Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.93 FtUSD385.06 FtCHF426.08 FtGBP482.86 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #330. hozzászólásra
Szia! Szerintem vanak megbizható kis cégek akik akár már 1000 L is kivisznek.. Egész éves együtmüködés felyében jelentös kedvezményel!!
Szerintem egy igen ügyes külkereskedöi húzásal lehetne csak ezt az üzemanyag mizériát megoldani.. PL: Nekünk vizünk van..Na ná föleg most A belvizet is beleszámolva .. Az araboknak meg olajuk.. És mint tudjuk mind kettönknek a másik árujára fáj a foga!! Szerintem ezt a kettöt csak ösze kellene hozni valahogy??
"Szerdán nulla órától 5 forinttal emeli a Mol a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj ára 6 forinttal kerül feljebb - tudta meg a Portfolio.hu."
Melyik cég foglalkozik kiszállítással, aki kihoz 2-3000 litert is? Az omv bevállal ilyen kis tételt is?
Itt már a lukoil is elszállt 347 forintjával, a shell, a mol meg 352.
Válasz #313. hozzászólásra
Mostmár nálunk is divatba jött az hogy élyszaka a telephelyen parkolva több üzemanyag fogy a gépből mint napal amikor dolgozik...
- Csökken a füstölés, kisebb lesz a motor zajszintje, vibrációja és ez kellemesebb munkavégzést biztosít.
- Huzamosabb használatnál után megszűnik a porlasztócsúcsok beégése, csökken, majd teljesen kitisztul a motor égőteréből a koksz.
- A motor gyorsabban felpörög, nő a jármű gyorsulása.
- Könnyebb a hidegindítás, nő a kompresszió, csökken a kartergáz, a motorolaj fogyasztás, hosszabb élettartamúvá válik a motor.
- Növekvő nyomaték, gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, és ez több elvégzett munkát eredményez.
- A csökkenő kopás, a nagyobb élettartam alacsonyabb fenntartási költséget igényel.
- Üzemanyag megtakarítás:
smile aikidohttp://www.tar.hu/autom/
Mire használható a BRUMI SZŰRŐ ÉGÉSJAVÍTÓ
Megosztás az iWiW-en
http://www.uzemanyag.hupont.hu
SEGÍTEK A MEGOLDÁSBAN!!!! Emlékszel mikor tavaly a vizsgáztatások olyan lassan mentek akkor a programot több milliárdért a kókáék csinálták, ugye milyen érdekes.
Ez banánköztársaság.Sokkal jobb lenne,ha adnának egy csekket év elején,hogy fizesd be és kész, békén hagyunk. Nem kéne ilyen baromságokat kitalálni évente,mindenki jobban járna.
Válasz #307. hozzászólásra
Az évenkénti műszaki és er.vizsgálat,egyaránt lenyúlás.Az er. vizsgálat esetében arra hivatkoznak(a jó Q annyukat)hogy 2006 előtt könnyen lehetett forgalmit hamisítani.
Jogállamban a bűnözőt szokták büntetni...
Sziasztok!olyasmit hallottam hogy a tiz év feletti autókat évenként kell müszaki vizsgára vinni tud erröl valaki valamit?nem értem hogy ha első gazdája vagy miért kell most eredet vizsga?
A gázolaj ,benzin ára is nagy pofon...
A napokban műszakira vittem az asszony skoda fábiáját,
mivel 2003-as születésű a járgány és első tulajdonos vagyok, eredetiségvizsgálat kötelező +19500ft.
mint a Sas Józsi mondja :"jó magyarnak lenni"
Válasz #294. hozzászólásra
5 ezerért azt is be lehet szerezni,mert az úton megállítva is harapnak rá! Nekem a 2-es jettán volt,a szélvédő alsó sarkánál volt a dugvilla kizárva a mozorháztető alatt,hogy ne kelljen nyitogatni.Szerencsére volt papirom.
Mi MTZ-n használunk melegítőt,tökéletes és kímél sok mindent.Egy jótanács,műszaki vizsga előtt kössétek ki belőle a vezetéket,mert különben érintésvédelmi dokumentációt kérnek róla.
Válasz #289. hozzászólásra
Egy porlasztó sántított sok-sok üón keresztül,elszakadt a nyugvó csapágy csavarja,akkor már szóltam,h nem kéne kimenni vele,mert kopogósabb volt a hangja.Végül délután 3 kor mentem érte egy rúddal,mert eltört a főtengely.
5531 hozzászólás
Válasz #330. hozzászólásra
Szia! Szerintem vanak megbizható kis cégek akik akár már 1000 L is kivisznek.. Egész éves együtmüködés felyében jelentös kedvezményel!!
Válasz #325. hozzászólásra
Agip azt hiszem kivisz 4000 lityót. Viszont kedvezmény évi 12000 körül volt amikor mi kérdeztünk tavaly előtt. Nem tom most hogy van.
Szerintem egy igen ügyes külkereskedöi húzásal lehetne csak ezt az üzemanyag mizériát megoldani.. PL: Nekünk vizünk van..Na ná föleg most A belvizet is beleszámolva .. Az araboknak meg olajuk.. És mint tudjuk mind kettönknek a másik árujára fáj a foga!! Szerintem ezt a kettöt csak ösze kellene hozni valahogy??
"Szerdán nulla órától 5 forinttal emeli a Mol a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj ára 6 forinttal kerül feljebb - tudta meg a Portfolio.hu."
I MOL
Válasz #326. hozzászólásra
én ma kaptam ajánlatot nagyker ár+6 forint,az mennyi pontosan?
Válasz #312. hozzászólásra
Az az emberiség szégyene, hogy ezt a szart nem robbantják már be, mert annyi pénzt hoz, hogy kit érdekel egy ökológiai katasztrófa!!!!
Melyik cég foglalkozik kiszállítással, aki kihoz 2-3000 litert is? Az omv bevállal ilyen kis tételt is?
Itt már a lukoil is elszállt 347 forintjával, a shell, a mol meg 352.
gázolajra mutassatok vlm. fasza kannákat, műanyagokat, 20 30 literest.....
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-12-12 22:24:52
Emelnek 5ft megint.Mi lesz itt.
Mórahalom 313Ft
Válasz #315. hozzászólásra
317.9 mádárástészkó
Válasz #318. hozzászólásra
Intézd el h. ócsó maradjon.....
Válasz #316. hozzászólásra
Ugyanez SKandináviában 272 Ft, még 1 csöppet, mondjuk az év végéig, aztánmeg 310 körül
Válasz #315. hozzászólásra
Orosháza, Vásárhelyi út, 326, de hétfőn-szerdán-pénteken reggelente 6-9h között 10 forint kedvezmény plusz pontgyűjtőkártyával még 5 forint minusz.
Ki mennyiért veszi most?Itt 322 házhozviszik.
Mostmár nálunk is divatba jött az hogy élyszaka a telephelyen parkolva több üzemanyag fogy a gépből mint napal amikor dolgozik...
MEZŐGAZDASÁGI TRAKTOROK,NYOMATÉK MENETDINAMIKA NÖVELÉS
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, csobi küldte be 2010-11-25 08:45:40-kor
Mire használható a BRUMI SZŰRŐ ÉGÉSJAVÍTÓ:
http://www.youtube.com/watch?v=yWcvFWo0qaQhttp%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DyWcvFWo0qaQ
- Csökken a füstölés, kisebb lesz a motor zajszintje, vibrációja és ez kellemesebb munkavégzést biztosít.
- Huzamosabb használatnál után megszűnik a porlasztócsúcsok beégése, csökken, majd teljesen kitisztul a motor égőteréből a koksz.
- A motor gyorsabban felpörög, nő a jármű gyorsulása.
- Könnyebb a hidegindítás, nő a kompresszió, csökken a kartergáz, a motorolaj fogyasztás, hosszabb élettartamúvá válik a motor.
- Növekvő nyomaték, gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, és ez több elvégzett munkát eredményez.
- A csökkenő kopás, a nagyobb élettartam alacsonyabb fenntartási költséget igényel.
- Üzemanyag megtakarítás:
smile aikidohttp://www.tar.hu/autom/
Mire használható a BRUMI SZŰRŐ ÉGÉSJAVÍTÓ
Megosztás az iWiW-en
http://www.uzemanyag.hupont.hu
Az életben nem tudnám elhasználni az 1 napi kárt.......
"...naponta........5,57-9,54 millió liter"
Válasz #308. hozzászólásra
Frissen tudom egy vizsgaközpont vezetőjétől, hogy nem lesz évenkénti vizsga, marad a két év a 10 év feletti kocsiknál is.
Válasz #305. hozzászólásra
SEGÍTEK A MEGOLDÁSBAN!!!! Emlékszel mikor tavaly a vizsgáztatások olyan lassan mentek akkor a programot több milliárdért a kókáék csinálták, ugye milyen érdekes.
Válasz #308. hozzászólásra
Ez banánköztársaság.Sokkal jobb lenne,ha adnának egy csekket év elején,hogy fizesd be és kész, békén hagyunk. Nem kéne ilyen baromságokat kitalálni évente,mindenki jobban járna.
Válasz #307. hozzászólásra
Az évenkénti műszaki és er.vizsgálat,egyaránt lenyúlás.Az er. vizsgálat esetében arra hivatkoznak(a jó Q annyukat)hogy 2006 előtt könnyen lehetett forgalmit hamisítani.
Jogállamban a bűnözőt szokták büntetni...
Sziasztok!olyasmit hallottam hogy a tiz év feletti autókat évenként kell müszaki vizsgára vinni tud erröl valaki valamit?nem értem hogy ha első gazdája vagy miért kell most eredet vizsga?
Válasz #305. hozzászólásra
Szerinted kinek a keze aki még a 7777857463242636-ikbőrt is le akarják rólunk húzni
Válasz #303. hozzászólásra
Kinek a keze van ebben az eredetiség vizsgában ?????
Válasz #303. hozzászólásra
De ez is csak "érted van", hogy neked jó legyen
A gázolaj ,benzin ára is nagy pofon...
A napokban műszakira vittem az asszony skoda fábiáját,
mivel 2003-as születésű a járgány és első tulajdonos vagyok, eredetiségvizsgálat kötelező +19500ft.
mint a Sas Józsi mondja :"jó magyarnak lenni"
Válasz #301. hozzászólásra
gondolhatod.......
Válasz #300. hozzászólásra
Gondolom az imádkozás-t az idéző jelben gondoltad !!!
Válasz #299. hozzászólásra
Nézem,látom,és ..........imádkozom!
Naplót néztétek !
Ukrajna, határhoz közeli falu 1000 lakják........11 benzinkútja van !!!!
Válasz #297. hozzászólásra
Mi se hallottuk, még 4 éve müszakin egy 5.000- es bánta.
Válasz #296. hozzászólásra
MI???
A HÜLYE ANYUKAT MÁR
SOSE NÉZTÉK HALLANI SE HALLOTTAM
Válasz #294. hozzászólásra
5 ezerért azt is be lehet szerezni,mert az úton megállítva is harapnak rá! Nekem a 2-es jettán volt,a szélvédő alsó sarkánál volt a dugvilla kizárva a mozorháztető alatt,hogy ne kelljen nyitogatni.Szerencsére volt papirom.
Válasz #291. hozzászólásra
Pedig az ifák is érzékenyek voltak egy idóben a rosz porlasztóra és törtek a főtengelyek.
Mi MTZ-n használunk melegítőt,tökéletes és kímél sok mindent.Egy jótanács,műszaki vizsga előtt kössétek ki belőle a vezetéket,mert különben érintésvédelmi dokumentációt kérnek róla.
Válasz #292. hozzászólásra
bexarás hallód !!
Válasz #291. hozzászólásra
Az öreg diagnosztizálta ezt.
Válasz #290. hozzászólásra
NA MÉG ILYET NEM HALoTAM SOHA MÉG
Válasz #289. hozzászólásra
Egy porlasztó sántított sok-sok üón keresztül,elszakadt a nyugvó csapágy csavarja,akkor már szóltam,h nem kéne kimenni vele,mert kopogósabb volt a hangja.Végül délután 3 kor mentem érte egy rúddal,mert eltört a főtengely.
Válasz #283. hozzászólásra
MIVAN
Válasz #285. hozzászólásra
ha van rajta melegitő és müködik is használni kell az csak használ a motornak, holnap túti megnézem az enyémet.
Válasz #284. hozzászólásra
Válasz #283. hozzászólásra
Akkor hogy hazudott?
Válasz #284. hozzászólásra
Igen mindenképpen jó ha van és unalomból is megcsinálja az ember(namár ha van ideje unatkozni :-)))
Válasz #282. hozzászólásra
Nem mindegy,hogy -xx fokos vasban kótog a robbanás,vagy mondjuk +20 fokosban.
Válasz #281. hozzászólásra
Nekünk vagy 8 éve egy főtengelybe került egy "hazug" porlasztó a 2850-ben.És semmi tünete nem volt!
Válasz #281. hozzászólásra
persze hogy jó a melegitö nem haragszik meg érte a motor
és az öninditó/aksi sincs nyagatva!!