Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tom250 #1476. hozzászólásáraAkkor 15től 480ftra lemegy ? Vagy az ado ezen nincs rajt? 3honapig x. Utánna az elmaradt drágulást egyben odabssza? Mert akkor 3honap múlva 680lesz egy nap alatt. Az jobb? Vagy plusz a 3havi elmaradás is rámegy? Na ,hogy lesz.? Jol nem jövünk ki belőle. Az ami biztos. Mint a hitelesek covid miatt. A gát megfogja az árvizet. Ma. Holnap átszakad. Ledönt mindent.
Válasz mtz1221 #1477. hozzászólásáraCsak nem gondolod hogy a Főni leszo.atná a népet?Itt a vállasztrás mindjárt.Lassan lehet átjönni az ingyen trakikat meghálálni aki kapott.
Válasz ..,-:) #1474. hozzászólásáraItt is tartja még az árát a kevés termés miatt, de a világpiacon 2 hete folyamatosan csökkenek az árak. És amilyen szerencsém van idén már minden számlát megtöltöttem, mire a többit eladhatnám le mennek itt is az árak.
Magyarul a M. a segglukoil az OMeinVau meg wckagylócska kartellezve magasan tartooták az árakat így xta prft...(másik idő másik galaxis). Nehogyelvigyen a kramusz
Milyen érdekes hogy amikor kőolaj hordónkénti ára 80 dolcsi környékéről felment 87 körülire szinte 1 dolláronkénti emelésnél kétnaponta 7-10 forinttal emelték az üzemanyagok árát kitudja hányszor! Most hogy pár nap alatt visszaesett 80-81 dolcsi közé nem engednek egy petàkot sem.Ja és a dolcsi árfolyama is esett a múltkori csúcshoz képest!
Válasz Matyi50 #1452. hozzászólásáraHát úgy, mint ahogy egy kereskedő működik. Bekerülési költség szorozva X= eladási ár. Attól h drágább lett a bekerülés, a haszonnak a szorzója nem változott
Válasz Mötözö #1455. hozzászólásáraJa oké,a molnak nincs is nyeresége, hanem deficites...a gázolaj nem is 520...
A fű kék, az ég zöld!
Értettem! Visszaszívtam! S.s ....
Én is kérdezek!A besúgók köztünk vannak?.. .hétvégén visznek valamelyik kínzótáborba,mert ilyen hírt mertem közölni?
Na de ha ilyen okos vagy,válaszolsz a kérdésemre a témában?
Válasz bandigh #1456. hozzászólására
Hülyét kérdez
Az öreg paraszt bácsi megkérdezi a sarkon posztoló rendőrtől:
- Mondja már meg, biztos úr, most Budán vagyunk vagy Pesten?
A rendőr gúnyosan méri végig az öreget.
- Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?
- Hát mit csináljak, ha csak maga van itt egyedül?
Válasz Matyi50 #1453. hozzászólásáramekkora droidnak kell lennie valakinek ahhoz,hogy egyáltalán a 24.hu véleménybuborékos cikkeire mint alapra hivatkozik...csak érdeklődöm...
Válasz Matyi50 #1452. hozzászólásáraEz meglehetősen összetett kérdés,az egyik lényeges szerintem,hogy a magas ár ellenére nagy a kereslet.A Mol amúgyis nyereséges mindig,de most kifejezetten jól megy neki.
Valaki segítsen már megérteni azt,amit szerintem sokan nem értünk
Ha egy kereskedelmi cég a világpiacról szerzi be a termékeit ,amit elad,és ezek a termékek világpiaci ára emelkedik meg drasztikusan,magyarán a cég is jóval drágábban tudja megvenni,és ezt építi csak bele a kereskedelmi vételárba,akkor hogy tehet szert rekord profitra? https://24.hu/fn/gazdasag/2020/02/21/laza-700-milliard-forintos-profit-a-molnal/
Válasz .Richard. #1447. hozzászólásáraNem lesz olcsóbb, ezárt is lesz drágább az adblue, de lesz és most is lenne ha nem vásárolták volna fel a pánikolók. Itt van a kúton 300 forintért.
Duslo szerint 2-3 hét és helyre áll a piac. A pánik miatt a vásárlás 1,5 szeresére nőtt. A leállások miatt nincs aki pótolja a megnövekedett igényt. Megtelik minden butykos utána normális lesz a vásárlási kedv és jut mindenkinek cucc. Mondjuk nem egyessel fog kezdődni az ára egy darabig biztos.
Válasz Ares 826 #1443. hozzászólására2/3 víz, 1/3 karbamid oldat. A víz kipárolog, azért kristályosodik. Hidegben dermed. Ezért nem jó raktározni hosszabb ideig, romlik a minősége, adblue szivattyú 400e környéke, katalizátor tisztítás is ennyi, aztán vagy jó lesz, vagy nem, ha beszakad min. 1,5 milla, persze megy tiszta vízzel is, csak nem sokáig, az E6 meg sehogy.
Válasz Ares 826 #1443. hozzászólásáraTöménységet ha méri a sűrűbből kevesebbet ad.Szerintem hígabb löttytől nem áll meg.Valahol írták gyártótól függ mennyi fogy.
Válasz Gumóka #1438. hozzászólásáraAz szerintem a zúzmara a 32,5% miatt van. Magas a nitrogén tartalom a töménységet meg méri a szar magának azért nem megy ha mást öntenek bele vagy elfogy belőle a cucc szerintem!
Válasz Sanyee #1440. hozzászólásáraHa elöbbre olvasol itt durvább is várhato. Pl. Szorozva 2vel. Persze minden csak várás szindroma. Meg persze a 2014ben felhozott 2020as nitrogén hiány is az volt. De bejött. Most nagyon ugy néz ki,hogy az Adblu miatt majd nem lesz kaja.
Válasz Ares 826 #1437. hozzászólásáraAutóipari karbamidnak írja, azt szerintem a kémikusok tudják, miben más a mezőgazdasági felhasználású karbamidhoz képest. Húgybüdös, ha megfolyatod a betonon "zúzmarás" lesz, tehát benne van a cucc.
Nem hiszem, hogy rossz lenne, a célfelhasználásban tud hisztizni a jármű ha nem olyan a lötty, tehát valami minőséget csak kell adjon.
Válasz ..,-:) #1433. hozzászólásáraAkkor ennyiért már nem érdemes kiszórni a gabonákra tavasszal az tuti! addig míg 70-90 volt literje addig gazdaságosabb volt mint a nitrosol!
5531 hozzászólás
Válasz Tom250 #1480. hozzászólásáraIgen. Olvastam. Kemény lesz utánna.
Válasz .Richard. #1479. hozzászólásáraÉn úgy vettem ki a 480 lesz a kutakon. De persze ez csak a 95-ösre és a sima gázolajra vonatkozik.
3 hónap után döntenek arról hogy meghosszabbítják e.
Válasz Tom250 #1476. hozzászólásáraAkkor 15től 480ftra lemegy ? Vagy az ado ezen nincs rajt? 3honapig x. Utánna az elmaradt drágulást egyben odabssza? Mert akkor 3honap múlva 680lesz egy nap alatt. Az jobb? Vagy plusz a 3havi elmaradás is rámegy? Na ,hogy lesz.? Jol nem jövünk ki belőle. Az ami biztos. Mint a hitelesek covid miatt. A gát megfogja az árvizet. Ma. Holnap átszakad. Ledönt mindent.
Válasz mtz1221 #1477. hozzászólásáraCsak nem gondolod hogy a Főni leszo.atná a népet?Itt a vállasztrás mindjárt.Lassan lehet átjönni az ingyen trakikat meghálálni aki kapott.
Válasz Tom250 #1476. hozzászólásáraDe gondolom olcsóbb se lesz. Nehogy tudjanak valamit.
Most volt a kormányinfón hogy november 15-től 480ft limitet állítanak be az üzemanyagra.
3 hónapig ennél nem lehet drágább.
Válasz ..,-:) #1474. hozzászólásáraItt is tartja még az árát a kevés termés miatt, de a világpiacon 2 hete folyamatosan csökkenek az árak. És amilyen szerencsém van idén már minden számlát megtöltöttem, mire a többit eladhatnám le mennek itt is az árak.
Válasz mtz1221 #1473. hozzászólásáraBúza asszem 102-104-106
Kuki 93-95
Válasz ..,-:) #1468. hozzászólásárahttp://www.agroservis.rs/files/05.11.%20CENE%20ZITARICA_3.jpg
Válasz Ares 826 #1469. hozzászólásáraKészülj rá. !!!kap ez még 200ftot rá. Ne legyen igazam.
Válasz Ares 826 #1469. hozzászólásáraMajd pénteken!!
Magyarul a M. a segglukoil az OMeinVau meg wckagylócska kartellezve magasan tartooták az árakat így xta prft...(másik idő másik galaxis). Nehogyelvigyen a kramusz
Válasz ..,-:) #1468. hozzászólásáraNa ennek is lehet végre örülni, öt az akkor is jobb lefelé mint a tíz felfelé!
- 5,0 Ft szerdától
Válasz medikus #1461. hozzászólásáraÉn tegnap előtt 389-ért.
Válasz Matyi50 #1465. hozzászólásáraOMV Max Motion!
Válasz medikus #1461. hozzászólásáraMindjárt megkapod,hogy csak lázálmod van
Pontosan!
Ezek szerint valami generált kartell és átverés működteti mostanra ezt,nem az olaj ára.
Milyen érdekes hogy amikor kőolaj hordónkénti ára 80 dolcsi környékéről felment 87 körülire szinte 1 dolláronkénti emelésnél kétnaponta 7-10 forinttal emelték az üzemanyagok árát kitudja hányszor! Most hogy pár nap alatt visszaesett 80-81 dolcsi közé nem engednek egy petàkot sem.Ja és a dolcsi árfolyama is esett a múltkori csúcshoz képest!
Válasz Matyi50 #1452. hozzászólásáraHát úgy, mint ahogy egy kereskedő működik. Bekerülési költség szorozva X= eladási ár. Attól h drágább lett a bekerülés, a haszonnak a szorzója nem változott
Válasz Matyi50 #1459. hozzászólásáraGázolajat tegnap 562ft-ért tankoltam!
Válasz Mötözö #1455. hozzászólásáraÉs ahhoz mekkora droidnak kell lenni, hogy valaki ne fogja fel, hogy a cikk a MOL adataira, vezetőjére hivatkozik.
Válasz Mötözö #1455. hozzászólásáraJa oké,a molnak nincs is nyeresége, hanem deficites...a gázolaj nem is 520...
A fű kék, az ég zöld!
Értettem! Visszaszívtam! S.s ....
Én is kérdezek!A besúgók köztünk vannak?.. .hétvégén visznek valamelyik kínzótáborba,mert ilyen hírt mertem közölni?
Na de ha ilyen okos vagy,válaszolsz a kérdésemre a témában?
Itt egy másik oldalról ugyanez a hír nagyúr! Így is kamu?
maradok droidja tisztelettel:
https://privatbankar.hu/cikkek/vallalat/rengeteget-dobott-a-mol-szamain-a-jarvanybol-valo-kilabalas.html
Válasz bandigh #1456. hozzászólásáravágyak,lázálmok..tényeket nélkülöző firkászok fizetett ujságcikkeit kár véleményezni...esetleg te is eme nagyreményü álhírhalmaz jeles olvasója majd tényként beállitója vagy?
Válasz bandigh #1456. hozzászólására
Hülyét kérdez
Az öreg paraszt bácsi megkérdezi a sarkon posztoló rendőrtől:
- Mondja már meg, biztos úr, most Budán vagyunk vagy Pesten?
A rendőr gúnyosan méri végig az öreget.
- Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?
- Hát mit csináljak, ha csak maga van itt egyedül?
Válasz Mötözö #1455. hozzászólásáraA benne írtakról valami vélemény, esetleg..
Válasz Matyi50 #1453. hozzászólásáramekkora droidnak kell lennie valakinek ahhoz,hogy egyáltalán a 24.hu véleménybuborékos cikkeire mint alapra hivatkozik...csak érdeklődöm...
Válasz Matyi50 #1452. hozzászólásáraEz meglehetősen összetett kérdés,az egyik lényeges szerintem,hogy a magas ár ellenére nagy a kereslet.A Mol amúgyis nyereséges mindig,de most kifejezetten jól megy neki.
Válasz Matyi50 #1452. hozzászólásárahttps://24.hu/fn/gazdasag/2021/11/05/mol-profit-eredmeny-nyereseg-draga-benzin-benzinar-uzemanyag-uzemanyagar/
Valaki segítsen már megérteni azt,amit szerintem sokan nem értünk
Ha egy kereskedelmi cég a világpiacról szerzi be a termékeit ,amit elad,és ezek a termékek világpiaci ára emelkedik meg drasztikusan,magyarán a cég is jóval drágábban tudja megvenni,és ezt építi csak bele a kereskedelmi vételárba,akkor hogy tehet szert rekord profitra?
https://24.hu/fn/gazdasag/2020/02/21/laza-700-milliard-forintos-profit-a-molnal/
Válasz Zoli3 #1450. hozzászólására-2kg, hogy könnyebb legyen vinni……
Tartályos gáz jövő héttől +9.7 % emelés.
Tiszaföldvár, Nagy és társa.
Most kaptak ad blue-t.
350
Válasz .Richard. #1447. hozzászólásáraNem lesz olcsóbb, ezárt is lesz drágább az adblue, de lesz és most is lenne ha nem vásárolták volna fel a pánikolók. Itt van a kúton 300 forintért.
Válasz Drisa #1446. hozzászólásáraMert arra olcso lesz a gáz? Vagy csak fizessetek inkább gyártunk?
Duslo szerint 2-3 hét és helyre áll a piac. A pánik miatt a vásárlás 1,5 szeresére nőtt. A leállások miatt nincs aki pótolja a megnövekedett igényt. Megtelik minden butykos utána normális lesz a vásárlási kedv és jut mindenkinek cucc. Mondjuk nem egyessel fog kezdődni az ára egy darabig biztos.
Válasz Ares 826 #1443. hozzászólására2/3 víz, 1/3 karbamid oldat. A víz kipárolog, azért kristályosodik. Hidegben dermed. Ezért nem jó raktározni hosszabb ideig, romlik a minősége, adblue szivattyú 400e környéke, katalizátor tisztítás is ennyi, aztán vagy jó lesz, vagy nem, ha beszakad min. 1,5 milla, persze megy tiszta vízzel is, csak nem sokáig, az E6 meg sehogy.
Válasz Ares 826 #1443. hozzászólásáraTöménységet ha méri a sűrűbből kevesebbet ad.Szerintem hígabb löttytől nem áll meg.Valahol írták gyártótól függ mennyi fogy.
Válasz Gumóka #1438. hozzászólásáraAz szerintem a zúzmara a 32,5% miatt van. Magas a nitrogén tartalom a töménységet meg méri a szar magának azért nem megy ha mást öntenek bele vagy elfogy belőle a cucc szerintem!
Válasz .Richard. #1441. hozzászólására... És így szegényedünk el szépen 2022-re egy átlagos fizetéssel....
Válasz Sanyee #1440. hozzászólásáraHa elöbbre olvasol itt durvább is várhato. Pl. Szorozva 2vel. Persze minden csak várás szindroma. Meg persze a 2014ben felhozott 2020as nitrogén hiány is az volt. De bejött. Most nagyon ugy néz ki,hogy az Adblu miatt majd nem lesz kaja.
Megnéztem pár elemzést. Decemberre 95 brent-es olajár is lehet.
Az már 570-580 Ft/l jóslat.
Valahol gondoltam, hogy megfizessük mi még a 300 forintos (1,5 éve,) dízel különbözetet.
Válasz Gumóka #1438. hozzászólásáraNitrosol témakörben beraktam az összetételét, és alig nehezebb a víznél ---- #2072 Zoli 63 2021-01-07 22:31:16
Válasz Ares 826 #1437. hozzászólásáraAutóipari karbamidnak írja, azt szerintem a kémikusok tudják, miben más a mezőgazdasági felhasználású karbamidhoz képest. Húgybüdös, ha megfolyatod a betonon "zúzmarás" lesz, tehát benne van a cucc.
Nem hiszem, hogy rossz lenne, a célfelhasználásban tud hisztizni a jármű ha nem olyan a lötty, tehát valami minőséget csak kell adjon.
Válasz ..,-:) #1436. hozzászólásáraAlapanyag 32,5% nitrogén! Mi lehet vele a gond szerinted? Még töményebb is!
Válasz Ares 826 #1435. hozzászólásáraLehet kipróbálnám valamin előtte, mint hogy telibe fújjam a búzát……….
Válasz ..,-:) #1433. hozzászólásáraAkkor ennyiért már nem érdemes kiszórni a gabonákra tavasszal az tuti! addig míg 70-90 volt literje addig gazdaságosabb volt mint a nitrosol!
Válasz ..,-:) #1433. hozzászólásáraVettem 10 literes kannával az nyárig elég lesz,3500ft volt.
Válasz später77 #1431. hozzászólásáraAz még nagyon olcsó volt.
Tegnap egyik ismerősöm rendelt pár m3-t, kamion hozta ki és az bruttó 320 volt.
Válasz mazda 5 #1430. hozzászólásáraEbben az esetben attól függ a mennyiség,hogy az arabok mennyire nyitják meg a csapot.