Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Persze igazad van...
De soknak vastagon megfelel 1 ilyen is.
Erre arra tesze tosza stb......
Kamiont meg nem mindenki pakol.
Teleszkópos meg milyen lehet ennyiért?????
Ragya.
Akkor vegyél !
Akkor én inkább vennék egy teleszkóposat az elejéből.
Ezzel az un-el a kamion pakolás felejtős, raktárban nem igazán tud magasat túrni. Ami jó volt benne az a gémfordulása. Alig kellett utánna lapátolgatni az éleknél !
Nekem van kettő, megvagyok elégedve velük ! Olcsó és könnyen javítható ! A motor elnyűhetetlen, a hidromotor hajtás egyszerü és könnyen javítható (már aki ért hozzá)! Nem való egész napos munkákra, én tüzépen használom, nincs vele semmi gond!
Üdv ha tudnál valahonnan keriteni egy 5611 zetor gépkönyvet vagy katalógust megdobnálak egy magyar nyelvű un-053 gépkönyvel bármilyen formátumban jo lenne
nálunk az RT-ben van kettő is szeretik mert üzembiztos és aránylag olcsó az alkatrész és nem kell márkaszerviz nem ugy mint a JCB-ami hetekig állt a főszenonban mert hiába rendeltek szám alapján angliábol alkatrészt csak a hetedik adagolócsere után volt hajlandó beindulni és 300ezer volt a javitás munkaköltsége+az adagoló
nálunk az RT-ben van kettő is szeretik mert üzembiztos és aránylag olcsó az alkatrész és nem kell márkaszerviz nem ugy mint a JCB-ami hetekig állt a főszenonban mert hiába rendeltek szám alapján angliábol alktrészt csak a hetedik adagolócsere után volt hajlandó beindulni és 300ezer volt a javitás munkaköltsége+az adagoló
235 hozzászólás
Válasz #34. hozzászólásra
Ez 11ért ?????
Válasz #33. hozzászólásra
Nyomass képet
Válasz #29. hozzászólásra
Dehogy nekem.
Csak vannak képek ilyen felújítottakról.
De az mondjuk 2es.....
Válasz #31. hozzászólásra
Nem-nem ! Ez másik történet de legalább tudták, hogy mit vesznek !
Válasz #28. hozzászólásra
Csak nem a MISI barátunktol.. neki tele volt az udvara ijesmivel..
Válasz #29. hozzászólásra
Mondom én hogy pár száz.......
Válasz #27. hozzászólásra
Neked van eladó? Itt a tüzépes keresett multkor,de van 4-500-ért a 10000juró az marhasok,hacsak nem úno
Válasz #27. hozzászólásra
Itt vettek 1x egy teleszkópost olyan 1,5-ért, rádobtak 1 miskát, meg most még rá kell 1-et oszt tipp-topp.
Válasz #26. hozzászólásra
Persze igazad van...
De soknak vastagon megfelel 1 ilyen is.
Erre arra tesze tosza stb......
Kamiont meg nem mindenki pakol.
Teleszkópos meg milyen lehet ennyiért?????
Ragya.
Válasz #25. hozzászólásra
Akkor vegyél !
Akkor én inkább vennék egy teleszkóposat az elejéből.
Ezzel az un-el a kamion pakolás felejtős, raktárban nem igazán tud magasat túrni. Ami jó volt benne az a gémfordulása. Alig kellett utánna lapátolgatni az éleknél !
Válasz #24. hozzászólásra
No majd hogyne.
10000Eu körül kínálják a neten szanaszét.....
Válasz #22. hozzászólásra
Szerintem nem sok píízt ér ! Pár 100 ezer.
Válasz #9. hozzászólásra
Én az UN-53 rakodógép gépkönyvét a 06 74/412-899 telefonszámon vettem
Mennyit lehet ezért kérni, olyanért ami totál rendbe van téve?
Válasz #20. hozzászólásra
Nem adnál nekem másolatot róla megfizetném. Ha gondolod add meg a telefonszámod a kollathtamas@freemail.hu-ra, akkor felhívlak és megbeszélhetjük.
Válasz #18. hozzászólásra
Van gépkönyvem, mit szeretnél tudni ?
Válasz #18. hozzászólásra
Szia küldök egy email címet itt próbáld meg,gepkonyvek@citromail.hu
Válasz #17. hozzászólásra
Hali gépkönyved nincs hozzá?
Nekem van kettő, megvagyok elégedve velük ! Olcsó és könnyen javítható ! A motor elnyűhetetlen, a hidromotor hajtás egyszerü és könnyen javítható (már aki ért hozzá)! Nem való egész napos munkákra, én tüzépen használom, nincs vele semmi gond!
Válasz #15. hozzászólásra
Én már túl vagyok a vételen, most a javítás folyik.
Válasz #14. hozzászólásra
Nagyon rávagy izgulva.
Kéne venni 1-et???
Valakinek nincs infója a gépről?Ha van írjatok már legyetek szívesek.
Válasz #12. hozzászólásra
Hát sajna nincs zetor gépkönyv. biztos nem adod el? Megvenném kézpénzért.
el nem akarom adni a csere viszont érdekelne
Válasz #10. hozzászólásra
Megpróbálok szerezni egyet, de ha gondolod el is adhatod megvenném tőled, csak mond meg mi az ára.
Válasz #9. hozzászólásra
Üdv ha tudnál valahonnan keriteni egy 5611 zetor gépkönyvet vagy katalógust megdobnálak egy magyar nyelvű un-053 gépkönyvel bármilyen formátumban jo lenne
Válasz #7. hozzászólásra
Helló! Nem tudnál gépkönyvet szerezni?
Válasz #6. hozzászólásra
Igy van, sok újat problémát van azért nem jó és drága....
ATLAS nem akarom eladni, mert fájdalom a gépe.
nálunk az RT-ben van kettő is szeretik mert üzembiztos és aránylag olcsó az alkatrész és nem kell márkaszerviz nem ugy mint a JCB-ami hetekig állt a főszenonban mert hiába rendeltek szám alapján angliábol alkatrészt csak a hetedik adagolócsere után volt hajlandó beindulni és 300ezer volt a javitás munkaköltsége+az adagoló
nálunk az RT-ben van kettő is szeretik mert üzembiztos és aránylag olcsó az alkatrész és nem kell márkaszerviz nem ugy mint a JCB-ami hetekig állt a főszenonban mert hiába rendeltek szám alapján angliábol alktrészt csak a hetedik adagolócsere után volt hajlandó beindulni és 300ezer volt a javitás munkaköltsége+az adagoló
Válasz #1. hozzászólásra
Ez nem igazán jó. Sok elromlott, túl hangos motor, gabona rakodás nem bírt sok gázzal kell.
Nekem jó bírt ATLAS kaposgép Zetor motoros, négykerékhajtású.
Ha van infótok továbbra is várom.
Hali!!!!!!!
Van valakinek gépkönyve hozzá, esetleg egy kis javítási karbantartási tapasztalat. Előre is köszönöm,
Válasz #1. hozzászólásra
Nekem volt, betonon elmegy.talajon tehetetlen.
A kiforduló gém tetszik,ezért Ahlmant javaslom.
mitlehet tudni ezekről a gépekről