Hirdetés
- Claas Lexion vélemények új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Juhtenyésztés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Japán kistraktorok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
Cikkajánló
Hirdetés
305 hozzászólás
Ha elengeded a kart akkor az soba nem fog azonnal megálni. Talpalómunkahengert szoktak itt az oldalon hírdetni. Szlovákiában nem bíztos, hogy olcsóbb az alkatrész. Én ithon vettem a vezérlőtömbbe azokat a tömítőgyűrűket 300 ft volt darabja. A TZ-4K alkatrész szlovákoknál drágáb mint ithon. Nem minde de 80%-a biztos. 120-ért megveheted de egy 40 liter íztos kell bele de 20literrel már ki tudod próbálni, persze ha nem üressek a munkahegerek ás a szívattyú nincs magassan, a ráfolyás végett.
Válasz #1. hozzászólásra
Szlovákiában van felújitás Ipolyságon Csömör Géza. Ez olcsóbb szlovákiában.
MISA te megvetted végül is ezt a rakodót?HA meg lehet kérdeznem mennyiért árulták?Hogy vagy megelégedve vele? Milyen hibái vannak ill voltak?Hol vettél hozzá alkatrészt?
Én is szeretnék venni egy unhz 500-ast csak az egyik talpaló munkahengere átenged Mennyibe kerülhet ez a munkahenger ? Illetve mennyi hidraulika olaj kelhet bele,mert ez sincs benne.És mire figyeljek még oda?Amúgy 120000-be kerülne megér ez ennyit?Az a baj hogy ki se tudom próbálni mert nincs benne egy kumma olaj sem.
Venni szeretnék egy unhz 500-as rakodót évi 15-20 pót trágya felrakására. Néztem egyet olcsón, de a forditó vezértömbje átenged, és nem áll meg, hanem tovább fordul. Meg lehet ezt javítani? Mennyibe kerül?