Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mf-es? #82. hozzászólásáraAz jó benne, hogy könnyen indul a zetor motorral, kis akksi is indítja + fokon, enyémen van hátúl beton kocka, így 20-21q-t viszi bigzsákokkal . Jól jön a gémhossza, a kamion megáll a 6m kapu előtt, és a túloldali raklapokat is leszedi .
motort, hydromotorokak, ha nem ment, az nem azt jelenti, hogy a többi része jó. Vigyél aksit, valahonnan zetoros öninditót. Valahogyan elindítani a motort, és ha egy kicsit bemelegedett az olaj, lehet próbálni, legjobb belemeríteni a kanalat a földkupacba, bírnak e kaparni a kerekek, hogyan bír emelni leterhelve, oldalbillentés, minden megy, e,..... Át kell rendesen nézni, így látatlanba nehéz megmondeni mindent. Vigyél magaddal valakit aki dolgozott ilyen gépen.
sziasztok! mennyit lehet adni egy hibás un 053 gépért kb? /aksi,önindító,ülés/ kb 4 éve nem ment!mit kell jól átnézni rajta. ha valaki tud segiteni köszönöm!
Ha sár van akkor sehogy ,foleg ha kanálal akkarod rakni ha van markolo kanalad akkor még talán ha bemegy akkor tud valamit kezdeni . Ha viszont száraz kemény a terep akkor elég jol boldogul foleg ha mukodig a difi . Nekem elég jok a tapasztalatok vele. csak sárba nem valo.
UNC 061 es géphez ért itt valaki? meleg olajnál lelevegősödik a szivattyuja és le kell állitani ujra kell inditani és akkor megint megy 10 métert majd megint leáll de ha lassan megyek vele akkor meg nincs semmi hiba, nem áll meg a gép ha gyorsba megyek akkor meg egyszer csak meg áll és semerre nem akar menni valami höfok mérö 90fok on van nála de nem tom melyik az olaj meg melyik a viz vagy egyáltalán annak a jelzöje e?
235 hozzászólás
Válasz Zoli 63 #83. hozzászólásáraBála tüskét,meg Big zsák rakót azt csináltam hozzá.
Válasz Cajg #80. hozzászólásárahttp://steszab.hu/
ha még aktuális lenne..
Válasz Mf-es? #82. hozzászólásáraAz jó benne, hogy könnyen indul a zetor motorral, kis akksi is indítja + fokon, enyémen van hátúl beton kocka, így 20-21q-t viszi bigzsákokkal . Jól jön a gémhossza, a kamion megáll a 6m kapu előtt, és a túloldali raklapokat is leszedi .
Válasz Zoli 63 #81. hozzászólásáraHát nem.Zsákbamacska nem kell másik.
Válasz Mf-es? #79. hozzászólásáraÉn tudok frissen felújított szivattyúval, de most már egyelőre nem adná-d el !
Sziasztok!
Tudna valaki esetleg olyan céget aki árul UN alkatrészeket? UN-050-hez kellene kormány gömbfej felújító készlet.
Valaki tud egy jót eladót?
Válasz T180. #77. hozzászólásáraKöszönöm a választ! Utána járok :)
Válasz simonfi84 #76. hozzászólásárahidroszivattyú(linde)azthiszem az e 516 kombájné jó rá
Sziasztok! van egy un 053asom ami ha felmelegszik nagyon belassul. lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma?
köszi a választ ,elindult ma!! mentem vele terepváltó kar le van törve vagy csapszeg nincs benne,minden müködik elvileg de holnap még átnézem.
Válasz #73. hozzászólásra
motort, hydromotorokak, ha nem ment, az nem azt jelenti, hogy a többi része jó. Vigyél aksit, valahonnan zetoros öninditót. Valahogyan elindítani a motort, és ha egy kicsit bemelegedett az olaj, lehet próbálni, legjobb belemeríteni a kanalat a földkupacba, bírnak e kaparni a kerekek, hogyan bír emelni leterhelve, oldalbillentés, minden megy, e,..... Át kell rendesen nézni, így látatlanba nehéz megmondeni mindent. Vigyél magaddal valakit aki dolgozott ilyen gépen.
sziasztok! mennyit lehet adni egy hibás un 053 gépért kb? /aksi,önindító,ülés/ kb 4 éve nem ment!mit kell jól átnézni rajta. ha valaki tud segiteni köszönöm!
Köszönöm a válaszaitokat, szűrőtisztítással indítunk, olcsóbbik megoldásnak látszik .
Válasz #68. hozzászólásra
hasonló annyi külömbséggel, hogy ez keleti és soha el nem romlik nekem a 106-osba 1millió volt
nekem egyszer a szürö volt eldugulva rajta ,egyszer meg a leengedő szelepen kellett állítani (pedál alatt)
Válasz #68. hozzászólásra
Hasonló Ez van 1-1 db
Válasz #67. hozzászólásra
Dominátorban is a lindét kérdezik h jó e, de az enyém átmegy homokbuckákon is, UN-ben is hasonló van ?
Válasz #64. hozzászólásra
Baszki az másik szivattyú ,olyan van az 516-os kombájnban is 150kg biztos van
Válasz #65. hozzászólásra
Majd a szerelőnek mondom, mielőtt kiszerelné feljavításra .
Válasz #64. hozzászólásra
rámértél?mert a tárcsák is szoktak baxakodni a hidromotorban
,
Menet szivattyú gyengélkedik, melegen megáll a kerékforgás , gabonát lehet h megbírná meríteni betonon .
nekünk volt un 053 még van is egy pár új alkatrész hozzá ha kell valakinek megegyezünk
Válasz #58. hozzászólásra
Cegléden van egy banda akik foglalkoznak Un dolgokkal. Sajnos nem tudom a cég nevét, Nekünk is van egy bontott gépünk ami eladó...
Válasz #60. hozzászólásra
Volna mit alkudozni , nyugati árat kér érte .
Válasz #59. hozzászólásra
Ezt alkudd le szerintem fogalma sincs mibe való,azt messze sincs (tőlem)Szivattyú
Válasz #58. hozzászólásra
80 volt a felújított,cserét vinni kellett
A 053-as főszivattyú javítása mennyibe áll meg, Dömsödre gondoltam elvinni , vagy Kmét környékén tudtok jobb lehetőséget ?
Válasz #56. hozzászólásra
Köszi, akkor ezt is fontolásba vesszük. Van egy UNHZ-750, de ajánlottak érte cserébe egy ilyen gépet, egyelőre nem tudjuk mi legyen.
Válasz #55. hozzászólásra
Ha sár van akkor sehogy ,foleg ha kanálal akkarod rakni ha van markolo kanalad akkor még talán ha bemegy akkor tud valamit kezdeni . Ha viszont száraz kemény a terep akkor elég jol boldogul foleg ha mukodig a difi . Nekem elég jok a tapasztalatok vele. csak sárba nem valo.
Föld végén trágyaszóró pakolására mennyire használható egy UN-053.1? Hogy boldogulna?
UNC 061 es géphez ért itt valaki? meleg olajnál lelevegősödik a szivattyuja és le kell állitani ujra kell inditani és akkor megint megy 10 métert majd megint leáll de ha lassan megyek vele akkor meg nincs semmi hiba, nem áll meg a gép ha gyorsba megyek akkor meg egyszer csak meg áll és semerre nem akar menni valami höfok mérö 90fok on van nála de nem tom melyik az olaj meg melyik a viz vagy egyáltalán annak a jelzöje e?
Üdv !
Ha valaki tudna eledó MEGHAJTHATÓ hátsó futóművet(hátsó hidat)nagyon megköszönném, ha jelentkezne E-mail címemre: szili @tiszanet .net
Holvagy ó Te bolcs???????
Dobass képet manituról ami 053as árkategória és megvennéd.....................
Válasz #50. hozzászólásra
1500-ért adtam el ,volt mellé egy rezerva is
Válasz #49. hozzászólásra
2500
Válasz #48. hozzászólásra
Nyuztam 1et 6 évig,böszme jószág volt
Válasz #47. hozzászólásra
Á én semmit se.
Mi van vele?
Válasz #46. hozzászólásra
Isered az unc151-eseket?
Válasz #44. hozzászólásra