Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó estét Mindenkinek!
Feri, sajnos az autós célra fejlesztett GPSek ennyit tudnak. Ha már így belemásztál, lehet, hogy az lennne a legjobb megoldás, hogy ezt visszaviteted és kérsz helyette egy siriot.arról jókat hallottam, vagy hozzáteszel még és egy skippert. Csak az sokba kerül.
sima egyszerű spanyol 3méteres kéttárcsás
2003-as korszerű magadagolóval és fokozatmentes magadagolással.
jól vet csak kicsi a tartálya és jobb lenne egy szélesebb is
T-180-s esetében elmenne a fogyasztás!A 7,4-s sisu motornak lenne étvágya!A t-131-l kéne megbarátkozni!Fronth.ruggózott híd,hitec felszereltség,széles gumik 14 millerért!
Válasz #3698. hozzászólásra
Kényelmesebb a valtra ,a fogyasztása megeggyezik a landinivel!Szervizelése a landininek olcsóbb!Landinin ek maz a problémája,hogy sok apró kütyű romloik rajta!PL bowden ajtózár akpcsoló,stb!Az aki dolgozik vele,a valtrával megszerette!
hát már én is kacsingattam egy ilyen gépezet után, de még nem kiforrott, ami meg kiforrott az 6-10 millás RTK bázisos na ebben látunk itt többen fantáziát és lehet, hogy beleugrunk, mert az állomás (bázis) korlátlan trakit kiszolgál és itt már elérhető az automata kormányzás
Szia Trakkis!
Tegnap vettem egy mg navigátort,kurva jókat irtak róla,sajnos nem tudomhasználni!Össze vissza vezetett!Csere lesz belőle!Mulcs vetésre szerettem volna használni,nem jött össze!Terület mérésre egyszerübb is megteszi!
Jó estét mindenkinek !
Szevasz FAN !
Hogy mi a gondom, gyakorlatilag ilyen informatikából nem vagyok otthon így még semmi kütyüm sincs, tehát kellene az alapoktól kezdenem. Kellene egy olyan kütyü amivel tuti biztosan tudok területet mérni, mert sem a traki, sem a traki után akasztott eszköz, sőt még sem a kombájn heki mérőjét nem fogadja el az ürgevári paraszt csak, ha műholdról felmérem mert baromira sok az eltérés az Őáltala mondott és bármely gépem által mért hekik között.
Hát remélem jövő tavasszal vagy nyáron már megvásárolható lessz. Nálunk nagy vizet nem zavar mert ugyis a classic és a hitech a népszerű. Persze itt is vannak igényesebb valtrások.
15927 hozzászólás
Válasz #3723. hozzászólásra
Jó estét Mindenkinek!
Feri, sajnos az autós célra fejlesztett GPSek ennyit tudnak. Ha már így belemásztál, lehet, hogy az lennne a legjobb megoldás, hogy ezt visszaviteted és kérsz helyette egy siriot.arról jókat hallottam, vagy hozzáteszel még és egy skippert. Csak az sokba kerül.
Válasz #3725. hozzászólásra
akkor maradnak a nappalok ,csak hát egyre rövidebbek
Válasz #3724. hozzászólásra
Az esteli éjszakai vetésekből nem lett semmi!
Válasz #3723. hozzászólásra
lehet igaza volt big bencének ,ilyen pontossághoz már komolyabb befektetés kell
Válasz #3720. hozzászólásra
Hétfőn cserélik!Akkor leszek szarba,ha az egész konstrukció ilyen szar lesz!
Válasz #3717. hozzászólásra
Oké hívlak.Nincs a honlapon.
Válasz #3718. hozzászólásra
Biztos ,hogy hitech már ültem benne,próbáltam cruise controllal is szerelve van!
Válasz #3719. hozzászólásra
mit mond a cég?
Válasz #3716. hozzászólásra
Bocsi ,nem láttam a hozzászólásod!Nem tudom,hogy mi a baja,de azt tudom,1métrtől 1,5 méterig vezetgetett össze vissza!Használhatatlan!
Válasz #3713. hozzászólásra
Arról a 131-ről már beszéltünk talán, és nem hitech szerintem. (odysises)
Válasz #3715. hozzászólásra
Nem találtam a gépet,holnap hívj fel!
nem válaszoltál ,mi a gond a sorvezővel?
Holnap megbeszéljük.
Válasz #3712. hozzászólásra
ok. annyira nem sürgős és télen úgyis járok feléd
Válasz #3711. hozzászólásra
Köszi Valtra megnézem!Fent van a honlapotokon?
Válasz #3710. hozzászólásra
Szia Géza !
Ez legyen telefon téma!
Válasz #3709. hozzászólásra
Valkon Kecskemét van egy hasonló nézd meg.T 131 H.Felszerelség egyezik.
Ja a szine is tetszeni fog neked kék.
Válasz #3709. hozzászólásra
Feri!
téged idén ellenöriztek AKG-ba.
mennyire fogadják el a két kuki közti kamu mustárt?
Válasz #3703. hozzászólásra
Szerintem nincs rossz árban!
Válasz #3706. hozzászólásra
sima egyszerű spanyol 3méteres kéttárcsás
2003-as korszerű magadagolóval és fokozatmentes magadagolással.
jól vet csak kicsi a tartálya és jobb lenne egy szélesebb is
Válasz #3704. hozzászólásra
Az akkor rögtön a könyvelönél lesz:))
Válasz #3704. hozzászólásra
Géza, neked milyen gabonavetőgéped van?
Válasz #3703. hozzászólásra
Teljesen!Nézd meg a géppiac oldalon!Egyébként ma is láttam az udvarukban állt!
Válasz #3694. hozzászólásra
nincs ennél egyszerűbb a világon!
kérd el a paraszttól a területaslapú támogatás másolatát a térképpel. oda biztos nincs kevesebb beírva
Válasz #3702. hozzászólásra
Ez új? Hitech?
Válasz #3700. hozzászólásra
T-180-s esetében elmenne a fogyasztás!A 7,4-s sisu motornak lenne étvágya!A t-131-l kéne megbarátkozni!Fronth.ruggózott híd,hitec felszereltség,széles gumik 14 millerért!
Válasz #3699. hozzászólásra
üdv mindenkinek ,mi a probléma a sorvezetövel?
Válasz #3699. hozzászólásra
Akkor le kell cserélni a nagyobb landit is! :)) Hirdetik még mindig a t180-at 10,5 -ért.
Egy első híd rugózásos t120-at én is meg tudnék szokni. :)
Válasz #3698. hozzászólásra
Kényelmesebb a valtra ,a fogyasztása megeggyezik a landinivel!Szervizelése a landininek olcsóbb!Landinin ek maz a problémája,hogy sok apró kütyű romloik rajta!PL bowden ajtózár akpcsoló,stb!Az aki dolgozik vele,a valtrával megszerette!
Válasz #3697. hozzászólásra
Akkor most már tudsz róla többet. És hogy tetszik? A landihez képest van sok különbség? Írd le a rosszat is ne csak a jót!
Válasz #3695. hozzászólásra
De igen,motorolajat!Ezer óránál járok aktuális a nagyszerviz is! Esős napon megoldom!
Válasz #3692. hozzászólásra
jön a 4 nap hazai ünnep, a forintot kifektetik a külföldi mágusok
Válasz #3692. hozzászólásra
Még olajat sem cseréltél a 130-ban! :))
Válasz #3690. hozzászólásra
hát már én is kacsingattam egy ilyen gépezet után, de még nem kiforrott, ami meg kiforrott az 6-10 millás RTK bázisos na ebben látunk itt többen fantáziát és lehet, hogy beleugrunk, mert az állomás (bázis) korlátlan trakit kiszolgál és itt már elérhető az automata kormányzás
Válasz #3691. hozzászólásra
Hát azt nem tudom, hogy 1-es lessz vagy 2-es de lessz a régi váltó is.
Válasz #3691. hozzászólásra
Ez a téma engem is érdekel!Lehet ,hogy az odysys-s t-131re érdemes lenne rámozdulni!Föleg ha a forint megbukik!
Válasz #3689. hozzászólásra
Mármint az új 2-es végződésűekkel is lehet a régit kérni?
Válasz #3687. hozzászólásra
Szia Trakkis!
Tegnap vettem egy mg navigátort,kurva jókat irtak róla,sajnos nem tudomhasználni!Össze vissza vezetett!Csere lesz belőle!Mulcs vetésre szerettem volna használni,nem jött össze!Terület mérésre egyszerübb is megteszi!
Válasz #3688. hozzászólásra
Maradni biztos maradnak csak azt nem tudom, hogy a clasic vagy a hitech.
Sziasztok!
Szabi, és az új váltók mellet megmaradnak a régik is, vagy azok az 1-es végződésű gépekkel feledésbe is merülnek?
Válasz #3672. hozzászólásra
Jó estét mindenkinek !
Szevasz FAN !
Hogy mi a gondom, gyakorlatilag ilyen informatikából nem vagyok otthon így még semmi kütyüm sincs, tehát kellene az alapoktól kezdenem. Kellene egy olyan kütyü amivel tuti biztosan tudok területet mérni, mert sem a traki, sem a traki után akasztott eszköz, sőt még sem a kombájn heki mérőjét nem fogadja el az ürgevári paraszt csak, ha műholdról felmérem mert baromira sok az eltérés az Őáltala mondott és bármely gépem által mért hekik között.
Válasz #3685. hozzászólásra
abbasznamácsakbe
Válasz #3684. hozzászólásra
mtz.s
Válasz #3683. hozzászólásra
Á dehogyis.
Válasz #3682. hozzászólásra
akkor csak maradj zetoros
Válasz #3681. hozzászólásra
Mondom még 10 év kell nekik.
Válasz #3680. hozzászólásra
vegyél má te is eggyet, mer sose tudod meg mi a jo traki
Még 1 10 év aztán lesz kedvemre való Valtra is!
De addigra beledöglök!
A kedvem meg valsz.leg elm1 1000x ettül az egésztül még hamarabb.
Válasz #3678. hozzászólásra
Hát remélem jövő tavasszal vagy nyáron már megvásárolható lessz. Nálunk nagy vizet nem zavar mert ugyis a classic és a hitech a népszerű. Persze itt is vannak igényesebb valtrások.
Válasz #3677. hozzászólásra
akkor az kurvajó ,várjon a paraszt