Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz VMisi #1325. hozzászólásáraA helyi maszek kutas 1000l es tételbe kihozza hàzhoz ugyanannyiba mintha nála a kúton vennéd. És ad kedvezményt is megbeszélés és éves fogyasztás után.
Válasz VMisi #1325. hozzászólásáraA cégnél kúton tankolunk,én személy szerint Orosházáról hozatom a fiammal (15-20ft olcsóbb)
De sokan hozatják a kondorbenztől akik régebben még 1000l is kihoztak.
Válasz VMisi #1323. hozzászólásáraSok helyen 6000-től ingyen hozzák. Gondold át a méretet, inkább nagyobb legyen és ne legyen tele, mint emiatt még fizetni kelljen a szállításért. Illetve minél többször rendelsz kisebb mennyiséget, annál több a lehetőség a turpisságra... Sajnos még mindig vannak cégek, akikre nagyon kell figyelni az átfejtésnél.
Furcsálltam ezt a hirdetést, mert nem láttam sehol a cégnevet, de jó helyen fog csörögni.
Válasz gery.life #1321. hozzászólásáraMiért kell 6000 litert? 4000-től lehet és talán 10.000 fölött nincs szállítási díj.
Nincs kút. Most néztem a ezt az 5000 literest.
Válasz VMisi #1320. hozzászólásáraDirektben a Moltól. Vagy a Shelltől. De akár működik úgy is, hogy becsatlakozol egy “vevőcsoportba” vagy mi a fene a nevük, és úgy rendelsz.
Arra kell figyelni, hogy 6.000 literesével kell vásárolni.
Válasz VMisi #1320. hozzászólásáraDirektben a Moltól. Vagy a Shelltől. De akár működik úgy is, hogy becsatlakozol egy “vevőcsoportba” vagy mi a fene a nevük, és úgy rendelsz.
Válasz Ares 826 #1315. hozzászólásáraTavaly is így volt, februárba tankoltam 411-ért is. De ha a covidot nem nézem, a nyári szezon ud kiment 360-380 körül. Mondjuk én tavaly 280-ért megvettem az évest, sose csináltam még ilyet, de csisszre elég is lett. Mondjuk nekem évi 1000 liter alatt megvan a felhasználás.
Válasz Büresz #1313. hozzászólásáraÜdv. Szerintem csak akkor ha zárt,fénytől és szélsőséges hidegtől-melegtől védett tárolód van és max 4-5hó a biodizel része egy "kicsit" kényesebb, a minőség gyengülése nem biztos hogy kifizetődő.
Válasz medikus #1303. hozzászólásáraspuri..olvassatok utána a spuri oldalán mekkora vakitás az ugymond premium olaj,hitelesitett komoly laboratóriumi eredmények szakszerü publikálása...spuri-vendégkönyv...meglátjátok hogy bizonyos értelemben szarabb..ráadásul nem perli egyik cég sem több mint 2 hónapja jelentek meg a cikkek a laborvizsgálatokkal alátámasztva,az omw-shell hallgat mint a sir..semmi polgári per hitelrontásért
Válasz medikus #1307. hozzászólásáraTöbb mint 1000 kellene telitölteni mindent.... most viszont megtaláltam a szabványt 2020 jan1-től 6,4%-ról emelték fel 8,2-re szerintem ez nem számottevő különbség ugyanúgy elfog állni tavaszig ezis mint eddig.
Válasz medikus #1305. hozzászólásáraNekem is pont ezt ajánlották de a legközelebbi ilyen kút is elég messzire van ahhoz hogy minden gépet ilyen cuccal töltsek fel télire!
Télre ki milyen gázolajjal fogja feltölteni a tankot? Prémium diesel vagy valami adalék bele? Az itteni kutas azt mondta hogy a sima dieselbe felemelték a repceolaj tartalmat az idei évtől valamilyen szabvány miatt,ezért az elállósága 2-3 hónap! Ez igaz lehet?
Válasz mtz1221 #1294. hozzászólásáraSzerintem meg nyugodtan a régiben lehet prémium naftát onteni shellt tankoltam a MB 190d és semmi gond nemvolt és most a W210 sembe is azt rakom vagy az OMW maxot ha
Válasz atisgyulai #1298. hozzászólásáraSzerintem az időben történő felhasználás a legjobb. Így tuti nem tudod kiülepíteni a dolgot, mert ez inkább az összetevők szétesését mutatja, arra meg tuti nincs egy rendszer sem felkészítve, bizonytalan fizikai/kémiai tulajdonságokra. Ha így tárolod, javaslom kezeljed valamivel a murcit, mert egyszer baj lesz belőle
Ez egy új IBC belülről, amelyből most fejtettük le a tavaszi "occó" naftát.
Fedett, sötét helyen volt tárolva.
A szivattyú a felszívó-szűrő kosarán nem tudta átszívni.
Mint a takony, olyan volt.
Az ilyen hosszú ideig tartó ülepítés, lehet megoldás az ü.a. rendszerbe kerülés megakadályozására?
Válasz *** HM *** #1295. hozzászólásáraKocsi tipusa szabja meg az árakat.
Befecskendezők nem olcsók, de ha a comonrealos adagoló szétszóródik az is szép pénz.
Naftából személyesen az OMV és a Slovnaft termékeit használom.
Ha gondod van az adagolóval, Szlovákiában eszedbe ne jusson a Pezinoki Agát cég!!!!!!
Vidd inkább át Magyarországra, én a Sszanyong naftarendszer problémánál a Csomáddieselhez vittem, és jól megcsinálták.
Már csak pár homályfolt van és mehetünk is aludni...
1. Melyik a legjobb gázolaj és azt pontosan hol is kapjuk meg?
2.Mondjuk 1 10 15 milliós kocsinál mekkora költség ma kijavítani a dolgokat amit a rossz gázolaj okozott?
Válasz bandigh #1284. hozzászólásáraPersze, diesel. Csak a feloldotta a sok trutyit-ra írtam, hogy ha beleönt egy jó adag tisztító, (lehet addig sohasem használt) utána egy szűrőcsere nem árt.
Válasz ...:::Pisti:::... #1283. hozzászólásáraA kamionról volt szó, felteszem dízel. Egyébként igen, a gázolaj is tönkremegy a napfénytől és szétcseszi a motort, tehát rendelned kell pár liter bajtérium trágyát, azt napfénymentes kannában hozzák
Válasz bandigh #1281. hozzászólásáraMikor behozták a kutakon az etanolt (e85)külön, akkor azt ajánlották hogy az első pár tankolás után a benzin szűrőt cserélje ki a gazda. A fel oldódott dolgok miatt.
Más
A gázolajoskannában az a barna trutyi ami marad az nagyon tud bosszantani.
Lehet a napfényt okozza.
Ilyesmit olvastam egyszer
Válasz .Richard. #1280. hozzászólásáraHát igen ebbe a nagy környezet védelmi őrületbe senki nem fogja mondani, hogy égessünk el egy pici olajat még a gázolajban, mert az keni a kopó érzékeny alkatrészeket.
5531 hozzászólás
Válasz VMisi #1325. hozzászólásáraA helyi maszek kutas 1000l es tételbe kihozza hàzhoz ugyanannyiba mintha nála a kúton vennéd. És ad kedvezményt is megbeszélés és éves fogyasztás után.
Válasz VMisi #1323. hozzászólására6000 liternél van max. kedvezmény.Kevesebbnél,kevesebb.
Válasz apuci #1324. hozzászólásáraKondorbenz,drágább mint a kúti ár.Nekem mol nagyker áron hozzák.Ez kb.22-25 ft, mínusz.
Válasz VMisi #1325. hozzászólásáraA cégnél kúton tankolunk,én személy szerint Orosházáról hozatom a fiammal (15-20ft olcsóbb)
De sokan hozatják a kondorbenztől akik régebben még 1000l is kihoztak.
Válasz später77 #1326. hozzászólásáraNekem sem tetszik, hogy nincs cím, telephely, email...
A kite is forgalmazza
Válasz VMisi #1323. hozzászólásáraSok helyen 6000-től ingyen hozzák. Gondold át a méretet, inkább nagyobb legyen és ne legyen tele, mint emiatt még fizetni kelljen a szállításért. Illetve minél többször rendelsz kisebb mennyiséget, annál több a lehetőség a turpisságra... Sajnos még mindig vannak cégek, akikre nagyon kell figyelni az átfejtésnél.
Furcsálltam ezt a hirdetést, mert nem láttam sehol a cégnevet, de jó helyen fog csörögni.
Válasz apuci #1324. hozzászólásáraNem, mol. Ti onnan veszitek?
Válasz VMisi #1320. hozzászólásáraKondorbenz?
Válasz gery.life #1321. hozzászólásáraMiért kell 6000 litert? 4000-től lehet és talán 10.000 fölött nincs szállítási díj.
Nincs kút. Most néztem a ezt az 5000 literest.
Van saját kutad?
Van saját kutad?
Aki nem kúton veszi a gázolajat, az honnan rendeli?
Válasz Ares 826 #1315. hozzászólásáraTavaly is így volt, februárba tankoltam 411-ért is. De ha a covidot nem nézem, a nyári szezon ud kiment 360-380 körül. Mondjuk én tavaly 280-ért megvettem az évest, sose csináltam még ilyet, de csisszre elég is lett. Mondjuk nekem évi 1000 liter alatt megvan a felhasználás.
Válasz Hatoss #1314. hozzászólásáraTavaly sem volt gondom vele 6 hónapig biztos megvolt more elfogyott.
Válasz Büresz #1316. hozzászólásáraÉs ha beindul minden lejjebb nem megy szerintem, de ehhez nem szólnak sokan..![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz Ares 826 #1315. hozzászólásáraFolyamatosan...
Válasz Büresz #1313. hozzászólásáraMegint emelni fognak???????![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Válasz Büresz #1313. hozzászólásáraÜdv. Szerintem csak akkor ha zárt,fénytől és szélsőséges hidegtől-melegtől védett tárolód van és max 4-5hó a biodizel része egy "kicsit" kényesebb, a minőség gyengülése nem biztos hogy kifizetődő.
Hali! Érdemes nagyobb tételbe g.olajat venni drágulás miatt? Ki mit gondol?
Válasz medikus #1303. hozzászólásáraspuri kb 3 ezrelékben plusz alapolaj..ennyi
Válasz medikus #1303. hozzászólásáraspuri..olvassatok utána a spuri oldalán mekkora vakitás az ugymond premium olaj,hitelesitett komoly laboratóriumi eredmények szakszerü publikálása...spuri-vendégkönyv...meglátjátok hogy bizonyos értelemben szarabb..ráadásul nem perli egyik cég sem több mint 2 hónapja jelentek meg a cikkek a laborvizsgálatokkal alátámasztva,az omw-shell hallgat mint a sir..semmi polgári per hitelrontásért
Válasz B.Bali #1308. hozzászólásáraNincs kondenz víz a tankban!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz medikus #1307. hozzászólásáraTöbb mint 1000 kellene telitölteni mindent.... most viszont megtaláltam a szabványt 2020 jan1-től 6,4%-ról emelték fel 8,2-re szerintem ez nem számottevő különbség ugyanúgy elfog állni tavaszig ezis mint eddig.
Válasz laci92627 #1306. hozzászólásáraMert mért kell azokat feltölteni?
Válasz laci92627 #1306. hozzászólásáraHordó!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz medikus #1305. hozzászólásáraNekem is pont ezt ajánlották de a legközelebbi ilyen kút is elég messzire van ahhoz hogy minden gépet ilyen cuccal töltsek fel télire!
Válasz laci92627 #1304. hozzászólásáraMaxmotion!
Télre ki milyen gázolajjal fogja feltölteni a tankot? Prémium diesel vagy valami adalék bele? Az itteni kutas azt mondta hogy a sima dieselbe felemelték a repceolaj tartalmat az idei évtől valamilyen szabvány miatt,ezért az elállósága 2-3 hónap! Ez igaz lehet?
Válasz Jancsi3527 #1302. hozzászólásáraNem jól értetted!Adalékot nem!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz mtz1221 #1294. hozzászólásáraSzerintem meg nyugodtan a régiben lehet prémium naftát onteni shellt tankoltam a MB 190d és semmi gond nemvolt és most a W210 sembe is azt rakom vagy az OMW maxot ha
Válasz atisgyulai #1298. hozzászólásáraEz borkő!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz atisgyulai #1298. hozzászólásáraSzerintem az időben történő felhasználás a legjobb. Így tuti nem tudod kiülepíteni a dolgot, mert ez inkább az összetevők szétesését mutatja, arra meg tuti nincs egy rendszer sem felkészítve, bizonytalan fizikai/kémiai tulajdonságokra. Ha így tárolod, javaslom kezeljed valamivel a murcit, mert egyszer baj lesz belőle
Válasz atisgyulai #1298. hozzászólásáraNa ez az
De nem csak az olcsó ilyen
Ez egy új IBC belülről, amelyből most fejtettük le a tavaszi "occó" naftát.
Fedett, sötét helyen volt tárolva.
A szivattyú a felszívó-szűrő kosarán nem tudta átszívni.
Mint a takony, olyan volt.
Az ilyen hosszú ideig tartó ülepítés, lehet megoldás az ü.a. rendszerbe kerülés megakadályozására?
Válasz *** HM *** #1295. hozzászólásáraOMV-nél ha megnézed,a prémium színe kék,a másik meg sárga!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz *** HM *** #1295. hozzászólásáraKocsi tipusa szabja meg az árakat.
Befecskendezők nem olcsók, de ha a comonrealos adagoló szétszóródik az is szép pénz.
Naftából személyesen az OMV és a Slovnaft termékeit használom.
Ha gondod van az adagolóval, Szlovákiában eszedbe ne jusson a Pezinoki Agát cég!!!!!!
Vidd inkább át Magyarországra, én a Sszanyong naftarendszer problémánál a Csomáddieselhez vittem, és jól megcsinálták.
Már csak pár homályfolt van és mehetünk is aludni...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
1. Melyik a legjobb gázolaj és azt pontosan hol is kapjuk meg?
2.Mondjuk 1 10 15 milliós kocsinál mekkora költség ma kijavítani a dolgokat amit a rossz gázolaj okozott?
Válasz *** HM *** #1293. hozzászólásáraÚj autót a legdrágábbal naftával hajtani,10 évesbe meg nem szabad beleönteni mert szét mar rajta mindent. Ennyi.
Melyik adalékok érnek valamit akkor?
Válasz bandigh #1290. hozzászólására
ez már akkor az olajosrongyot is megeszi.
Válasz bandigh #1290. hozzászólásáraFőleg a kormányra!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Mf-es? #1288. hozzászólásáraEsetleg tankolásonként 2-3 löket grafitos zsír![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Én 3-4 éve használok adalékot mindenbe ami diesel, plusz személykocsiba néha 2 deci stihl adalékot egy tankba.
Válasz .Richard. #1280. hozzászólásáraEgy szakember azt ajánlotta,személyautónál,10 ezer kilóméterenként egy tankba,1 liter autómata váltó olajat tenni.
Válasz medikus #1276. hozzászólásáraDehogynem. De azt kérdezted, mit csinál az adalék.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz bandigh #1284. hozzászólásáraPersze, diesel. Csak a feloldotta a sok trutyit-ra írtam, hogy ha beleönt egy jó adag tisztító, (lehet addig sohasem használt) utána egy szűrőcsere nem árt.
Válasz bandigh #1281. hozzászólásáraIgen érdekes, majd ha látom itthon megkérdezem részletesen, mert futólag mesélte pár éve
Válasz ...:::Pisti:::... #1283. hozzászólásáraA kamionról volt szó, felteszem dízel. Egyébként igen, a gázolaj is tönkremegy a napfénytől és szétcseszi a motort, tehát rendelned kell pár liter bajtérium trágyát, azt napfénymentes kannában hozzák![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz bandigh #1281. hozzászólásáraMikor behozták a kutakon az etanolt (e85)külön, akkor azt ajánlották hogy az első pár tankolás után a benzin szűrőt cserélje ki a gazda. A fel oldódott dolgok miatt.
Más
A gázolajoskannában az a barna trutyi ami marad az nagyon tud bosszantani.
Lehet a napfényt okozza.
Ilyesmit olvastam egyszer
Válasz .Richard. #1280. hozzászólásáraHát igen ebbe a nagy környezet védelmi őrületbe senki nem fogja mondani, hogy égessünk el egy pici olajat még a gázolajban, mert az keni a kopó érzékeny alkatrészeket.