Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR408.83 FtUSD385.8 FtCHF437.06 FtGBP489.24 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
V. Agroinform Fórumos Találkozó: 2014. Január 18. Bugac
Tudod sokszor van olyan, hogy én sem válaszolok valakiknek, mert már sokszor leírtam, ráadásul abba a topikba ahol kérdezi. Nagyon sokan beregisztrálnak és már kérdeznek is, nem veszik a fáradságot, hogy rászánjanak egy kis időt a visszaolvasásra. Arról nem is beszélve, hogy mennyien akarnak olyan új topikot nyitni ami már van, vagy nagyon hasonló létezik. Megint a lustaság. Na ez meg a z én véleményem. Természetesen ez rád nem vonatkozik!
Ne add fel ilyen könnyen!
Nem zárt csoport ez, dehogy!! Igaz, többen személyes ismerősök is itt, de az ismeretségek jó része éppen a talikon alakult ki. Ezért ha időd és lehetőséged - no meg kedved - van elmenni, jelentkezz bátran! Meglátod, egy páratlan jó csapattal találkozol, akik nagyon fognak Neked örülni!
Az meg, hogy itt nem kaptál választ valamire, talán azért van, mert nem jó helyen kérdezted, esetleg az illetékes válaszadó nem vette észre a kérdést. A többiek meg úgy voltak vele, hogy majd csak érkezik. Látod, engem nő létemre is hamar maguk közé fogadtak, pedig én szakmailag tényleg egy nulla vagyok. Nnna, jó, majdnem nulla.
Válasz #3245. hozzászólásra
Mert nem jó helyen kérdeztél, Ferguson témákban kérdezz, télen jobban ráér majd Szanberg, és majd válaszol regényre valót, csak győzzed olvasni .
Gondolkoztam hogy elmegyek a találkozóra,de tényleg hogy megismerjem az embereket hogy kinek szoktam írni.De nagyon választ nem szoktam kapni,mert hiába fórum de akkor is csak zárt csoport.Elnézést kérek hogy ha valakit megbántottam de ez a véleményem.
3594 hozzászólás
Válasz #3291. hozzászólásra
Rónaszéki Edina. Neki írtál mélt. Szerintem.
Válasz #3292. hozzászólásra
Válasz #3291. hozzászólásra
Akivel mélezni kellene,és 1-kor
Válasz #3290. hozzászólásra
Ő ki és mikor????
Válasz #3289. hozzászólásra
Ma hívott Azedina
Válasz #3288. hozzászólásra
Kaptál már e-mailt????
Válasz #3286. hozzászólásra
Ly -agri is meg én is szoktam vinni, sőtt viszek most is.........
1. BNC
2. Diesel Tibor+ Hella vacsora reggeli 2fős szoba. smile cowboy
3. Apuci+ 1 fő ebéddel a lakhatást még kitudja....
4. Zoli63 csak vacsora
5. Radócz István
6. Vénkabi, csak vacsora.
7. Claastra
6. Bárányék
9. Bán Zsolt
10. .Man
11. lala1
12. Hús Futár, Móni, +1 fő smile laugh, csak vacsora.
13. szanberg
14. .Norbert
15. Adorex + 1 fő ,kaja + szállás
16. Czanik Sanyi csak vacsora
Moderálta: Czanik Sanyi (1178) 2014-01-05 22:49:07
Egy nagy kérdésem lenne ki szokta hozni azokat frankó füstölt és ízesített sajtokat ?
Válasz #3283. hozzászólásra
Igen. Jelentkezés a #3169. hozzászólásban leírtak szerint a ronaszeki.edina@agroinform.com címen.
Az itteni névsor csak tájékoztatás.
Válasz #3282. hozzászólásra
Ejha,, ez már döfi.
Válasz #3282. hozzászólásra
...még jelentkezzek be mailban is???
Válasz #3277. hozzászólásra
Írom itt is, hogy válaszolunk hétfőn mindenkinek levélben is :)
Válasz #3280. hozzászólásra
Gondolom,csak megjárom még ezt a hosszú utat addig!
Válasz #3279. hozzászólásra
..január 19., ha addig hazaérsz.........
Válasz #3278. hozzászólásra
A lányom már dec közepe óta kérdezi,mikor lesz olyan finom tökmag.
1. BNC
4. Zoli63 csak vacsora
5. Radócz István
7. Claastra
6. Bárányék
9. Bán Zsolt
10. .Man
11. lala1
12. Hús Futár, Móni, +1 fő smile laugh, csak vacsora.
13. szanberg
14. .Norbert
15. Adorex + 1 fő ,kaja + szállás
Tavaly forrt az oldal ilyenkor,most elég nagy csend van.......
Jelentkező emilre kapunk vmi választ???
Válasz #3274. hozzászólásra
Én sem. :(
Válasz #3274. hozzászólásra
Válasz #3271. hozzászólásra
Simán! Ott még úgy sem voltam
Válasz #3272. hozzászólásra
Szerinted ki hagyom a pálinkázást!!!
Válasz #3269. hozzászólásra
Ebben miért voltam biztos azt nem tudom, de mivel így eltaláltam, már csak egy jó lottó, vagy totó nyeremény kellene.
Válasz #3270. hozzászólásra
És előtte a traktor nézés bele fér????
Válasz #3267. hozzászólásra
Na hát erről még lehet hogy beszélünk apuci Én mondjuk ott alszok, de a hazajutást már csak megoldanám valahogy, gyalog két nap és itthon vagyok.
Válasz #3268. hozzászólásra
Oda fele én vezetek vissza az Asszony!!!
Válasz #3267. hozzászólásra
Persze ki hogy vezet, mennyire kell kapaszkodni. Majd beszélünk még addig.
Válasz #3266. hozzászólásra
Kapaszkodó
De lenne egy kis plusz program Cegléd-nyársapáton előtte!!!
Válasz #3265. hozzászólásra
Ez jó, egyiket lehet hogy foglalom, majd megbeszéljük addig, persze függ attól is van e kapaszkodó.
Válasz #3262. hozzászólásra
Van két hely a kocsiba de mi nem alszunk ott !!!
Válasz #3263. hozzászólásra
Rosszabb vagy mint a buszosok egynémelye..........
Válasz #3261. hozzászólásra
Az már nem aktuális, Sanyi bácsi
Válasz #3260. hozzászólásra
OH-ról.
Válasz #3260. hozzászólásra
O-ról,de O.....nyból.
Válasz #3258. hozzászólásra
Te O.H.-ról jössz vagy máshonnan ????
Válasz #3258. hozzászólásra
Válasz #3257. hozzászólásra
Ebben még nem vagyok biztos, mert volt már olyan, hogy nem volt mindenki itt a listán és mégis ott volt.
Csak 19-en?????
Válasz #3255. hozzászólásra
Gyere csak el, és 1-2 pálesz társaságában átrágjuk a dolgokat, utána már itt a fórumon is jobban fogsz válaszokat kapni!
Köszönőm mindenkinek a bátorító szavakat.
1. BNC
4. Zoli63 csak vacsora
5. Radócz István
7. Claastra
6. Bárányék
9. Bán Zsolt
10. .Man
11. lala1
12. Hús Futár, Móni, +1 fő , csak vacsora.
13. szanberg
14. .Norbert
Tudod sokszor van olyan, hogy én sem válaszolok valakiknek, mert már sokszor leírtam, ráadásul abba a topikba ahol kérdezi. Nagyon sokan beregisztrálnak és már kérdeznek is, nem veszik a fáradságot, hogy rászánjanak egy kis időt a visszaolvasásra. Arról nem is beszélve, hogy mennyien akarnak olyan új topikot nyitni ami már van, vagy nagyon hasonló létezik. Megint a lustaság. Na ez meg a z én véleményem. Természetesen ez rád nem vonatkozik!
Válasz #3251. hozzászólásra
küldtem mailt
Ne legyél már ilyen nyuszi!!!!
Szőlős gazda lesz jelen a találkozón?
(Szabi. , egy kis ösztönzés: húgom lehet, hogy jönne. )
Ne add fel ilyen könnyen!
Nem zárt csoport ez, dehogy!! Igaz, többen személyes ismerősök is itt, de az ismeretségek jó része éppen a talikon alakult ki. Ezért ha időd és lehetőséged - no meg kedved - van elmenni, jelentkezz bátran! Meglátod, egy páratlan jó csapattal találkozol, akik nagyon fognak Neked örülni!
Az meg, hogy itt nem kaptál választ valamire, talán azért van, mert nem jó helyen kérdezted, esetleg az illetékes válaszadó nem vette észre a kérdést. A többiek meg úgy voltak vele, hogy majd csak érkezik. Látod, engem nő létemre is hamar maguk közé fogadtak, pedig én szakmailag tényleg egy nulla vagyok. Nnna, jó, majdnem nulla.
Válasz #3246. hozzászólásra
Meg szerintem,sok mindenre,többször,több helyen is van válasz.Az újaknak,kérdezés előtt sokat kellene olvasni visszafelé.
Pontosan ezért kellene ott lenned! Akkor talán előbb alakulnának ki a kapcsolatok.
Mert nem jó helyen kérdeztél, Ferguson témákban kérdezz, télen jobban ráér majd Szanberg, és majd válaszol regényre valót, csak győzzed olvasni .
Gondolkoztam hogy elmegyek a találkozóra,de tényleg hogy megismerjem az embereket hogy kinek szoktam írni.De nagyon választ nem szoktam kapni,mert hiába fórum de akkor is csak zárt csoport.Elnézést kérek hogy ha valakit megbántottam de ez a véleményem.