Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
hogy ne csak más márkát istenítsek,ma le kellett szedni a kis 95 lovas(Valmet6400) gépemről a Maximát,mert teli műtrágyával nem akarta felemelni,aztszem szivattyú felújítás lesz,13 éves és 7000óra van benne
Ez a vevő Hajdu-Borsod néha Szabólcs innen rak kamiont.A többi kérdésre nem válaszoltál,ha van min:25 akkor bemondom neki,súlyát típusát színét,és aztán a többi rajtad és rajta áll vagy bukik.
Válasz #12210. hozzászólásra
Ahogy én látom a szomszédéknál anno 60 darabot kényelmesen elvégzett egy ember , pedig voltak napos bonyúk is nem kevés és elég nagy tortúra volt a szoptatás de 1 ember napi 6 órában elgyőzte ha rendesen csinálta .
Én is csináltam ebben a formában, amíg itthon kicsiben ,23db volt a legtöbb de nagyon munkás volt,be volt fogva apraja naggya a családnak.És mellette még a munkahely,20éve még elment.
Megye szinten merre vagy,én Hajdú, hány db boci volna egyszerre,milyen színűek ,milyen fajta,szabad tartás vagy kötözött?A bértartás annyiból jó volna,hogy a kereskedő sűrűbben meglátogatna és a tiedért többet adna mint a környék bélieknek.
Az a helyzet,hogy ezek csak jóslatok az euróval kapcsolatban.Ha 300 lesz akkor jól jársz a bér hizlalással,fordítva pedig bukta.450-röl mennyire kell felhizlalni??
Egy kereskedő végre megkeresett engem is, egyenlőre hozna alapanyagot bérhizlalásra 40-es turnusokba, olyan 450 kg körülieket. Egyenlőre az enyémek nem érdeklik, mert nem egyöntetűek a színűk, illetve 3-4 db elmenne egyszínűben. Ő meg attól tart, hogy elszáll 300-ig az €.
Azt tanultam a vegyszeres iskolában minél több vízzel szórjuk ki annál hatásosabb lesz na most nem lesz panasz a víz mennyiségére,és mellesleg ez még lágy víz ami fokozza a hatást.
Az árak egyenlőre változatlanok a kereskedő attól tart,hogy a választások miatt nagyon megerősödik a forint így lehet,hogy olcsóbb lesz az ÁR.Mondtam neki még kell másfél hónap a bociknak, addig majdcsak beáll ez a forint.Vagy elfogadom tőle euróban az árat.
Vasárnap már én is vegyészkedhettem volna de azt mondták a gyerkőcök,hogy majd holnap megcsinálod apu,így hát máma permeteztem, a vizet már kijuttattam,holnap elszórom a vegyszert is.
Akkor én nem nagyon érdemlek semmit,hétvégén haza jöttek a gyerkőcök így nem csináltam semmi érdemlegeset.Viszont elküldtem Debrecenbe a valtrás könyvet fénymásolni,hétvégén haza kerül.Te mi jót csináltál ebbe a lágy időben?
15927 hozzászólás
Válasz #12226. hozzászólásra
A Zetorra vagy aZT-re gondoltál?
Válasz #12224. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Már majdnem jó helyen vagy az ábécében a vége fele....
De még mindig messze a csúúúúúúcstól, a végétől!
Válasz #12223. hozzászólásra
Nem találtam használt 6250-es valtrát.
Válasz #12222. hozzászólásra
Márkát kell váltanom
Válasz #12221. hozzászólásra
Kellett neked Ferga
Válasz #12220. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Írtógyönge teljesítmény.
Válasz #12220. hozzászólásra
![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
A ferga meg lerakni nem akarja mindig a vetőgépet!
Bár itt csak valami érintkezéssel lesz a probléma.
hogy ne csak más márkát istenítsek,ma le kellett szedni a kis 95 lovas(Valmet6400) gépemről a Maximát,mert teli műtrágyával nem akarta felemelni,aztszem szivattyú felújítás lesz,13 éves és 7000óra van benne![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz #12218. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Ez a vevő Hajdu-Borsod néha Szabólcs innen rak kamiont.A többi kérdésre nem válaszoltál,ha van min:25 akkor bemondom neki,súlyát típusát színét,és aztán a többi rajtad és rajta áll vagy bukik.
Válasz #12206. hozzászólásra
Bács
Válasz #12216. hozzászólásra
![smile closedeyes](/oldforum/images/smiles/closedeyes.gif)
Elmentem bubukálni további jó poén keresést.
Válasz #12215. hozzászólásra
Azonnal, rögvest, sepercalatt,..... hirtelenjibe!
Válasz #12214. hozzászólásra
Látom a poént kiszúrod azonnal.
( "elég nagy tortúra volt a szoptatás de 1 ember napi 6 órában elgyőzte ha rendesen csinálta .")
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz #12212. hozzászólásra
Még nincs ember de ha lesz valami a dologból akkor kerítek eggyet ami nem egyszerű feladat felénk sem .
További jó éjt .
Válasz #12211. hozzászólásra
Ebből az derült ki,hogy ha megvan a megfelelő ember akkor csinálni kell.Én már mindent begépesítettem mégis nehezen találok embert, amikor egy elmegy.
Válasz #12210. hozzászólásra
Ahogy én látom a szomszédéknál anno 60 darabot kényelmesen elvégzett egy ember , pedig voltak napos bonyúk is nem kevés és elég nagy tortúra volt a szoptatás de 1 ember napi 6 órában elgyőzte ha rendesen csinálta .
Válasz #12209. hozzászólásra
Én is csináltam ebben a formában, amíg itthon kicsiben ,23db volt a legtöbb de nagyon munkás volt,be volt fogva apraja naggya a családnak.És mellette még a munkahely,20éve még elment.
Válasz #12208. hozzászólásra
Én nem de egyik léhűtő biztos akit oda raknék .
Válasz #12207. hozzászólásra
Ha le van kötve, pl 50db akkor rabszolgája leszel a barmoknak,hosszú távon nem kifizetődő.
Válasz #12205. hozzászólásra
Ez így is van de sajnos egyenlőre ez van ezel kell valamit kezdenem .
Válasz #12204. hozzászólásra
Megye szinten merre vagy,én Hajdú, hány db boci volna egyszerre,milyen színűek ,milyen fajta,szabad tartás vagy kötözött?A bértartás annyiból jó volna,hogy a kereskedő sűrűbben meglátogatna és a tiedért többet adna mint a környék bélieknek.
Válasz #12203. hozzászólásra
Az én tapasztalatom az, hogy minél szabadabb annál kevesebb munka. Így az istállóban a legköltségesebb.
Válasz #12201. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Itt azért nézik rendesen nap, mint nap hulének az embert........
Válasz #12202. hozzászólásra
csak azért kérdem mert nekem 50 férőhelyes kötött istállóm van
Válasz #12200. hozzászólásra
Én legelőn tervezem nagy karám, villanypásztor, tető, etető.
Vagy maradnak bent karámban.
Válasz #12198. hozzászólásra
Jó a hozzá állás,egy kis egészséges bizalmatlanság sosem árt,de nem kell túlzásokba esni,csak higgadtan.
Annyi érdekel még hogy kötve vagy szabadon kell-e tartani .
Köszi előre is .
Válasz #12194. hozzászólásra
Ha bővebbet tudok, meg miután lenyomoztattam az ürgét jelzek.
Válasz #12192. hozzászólásra
Az a helyzet,hogy ezek csak jóslatok az euróval kapcsolatban.Ha 300 lesz akkor jól jársz a bér hizlalással,fordítva pedig bukta.450-röl mennyire kell felhizlalni??
Válasz #12195. hozzászólásra
Szentes
Válasz #12193. hozzászólásra
Honnan írsz ?
Válasz #12192. hozzászólásra
Szabi ez a bérhizlalósdi lehet érdekelne .
Válasz #12191. hozzászólásra
De igen
Válasz #12187. hozzászólásra
Egy kereskedő végre megkeresett engem is, egyenlőre hozna alapanyagot bérhizlalásra 40-es turnusokba, olyan 450 kg körülieket. Egyenlőre az enyémek nem érdeklik, mert nem egyöntetűek a színűk, illetve 3-4 db elmenne egyszínűben. Ő meg attól tart, hogy elszáll 300-ig az €.
Válasz #12190. hozzászólásra
![smile ohmy](/oldforum/images/smiles/ohmy.gif)
Vagy nem jól tudom?
Válasz #12189. hozzászólásra
Válasz #12186. hozzászólásra
Azt tanultam a vegyszeres iskolában minél több vízzel szórjuk ki annál hatásosabb lesz na most nem lesz panasz a víz mennyiségére,és mellesleg ez még lágy víz ami fokozza a hatást.
Nem ég meg!
Válasz #12184. hozzászólásra
Az árak egyenlőre változatlanok a kereskedő attól tart,hogy a választások miatt nagyon megerősödik a forint így lehet,hogy olcsóbb lesz az ÁR.Mondtam neki még kell másfél hónap a bociknak, addig majdcsak beáll ez a forint.Vagy elfogadom tőle euróban az árat.
Válasz #12185. hozzászólásra
nem használsz kicsit sok vizet?
Válasz #12183. hozzászólásra
Vasárnap már én is vegyészkedhettem volna de azt mondták a gyerkőcök,hogy majd holnap megcsinálod apu,így hát máma permeteztem, a vizet már kijuttattam,holnap elszórom a vegyszert is.
Válasz #12182. hozzászólásra
Mik az árak ???
Változás ?
Válasz #12181. hozzászólásra
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
szombaton autóverseny a fiammal,vasárnap spriccelés és mükaki szórás,délután a nagylányt pécsre vittem
Válasz #12180. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Most hívott a sz.marha kereskedő,jön a tanyára MENTEM .
Válasz #12180. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Akkor én nem nagyon érdemlek semmit,hétvégén haza jöttek a gyerkőcök így nem csináltam semmi érdemlegeset.Viszont elküldtem Debrecenbe a valtrás könyvet fénymásolni,hétvégén haza kerül.Te mi jót csináltál ebbe a lágy időben?
Válasz #12179. hozzászólásra
Tegnap sokat ma a megérdemelt pihenés
Válasz #12173. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Üdv mindenkinek:úgy látom senki nem dolgozik,
Válasz #12174. hozzászólásra
akitől én vettem az MTZ-t egy Massey Fergusont vett helyette.
akkor azt mondta ez volt a legjobb ár/érték arányú gép.