Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia Géza!
Ha tömlő nélküli a gumi,akkor teljesen engedd le a levegőt,és nézd meg, hogy a felni és a gumi közé nem szorúlt e be kosz vagy föld!Takaritsd ki és pumpáld föl! Ha tömlős akkor vidd gumishoz!
A vibrónak jobbak a hengerei! Baci bedolgozásnál egymás mellett mentek a kombik! Az nz- a hidraulikus simitó jobb!Holnap a T-130 dolgozik a vibróval megirom a tapasztalataimat!
Öntözni, (ha tényleg majd kell) akkor bőven elég lesz !
éppen ma számolgattam az eddigi infóim szerint, hogy mennyi nafta kell majd hozzá összesen. Na már az is elég lenne haszonnak.
Háááttttt..... nem voltam elájulva, sőttt !!!!
Amelyik talajokat már lezártunk időben, azon szinte rontott, és ezt látták is a szervizesek. Ott bírta a bogrács(NH) húzni 10-12-vel, de csak sekélyen, olyan 4-5 cm. Szántáson meg szinte megdö.lött. A magnum vitte szántáson 15-el ! Kell neki ez a nagy sebesség, hogy semmi nyoma, csíkja ne látszódjon. Itt már "fröcskölt" minden rajta. De nagyon hiányzott a vonó pad róla a rolex-hez, mert az hogy nincs visszazárás az egy svéd dolog, mert ott mindent esőben csinálnak és beragadnának. De ha lett volna vonópad akkor meg nem bírt volna így haladni a magnum, és azt vettük észre, hogy kell neki ez a sebesség, eggyel visszakapcsoltunk és már nem volt megfelelő a látvány.
A próbán van inkább a hangsúly. Most gyakorolnánk, hogy ha élesben kell akkor már menjen símán minden. Még újak a gépek, tavaly itt álltak. A 2007-es kuki teremte meg Őket, és a kuki aratása után vettem, holt szezonban.
Kelesztőt tervezek, de fin.om sincs, hogy mennyit nyomjak ki egyszerre. Olyan 15-25 között gondolom, de ezen belül nem értek hozzá. A kuki néztem, szögben van már.
Az idén már (szinte) semmi maszek nem volt, mert mindenki vett már gépet akinek vetettem eddig. Elég sok maxi lett itt a környékben, eladta magát a gép. Így télen minden forgó morgó, kopó cuccost megrendeltem és most szinte zsír új a gép. Magárok nyitó tárcsák, műtrágya árok nyitó tárcsák, csapágyak, láncok, magnyomó kerék kicserélve. Egy vagyon volt.
Mindtől lehetett fosni, aztán volt mindig valahogy.
Mégis itt vunk.! :-))))
Majdcsak lesz idén is vlhogy.
Csak az a helyzet, h. a vlhogy a jövőben lehet, h. csak az éhendöglésre lesz elég...
Kuhnt megvennéd még1x?
Vagy milyet ha nem azt?
15927 hozzászólás
Válasz #9570. hozzászólásra
10-11???????
Ammá nemiga!
Válasz #9573. hozzászólásra
Szia Géza!
Ha tömlő nélküli a gumi,akkor teljesen engedd le a levegőt,és nézd meg, hogy a felni és a gumi közé nem szorúlt e be kosz vagy föld!Takaritsd ki és pumpáld föl! Ha tömlős akkor vidd gumishoz!
Válasz #9573. hozzászólásra
Valamiben elakadt ? Hegesz rá egy védő félkört.
Válasz #9572. hozzászólásra
Csak nekem olyan jó ezzel a majd 10 m-es kicsikével dolgozni. Nem tudom...olyan haladós. Kettőt fordulsz és már nem is látszik a kezdés helye.
Válasz #9572. hozzászólásra
üdv mindenkinek!
Feri. leengedett a traki a szelepnél munka közben. van erre valami trükk vagy szereljem le és vigyem gumishoz?
Válasz #9570. hozzászólásra
A vibró 4-5l között tud dolgozni,mélységtől függően.
Válasz #9568. hozzászólásra
A vibrónak jobbak a hengerei! Baci bedolgozásnál egymás mellett mentek a kombik! Az nz- a hidraulikus simitó jobb!Holnap a T-130 dolgozik a vibróval megirom a tapasztalataimat!
Válasz #9568. hozzászólásra
Üzemanyagban fele szerintem.
Az NZ-A benyalta a 10-11-et ! A fogas meg a 4-5-öt.
Az egyik 6 m, a másik 9,8 !
Válasz #9565. hozzászólásra
Öntözni, (ha tényleg majd kell) akkor bőven elég lesz !
éppen ma számolgattam az eddigi infóim szerint, hogy mennyi nafta kell majd hozzá összesen. Na már az is elég lenne haszonnak.
Válasz #9566. hozzászólásra
Sziasztok!
Mi a különbség a vibro és az nz munkája között? Miért nem csak a vibrot használod?
Válasz #9566. hozzászólásra
Hát, ja !
Vagy egy vibró, vagy a jó öreg nehéz fogas dupla rögtörővel, simítóval.
Válasz #9559. hozzászólásra
Vibró és kész! Ha lesz akció akkor egy 7,6-t megcsipek!
Az 5n-s nz és a 6,7 vibró vonóerőigénye =!!! A vibró melója jobb! Nincs miről beszélni!
Válasz #9563. hozzászólásra
Nekiveselkedsz?
Akkor nincs vlm. sok.
Válasz #9562. hozzászólásra
No, hány m-t vetettél vele?
Válasz #9561. hozzászólásra
Kuk.
Válasz #9560. hozzászólásra
He-he....
Még nem kelet volna cserélni, de Én kényes vagyok az ilyenre.
Válasz #9558. hozzászólásra
Mit akarsz öntözni?
Válasz #9549. hozzászólásra
Mondjál már vlm.t, mennyi izé után kell ezeket rávenni?
Válasz #9557. hozzászólásra
Háááttttt..... nem voltam elájulva, sőttt !!!!
Amelyik talajokat már lezártunk időben, azon szinte rontott, és ezt látták is a szervizesek. Ott bírta a bogrács(NH) húzni 10-12-vel, de csak sekélyen, olyan 4-5 cm. Szántáson meg szinte megdö.lött. A magnum vitte szántáson 15-el ! Kell neki ez a nagy sebesség, hogy semmi nyoma, csíkja ne látszódjon. Itt már "fröcskölt" minden rajta. De nagyon hiányzott a vonó pad róla a rolex-hez, mert az hogy nincs visszazárás az egy svéd dolog, mert ott mindent esőben csinálnak és beragadnának. De ha lett volna vonópad akkor meg nem bírt volna így haladni a magnum, és azt vettük észre, hogy kell neki ez a sebesség, eggyel visszakapcsoltunk és már nem volt megfelelő a látvány.
Válasz #9556. hozzászólásra
A próbán van inkább a hangsúly. Most gyakorolnánk, hogy ha élesben kell akkor már menjen símán minden. Még újak a gépek, tavaly itt álltak. A 2007-es kuki teremte meg Őket, és a kuki aratása után vettem, holt szezonban.
Kelesztőt tervezek, de fin.om sincs, hogy mennyit nyomjak ki egyszerre. Olyan 15-25 között gondolom, de ezen belül nem értek hozzá. A kuki néztem, szögben van már.
Válasz #9553. hozzászólásra
Milyen volt a munkája a kombinak?
Válasz #9555. hozzászólásra
Kelesztő,vagy növesztő öntözést csinálsz?
Válasz #9554. hozzászólásra
Az idén !!!!!!!!!!!!?????????????????????
Lofaxt !
Az öntözésre koncentrálok. Holnap indítjuk a gépeket, próbaüzem, felavatás.
Válasz #9553. hozzászólásra
Megvetted a gépeket?
Válasz #9552. hozzászólásra
Meg a 240-es magnumot !
Válasz #9551. hozzászólásra
Szia Szabolcs!
Nem az agreszive nyagatta a hollandot!
Válasz #9550. hozzászólásra
Szeva !
Nyaggattam egy 600-as agresivet !
Jó estét mindenkinek!
Válasz #9548. hozzászólásra
Az idén már (szinte) semmi maszek nem volt, mert mindenki vett már gépet akinek vetettem eddig. Elég sok maxi lett itt a környékben, eladta magát a gép. Így télen minden forgó morgó, kopó cuccost megrendeltem és most szinte zsír új a gép. Magárok nyitó tárcsák, műtrágya árok nyitó tárcsák, csapágyak, láncok, magnyomó kerék kicserélve. Egy vagyon volt.
Válasz #9547. hozzászólásra
jó-jó ,titok
Válasz #9546. hozzászólásra
(Ez inkább titok legyen.)
Válasz #9545. hozzászólásra
mennyit vetettél már vele?
Válasz #9544. hozzászólásra
Ilyenem van nekem is. Tuti gép !
Válasz #9543. hozzászólásra
ja teleszkópos,nincs sok maszek ,becsődölt a cég akinek dógoztunk
Válasz #9542. hozzászólásra
Teleszkópos?
Most nyomjátok bérbe rendesen a ha-okat?
Válasz #9541. hozzászólásra
a mütrágyatartályból a naggyal kell venni amugy tuti gép ,2500ha van benne
Válasz #9540. hozzászólásra
Tutkó?
Mi a hibája, gyengéje, mi lehetne jobb, nagyobb ...???
Vlm.t a mútkor má írtá ...?????
Válasz #9537. hozzászólásra
ja az Maxim-ális
Feri, vagy ???????
Válasz #9536. hozzászólásra
Az a lenyeg hogy jol vagy. Gazdasag mukodik?
Válasz #9536. hozzászólásra
Szóval a Kuhn?
Válasz #9535. hozzászólásra
Hello Szabi,te láttad a hasamat milyen csúnya sérvem volt azt rakattam rendbe ,most már jol vagyok.
Válasz #9526. hozzászólásra
Mintha olvastam valahol, hogy volt valami egeszsegugyi problemad. Igaz ez?
Válasz #9526. hozzászólásra
Szia. Sajnos nagyon sok a munka mostanaban igy nincs idom a forumra. De azert neha igyekszem benezni.
Válasz #9514. hozzászólásra
MTZ -82 3,2 liter/ha ra jött ki a vetés,SPC-vel.
Válasz #9531. hozzászólásra
Mindtől lehetett fosni, aztán volt mindig valahogy.
Mégis itt vunk.! :-))))
Majdcsak lesz idén is vlhogy.
Csak az a helyzet, h. a vlhogy a jövőben lehet, h. csak az éhendöglésre lesz elég...
Kuhnt megvennéd még1x?
Vagy milyet ha nem azt?
Válasz #9530. hozzászólásra
kellett emlegetni,káosz lesz az idei év
Válasz #9528. hozzászólásra
Itt lenne a várvavárt aszály?
Vagy ez még csak a bemelegítés?
Mit szólsz?
Válasz #9528. hozzászólásra
elvetettem a naprát és le is vegyszereztem. ha holnap esik,akkor nekiállok kombizni a kuki alá
esett két délután zápor, de már megint porzik
Válasz #9527. hozzászólásra
neked is megy a vetés(porolás)?