Hirdetés
Fórum
Traktorválasztás: John Deere vagy Fendt
Létrehozta: Vendég , 2008-02-17 09:54:05
Kedvencekhez
Segítség
Létrehozta: Vendég , 2008-02-17 09:54:05
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
955 hozzászólás
Válasz #204. hozzászólásra
Abból azért már futná pár évig pacalra mi?
Mi lenne ha fölszerelkeznél szaréhutyé sok olcsó dög traktorral kockamagnumokkal stb amik legyilkolnák a határt percek alatt aztán lehetne menni nyaralni.............és csesznél az ilyesmi kis kaliberű szanbergszerint barázdabillegetőkre? hehehe
Válasz #202. hozzászólásra
Nocsak szaporitsd a szót................
Válasz #202. hozzászólásra
És akkor honnét vetted?
Válasz #199. hozzászólásra
Ez mind ok De ha egy 6930pr traktornál 25000euro kolumbség van cégek kozot ugyanaz a felszereltség akkor már elkel gondolkodni hogy hogyis van ez. mert én jártam igy ugy hogy lehet néha kell váltani.
Válasz #200. hozzászólásra
Egy az igazSÁG
Válasz #195. hozzászólásra
adorex te Sk melyik részérol valosi vagy? nyugat kozép vagy kelet?
Válasz #198. hozzászólásra
Biztos igazad van.
De ha megfizeted szívesen kimennek sztem.
Valószinű h. az 1. jdjüket beszerzők vettek tőlük inkább.....
Akinél már befutott 1 cég az meg nemigen változtat...
Válasz #192. hozzászólásra
Igen sokat nem hiszem hogy eladtak az a probléma hogy nincsen szerviz csak nyugaton . és ez elég nagy probléma . mert 400km -re nem olcso eljonni olajat cserélni vagy javitani ha kell.
Válasz #193. hozzászólásra
Na és a 69esed hogyan muzsikál?
Dobj vlm izgalmas infót.....
Válasz #194. hozzászólásra
Nem tudom
Biztos mert nincs idő még kiparkolni se velük a placcra úgyelkapják a lédús fennsiki parasztok .....
Válasz #193. hozzászólásra
a nálunk az hol van???
Válasz #192. hozzászólásra
Ezek a kereszteződésben székelnek, semmi sem utal optikailag, ha arra mész, h ezt is bótónak
nálunk is van egy pár jony elado nem csak a agroservis van még a Odisys és a Propart cég.
Válasz #189. hozzászólásra
Utazz le...
Hátha az uriember megtud dobni pár számodra - illetve SZÁMUNKRA is - érdekes információbonbonnal.....
Hátha.
Párat mán eladtak azt csiripelik a fagyott verebek....
http://www.propartsro.sk/produkty/aktualna-ponuka-strojov
Válasz #188. hozzászólásra
adorexkukicentrumpontSKandinávia
Válasz #188. hozzászólásra
Ez számunkra is érdekfeszítő ne izgulj......
Válasz #187. hozzászólásra
Pontosits, hátha érdekel
Adorex te SK-bol vagy ? Olvasom hogy a 2009-es géptámogatás az éven lesz eldontve ? ezt honnan halodtad ? tudsz adni egy email-t? mert még lenne egy pár kérdésem de nem akkarom untatni a tobbi kolegát a mi problémánkal.
Válasz #185. hozzászólásra
áber jááááá
jessssz konkurensön
habár ha szunyogfalviéknál kérdezted ők nem dicsekszenek vele az Qélet illetve 7centség.....
ezt eladom....2 hónap mulva...ugyh tovább neis agyaljatok mitvesztek
Válasz #184. hozzászólásra
Skandiban csak AGservis van, náne konkurejsön
Válasz #182. hozzászólásra
békaphatja mindenki a segget
ez a filozófiám
hallod és máshol nem kérdezted a jdt???
Itt van a szlová KIAi kolléga a 6930assal......
Há mi a helyzet szlová KIAi kolléga azzal a 6930assal???????????
Számolj bé......
Válasz #180. hozzászólásra
kicsit, többet nemmerek, mert .............figyelhetik a fórumot
Válasz #178. hozzászólásra
na végre mégegy ZŐD-es okos hozzászólás
Válasz #177. hozzászólásra
sejtjük ám
nade sacc mégis?
Válasz #177. hozzászólásra
Ennyi hsz után lehet mondani, most légy okos...
ADOREX
Válasz #173. hozzászólásra
És ha kell a front Tlt felkötöd az mtz-t a JD-n az orrsúly helyére
Válasz #172. hozzászólásra
kicsit felárassabb mint a sárgakerekü
Válasz #172. hozzászólásra
kb mint a JD-t...ha nemdrágábban...legalábbis nálunk...
Válasz #158. hozzászólásra
Nem szeretnék kardánhajtású front géppel dolgozni , ezért...
Aki azzal akar , az gondolom vesz rá ha fontos neki.
Válasz #170. hozzászólásra
Itt a 200-300 -as közepes gazdák hezitálnak a nagyobb volumenű gépvásárláson!Mindenki próbálja levinni az árakat ez értelem szerű,csak már az a baj ,hogy minden udvarban van egy traktor.
Válasz #171. hozzászólásra
ezigaz...sztem egy fronthidraulika meg TLT felárból vszel mást nem egy MTZ-t (műtrágyázni pl)és még másra is jólesz az uj gép meg végezze nehézmelókat...de ez egyéni vélemény...
Válasz #162. hozzászólásra
Fendtet mennyié vesztegetik?
Válasz #160. hozzászólásra
Ez az én meglátásom , ésszerűséget és azt is figyelembe véve , hogy szűkös a pénztárca...
Nem Front hidraulikát meg Xenon meg GPS-t vennék a gépre , hanem inkább munkagépet mögé...
De ha még mindig maradna lé akkor csak simán ráülnék a pincébe , és tartalékolnék az ilyen évekre.
Nálam a felesleges kategória , azért az mert azok nélkül is meglehet ugyanazt csinálni , nem ezeken múlik a végeredmény...
Válasz #161. hozzászólásra
nem tudom, Te merre laksz, de biztos nem felénk...
Itt nincs középgazdaság, csak kicsi, aki kínlódik, kicsi aki nem kínlódik, közepes aki bérbe műveltet, meg nagy, mégnagyobb, és extra-mega volt-téesz...
neked mi a kicsi, és mi a közép? Mert 200-300 már inkább nagy, mint közép, az meg azt vesz, amit csak szeretne. Az ettől kisebbek meg el sem kezdenek gépesíteni, mert olcsóbb bérbe megcsináltatni...
régen persze más volt, akkor mindenki gépet vett, hogy majd szolgáltat, mert azon volt a nagy lé. Mára viszont, mivel régen mindenki gépet vett, hogy szolgáltasson, annyira sokann akarnak szolgáltatni, hogy az árak alacsonyak, tavaly már közel önköltségen csinált mindenki mindent.
De ha önköltségen csinál mindenki mindent, akkor a kisebbek inkább megcsináltatják a magukét. Ahogy megy fel az üzemanyag egyre inkább buli lesz mással csináltatni, és kevéssé lesz buli másnak csinálni
Ismétlem: nálunk általában ez van.
Válasz #164. hozzászólásra
csak nem fatuskó az ülés benneannyi meg elég a gépész seggének
Válasz #157. hozzászólásra
Ne játszd meg magad , téged már most is fel vet a juró...
Lehet hogy FENDT kereskedésed is van bazze...
Válasz #165. hozzászólásra
és ha aztis elrontja?
Válasz #163. hozzászólásra
háát...zetor se óccsó ha már az éhező kölkeket nézzük
Válasz #163. hozzászólásra
Helyes , aki arra lusta ,hogy a legyet elzavarja az arcáról annak kapát adnék nem gépet!
Nagyon fontos a rugózás is, ezt kihagytátok ,nem mindegyiken van, ha már írjátok mik az elképzeléseitek.
Válasz #155. hozzászólásra
dógozzon occsó zetorokkal , egy nigró ne fendtel villogjon miközben az országa kölkei meg otthon éheznek
Válasz #151. hozzászólásra
Hát igen, azon rentgeteg zsirbansült csirke szárnyfarhátfejláb kijönne
Akkor szűkítsük a kört kis és közép gazdaságokra mert itt ez a jellemző.Aki trágyát hord az szánt is ugyanazzal a traktorral ,nagytöbbsége .
Válasz #150. hozzászólásra
a felesleges mellé hatalmas kérdőjeleket tennék...
Anno minket lebeszélt a KITE a front hidraulikáról, meg a front TLT-ról a 7430-ason...
most meg vehetjük meg 4x annyiért utólag, otromba felépítéssel...
A korményautomatika is nálunk már alap. Van néhány dolgon, és nagyon bánjuk, hogy a többin nincs...
itt van az avatar-omon....69-es kiadás...30 évig szántott meg elmunkált....mikor lett nagyobb...akkor került rá a kaka meg bálarakodó...de az ujak megse közelitik sztem a túlkomplikált dolgokkal...(elfogult vélemény volt)
Ha kardánhajtású frontgéppel szeretnél dolgozni akkor kihagyod ezeket a dolgokat???
pedig ha engem valamelyik esztendőben föl fog vetni az euró ill más valuta akkor az utolsók lennének az elsők.....
gyorsaság, front, állat gumizás, kormányzás........
addig megcsak álmodjunk........ hehehehe
Na erre voltam kíváncsi,köszönöm válaszod!Érdekelne a többiek véleménye is.