Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát nem volna hülyeség az biztos!
Nem kellene valutáért venni a naftát, de ezek a magyar kormányok pont leszarják, hog mi volna jó az ország gazdaságának!
Biztos nem a diesel autók miatt!
Ne a gázolaj a drága, hanem az adója!
Mindig is olcsóbb lesz mint a benzin, mert olcsóbb előállítani.
Csak szopatják az ipart, meg a mezőgazdaságot az adókkal.
Nekünk is! Lehet,hogy vissza kell térni a benyásra,még ilyen nem volt mint most már egy ideje,hogy a gázolaj drágább mint a benzin és biztos is ,hogy a sok dízeles autó miatt!
Próbáltam humorosan kifejezni! Az volt a szép idő mikor itt 250 volt a gázolaj kint meg 110Ft. Mire importáltam 140-be volt! Itt Szabolcsban még e miatt is büntiben vagyunk! Itt mindig 2-3 Ft-tal több az üzemanyag mint az ország más pontjain! Itt ma 325Ft volt a legdrágább kút amit láttam! Felétek mennyi?
Ez azért is ilyen mocskos drága,mert ugye fogy és nagy rá a kereslet,és az úri országok,népek meg a kínaiak egyre többet használnak el belőle,és azért drága az olaj! Itt nálunk meg felfelé mégjobban szeretik tornázni az árakat a világpiaci árak növekedése ürügyén,de már az esetleges csökkenésre nem ilyen reakcióképesek,a napra meg a repceolaj használatát meg nem engedik!
5531 hozzászólás
Válasz #29. hozzászólásra
Bocs, hogy közbeszólok, azért se enegedik mert akkor egy pár év múlva éhség lesz, mert mindenhol üzemanyagot termelnek!
Válasz #29. hozzászólásra
Hát nem! Minden gazda termelne hozzá alapanyagot és még ha valamennyi normál gázolajhoz engednék keverni akkor is már nagyon megérné! :-))
Válasz #28. hozzászólásra
Hát nem volna hülyeség az biztos!
Nem kellene valutáért venni a naftát, de ezek a magyar kormányok pont leszarják, hog mi volna jó az ország gazdaságának!
Válasz #27. hozzászólásra
Elméletileg ugye naprából,meg repcéből is lehetne,csak it nem engedik,pedig nem volna hülyeség sztem! Hát a szopatás az megy az biztos!
Biztos nem a diesel autók miatt!
Ne a gázolaj a drága, hanem az adója!
Mindig is olcsóbb lesz mint a benzin, mert olcsóbb előállítani.
Csak szopatják az ipart, meg a mezőgazdaságot az adókkal.
Válasz #23. hozzászólásra
Nekünk is! Lehet,hogy vissza kell térni a benyásra,még ilyen nem volt mint most már egy ideje,hogy a gázolaj drágább mint a benzin és biztos is ,hogy a sok dízeles autó miatt!
Válasz #18. hozzászólásra
Timföldet:)?
Válasz #19. hozzászólásra
Próbáltam humorosan kifejezni! Az volt a szép idő mikor itt 250 volt a gázolaj kint meg 110Ft. Mire importáltam 140-be volt! Itt Szabolcsban még e miatt is büntiben vagyunk! Itt mindig 2-3 Ft-tal több az üzemanyag mint az ország más pontjain! Itt ma 325Ft volt a legdrágább kút amit láttam! Felétek mennyi?
Válasz #21. hozzászólásra
Nekem is dizel autóm van! :) De igaz az hogy 50%-től is több a dizel autó!
Válasz #20. hozzászólásra
Tudom szokták ellenőrizni!
Állítólag nyugat európában az eladott új autók 50%-a már dízel, ez is benne lehet.
Válasz #16. hozzászólásra
Ja,majd a vámosok ebbe beleszólnak majd azért! Kimegy a földbe is és ott is vesznek már mintát!
Jó szó ez az "import" tetszik.
Válasz #15. hozzászólásra
Én egy alumíniumipari nagyvállalatnál voltam, és hadd ne mondjam, hogy mit rejtett a jármű.
Ez azért is ilyen mocskos drága,mert ugye fogy és nagy rá a kereslet,és az úri országok,népek meg a kínaiak egyre többet használnak el belőle,és azért drága az olaj! Itt nálunk meg felfelé mégjobban szeretik tornázni az árakat a világpiaci árak növekedése ürügyén,de már az esetleges csökkenésre nem ilyen reakcióképesek,a napra meg a repceolaj használatát meg nem engedik!
Válasz #14. hozzászólásra
De igen! Régebbi időkről beszélek! De ha így fojtatják az áremelést akkor újra importhoz kell folyamodni! :)
Válasz #13. hozzászólásra
Hol szolgáltál? És mivel raktátok meg?
Nem itt írtátok, hogy a fináncok meg jönnek ezerrel, még az úton is megállítanak?
Én is voltam tűzoltó, mi mással raktuk meg a kocsit.
Válasz #8. hozzászólásra
Nem máv! Ukrajnából vagonba magyarba! :) De személyautóval is pillanatok alatt meghordják az ukránok a 3-4 ezer litert! :) Gyorsabb mint a MOL! :)
Válasz #9. hozzászólásra
Nem rossz ötlet! :) Már gondoltunk rá! A vízszállítót kiküldjük csekély 8600liter belefér! :)
B... meg lassan lovat kell itt venni vagy mi?
Válasz #7. hozzászólásra
szerintem a tűzoltókocsi tartályát kellene telerakni, azt nem ellenőrzi senki
Vagonokban hmmm?
Te nem valamelyik MÁV járműjavítóra gondoltál?
Ott is tűnik el ám gázolaj rendesen.
Válasz #6. hozzászólásra
Én is vagonokban gondolkodtam! :) És akkor semmi gondom nincs! :)
Válasz #5. hozzászólásra
Igazad van.
Ha kicsit lopsz - becsuknak
Ha többet lopsz - lelőnek
Ha sokat lopsz - nagyon vigyáznak rád
Válasz #4. hozzászólásra
ÁÁÁ,Málna,mindent csak nagyban érdemes csinálni, egy kamionnyi csempészcuccért sem kapsz többet a vámosoktól, mint a kannádért.
Válasz #3. hozzászólásra
Én meg a dunántúlra ceglédikannával fordulja párat?
Válasz #2. hozzászólásra
Úgylátom múszály lesz kijárni ukrajnába tankolni megint! :) ott csak 170Ft most! és jobb gázolaj!
Válasz #1. hozzászólásra
nem baj,megszoktuk már!az sokkolna ha lefele jönne.
holnap 8 FT-al emelik a gázolajat