Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak642 FtBenzin árak625 FtEUR403.55 FtUSD388.8 FtCHF430.48 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na csak azért mert fontos a jó szerviz. Itt a szomszédban kijött a vagány gyerek bukarestből az austro dizeltől, leiskolázott mindenkit majd szétkapta a váltót de az összerakás után kimaradt egy alkatrész. Majdnem sirva ment haza mert aztán a székölyök is erőre kaptak mikor látták a tanácstalan szagértőt és majdnem elhuzták a nótáját.
Róluk beszéltem nagyon amatőrök szerviz O , Vilitöl vettem az Mtz-t.
Olyan nincs hogy nem adsz el , a kérdés hogy vállaljátok e a szervizt meg nekem mennyire éri meg kifizetni a szerviz kiszállási költségét.
szeva Pisti ! 6 hengeres Mf-et amit akciózik az Austrodiesel 49.ezer juróért érdemes venni? vagy inkább 5480-ast ,mennyi az árkülömbség?. de az csak 4 hengeres?
"ISO: Power test done at the flywheel: fan, alternator and starter motor not fitted.
DIN: Power test done at the flywheel: flywheel, alternator and starter motor fitted
and the fan fully engaged.
ECE R24: Power test done at the flywheel; flywheel, alternator and starter motor
fitted. Fan fitted but not engaged.
OECD: Power test at power take off on a complete tractor (full engine, transmission
and hydraulics)
ISO ECE R24 DIN OECD
Engine hp at 2000 rpm 315 305 300 279
ok, nem baj nem nagyon surgos a traki, lassan befejezem a szantasokat is, ma vegre sikerult megcsinaljam a vezertombot, es ha nem esik a heten szantogatok..... ugyhogy ha nincs utad arra, csak zt miatt ne menj, nem olyan surgos (nekem :) )
Na megkaptam a táblázatomat
Standard ISO 14396 ECE R24 DIN 70020
Radiator no yes yes
Visco fan no yes no
Fixed fan no no yes*
Alternator yes, no load yes, no load yes, no load
Exhaust no yes yes
Air filter yes yes yes
képzeld el, hogy pl. a motor csak saját magát forgatja, semmilyen segédberendezést( generátor stb.) a váltóról ne is beszéljünk. Szerintem nagy különbség lehet a TLT-n mért teljesítményhez képest, a vonólapon mértről meg ne is beszéljünk.
15927 hozzászólás
Válasz #4326. hozzászólásra
Na csak azért mert fontos a jó szerviz. Itt a szomszédban kijött a vagány gyerek bukarestből az austro dizeltől, leiskolázott mindenkit majd szétkapta a váltót de az összerakás után kimaradt egy alkatrész. Majdnem sirva ment haza mert aztán a székölyök is erőre kaptak mikor látták a tanácstalan szagértőt és majdnem elhuzták a nótáját.
Válasz #4325. hozzászólásra
Akkor Sanyi felhív,oda tartja a géphez a telefont,én meg sugárzom az enerdzsit:-)))
Különben nincs mégis:-))
Válasz #4324. hozzászólásra
De ha mégis...
Válasz #4323. hozzászólásra
Azt megveheted bárkitől.
Nem egy szervizigényes gépek.
Olyan "olaj-víz van benne,akkor megy")))
Válasz #4322. hozzászólásra
((((((((((((-:
Válasz #4321. hozzászólásra
Ha itt megveszed,meg átgurítod a határ innenső oldalára szervizre.:-))
Válasz #4320. hozzászólásra
Róluk beszéltem nagyon amatőrök szerviz O , Vilitöl vettem az Mtz-t.
Olyan nincs hogy nem adsz el , a kérdés hogy vállaljátok e a szervizt meg nekem mennyire éri meg kifizetni a szerviz kiszállási költségét.
Válasz #4319. hozzászólásra
Oda nem adunk el:-))
G.Sanyi,meg valamilyen Vilmos,akikkel érdemes lehet ott
Válasz #4316. hozzászólásra
Adsz el gépet Romániába is N.várad határtol 15 km.(szerviz miatt kérdezem)? itt van dealer a közelbe de nagyon amatőrök.
Válasz #4317. hozzászólásra
Ámen:-)
Válasz #4314. hozzászólásra
Há a bizti, hogy a barázdás teszt a tuti:))
Válasz #4315. hozzászólásra
Jó traktor mind a kettő.
Ha elmondod merre laksz,mondok mindkettőre referenciákat.A kollégáidmeg elmondkák ami téged érdekel.
Válasz #4314. hozzászólásra
szeva Pisti ! 6 hengeres Mf-et amit akciózik az Austrodiesel 49.ezer juróért érdemes venni? vagy inkább 5480-ast ,mennyi az árkülömbség?. de az csak 4 hengeres?
Válasz #4310. hozzászólásra
Tudod mit mondok én erre?
Teljesen mindegy mi van a prosiban,abba mindenki azt nyomat amit akar.
A barázdában meg lehet bizonyítani:-)))
Aki prosiból vesz gépet,meg irkafirkából,az számíthat meglepire néha.-)
Válasz #4309. hozzászólásra
Már épp ideje egy kis (nagy)rendet rakni
Válasz #4306. hozzászólásra
Igen,és látni hogy pánik szerűen raktak alá egy teherautó hidat előre,mindenféle kazánlemezekre.:-)) Azért néz ki olyan furcsán.
Tipikus ámerikai:-))
Válasz #4310. hozzászólásra
akkor fodirsd le....
hol van a ''fordito''?
Válasz #4308. hozzászólásra
Bammeg angolul én is tudom:))
Válasz #4245. hozzászólásra
Hamarosan lesz "Modi" az Apróban is. Rendet fogunk tenni - még egy kis türelmet...
Válasz #4304. hozzászólásra
Magyarországon elég ritka:-)Kettő van belőle debrecenben.
Teljesítmény méréshez:
"ISO: Power test done at the flywheel: fan, alternator and starter motor not fitted.
DIN: Power test done at the flywheel: flywheel, alternator and starter motor fitted
and the fan fully engaged.
ECE R24: Power test done at the flywheel; flywheel, alternator and starter motor
fitted. Fan fitted but not engaged.
OECD: Power test at power take off on a complete tractor (full engine, transmission
and hydraulics)
ISO ECE R24 DIN OECD
Engine hp at 2000 rpm 315 305 300 279
..isa pur es homu vogymuk...
(Alesi, most törlesztünk...)
:)))
De tudom h. van azon a környéken néhány. Csak asszem ennél nagyobbak.
Lopol???
Válasz #4300. hozzászólásra
no :) stolen from the internet .
Válasz #4299. hozzászólásra
Eme
Válasz #4297. hozzászólásra
Jó gépe, baja nem vala
Válasz #4298. hozzászólásra
a képet a vájt-ról te készítetted?
Válasz #4292. hozzászólásra
Hehe... Nem jó gép, vagy nem volt baj? (Persze sejtem a választ...)
Válasz #4298. hozzászólásra
Nem-e?
Válasz #4296. hozzászólásra
nem
Válasz #4292. hozzászólásra
nem?
Válasz #4285. hozzászólásra
evo!
Te debreceni vagy?
Válasz #4294. hozzászólásra
Na látod azt nem tudom de 2000 fölé nem nagyon forgatjuk esetleg 2200.
Válasz #4280. hozzászólásra
A max ford?
Válasz #4285. hozzászólásra
ok, nem baj nem nagyon surgos a traki, lassan befejezem a szantasokat is, ma vegre sikerult megcsinaljam a vezertombot, es ha nem esik a heten szantogatok..... ugyhogy ha nincs utad arra, csak zt miatt ne menj, nem olyan surgos (nekem :) )
Válasz #4291. hozzászólásra
nem
Valmet 1995-98 évjárat között kocka karosszéria kb. 150-160 le jó gépe? Nem volt bajot?
Válasz #4287. hozzászólásra
Azért mert te vagy angolul a hűtőventilátor.
Válasz #4287. hozzászólásra
Ez a nyavalyás jól összekeverte. De a lényeg igy is látható.
Válasz #4286. hozzászólásra
Különbségek
Lóerő Nyomaték
DIN 100 392
ECE 104 398
ISO 107 405
SAE 111 408
Válasz #4286. hozzászólásra
Miért kevertél bele kétszer is?
Na megkaptam a táblázatomat
Standard ISO 14396 ECE R24 DIN 70020
Radiator no yes yes
Visco fan no yes no
Fixed fan no no yes*
Alternator yes, no load yes, no load yes, no load
Exhaust no yes yes
Air filter yes yes yes
Válasz #4284. hozzászólásra
holnap megyek karcagra, ma nem jutottam el.
Válasz #4283. hozzászólásra
kesz atveres show
Válasz #4279. hozzászólásra
képzeld el, hogy pl. a motor csak saját magát forgatja, semmilyen segédberendezést( generátor stb.) a váltóról ne is beszéljünk. Szerintem nagy különbség lehet a TLT-n mért teljesítményhez képest, a vonólapon mértről meg ne is beszéljünk.
Válasz #4281. hozzászólásra
a 95 tdd nem is 95 le?
legalabb 80 van?
Válasz #4278. hozzászólásra
Az ISO is elég engedékeny de van egy még engedékenyebb szabvány pl. a TDD nyuszit mérték abban.
Válasz #4277. hozzászólásra
Tudja a franc. MIkor mennyit? Maximálisan vagy 1000 fordulatnál vagy max lóerőnél esetleg max nyomatéknál netán nominálisan?
Válasz #4278. hozzászólásra
es akkor a pl. 95le nem is 95?
mennyi lehet a kulombseg?
Válasz #4269. hozzászólásra
Van olyan szabvány ahol mág hűtőventillátor sincs rajta és úgy adják meg az értékeket. Az aztán az életszerű adat !!! pL. a NH is abban adja meg.