Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egy jó dolog van benne!Hibátlanul fogad be a gép kérelmet,és a visszaigazolás is gépen történik!az MVH bakijai ki lesznek szűrve!Példa: 2007-ben nem kaptam befogadó hat-t anélkül fizették ki a támogatást!
Ma jártam az FM hivatalban kb. 20 falugazdász bújt egy monitort, ma jöttek rá hogy csak a firefox-xal tudnak belépni.
Nekem is büszkén mutatták felfedezésüket.
305 hozzászólás
Válasz #4. hozzászólásra
Egy jó dolog van benne!Hibátlanul fogad be a gép kérelmet,és a visszaigazolás is gépen történik!az MVH bakijai ki lesznek szűrve!Példa: 2007-ben nem kaptam befogadó hat-t anélkül fizették ki a támogatást!
Válasz #3. hozzászólásra
Lesz itt káosz!!
Ma jártam az FM hivatalban kb. 20 falugazdász bújt egy monitort, ma jöttek rá hogy csak a firefox-xal tudnak belépni.
Nekem is büszkén mutatták felfedezésüket.
Válasz #1. hozzászólásra
Nekünk se,'majdal'biztattak.
Nekem még nem.Bővebb infót ha tudtok.