Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
két éve raktam bele 4 újjat, abbol most volt 1 rossz, de én most mind a 4-et kicseréltem újra
és a négy új ráadásúl pont ugyanolyan, mint a két évvel ezelötti
Elhiszem!! Csipesz,drót,stb......Legalábbis nkem,mert "szívlapát" kezem van.Én szombaton szívtam vele,pénteken beálltam a gariba,szo indítás,tekeri mint állat,és egyet se köhentett!
nem izzit csak villog, ha közvetlen az akksiról nyomok egy pluszt a gyertyákhoz, akkor nem villog és rendesen izzít. külön szertartás a reggeli izzítás
ez nem relé, mert már ilyen hibám volt 4 éve csak valahogy kiesett az emlékképemből, hogy micsoda, mert szakszervizbe volt és ott megcsinálták. csak most tele vannak és csak hetek múlva adnak időpontot
nekem is olyan van
megcsináltam az önindítót, most pörget, mint állat
egy izzítógyertyám rossz volt, kicseréltem, mind a négyet. azóta az izzításvisszajelzőm villóg és nincs izzításom. nem volt neked ilyen problémád?
ha direktbe kötöm az akksiról az izzítást, akkor izzít és akkor nem is villog a visszajelző
Válasz #7850. hozzászólásra
Pontosan nem tudom de jól meg nyomta a kukit mert a terület egy harmadáról telt meg egy kamion a még a másik két harmadáról ahol csak AN volt alatta a másik akmion . Az első kamion 347 mázs a volt a második meg 379 . Hasonló anyag ez a 3*15-ös mint a power hasonlóan gyorsan olvad
Válasz #7846. hozzászólásra
Mit is ? Mert nekem z SPC Kiszorta mind az egy raklapot csak egy 10 literes vödörnyi maradt amit nem tudott . A rögöket balaraktam egy zsákba és addig tapostuk még jó nem lett .
Szerintem is csak nagyon-nagyon óvatosan lehet most fejleszteni. Ez euro 300-ig meg sem áll azt mondják. Egyenlőre el lehet felejteni a használtgépet a sógoroktól meg a németektől.
15927 hozzászólás
Válasz #7876. hozzászólásra
a hiba okára, írtam, hogy nem relé
Válasz #7874 hozzászólát
nem tom mia neve egy sárga kis doboz volt én izzitó relének kértem a boltba és ezt adták
Válasz #7871. hozzászólásra
biztosíték ok.
nem lehet elkötni semmit, bár érdekes, hogy a pozitiv két szálon megy a gyertyákhoz és nem 1-en, mint a régebbi tipusokon
Válasz #7873. hozzászólásra
hello Fan. ez nem relé
Válasz #7870. hozzászólásra
Hello géza van benne egy izzitó relé ugy 4000ft körüli mult héten cseréltem egy havernak iga z az 2-es golf volt
Válasz #7871. hozzászólásra
Én tavaly vettem,akkor 2 gyertya vt rossz,akkor kicseréltem,de nem jártam így.
Válasz #7870. hozzászólásra
Nekem még nem volt ilyen gondom, bár még izzítógyertyát sem cseréltem.
Nem lehet, hogy valamit nem jó helyre kötöttél? Vagy véletlenül hozzáér egy másik vezeték is? biztosíték ok?
Válasz #7869. hozzászólásra
két éve raktam bele 4 újjat, abbol most volt 1 rossz, de én most mind a 4-et kicseréltem újra
és a négy új ráadásúl pont ugyanolyan, mint a két évvel ezelötti
Válasz #7867. hozzászólásra
Az kafa ebben az időben!És ugyanolyat adtak a boltban?
Válasz #7866. hozzászólásra
Elhiszem!! Csipesz,drót,stb......Legalábbis nkem,mert "szívlapát" kezem van.Én szombaton szívtam vele,pénteken beálltam a gariba,szo indítás,tekeri mint állat,és egyet se köhentett!
Válasz #7865. hozzászólásra
nem izzit csak villog, ha közvetlen az akksiról nyomok egy pluszt a gyertyákhoz, akkor nem villog és rendesen izzít. külön szertartás a reggeli izzítás
Válasz #7863. hozzászólásra
csere elött jó, csere után nem jó
szar munka volt az udvaron, a múlt héten és nem szedtem le a nyomócsöveket se
Válasz #7864. hozzászólásra
De izzít villogás közben is?
Válasz #7862. hozzászólásra
ez nem relé, mert már ilyen hibám volt 4 éve csak valahogy kiesett az emlékképemből, hogy micsoda, mert szakszervizbe volt és ott megcsinálták. csak most tele vannak és csak hetek múlva adnak időpontot
Válasz #7861. hozzászólásra
A csere óta villog?? Az nem semmi munka vt!!!Én tavaly dec-ben játszottam vele....
Válasz #7861. hozzászólásra
Nem vt még olyan baj vele,nekem csak a stop-mágnes ragadt be eddig,Sztem próbálj izz-relét cserélni.
Válasz #7859. hozzászólásra
nekem is olyan van
megcsináltam az önindítót, most pörget, mint állat
egy izzítógyertyám rossz volt, kicseréltem, mind a négyet. azóta az izzításvisszajelzőm villóg és nincs izzításom. nem volt neked ilyen problémád?
ha direktbe kötöm az akksiról az izzítást, akkor izzít és akkor nem is villog a visszajelző
Válasz #7859. hozzászólásra
Nekem is olyan motorú vw-m van,csak golfnak hívják! :-))
Válasz #7858. hozzászólásra
Sziasztok!
Igen. TD.
üdv. mindenkinek!
Vmisi!
a ventód az dizel?
Válasz #7856. hozzászólásra
jánossomorján
Válasz #7854. hozzászólásra
Hol ?
Válasz #7853. hozzászólásra
Ma nem vagyok vágós . Amúgy a sor mellé vetem a műkakit is
Válasz #7852. hozzászólásra
jánoson ezt szidták ősszel, pedig omlesztett volt
Válasz #7851. hozzászólásra
én a 3*15-re kérdeztem, hogy mennyit termett, mert azt írtad, hogy azt vetetted
Válasz #7851. hozzászólásra
Kamion akart lenni
Válasz #7850. hozzászólásra
Pontosan nem tudom de jól meg nyomta a kukit mert a terület egy harmadáról telt meg egy kamion a még a másik két harmadáról ahol csak AN volt alatta a másik akmion . Az első kamion 347 mázs a volt a második meg 379 . Hasonló anyag ez a 3*15-ös mint a power hasonlóan gyorsan olvad
Válasz #7849. hozzászólásra
és mennyit termett?
Válasz #7848. hozzászólásra
Vetni akarom . Nem volt rosz a tavalyi áru csak két félzsák volt darabos azt meg összetörtük még a másik vetett
Válasz #7847. hozzászólásra
azt hittem szórni akarod 3x15öt
Válasz #7846. hozzászólásra
Mit is ? Mert nekem z SPC Kiszorta mind az egy raklapot csak egy 10 literes vödörnyi maradt amit nem tudott . A rögöket balaraktam egy zsákba és addig tapostuk még jó nem lett .
Válasz #7844. hozzászólásra
én nem venném meg 120000ért azt amit nem tudok kiszórni
Válasz #7844. hozzászólásra
Kemény 3 raklap érdekelne
Engem Horváth 3*15-ös érdekelne amit a Bólyi gazdaság forgalmaz .
Válasz #7842. hozzászólásra
Ma olyat hallottam, hogy az agrograin 69+Áfáért akar lengyel 27-est árulni 8 napos fizetésre. Hallott még erről valaki?
Válasz #7841. hozzászólásra
valaki itt már írta az import 34% 7600-ba a linzerné !
Válasz #7838. hozzászólásra
A géza üzlete biztos,a másik bizonytalan-ez a lényeg,egyébként jó a vétel!
Válasz #7837. hozzászólásra
Szerintem is csak nagyon-nagyon óvatosan lehet most fejleszteni. Ez euro 300-ig meg sem áll azt mondják. Egyenlőre el lehet felejteni a használtgépet a sógoroktól meg a németektől.
Válasz #7837. hozzászólásra
na ja !
eur 283
chf 189
Válasz #7836. hozzászólásra
a horvát 27%-t nem javasolta 7000-ért !!????
nem olyan rég még dicsérte.
Válasz #7833. hozzászólásra
Terveim vannak,de mi valósul meg azt nem tudom! Aggasztó a forint helyzete!
Válasz #7812. hozzászólásra
ott van a 7807-ben, hogy rendeltem linzit 7400/q 27%, nincs titok csak elözetesen Ferivel beszéltem telefonon és információt kértem tőle
Válasz #7834. hozzászólásra
Mindegy, jó lesz nekem.
Válasz #7833. hozzászólásra
már hiába tudsz, mert megrendeltem
Válasz #7832. hozzászólásra
Tervezel valamit venni is?
Válasz #7831. hozzászólásra
Azok a témák amikről itt beszélünk,gépekre kiélezve! Már ismered a gondolatvilágomat!
Válasz #7828. hozzászólásra
Nekem 1 nap elég, estére hulla fáradt vagyok.
Mire vagy a legjobban kíváncsi?
Válasz #7826. hozzászólásra
Pont most is kaptam egyet:
Valtra T150,2004,50kph,3600 hrs,service history
de árat nem írt, bővebb infóért vissza kéne írni.
Válasz #7827. hozzászólásra
A másik topikon most szerveződik közös agro+mashexpó találkozó!!!
Válasz #7825. hozzászólásra
Forumos találkozót beszéltünk meg szombatra!
Álltalában nem tudtam 1 nap alatt végezni,két napot szánok rá!