Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
zir uj,gép volt onnan vitték haza a tulajhoz,az én kék gépem is volt 3 kiállitáson,34 orával vettem de munkagépet én raktam rá először,árba meg jól megtudtunk eggyezni
Válasz #11075. hozzászólásra
Szasz Vadmalac!
A mi wts-ünk is ott volt anno a mezőhegyesi kiállításon,és hidd el megérte,hogy a mienk volt ott,és nem másé!
Nekem gyanús ez. Akármikor járok kiállításon, minden gépre ki van rakva, hogy eladva, meg azt mondják, hogy ez valakié, és úgy adták oda a kiállításra. Én pl. tuti nem adnám oda a gépem, hogy 200 ember beleüljön, és szétrángassa az összes kart meg tekerentyűt.
Szerintem ez marketing. Ha azt látod egy gépre ragasztva, hogy eladva, akkor egyből arra gondolsz, hogy hú ez biztos tök jó gép, ha már el is kelt.
De egy pár 100 órás demógépre is simán mondhatják, hogy kölcsönbe van.
Válasz #11064. hozzászólásra
Jó strapabíróak a valtrák is,van a faluban 3 is,125-155le-ig.DE!!! Tankolni ők is annyit tankolnak,mint mi a jd-be
Szántáskor 4-azaz 4!!!!!!!!kanna gázolaj van feltéve az orrsúlyra gyártott tartóba!
Egymásmellett szántottunk,hektárra vetítve egy cseppel se kellett neki kevesebb,mint nekem a jd-be......
metr csak két darab t-25össel büszkélkedhetek...Mtz vel is tudnák szántani de a hármas ekét a fekete földben nem lehet rendesen leengedni...és nekem kell a mély szántás...
24ből nem jönne ki????Tudod mennyiidő alatt szántott fel 5,2 hekit????3,5óra alatt...na a JDknek nem tudom a fogyasztását de szerintem azért marad egy hekin szépen...
Van B,meg C terv is ,megélünk enélkül is,a traktor nem kell, ezért eladó,azért használjuk most is ,ma is szántott ha megmarad megmarad elpotyáznom nem kell,mi 14-ért szántottunk 25 cm-re 15-16 literrel ugy-hogy marad rajta ,a JD-sek szidnak is rendesen ők 17ezer alatt nem szántanak,de ki tud kifizetni ma 17ezret vétőszántásra ,meg 5-7ezret vetésre,ezt is kell nézni
Hát én ezzel nem értek egyet....Évi több millió forintért bazmegolok és csinálok magamnak egy kis gondot.Szerintem ha ő műveli meg saját gépével a földet,több pézt spóról meg mint amit a disznókért kap.Ha netén a cég becsődől ami történt,a gépeket el lehet adni akár egy kis buktával is...
Mer "nem érte meg nekik" B.A.Z.+ olni körülötte...
Gépeket venni, léhűtőket szponzorálni, fenntartási költséget, ilyen kőccségek, olyan kőccségek,amolyan kőccségek, kőccségek, kőccségek, .............................
elmesélem jól figyelj,ez egy oszrák tulajdonú kft volt,malac gyártással foglalkozott 1200 ha állami bérföldön takarmányt termeltünk a disznóknak ,neki megérte nekünk is, csak 2007-ben jött az aszály 6000 ft-os kukorica ,nem kellett a malac senkinek és a hülye felhizlalta a malacokat a drága kukival, csinált 2 milliárd adosságot,a földre meg rátette a kezét a nagypolitika,(lampart)
15927 hozzászólás
Válasz #11074. hozzászólásra
zir uj,gép volt onnan vitték haza a tulajhoz,az én kék gépem is volt 3 kiállitáson,34 orával vettem de munkagépet én raktam rá először,árba meg jól megtudtunk eggyezni
Válasz #11075. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Szasz Vadmalac!
A mi wts-ünk is ott volt anno a mezőhegyesi kiállításon,és hidd el megérte,hogy a mienk volt ott,és nem másé!
Válasz #11072. hozzászólásra
Nekem gyanús ez. Akármikor járok kiállításon, minden gépre ki van rakva, hogy eladva, meg azt mondják, hogy ez valakié, és úgy adták oda a kiállításra. Én pl. tuti nem adnám oda a gépem, hogy 200 ember beleüljön, és szétrángassa az összes kart meg tekerentyűt.
Szerintem ez marketing. Ha azt látod egy gépre ragasztva, hogy eladva, akkor egyből arra gondolsz, hogy hú ez biztos tök jó gép, ha már el is kelt.
De egy pár 100 órás demógépre is simán mondhatják, hogy kölcsönbe van.
Válasz #11072. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Gondoltam már dolgozott is.
De ez nemigen dolgozott.
Vagy dolgozhatott...
A franctudja...
Ez zsírúj nem?
Válasz #11070. hozzászólásra
Annak vmi 180-körüli.Nemtom a számát,de talán 8350.Még nem ilyen desinges mint a tied.
Válasz #11071. hozzászólásra
jól tudod,a gazdátol kérték el a kúcsot hogy beülhessünk
Ez volt az e?
Válasz #11068. hozzászólásra
NEM IS HISZEM, MERT 360 LITERES A TANKOM,ÉN KÉTNAPONTA TANKOLOK
Válasz #11066. hozzászólásra
Ha én tudnám mi volt Báb.án....
Szerzek képet hátha rajta van...
Hmmmmmmmmm......
Válasz #11067. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
De ő azt nem fogja elhinni, mert még csak valtrát látott
Válasz #11064. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Jó strapabíróak a valtrák is,van a faluban 3 is,125-155le-ig.DE!!! Tankolni ők is annyit tankolnak,mint mi a jd-be
Szántáskor 4-azaz 4!!!!!!!!kanna gázolaj van feltéve az orrsúlyra gyártott tartóba!
Egymásmellett szántottunk,hektárra vetítve egy cseppel se kellett neki kevesebb,mint nekem a jd-be......
Válasz #11065. hozzászólásra
megvették már ,a bábolnán lévő már gazdás volt
Ki fogja megvenni az 1. 2es V.-t???
Válasz #11061. hozzászólásra
Na épp ez az én tudom,mit tud ez a szar,ti meg nem
Válasz #11028. hozzászólásra
Még akkor.
Válasz #11052. hozzászólásra
Drága jó évfolyamtársam szokta harsogni "Ország gyöngye aranya, legszebb megye Baranya!"
Válasz #11060. hozzászólásra
Tudom, hogy te elhiszed, hogy ami a tied az jobb mindenbe másokénál, de ez a valóságon mit se változtat.
Válasz #11058. hozzászólásra
Nem próbálni kell ,hanem csinálni
Válasz #11057. hozzászólásra
Na akkor az elég messze van hogy ne szántsál nekem...Tavaly a 82es után kettesekét akasztottam,de az nem igazán gazdaságos...
Válasz #11056. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Hehe fan már próbálták
Válasz #11055. hozzászólásra
Mágocs
Válasz #11054. hozzászólásra
Próbáld meg a szar Valtrával és rájössz hogy lehet,
Válasz #11052. hozzászólásra
Miért Te merre vagy???
Válasz #11050. hozzászólásra
Itt rendes munkát nem lehet csinálni 40l alatt/heki, és akkor még hol van a többi?
Válasz #11049. hozzászólásra
metr csak két darab t-25össel büszkélkedhetek...Mtz vel is tudnák szántani de a hármas ekét a fekete földben nem lehet rendesen leengedni...és nekem kell a mély szántás...
Válasz #11051. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Végre egy baranyai
Válasz #11048. hozzászólásra
csak egy nagy darabom van ami 5,2heki...a többi kicsi...én nagyon kisgazda vaok...Amúgy Mohács...
Válasz #11047. hozzászólásra
24ből nem jönne ki????Tudod mennyiidő alatt szántott fel 5,2 hekit????3,5óra alatt...na a JDknek nem tudom a fogyasztását de szerintem azért marad egy hekin szépen...
Válasz #11046. hozzászólásra
Te miért nem szántod?
Hol lax? ,holnap indulok
Na itt nálunk annyiból nem jönne ki.
Válasz #11045. hozzászólásra
Tavaly szántattam ha jól emléxem áfával majdnem 24volt....
Válasz #11044. hozzászólásra
Ott nem jönne ki annyiból :)
Válasz #11042. hozzászólásra
Csak????Na ha lenne több földem lejöhetnél ide szántani...
Válasz #11041. hozzászólásra
Nem is őőőssstteeerrmeeelőő
Válasz #11039. hozzászólásra
Van B,meg C terv is ,megélünk enélkül is,a traktor nem kell, ezért eladó,azért használjuk most is ,ma is szántott ha megmarad megmarad elpotyáznom nem kell,mi 14-ért szántottunk 25 cm-re 15-16 literrel ugy-hogy marad rajta ,a JD-sek szidnak is rendesen ők 17ezer alatt nem szántanak,de ki tud kifizetni ma 17ezret vétőszántásra ,meg 5-7ezret vetésre,ezt is kell nézni
Válasz #11040. hozzászólásra
Bizony-bizony!
Viszont van itt még valami, ha kft, és ez a kulcs szó, h. KFT
Válasz #11038. hozzászólásra
Hát én ezzel nem értek egyet....Évi több millió forintért bazmegolok és csinálok magamnak egy kis gondot.Szerintem ha ő műveli meg saját gépével a földet,több pézt spóról meg mint amit a disznókért kap.Ha netén a cég becsődől ami történt,a gépeket el lehet adni akár egy kis buktával is...
Válasz #11037. hozzászólásra
Ijenkor kellene elővenni a B tervet.
Válasz #11035. hozzászólásra
Mer "nem érte meg nekik" B.A.Z.+ olni körülötte...
Gépeket venni, léhűtőket szponzorálni, fenntartási költséget, ilyen kőccségek, olyan kőccségek,amolyan kőccségek, kőccségek, kőccségek, .............................
elmesélem jól figyelj,ez egy oszrák tulajdonú kft volt,malac gyártással foglalkozott 1200 ha állami bérföldön takarmányt termeltünk a disznóknak ,neki megérte nekünk is, csak 2007-ben jött az aszály 6000 ft-os kukorica ,nem kellett a malac senkinek és a hülye felhizlalta a malacokat a drága kukival, csinált 2 milliárd adosságot,a földre meg rátette a kezét a nagypolitika,(lampart)
1200ha ezközök nélkül ennek valami más alapja van mert érrtelme semmi.
Válasz #11033. hozzászólásra
No és mié nem????tessék megmagyarázni had okosodjak....
Válasz #11032. hozzászólásra
1200-at
Válasz #11032. hozzászólásra
Nohátazé az nem olyan eccerűűűűűűűűű ám!!!!!!!!!!
Hát én csak annyit szólnák a témához hogy elég nagy marha aki 600hekit bérmunkába csináltat/ott/...
Válasz #11029. hozzászólásra
Mi? te is ki koptál a bérmunkából?
Válasz #11029. hozzászólásra
Az nagyon kellemetlen :(
Válasz #11026. hozzászólásra
Fogalmazzunk úgy, hogy az én nyakamat is próbálja tekergetni!
Válasz #11025. hozzászólásra
Te janix,megy már a turbós zt? Felújítottad a motort újra?