Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor nem is tudom azt gondoltam,hogy most egy nagy okosságot csinálok.Vetegetek itt a faluba bérbe és tavaly a konkurencia be újjított egy mindentudó vetőgépet és tavaly kevesebben jöttek hozzám,de most megtudták ,hogy szórom én is és már ketten vissza pártoltak .
Gyári igen, egy csatoltat szét szedtek és arról vettem meg.A vetőgéppel volt gond vagy a műkaki szóróval?Mert a vetőgép már meg van 10 éve és no probléma.
Már elméletben a toppon vagyok,gyakorlat még semmi.A 800IH ciclót javítom már három napja,vettem rá műtrágya szórót most azt próbálom rászerelni.Nem tudod véletlenül max mennyi lehet kiszórni vele egy hektárra nitrogén-pover.
Megérkezett,betyár vastag ez a könyv azt gondoltam lesz vagy 30-40 oldal tele képekkel, de ez fel ér egy kalendáriummal.Most már kiokosítom magamat két hét intenzív tanulás.Ha erre felé visz az utad jó vagy nálam egy halászlére a csárdában,ne hagyd ki....
A múlthéten simítóztam egy 8m-es simítóval ,a rábával húztam tavaly, a valtra ugyan úgy elhúzta de jövőre vennem kel rá 2db hátsó pótkereket mert a nyomát nem minden hol húzta be rendesen pedig 40q-val kevesebb.
a maxima kegyetlen egy vetőgép. egy ismerős vett a kitétől 5 éves masinát. ma vitte javitásra a kite. nem fordúl el egyik kerék se és nem nyílik a teleszkópos váz
Sajnos nincs ahonnan vettem ígértek egy cédét még nem kaptam meg,van a faluban egy újonnan vett ahoz van,de abban a traktorban mechanikus a hidralika.Kifogom kisérletezni mient fölakasztom a króne bálázot,annak két nyomó kör kell,és ugyan az úszóban.Ha kinyitom a bála kamrát és nem tudom leereszteni akkor elkel gondolkozni hogyan tovább.
Üdv:Biztos jók lehetnek,felénk egy darab sincs.Kérdés :Ebbe a valtrába a hidralika elektromos,van egy kis kar az ülés karfán ami két kört magába foglal így négy irányba lehet elmozdítani.Nincs úszó,viszont van minden körön átfolyás állíthato 1-8-ig,ha a visszafolyó ágat leveszem 1 alá akkor az uszó lesz???
Minimum két oldalra kell,hogy billentsen mert a trágyát halastóba hordom,és a töltésen hol jobb hol pedig a bal oldalba kell borítani.A hátra billentés csak bónusz lenne magamnak.
15927 hozzászólás
Válasz #12076. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Ilyet még nem,de még sok más fajtát sem.Az a kék kombinátor behúzza a valtra nyomát így szimpla kerékkel.
Ilyet látott már valaki? Smotzer önjáró vetőgép(eszközhordozó) 1958-ból![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414165548_001.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414165629_002.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414170245_003.jpg)
Válasz #12074. hozzászólásra
Akkor nem is tudom azt gondoltam,hogy most egy nagy okosságot csinálok.Vetegetek itt a faluba bérbe és tavaly a konkurencia be újjított egy mindentudó vetőgépet és tavaly kevesebben jöttek hozzám,de most megtudták ,hogy szórom én is és már ketten vissza pártoltak .
Válasz #12073. hozzászólásra
A szóróval,mindig megszorult a tengely ,szerintem ezért van ledobva a legtöbbröl
Válasz #12072. hozzászólásra
Gyári igen, egy csatoltat szét szedtek és arról vettem meg.A vetőgéppel volt gond vagy a műkaki szóróval?Mert a vetőgép már meg van 10 éve és no probléma.
Válasz #12071. hozzászólásra
Gyárit?Holnap utána kérdezek ,aki nekem vet az sokáig 800-al nyomta,de sok gond volt vele véleménye szerint
Válasz #12070. hozzászólásra
Már elméletben a toppon vagyok,gyakorlat még semmi.A 800IH ciclót javítom már három napja,vettem rá műtrágya szórót most azt próbálom rászerelni.Nem tudod véletlenül max mennyi lehet kiszórni vele egy hektárra nitrogén-pover.
Válasz #12065. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Tanultál valamit?
Válasz #12052. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Milyen restaurálás?
Válasz #12067. hozzászólásra
Hát össze Le-tákolta
Válasz #12066. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Nem is tudtam h. a leták traktort is csinál!!!
Válasz #12065. hozzászólásra
Ha arra járok,élek a meghivással
Válasz #12056. hozzászólásra
Megérkezett,betyár vastag ez a könyv azt gondoltam lesz vagy 30-40 oldal tele képekkel, de ez fel ér egy kalendáriummal.Most már kiokosítom magamat két hét intenzív tanulás.Ha erre felé visz az utad jó vagy nálam egy halászlére a csárdában,ne hagyd ki....
Válasz #12062. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Így is lehet mondani de a lényeg,hogy legalább négyen legyenek.
Válasz #12060. hozzászólásra
Rá kellett volna írni AKCIOOOOOOOs.
Válasz #12061. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Ne pótkereket vegyél.
Hanem ikret.
Válasz #12058. hozzászólásra
A múlthéten simítóztam egy 8m-es simítóval ,a rábával húztam tavaly, a valtra ugyan úgy elhúzta de jövőre vennem kel rá 2db hátsó pótkereket mert a nyomát nem minden hol húzta be rendesen pedig 40q-val kevesebb.
Válasz #12059. hozzászólásra
szinte Tesco-s áron adom
Válasz #12057. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100407215835_00036317.jpg)
Claszos báááácsi dráááááááááága báááááááácsiiiiii!!!
Válasz #12057. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
4-en nézték idáig, ajánlatot nem tettek ,megmarad jó lesz valamire.
Válasz #12056. hozzászólásra
Rendbe várom,nincs kérője ennek a valtrának amit itt hirdetsz?
Válasz #12055. hozzászólásra
Holnap talán odaér
Válasz #12054. hozzászólásra
Üdv: Nincs probléma, nem vagyok egy idegbajos fő a nyugalom apám jelszava(77)
Válasz #12040. hozzászólásra
Tibor bocs ,de csak tegnap tudtam feladni,
Válasz #12052. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100403185153_010.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100403185233_011.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100403185311_013.jpg)
Ha megadják amit gondolok érte,akkor eladó,jön a következő,a 67-es Opel tüzoltóautó,és nézegetek egy Vöcsi-t
Válasz #12051. hozzászólásra
Gratula, szépen meg lett csinálva.
Van kép a restaurálás előtti állapotról is?
Mi lesz a sorsa?
Elkészült a kicsikém![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100403173913_002.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100403173956_003.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100403174041_004.jpg)
kellemes husvéti ünnepeket mindenkinek
Válasz #12049. hozzászólásra
igen
Válasz #12047. hozzászólásra
a tied szór műkakit?
Válasz #12045. hozzászólásra
Kérdés az, melyik a paraszt számára a nagyszerűbb..........
Válasz #12046. hozzászólásra
nekem is kell vennem 3 csapágyat
Válasz #12045. hozzászólásra
a mienkben kb 3500 ha van és müxik gond nélkül ,most 15 perselyt,10csapágyat és 6 rugót vettem a felkészítéshez,ez kb 45000-ből kijött ,ez 6 éves gép
Válasz #12044. hozzászólásra
nézegettem a gépet. utána meg a sajátomat. hát az enyém sokkal egyszerűbb szerkezet
Válasz #12043. hozzászólásra
Hali,tárolási probléma,a mükaki megesz mindent ha benne marad
Válasz #12042. hozzászólásra
a maxima kegyetlen egy vetőgép. egy ismerős vett a kitétől 5 éves masinát. ma vitte javitásra a kite. nem fordúl el egyik kerék se és nem nyílik a teleszkópos váz
Válasz #12041. hozzászólásra
Gyere nézd meg és megdumáljuk,esetleg még kölcsönbe is ha gyorsan kell
Claas FAN !
Mennyit kérnél azért a 8,4 vázas eszközért ???
Válasz #12039. hozzászólásra
Akkor újra küldve most nézd meg.
Válasz #12038. hozzászólásra
Hali nem jött ,az első betűt szurják el, az kis Q
Válasz #12036. hozzászólásra
Megkaptad az emailt?
Válasz #12036. hozzászólásra
Elküldtem addig is köszönöm,ha eszedbe jut kérdezd meg a gépkezelőt,hogy jól gondolom-e ezt a hidralika dolgot.
Válasz #12035. hozzászólásra
adok kölcsönbe míg lemásolod,cimet ird a qaboca@gmail.com-ra aztán postázom
Válasz #12034. hozzászólásra
Sajnos nincs ahonnan vettem ígértek egy cédét még nem kaptam meg,van a faluban egy újonnan vett ahoz van,de abban a traktorban mechanikus a hidralika.Kifogom kisérletezni mient fölakasztom a króne bálázot,annak két nyomó kör kell,és ugyan az úszóban.Ha kinyitom a bála kamrát és nem tudom leereszteni akkor elkel gondolkozni hogyan tovább.
Válasz #12033. hozzászólásra
Ezt az embereim tudnák,van könyved hozzá?
Válasz #12032. hozzászólásra
Üdv:Biztos jók lehetnek,felénk egy darab sincs.Kérdés :Ebbe a valtrába a hidralika elektromos,van egy kis kar az ülés karfán ami két kört magába foglal így négy irányba lehet elmozdítani.Nincs úszó,viszont van minden körön átfolyás állíthato 1-8-ig,ha a visszafolyó ágat leveszem 1 alá akkor az uszó lesz???
Válasz #12031. hozzászólásra
De jók a nagy tandemek is
Válasz #12030. hozzászólásra
Tehát akkor 720-as két tengelyes és két irányba billenős és lehetőleg laprugós remélem jól szűrtem le.
Válasz #12029. hozzászólásra
Ilyen nagy kocsiknál felejtős a hátrabillentés,tényleg nagyonerős alváz kell alá
Válasz #12028. hozzászólásra
Minimum két oldalra kell,hogy billentsen mert a trágyát halastóba hordom,és a töltésen hol jobb hol pedig a bal oldalba kell borítani.A hátra billentés csak bónusz lenne magamnak.
Válasz #12027. hozzászólásra
és ha csak 1 oldalra tud?