Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bár én még nem vok. Valtrás de beköszönök!
Csááááááááááááá!
Meg aztán ezzel is besegítek nyomni, hátha nem lesz megint kitörölve a több 100-as topik!
Ja és h. ne haljon meg a téma! :-)
Bassszus!!! én most kapcsolódtam be, azt hittemm közben, hogy Te vagy a fiad. :)) Már akartam kérdezni, hogy hány éves vagy:)) " oszt" látom, hogy Magadat raktad fel közben:)
Nekem 465-ösöm volt a 700-as elödje 3heng turbó 14000 orával adtam el 10 éve azota is dolgozik 3honapja volt nállam aki megvette 13000-nél motor felujitás kicsit ette az olajat
A 6250 hány lovas? Gondolkodom olyanon, hogy a 700-t lecserélni egy használt 6250-re, főleg első híd rugózásúra, meg ha lehet 50-es váltóval.
Jobb lenne erősebb tlt mint a 700-on van. Meg persze a kényelem, de attól tartok, hogy lényegesen többet enne a 6250 mint a kis háromhengeres.
Nem hiszem, elnézést kért a gyerek aki kevesett igért érte ,egész nap a nyakamon lógott, ha lesz valami támogatás akkor lesz csere ,más gép szoba se jöhet
Szerencsére az idő kedvezett,a pulovert le is kellett venni, jó pöri volt ,én a 101-l mentem egy-két kört kicsit nagy volt neki a munkagép jol vitte de a fordulásnál emelgette az elejét a régi 6000-nél sokkal csendesebb belül
Válasz #181. hozzászólásra
N 101-es 3m-s VN terra mix grubberrel T131-es 4-es Vn váltfargossal és t 191-es 3m-es terra cuttal ,rausch mükaki szóró, ki is lehetett munka közben probálni őket
15927 hozzászólás
Válasz #226. hozzászólásra
Akkor a köv. beruházás tudod mi????
Válasz #225. hozzászólásra
25-30000tonnát
Válasz #224. hozzászólásra
Marha és disznó trágyát kb 25-30ezer kb 4-500ha-t
Válasz #223. hozzászólásra
Milyen trágyát szórtok általában? Honnan hozzátok, tehenészeti telepekről?
Válasz #218. hozzászólásra
A héten mindent megjavitotottunk 3 Ifa volt müszakin kedden megy egy Merci, felkészültünk a trágyaszórásra,csak 25 hektárt kell még learatni
Látom a fényképeken, hogy Fan csak motorozik, meg biciklizik! :))))
Válasz #219. hozzászólásra
Hülyíted itt a népet. A végén még összevesznek rajtad! :)
Válasz #218. hozzászólásra
Mondtam h. ki az aki ráér!!!
Csakis a GÓRÉ !!!
A melós meg hadd napozzon még vasárnap is! :-)))
Válasz #217. hozzászólásra
Ők már mindent tudnak. (szerintük) :-)))))
Le fogom majd írni,h. mi mindent állítottak már rólam, lassan megtelik vele a memóriám!
Válasz #215. hozzászólásra
Szia Fan!
Nagyon ráérsz te is? Semmi munka? Túl jók a gépeid, hogy nem kell javítani semmit! :))
Válasz #216. hozzászólásra
Sikerült tisztáznod a többiekkel, hogy ki is vagy te?
Bár én még nem vok. Valtrás de beköszönök!
Csááááááááááááá!
Meg aztán ezzel is besegítek nyomni, hátha nem lesz megint kitörölve a több 100-as topik!
Ja és h. ne haljon meg a téma! :-)
Válasz #214. hozzászólásra
Hello Misi
Csősztök!!
Üdv mindenkinek
Szevasztok !! Jól sikerült a falunap : ))
Válasz #209. hozzászólásra
Bassszus!!! én most kapcsolódtam be, azt hittemm közben, hogy Te vagy a fiad. :)) Már akartam kérdezni, hogy hány éves vagy:)) " oszt" látom, hogy Magadat raktad fel közben:)
Válasz #209. hozzászólásra
Dehooogy!!!
Kb. 45-nek gondoltalak idág is!
A dizájnját egy távoli embernek meg elég nehéz lenne eltalálni. :-)))
Válasz #208. hozzászólásra
Miért olyan rémes vagyok?
Válasz #207. hozzászólásra
Gyorsan vegyed le nehogy mások is meglássanak! :-))))
Válasz #206. hozzászólásra
Na itt vagyok élőben
Válasz #205. hozzászólásra
Nem semmi, ha ilyet ígér 1 asszony az urának!
Biztos nagy becsben van tartva!
Vegyen is, majd 1x kerülök vele ha ráengedsz. :-)))
Válasz #204. hozzászólásra
A nejem igérte hogy a 25-ik évfordulonkra vesz eggyet,ami nem sok idő már
Válasz #202. hozzászólásra
De legalább minden értelemben az vagy? :-)
Azért kell a Harley mi?
Ez kettétörne alattad biztos. :-)))
Válasz #202. hozzászólásra
Én sem hittem azt, hogy Te lennél a motoregér.
Dörzsöltebb vagy Te már ettől! :-)
Válasz #201. hozzászólásra
Ő a fiam én kétszer ilyen vastag vagyok
Válasz #200. hozzászólásra
Hallod tegyed vissza a Valtrákat ,már úgy hozzájuk szoktam! Vagy pedig vessed le a sisakot! :-))))
Válasz #198. hozzászólásra
Szabi áztatja a golyoit a horvát tengeparton
Válasz #194. hozzászólásra
Gyere át a terepjárós topicba
Már csak Szabi hiányzik. (meg még 1páran)
Hellóztok! :))
Válasz #195. hozzászólásra
Üdv mindenkinek
Sziasztok!
Szevasztok !
Válasz #192. hozzászólásra
Nekem 465-ösöm volt a 700-as elödje 3heng turbó 14000 orával adtam el 10 éve azota is dolgozik 3honapja volt nállam aki megvette 13000-nél motor felujitás kicsit ette az olajat
Régebben írtad, hogy neked is volt 100-as szériájú géped. Az milyen volt, és fogyasztásban nézted a különbséget az és a 6300 között?
Válasz #190. hozzászólásra
80 és 95 LE között hirdetik, ezért nem tudom pontosan, hogy mennyi. Idehaza nem tudok ilyet, de hátha lesz külföldön előbb-utóbb.
Válasz #189. hozzászólásra
Nem tudom de 75 lovas lehet 4hengeres szivo azt hiszem ,és van ilyen gép eladó?
Válasz #188. hozzászólásra
A 6250 hány lovas? Gondolkodom olyanon, hogy a 700-t lecserélni egy használt 6250-re, főleg első híd rugózásúra, meg ha lehet 50-es váltóval.
Jobb lenne erősebb tlt mint a 700-on van. Meg persze a kényelem, de attól tartok, hogy lényegesen többet enne a 6250 mint a kis háromhengeres.
Válasz #187. hozzászólásra
6400 95 ló
Válasz #186. hozzászólásra
Neked mekkora a 6000-es géped?
Válasz #185. hozzászólásra
Nem hiszem, elnézést kért a gyerek aki kevesett igért érte ,egész nap a nyakamon lógott, ha lesz valami támogatás akkor lesz csere ,más gép szoba se jöhet
Válasz #184. hozzászólásra
Akkor le lesz cserélve a 6000-es?
Válasz #183. hozzászólásra
Szerencsére az idő kedvezett,a pulovert le is kellett venni, jó pöri volt ,én a 101-l mentem egy-két kört kicsit nagy volt neki a munkagép jol vitte de a fordulásnál emelgette az elejét a régi 6000-nél sokkal csendesebb belül
Válasz #182. hozzászólásra
És hogy bírták a dagonyát?
Válasz #181. hozzászólásra
N 101-es 3m-s VN terra mix grubberrel T131-es 4-es Vn váltfargossal és t 191-es 3m-es terra cuttal ,rausch mükaki szóró, ki is lehetett munka közben probálni őket
Válasz #180. hozzászólásra
Szia!
Mesélj, mi érdekeset láttál!
Ma voltam gépbemutatón, nekem tetszett
Válasz #177. hozzászólásra
mert Baja és Kaposvár között megtalálsz sokan erre mennek
Válasz #176. hozzászólásra
Na az mi a turó?