Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én ma és a mult hét végén hordtam a földem szélére 180 mercivel ami ugy 10-13 tonna per fuvar ,még jó hogy a trágyáért nem kellett fizetni és 2 km-re volt a homoökos földemtől,de szorni még nem lehet nagyon sáros minden
A halastónak adom minden évben mert ugye ezek bio halat termelnek.Tavaly elvitték már május elején ,az idén azt mondták,hogy csak augusztus vége szeptember eleje,gyorsan rendeztem ezt a pótkocsit mert csak traktorral lehet most bemenni a gátra mert el van ázva.Hívom őket a múlt héten,hogy mehetne ez a trágya erre most azt mondja,hogy november vége december eleje a szállítás kezdete.Így hát hírderem tovább mert benn van a téli állás helyen,már nagyon szabadulnák tőle mert kéne a helye.
Üdv:Tegnap leválasztottunk 56db bika borjút és 76db üszőt,ezek december elejére kész lesznek és dől a lé.Ma elmentem Békésre és kifizettem a maradékot a pótkocsiba holnap reggel 7-re le szállítja elvileg.Szűken ennyi.
Az olaj maga 400 óránál sem használódik el vagy akkor éppen, a baj az,hogy már sokkal hamarabb megtelik korommal, szilárd részecskékkel és ez nem jó.
Ezért is a mol repsol miegymás cégek viszik vissza a használt olajakat és újrahasznosítják. Természetesen egy fínom tisztítás illetve adalékolás és öntöd vissza jövőre a traktorodba...
Én 300óránként cserélem a Fergákban 10-40-es olajat teszek bele. A legkisebb Perkins motorosba 15-40-et a kombájnokba is 15-40-es olaj mocorog évekóta.
-15foknál normális akkumlátor-önindító párosnak a 15-ös olaj semmi gondot nem okozhat. Eleve -20-25-ig írja a gyár de az még nem is dermedési pont.
Én a Navarába is azt a 15-40-es olajat rakom mindig amit a kombájnokba is, CF4-es teljesítményszintű és most -25fokban sem volt semmi gondom.
A diesel Focus személyautóm gyári olaja 5-30-as. 10-40-es Mobillal járok amit az újabb ferga traktorokba is öntök. Nemkell is betojni! a Mi klímánkon a 15-40 még bőven jó!
vagy kérdezzed meg a ruszkikat miket öntenek a gépezetekbe
15-40-sel már jártuk meg. Egy hideg télen kb -15 fokban nem indult a kis valtra, mert túl sűrű volt az olaj. Nem bírta az önindító áttekerni. Amióta 10-40 van, azóta bármilyen hidegben is pöccre indul.
Anno a hátsó kerékre való súlyfelfogató csavarokat akarták rám sózni dupla áron, mert hogy ezt ilyennel kell felfogatni, ez a "gyári". Sima 8.8-as M20-as csavar volt!
1-2 éve bevizsgáltattam egy gyorsteszttel egy 250 ü.órás motorolajat, és a teszt szerint 90%-os volt az elhasználódása, tehát cserés. Ez OMW austrotrack 10W40-es olaj, amit a régi csongrádi szerelők ajánlottak a valtrába.
A kecskemétiek szerint csakis a náluk kapható valtra olajjal szabad 500 ü.óráig használni.
Ma néztem az üzem órát már túl vagyok 400-on és középen van a nívó de feljebb volt vagy 4mm-vel,vagy csak máshogy áll a traktor.Tehát akkor ráérek 500-nál cserélni.Mit szólsz agip 15W40-es olajhoz a Rábába ezt használom,a Valt-rába is jó lesz?
15927 hozzászólás
Válasz #12926. hozzászólásra
érett marha,5-600q/heki legalább egy 30ra elosztom
Válasz #12921. hozzászólásra
Mennyire szórod ki ?
Sertés anyag ?
Válasz #12924. hozzászólásra
Akómeg mindeggyvettem forgórészt a Mergához csapágyakkal 33ropi,de jó hogy lehet kapni
Válasz #12923. hozzászólásra
mire ideér már egy páran belekakáltak
Válasz #12922. hozzászólásra
Hogy elmossa a Duna?
Válasz #12920. hozzászólásra
ha gondolod nálam lerakhatod. nem kérek pénzt a veszélyes hulladék elhelyezéséért
Válasz #12920. hozzászólásra
Én ma és a mult hét végén hordtam a földem szélére 180 mercivel ami ugy 10-13 tonna per fuvar ,még jó hogy a trágyáért nem kellett fizetni és 2 km-re volt a homoökos földemtől,de szorni még nem lehet nagyon sáros minden
Válasz #12919. hozzászólásra
A halastónak adom minden évben mert ugye ezek bio halat termelnek.Tavaly elvitték már május elején ,az idén azt mondták,hogy csak augusztus vége szeptember eleje,gyorsan rendeztem ezt a pótkocsit mert csak traktorral lehet most bemenni a gátra mert el van ázva.Hívom őket a múlt héten,hogy mehetne ez a trágya erre most azt mondja,hogy november vége december eleje a szállítás kezdete.Így hát hírderem tovább mert benn van a téli állás helyen,már nagyon szabadulnák tőle mert kéne a helye.
Válasz #12918. hozzászólásra
Látom megint hirdeted a trágyát ,mégse tudtad eladni?
Válasz #12917. hozzászólásra
Üdv:Tegnap leválasztottunk 56db bika borjút és 76db üszőt,ezek december elejére kész lesznek és dől a lé.Ma elmentem Békésre és kifizettem a maradékot a pótkocsiba holnap reggel 7-re le szállítja elvileg.Szűken ennyi.
Válasz #12915. hozzászólásra
Mizujs felétek?
ehe3
Válasz #12914. hozzászólásra
Az szf az Székesfehérvár ott voltam katona nem találkoztunk már,és ha igen, akkor?
Válasz #12913. hozzászólásra
háténtom?
szf i hiéna vagyok
nem erdei manó
Válasz #12906. hozzászólásra
Jó kis mennyiség, mivel vízes lehet szorozni a köbméter 11g-val, jól gondolom?
Válasz #12911. hozzászólásra
Mondom én, hogy te mindent tudsz!
Válasz #12910. hozzászólásra
figyelj
reggeltől mikor már látni bent az erdőben
estélig mikor már nem látni bent az erdőben
sakkozd ki h. az hány óra.........
Válasz #12908. hozzászólásra
Pedig te mindent tudsz.
Válasz #12908. hozzászólásra
nemtoooooooom
mittomén mennyit dolgozik 1 favágó aki nem biztos h. vágós fickó.......
Válasz #12906. hozzászólásra
1 nap ? órát megy?
ehe2
Válasz #12904. hozzászólásra
sokáig nem röhögsz majd mer van asszem olyan is
9 hónap alatt ezzel
10000 köb kicsípve
0,5 l per köb naftafogy
napi 60 köb
na most csak lesel mi????
Válasz #12903. hozzászólásra
Ja hogy cenzurázol, az új média törvény előirja?
Válasz #12903. hozzászólásra
full erdészeti kiadás,mutass ilyet zetorrol
Válasz #12902. hozzászólásra
ehe
Válasz #12901. hozzászólásra
és ez a lényeg ,legyen benne valami akkor már nagy baj nem lehet
Válasz #12900. hozzászólásra
Viszont a ruszki nem mond olyat,hogy mennyit bír üo-ban Ő csak annyit mond,hogy legyen benne megfelelő mennyiségű olaj.
Válasz #12887. hozzászólásra
Az olaj maga 400 óránál sem használódik el vagy akkor éppen, a baj az,hogy már sokkal hamarabb megtelik korommal, szilárd részecskékkel és ez nem jó.
Ezért is a mol repsol miegymás cégek viszik vissza a használt olajakat és újrahasznosítják. Természetesen egy fínom tisztítás illetve adalékolás és öntöd vissza jövőre a traktorodba...
Én 300óránként cserélem a Fergákban 10-40-es olajat teszek bele. A legkisebb Perkins motorosba 15-40-et a kombájnokba is 15-40-es olaj mocorog évekóta.
-15foknál normális akkumlátor-önindító párosnak a 15-ös olaj semmi gondot nem okozhat. Eleve -20-25-ig írja a gyár de az még nem is dermedési pont.
Én a Navarába is azt a 15-40-es olajat rakom mindig amit a kombájnokba is, CF4-es teljesítményszintű és most -25fokban sem volt semmi gondom.
A diesel Focus személyautóm gyári olaja 5-30-as. 10-40-es Mobillal járok amit az újabb ferga traktorokba is öntök. Nemkell is betojni! a Mi klímánkon a 15-40 még bőven jó!
vagy kérdezzed meg a ruszkikat miket öntenek a gépezetekbe
Válasz #12898. hozzászólásra
disel sigma turbó-t már én is használtam
Válasz #12893. hozzászólásra
Behoztam SAE-osztály 10w30 -20+30C 15w40-10+40C ennyit ír nincs márka.Akkor az agip 15w40-es is jó???Viszont a Rábából is 250-nél kicserélem.
Válasz #12894. hozzászólásra
Én is ezért használom a 10-40-et
Válasz #12895. hozzászólásra
Nem márkát ír, hanem talán sae osztályt.
Válasz #12893. hozzászólásra
Kimennyek be hozzam a könyvet,márkát nem ír.
Válasz #12890. hozzászólásra
15-40-sel már jártuk meg. Egy hideg télen kb -15 fokban nem indult a kis valtra, mert túl sűrű volt az olaj. Nem bírta az önindító áttekerni. Amióta 10-40 van, azóta bármilyen hidegben is pöccre indul.
Válasz #12890. hozzászólásra
Szerintem ír pontosabb osztályt is.
Válasz #12888. hozzászólásra
Anno a hátsó kerékre való súlyfelfogató csavarokat akarták rám sózni dupla áron, mert hogy ezt ilyennel kell felfogatni, ez a "gyári". Sima 8.8-as M20-as csavar volt!
de
a fáradtat keveri vízzel
Zetorosoktól veszik mer az CRYSTAL tiszta.....
A könyve azt írja,hogy két fajta olaj jó bele10w40 és 15w40 márkát nem ír.
És mi a neve annak az olajnak amit csak náluk lehet kapni,azon felül,hogy 10w40-es?
Persze az övék,csak azt elfelejtik hogy a Valtra nem gyárt olajat
Válasz #12886. hozzászólásra
1-2 éve bevizsgáltattam egy gyorsteszttel egy 250 ü.órás motorolajat, és a teszt szerint 90%-os volt az elhasználódása, tehát cserés. Ez OMW austrotrack 10W40-es olaj, amit a régi csongrádi szerelők ajánlottak a valtrába.
A kecskemétiek szerint csakis a náluk kapható valtra olajjal szabad 500 ü.óráig használni.
Válasz #12885. hozzászólásra
Ma néztem az üzem órát már túl vagyok 400-on és középen van a nívó de feljebb volt vagy 4mm-vel,vagy csak máshogy áll a traktor.Tehát akkor ráérek 500-nál cserélni.Mit szólsz agip 15W40-es olajhoz a Rábába ezt használom,a Valt-rába is jó lesz?
Válasz #12884. hozzászólásra
Én 10-40-est használok ,egy milit se csökken az olajszint 500 óránál se
Válasz #12866. hozzászólásra
A Valtrának a könyve azt írja,hogy olaj csere 500üo-nál van,te mennyinél cseréled,bírja ez a motor ezt a hosszú futást?
Válasz #12882. hozzászólásra
Ne habozz vele.
szereztem a tótoktól infót
volt vlm. valtra kiállítva
meg ráírva h. mennyit termelt ki erdőn
eccer beteszem nektek
Válasz #12880. hozzászólásra
na jó látom megfertőztelek
nem teregetsz ennek hatására Te se....
de gyenge vagy
legyé kemény törd meg a jeget!
francnak kellet idejönnöm....
mindenki mindent szépen kiteregetett volna a 2 év alatt aztán most tobzódhatnák az infókban...
naggyonjó
Válasz #12879. hozzászólásra
Értem én, ezt:
Válasz #12878. hozzászólásra
ettől azért - bármily hihetetlen is - de értelmi képességeim magasabb magasságokban tanyáznak itt a tanyán
HÁZIVALTRÁT IDE
Válasz #12876. hozzászólásra
Mielőtt még fergás képeket is kérnél, íme: