Hirdetés
Fórum
- AKG támogatás új
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
10 hozzászólás
‘18 as évjáratú tym t854 kis 85 le traktorunk van, lassan közeledünk az 500 üó-hoz kis gazdaságként nem pörög bele az üzemóra olyan gyorsan bár lassan 3 éve van nálunk. Mi nagyon megvagyunk elégedve vele. Itt hagyom a youtube csatornám linkjét van már pár videóm amiben küllőskapázok, hengerezünk vagy épp száraprítózunk a tymmel.
Kattints a linkre:
https://youtube.com/@adamswork?si=qByKap2KuxtWQsHf
Válasz lizbethanti #8. hozzászólásáraNem kell hozzá nyúlni, mint ahogy írták emeld fel, verj le mellé egy vasat 1 centire a felni pereme mellé. Forgasd át, ha üt a felni verni az asztalt cserére, ha üt akkor meg menni utánna autóval, nincs e 8as a gumiban. Ha nincs akkor meg megpróbálni 1.5 és 2.2 báron is gumit, melyiken mit csinál. Nem olyan nagy valami ez, mi lesz ha komolyabb gond jön ?
Válasz .Richard. #3. hozzászólásáraIgen bólogat ,nem szívesen nyulnek hozzá míg választ nem kapok a cégtől ahonnan vetem hátha kicserélik garancia meg ,most dolik el milyen cég a szalagro mert mikor hazahozták Man érződött ulyanon hogy nem megy keréken de a földeken nem érződik aszfalton ritkán járok de most wljot annak is az idelye és elege bileg inbolyog ha gyorsabban megyek vele
Válasz rtamas1976 #6. hozzászólásáraEddig szuperül megy egyedül a felni ,munka közben nem érződik de aszfalton zavaró ,igen szalaiektol vetem yanmar motor van benne ezért eset a választás rá jo motrok remélem bevalik
Válasz lizbethanti #2. hozzászólásáraHa van gumis ismerős leveszitek a kereket .
A gépre felrakja és beállítja a csillagon a felnit.
Ha a gumi üt akkor vernikell az asztalt adjanak másikat.
Szalaiéktól vetted?
Egyébként milyen?
Válasz mtz1221 #4. hozzászólásáraakkor axiálisan hèzagololemezekkel a füleknèl kihejzagolja,de jól felfújt pofával, talán sikeres is lesz! Persze lesz rajta pár karcolás, de mint írta úgy is leszarják a garanciát.
Válasz .Richard. #3. hozzászólásáraNa de ha 8as van benne ???
Válasz lizbethanti #2. hozzászólásáraOlyan mint az MTZ 82es első felni,csak itt a hátsó? Mit èrtünk azon,hogy üt? Az úton haladva bólogat ha megy? Nem csak az állás miatt benyomodik a gumi? Ha a felni üt,tengelyére merőlegesen, akkor fel kell emelni azt a felèt a gèpnek,amelyik gyanús, aztán egy beton vasat leütni ,arra meg hozzáfogni egy nagy csavarhúzót a felni perez,közben valaki lassan forgatja, ès ahol emelkedik meg süllyed,meg kell festeni! Aztán fellazitani a küllős csavarokat,ès addig mozdítani a felnit,mèg a teljes körön nem lesz egyforma ,magyarul kivenni belőle az ovalitást,aztán meghúzni a csavarokat. Remélem èrthető volt. Talán.
Nekem egytym395 osom van szuperül megyén de van egy de salynos a hátsó felni gyárilag mikor vetem ráz találkozót vagy van akinek ilyen problémája volt? Elmentem a céghez meg garancia alatt van de semitmondoak voltak kíváncsi vagyok kicserélik e nemhogy egy üres egy karcolás sincs rajta ha volt valakinek ilyen problémája ha tudja jelezte felém
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/127-le-s-del-koreai-tym-t-1304-szantofoldi-traktorok-deutz-motorral-klimaval-legfekkel/h_7162580
Valakinek van tapasztalata ezzel a márkával??
A koreai gyártmányú eszközök nem szoktak rosszak lenni...