Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR408.83 FtUSD385.8 FtCHF437.06 FtGBP489.24 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
V. Agroinform Fórumos Találkozó: 2014. Január 18. Bugac
Emberek mit szólnátok ha a következő találkozóra Bence hozna egy térképet és arra rátűzni vagy valamilyen formában rá tenni mindenkinek a lakhelyére az avatarát????
Na erre gondoltam tegnap megoldást, legközelebb jó nagybetűkkel , filctollal h vastag legyen, és mindkét oldalára megfordulás estére , /mert a megkent kenyér is mindég pofára esik, de lehet h csak mi kentük a rossz oldalára / .
Válasz #3534. hozzászólásra
Én is néztelek egy darabig hogy kit tisztelhetek,de talál ha olyan lett volna mint a Laláé (nik képpel )akkor könnyebb lett volna a felismerés!!!!
Igen. Én képbe vagyok Veled kapcsolatba. Két éve váltottunk pár szót. Húsfutár párja vagy. Húsfutárral se beszéltem idén, nagyon hangosak voltatok ott a sarokban... .
Válasz #3510. hozzászólásra
Szerintem nem csíphet az annyira!!!
Valaki kitolt veled, bele csempészett valamit!!!
Máskor óvatosabban te szerintem nem ettél még igazi tót kolbászt mert mi csak így hívjuk!!!!
Én nem sértésnek írtam. Ha annak tűnt akkor elnézést kérek! Csak egyszerűen nem jöttem rá hogy ő az. Pedig az itteni hozzászólásai szimpatikusak, gondolom érdemes lett volna váltanunk pár mondatot... de valahogyan elmarad... remélem legközelebb bepótolhatjuk.
Nem ő az egyetlen akiről nem tudtam, hogy ő az. Mentségemre szolgáljon, hogy gyatra a névmemóriám,.. gyakran a saját kutyám neve se jut az eszembe.
Ha elmondom, hogy ..... Kapitány mi újat tanult a találkozón, nem fogod érteni, hogy kiről beszélünk.
Míg a Máté is csak az evangéliumból ismert.
Apucit és agy erek-et meg innen ismeri mindenki. Ha még nem akkor majd ismerni fogja.
És emlegetni. Ma voltam vécézni és kétszer csípett a szalámi. No meg is érdemlem, mert a koóstoló helyett annyit sikerült kimarkolnom, hogy alig bírtam megenni. A kabátom meg otthon hagytam. a pulóveren nem volt zseb.
A kolbász meg rettenetesen ízlett, és csípett.
3594 hozzászólás
Válasz #3540. hozzászólásra
Igen de nem mindég volt olvasható és a szemem se túl jó már!!!
Válasz #3532. hozzászólásra
Válasz #3539. hozzászólásra
Emberek mit szólnátok ha a következő találkozóra Bence hozna egy térképet és arra rátűzni vagy valamilyen formában rá tenni mindenkinek a lakhelyére az avatarát????
Válasz #3537. hozzászólásra
Pedig nekem a nyakamba volt írva. És ügyletem rá hogy jófele legyen kifelé.
Na erre gondoltam tegnap megoldást, legközelebb jó nagybetűkkel , filctollal h vastag legyen, és mindkét oldalára megfordulás estére , /mert a megkent kenyér is mindég pofára esik, de lehet h csak mi kentük a rossz oldalára / .
Azt már másra írtam. Elveszítettétek a fonalat. De az is lehet hogy én.
Én is néztelek egy darabig hogy kit tisztelhetek,de talál ha olyan lett volna mint a Laláé (nik képpel )akkor könnyebb lett volna a felismerés!!!!
Én se vagyok azonos az avatarommal, de minden nappal haladok feléje . Amikor tojásos néven volt, akkor ő volt a fogott hallal .
Miért a te avatarodon te lennél
Mondjuk az is igaz, hogy akit nem ismertem, azon vagy nem volt biléta vagy egész végig megfordítva viselte.
Válasz #3531. hozzászólásra
Akkor nem tom ki lehetett az.
Válasz #3530. hozzászólásra
Akkor ez átverés,hogy az avataron nem te vagy?
Válasz #3529. hozzászólásra
valakivel biztos
3463-as hsz első kép Hella és Moncsi között ülök
Válasz #3527. hozzászólásra
No már mind1. Majd legközelebb... Jól rémlik , hogy Neked van Szép ladád amivel a határban szoktál csapni? Vagy keverlek?
Ő Adorex sógora és Barnabás szerepelt a névjegykártyáján
Válasz #3508. hozzászólásra
nem nagyon
Válasz #3525. hozzászólásra
Na de én Kegyeddel is úgy jártam. Álmomba nem gondoltam, hogy Rilex "mamát" tisztelhetem azon csinos Hölgy személyben!
Zsolttal én is éppen így jártam.
Csak itthon a képeket nézegetve jöttem rá, hogy tényleg ő is ott volt.
Válasz #3521. hozzászólásra
Na ja.
Válasz #3520. hozzászólásra
Na de te vagy abba a megyében ahol cefre terem a birka ólban is.
Válasz #3521. hozzászólásra
Válasz #3520. hozzászólásra
Ha azt is ott felejti, egye fene.
Válasz #3519. hozzászólásra
Na de Tibi.... Te vagy a földes ÚR...
Na de egye fene...
Válasz #3504. hozzászólásra
Majd egy literest kérek helyette.
Válasz #3516. hozzászólásra
Akkor is passz Képzelem mennyíre
Válasz #3516. hozzászólásra
Akkor is passz Képzelem mennyíre
Válasz #3515. hozzászólásra
Gondolom... de szégyenlős vagyok.
Válasz #3514. hozzászólásra
Ejj ejj.... Akkor se tudom... Szabadott volna oda oda jönni hozzánk :D
Válasz #3512. hozzászólásra
Igen. Én képbe vagyok Veled kapcsolatba. Két éve váltottunk pár szót. Húsfutár párja vagy. Húsfutárral se beszéltem idén, nagyon hangosak voltatok ott a sarokban... .
Szerintem nem csíphet az annyira!!!
Valaki kitolt veled, bele csempészett valamit!!!
Máskor óvatosabban te szerintem nem ettél még igazi tót kolbászt mert mi csak így hívjuk!!!!
Jamo... Te egy nagy kérdőjel vagy nekem... Te is ott voltál?
Válasz #3509. hozzászólásra
Én nem sértésnek írtam. Ha annak tűnt akkor elnézést kérek! Csak egyszerűen nem jöttem rá hogy ő az. Pedig az itteni hozzászólásai szimpatikusak, gondolom érdemes lett volna váltanunk pár mondatot... de valahogyan elmarad... remélem legközelebb bepótolhatjuk.
Nem ő az egyetlen akiről nem tudtam, hogy ő az. Mentségemre szolgáljon, hogy gyatra a névmemóriám,.. gyakran a saját kutyám neve se jut az eszembe.
Válasz #3507. hozzászólásra
"Barnabás"
Ha lehet, akkor maradjunk a nick neveknél.
Ha elmondom, hogy ..... Kapitány mi újat tanult a találkozón, nem fogod érteni, hogy kiről beszélünk.
Míg a Máté is csak az evangéliumból ismert.
Apucit és agy erek-et meg innen ismeri mindenki. Ha még nem akkor majd ismerni fogja.
És emlegetni. Ma voltam vécézni és kétszer csípett a szalámi. No meg is érdemlem, mert a koóstoló helyett annyit sikerült kimarkolnom, hogy alig bírtam megenni. A kabátom meg otthon hagytam. a pulóveren nem volt zseb.
A kolbász meg rettenetesen ízlett, és csípett.
Még ma is, csak a másik "lyukon".
"Hasonlítasz Te a fényképedre?"
Legalább annyira, mint Te a tiedre.
A két válságos év nem sokat változtatott rajta.
Nekem azért sikerült 10 kg tól megszabadulnom.
Mindenképpen hosszabbítsuk meg a fiuk hatalmát.
A feleségem még szeretne egy tizest ledobni magunkról.
Válasz #3507. hozzászólásra
Szia!
Hasonlítasz Te a fényképedre? Mert én nem emlékszem hogy beszéltünk vagy akárcsak láttalak volna.
Válasz #3505. hozzászólásra
Barnabás ígért videókat a folyamatokról amit a telefonján mutatott nekem nagyon érdekes volt mert addig ilyet nem láttam
MÁR SZÉTMARTA A POFÁMAT A SÓ!
Válasz #3500. hozzászólásra
Nekem furcsának tűnik , ezeket ismerem és falom, de az valahogy másnak nézz ki.
Te Diesel Tibi.... Itt hagytad a szarvas kóládat
Válasz #3498. hozzászólásra
Felvidéki sajttálból közbe csipegetsz, utána a tökmag, közbe egy kis Bolyki bor, úgy már el lehet lenni.
Válasz #3499. hozzászólásra
Magvaváló fajta, mint az őszibarack.
Válasz #3499. hozzászólásra
egyik bögre a göngyöleg (az több) a másik a mag a kevesebb.
Nem fura az nekem mint fogyasztónak, de az íze az fenomenális!
Annak aminek Czanikék kiették a belit
Válasz #3393. hozzászólásra
Adorex légyszi áruld el milyen töknek van ilyen fura magja ?
Válasz #3496. hozzászólásra
Jó kérdés, majd megválaszolja az illetékes, de én mint fogyasztó nem tudom abbahagyni a tökölést.
Válasz #3485. hozzászólásra
Jó reggelit.
Tyhhűűű hát milyen fajta töknek van ilyen magja ?
Még egy kép az éjszakából