasztott típushoz van szervizes ismerős ! Ez segíthet a gépszerzésben és a karbantartásában(javítás) ! Sajna a hazai kereskedők szeretik hmmmmm kicsit szívatni a kuncsaftot ...ha nem tőlük származik a gép !
Válasz #109. hozzászólásra találtam régebbröl hirdetéseket ahol ugyanezt a gépet hirdették csak más e-mai cimen
Válasz #105. hozzászólásra
Küldj neki emailt,aztán a válaszban megadott nevet üzsd a gugliba. Mindent megtudsz.
Én nemrég az expresszen akartam autót venni, alapból nem szabad nézni azt ahol,csak email cím van megedva. Se egy magyar telefonszám sem egy név. Az autók mindig külföldön vannak, de semmivel nem tudják igazolni. Itt Magyarországon belül sem szabad,csak úgy utalgatni...
Válasz #106. hozzászólásra