Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jah csak nem tudom mennyire bírja a homokot, a honlapjukon szinte semmit nem írnak róla más leírást már találtam de tapasztalatra és terméseredményre lennék inkább kíváncsi... De lehet ez marad, azt mondták hogy futnak még 1 kört rege ügyben
de csak már 3. éve a sajátot fogjuk vissza előtte is visszafogottat vetettük. most egymás mellé akarjuk vetni a fémzárolt magot meg a visszafogottat mert fater nem akar hinni nekem hogy többet tudna a fémzárolt, most majd kiderül, csak a fémzároltat 230 kg körül vetjük a visszafogottat meg 300 kg-al.
sajna még a megrendelt vetőmag sincs meg hétfőn azután is utánna kell kérdeznem... aműgy is még szerintem korai lenne én a szept végét okt elejét tartom legideálisabbnak
Milyen kellene? Mennyi? Szállítás? Kompos vagy ÁFÁ-s vagy?
Csak komoly érdeklődésre adok árat, ha csak az ár érdekel akkor indulj ki a búza terméktanácsi árából. (110e ft+Áfa)
Okt végéig eltudom húzni a vetéseket, tavalyról maradt őszi zabomból vetni akarok, mert az idén kifagyott, és tritikálét . Ősszel akarok mindent elvetni, mert ha nincs megkötve a homok, elhordja a bőjti szél .
Zoli!
ha nem jön min 100mm csapadék szept végéig Te fogsz vetni?
itt egy nagyobb gazda visszamondta az őszi vetőmagjait és lejelenti pihentetésre a földeket amibe tavaszi menne azzal meg kivár
én is gondolkodom a tavaszi tritikáléban vagy zabban ha nem lesz eső
Megkaptam, csak gondoltam h olvasol még itt, és azért irtam az össz igényemet, de ha másnak is kellene tőled a környékemen , akkor el is hozhatom egyben , 18-20q-ig bir a platósom .
Elérhetőséged van nyilvános ? Vagy a nevemre katt, és a hirdetésemben lévő számra csörgess rá látható számoddal, és visszahivlak GK szemessel kapcsolatban .
alapból nálunk így néz ki
4-5trágyaszóró gané leszántva magágykészítés 250kg-val elvetve lehengerezni(szept végén okt legelején ideális) ha kegyes az isten akkor legközelebb csak a kombájn megy a földre
mostmár nem tudok minden évben ganét alárakni ezért tavasszal kiszórtam 2q pétit ill mivel ritka volt a szárasság miatt lefújattam grandstarral szépen kitakarította.
eddig nem volt jellemző de előjöhet vetésfehérítő ez ellen is lehet permetezni és ekkor együtt fújják a gyomírtóval
kb ennyi
Zoli63 egy menetben kifújja a nitrosolt gyomírtót és a bogárírtót
1603 hozzászólás
Válasz #202. hozzászólásra
Jah csak nem tudom mennyire bírja a homokot, a honlapjukon szinte semmit nem írnak róla más leírást már találtam de tapasztalatra és terméseredményre lennék inkább kíváncsi... De lehet ez marad, azt mondták hogy futnak még 1 kört rege ügyben
Ha lessz eső akkor biztos jó lessz,na meg egy kis mű kaki alá
Gk bogo-ról tud valaki valami jót mondani?? homokra lenne... a rege nagyon nem akar összejönni most ezt ajánlották helyette 10,5+fa-ért...
Nekem? Én most vetem vissza 2szor. 3 szor vissza lehet,de természetesen a harmadik már nem lessz tökéletes.
Válasz #198. hozzászólásra
Moderálási elveink miatt törölve.
Adorex (20695)
2012-09-02 11:03:12
Válasz #196. hozzászólásra
Szemesem van,ha érdekel írj a kernbaum@freemail.hu-ra.
Üdv!
Nincs valakinek 20 mázsányi vetőmagnak való tritikáléja, az alábbi fajtákból?
-Leontino,kitaro,szemes
Válasz #194. hozzászólásra
őszi*
Válasz #192. hozzászólásra
akkor neked tuti nem lesz úszi gabonád
Válasz #191. hozzászólásra
de csak már 3. éve a sajátot fogjuk vissza előtte is visszafogottat vetettük. most egymás mellé akarjuk vetni a fémzárolt magot meg a visszafogottat mert fater nem akar hinni nekem hogy többet tudna a fémzárolt, most majd kiderül, csak a fémzároltat 230 kg körül vetjük a visszafogottat meg 300 kg-al.
Válasz #189. hozzászólásra
ha 100-150mm lejönne akkor szerintem indulna a vetés
Erre gondoltam. Én a salyátom vetem vissza. Te nem vetettél tavaly
Válasz #189. hozzászólásra
sajna még a megrendelt vetőmag sincs meg hétfőn azután is utánna kell kérdeznem... aműgy is még szerintem korai lenne én a szept végét okt elejét tartom legideálisabbnak
Ha holnap esik akkor Te veted? Mer én nem
Válasz #187. hozzászólásra
eső!*
Válasz #186. hozzászólásra
ha majd lesz egy kis esú
Ti mikor kezditek vetni a tritikálét?
-Sahriar, ha van fejlemény értesits , és hozom !
Válasz #181. hozzászólásra
Szemes 2,5-3T,nem vagyok áfás,Szolnok megye...
kiinukásnak mit mondanál 8t Rege, kompos, bigbag, csávázva, leszállitva - dunántúlra?
Matol csokkentettek az arat a nagy vetomag forgalmazok
Válasz #173. hozzászólásra
Milyen kellene? Mennyi? Szállítás? Kompos vagy ÁFÁ-s vagy?
Csak komoly érdeklődésre adok árat, ha csak az ár érdekel akkor indulj ki a búza terméktanácsi árából. (110e ft+Áfa)
Válasz #177. hozzászólásra
A totális mindent kivisz amit ér......de csak azt amit közvetlenül ér. Ami még ki sem kelt, de el van vetve azt sem bántja.
igen van, sajnos a tarack az nem tud kiégni!!! de lehet amugy triti vetése elött kb 1 honappal??
Válasz #177. hozzászólásra
Van zöld növényed ami felvegye a vegyszert?
Mert én is akartam totálozni csak minden ki van égve vagy nem kelt ki.
szántás és vetés elött nyomathatok esetleg valami totális gyomirtot??? ha igen akkor még nost is lehet?? és milyet??
Bán úr!
Szeretnék érdeklődni,hogy lesz-e az üzletünkből valami,vagy keressek máshol vetőmagot?
Küldtem e-mailt!
Kössz!
Válasz #174. hozzászólásra
ők reális árakon dolgoznak
Válasz #172. hozzászólásra
vetőmagház (jókai utca)
Válasz #155. hozzászólásra
Mi az ára???
Válasz #171. hozzászólásra
kinél?
Nekem kecskeméten van megrendelve gk rege de még nem szóltak hogy megjöttvolna, de lehet én is visszamondom
Válasz #169. hozzászólásra
szép kilátások
Válasz #168. hozzászólásra
Akkor jövőre megint tárcsa, és esetleg köles + tavaszi zab + üresen marad mint a disznó ólak .
Válasz #164. hozzászólásra
de ha nem lesz eső ki sem fog kelni
Válasz #166. hozzászólásra
Én is itt olvastam a dicséretét, gondoltam kipróbálom mit mutat a homokomon .
Válasz #165. hozzászólásra
mit tud ez a szemes triti?
Válasz #164. hozzászólásra
A Hópehely zabom fémzárolt termése, és még 1 évet nem akarom tárolni, mert gondolom rendesen csökkenne már a kelési aránya .
Válasz #163. hozzászólásra
Okt végéig eltudom húzni a vetéseket, tavalyról maradt őszi zabomból vetni akarok, mert az idén kifagyott, és tritikálét . Ősszel akarok mindent elvetni, mert ha nincs megkötve a homok, elhordja a bőjti szél .
Válasz #161. hozzászólásra
Zoli!
ha nem jön min 100mm csapadék szept végéig Te fogsz vetni?
itt egy nagyobb gazda visszamondta az őszi vetőmagjait és lejelenti pihentetésre a földeket amibe tavaszi menne azzal meg kivár
én is gondolkodom a tavaszi tritikáléban vagy zabban ha nem lesz eső
Válasz #161. hozzászólásra
Természetesen ha van még akkor többről is lehet szó.... akár még búza vetőmagokról is beszélhetünk....
Válasz #160. hozzászólásra
Megkaptam, csak gondoltam h olvasol még itt, és azért irtam az össz igényemet, de ha másnak is kellene tőled a környékemen , akkor el is hozhatom egyben , 18-20q-ig bir a platósom .
Válasz #157. hozzászólásra
küldtem sms-t remélem megkaptad és majd hétfőn egyeztetünk......
1,7 ha-ba kellene, ha jól beosztom 3,5- 4q kellene .
Válasz #156. hozzászólásra
Nitrosollal egymenetben sima hormon gyomirtók nem keverhetők, mert kicsapódik, ezért Granstár-al szórtam .
Elérhetőséged van nyilvános ? Vagy a nevemre katt, és a hirdetésemben lévő számra csörgess rá látható számoddal, és visszahivlak GK szemessel kapcsolatban .
Válasz #152. hozzászólásra
alapból nálunk így néz ki
4-5trágyaszóró gané leszántva magágykészítés 250kg-val elvetve lehengerezni(szept végén okt legelején ideális) ha kegyes az isten akkor legközelebb csak a kombájn megy a földre
mostmár nem tudok minden évben ganét alárakni ezért tavasszal kiszórtam 2q pétit ill mivel ritka volt a szárasság miatt lefújattam grandstarral szépen kitakarította.
eddig nem volt jellemző de előjöhet vetésfehérítő ez ellen is lehet permetezni és ekkor együtt fújják a gyomírtóval
kb ennyi
Zoli63 egy menetben kifújja a nitrosolt gyomírtót és a bogárírtót
Válasz #154. hozzászólásra
Nálam... :) Fémzárolt...papiros...hivatalos....
Szemes, Rege, Hungaro, Tátra....már ha van még belőlük...biztosat hétfőn tudok mondani mert viszonylag gyorsan elkapkodják..
Válasz #153. hozzászólásra
Hol és mennyiért , esetleg fémzárolt ?