Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az axiálnál annyit kérdeztek csak, hogy turbós vagy szívó semmi mást. Lehet, hogy a 180-asét adták? Annyi különbséget láttunk hogy a két rövidebbik oldalán volt egy réz lemez, míg azon ami benn volt azon nem.
Sziasztok! Kicseréltük a Rába motoron a hengerfej pakolást. Az előzővel az volt a gondom, hogy az ékszíjtárcsa felé engedte egy picit az olajat. Lehúztuk a csavarokat is tisztességesen majd felöntöttük vízzel. Elkezdte lassan engedni a motor két szélénél a vizet, beindítottam és utána a hűtővíz is dzsuvás volt. Mi lehet a gond? Mi a különbség a turbós és a szívó pakolása között?
Válasz #3083. hozzászólásra
Egyik évben nállam is melegedett a kombájn, majd ki hívtam a szerelőt, kijött kikapta a termosztátot belőlle majd elment kb 5perc, és többet nem melegedett.
Ma beállítottuk az előtöltést, kicsit nagy volt, de most 24-22 környékén van, a ventillátor szijjak nagyon feszesek el tudom hajtani vele a motort, tavasszal tömszelencéztem a vízpumpát, kicsit rozsdás volt a lapát de attól melegedhet? Keveri a vizet a hűtőbe hogy nem igaz, nemtudom már ma egész nap azzal szórakoztunk
:S:S:S fas.om tele van az egésszel az a helyzet
Én is kínlódtam a 106-ossal,de vettem rá új vízszivattyút,és nem melegszik.Meg az ékszíjak nagyon spanosak legyenek.Ha a ventilátorlapátot tudod fordítani kézzel,melegedik.
Kellene vennem a kombájnra egy gumit az elejére 23.1X26-ost! Érdeklődök hogy radiál jobb-e vagy a diagonál bírja jobban a terhelést mert ami fent van 3 évet bírt, 108asaon, szecskázós 6 soros kukoricasztallal.
És esetleg aki mostanság vett mennyibe fáj ez nekem?
Van benne igazság de javitottam már olyan gépet hol a porlasztó kicserélése után,megszünt a fehér füst.És kijukadt cooler csö csere után megszünt a fekete füst.Abban igazatok van hogy nagyon lesarkosítottam a témát.Bocsi !
Ez igaz de, egyszerü, tömör,és lényegre törő, mindig bejött.Most hosszasan ecsetelgetni nogy mit mikor és miért. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! Át kell nézni azt a motort rendesen. És konzultálni a felújítást végzővel. Hogy miként és hogy is történt az akció. Jól le nyomtál de tetszik!!!!
Laza a szalmarázóláda meghajtó ékszíjad.Lassan halad a szalma hátrafelé,és,egy idő után megállnak a ládák.Én szívtam már meg.Igaz,én naprába,meg kukiba jártam így.
Nekem kilencedik éve üzemel egy 106 os ugy vettem meg hogy a két szalma lazitó tengely ki volt kötve dróttal alegmagasabb pontra énbeüzemeltem az egész továbbitó rendszert és utánna csak kinlódtam vele sem a repce szalma sem a vonultabb trikitáé szakma nem akart átt menni a gépen ,meg vesztem még a továbbitó tengelyt is kibontottam a gépböl azóta semmi gond.
A dieselnél 3 szabáj. Ha a füst "fehér"(üzemanyag)"kék"(olaj)"fekete"(levegő)Aztmondod melekszik és fehér a füst,viszsgáld át tüzetesen a befecskendező rendszert. Bocs tudom hogy nem vagytok olyan "izék", ez nálam csak megszokás.
8399 hozzászólás
Az axiálnál annyit kérdeztek csak, hogy turbós vagy szívó semmi mást. Lehet, hogy a 180-asét adták? Annyi különbséget láttunk hogy a két rövidebbik oldalán volt egy réz lemez, míg azon ami benn volt azon nem.
Sziasztok! Kicseréltük a Rába motoron a hengerfej pakolást. Az előzővel az volt a gondom, hogy az ékszíjtárcsa felé engedte egy picit az olajat. Lehúztuk a csavarokat is tisztességesen majd felöntöttük vízzel. Elkezdte lassan engedni a motor két szélénél a vizet, beindítottam és utána a hűtővíz is dzsuvás volt. Mi lehet a gond? Mi a különbség a turbós és a szívó pakolása között?
Válasz #3087. hozzászólásra
Nyárra érvényes ősszel meg visszakelltenni az új termosztátot és pont.
Válasz #3094. hozzászólásra
Mikor hogy ? Sokszor azt lesem hogy "FRANKE" kit spéciz ki magának. Jókat mulatozom. jól nyomja !
Válasz #3095. hozzászólásra
az
engem a furulyámról remélem nem ismernek föl soha....... heeheeeheehe
offoljunk máshol....
Válasz #3091. hozzászólásra
Kicsi a világ látod Hecci???
Válasz #3093. hozzászólásra
Na bammeg...beta láda..zsír folyás stb...Sejtettem hogy Te vagy...No meg a Papa Maci..sokat vagy itt fenn???Most szúrtalak ki...
Válasz #3092. hozzászólásra
ILO ne cukkolj !
Válasz #3091. hozzászólásra
Á nem.Csak a szomszéd faluban van egy haver akire gondolok..De nem árulja el hogy Viktor e látod???
Válasz #3089. hozzászólásra
vezeték meg Orbán.....
Válasz #3089. hozzászólásra
Megvagy Janesz !
Válasz #3088. hozzászólásra
A keresztneved nem Viktor???
Válasz #3087. hozzászólásra
FAGYHATÁR !!!!!!!!!!
Válasz #3085. hozzászólásra
És termosztát nélkül ősszel hány fokos vízzel megy?
Milyen kombájn?
Zsir új hütö mög fagyálló tuti nem melegszik!
Aki mög spórol az kinlódjon!!!
Egyik évben nállam is melegedett a kombájn, majd ki hívtam a szerelőt, kijött kikapta a termosztátot belőlle majd elment kb 5perc, és többet nem melegedett.
Akkor gászt neki !
Ma beállítottuk az előtöltést, kicsit nagy volt, de most 24-22 környékén van, a ventillátor szijjak nagyon feszesek el tudom hajtani vele a motort, tavasszal tömszelencéztem a vízpumpát, kicsit rozsdás volt a lapát de attól melegedhet? Keveri a vizet a hűtőbe hogy nem igaz, nemtudom már ma egész nap azzal szórakoztunk
:S:S:S fas.om tele van az egésszel az a helyzet
Válasz #3049. hozzászólásra
Én is kínlódtam a 106-ossal,de vettem rá új vízszivattyút,és nem melegszik.Meg az ékszíjak nagyon spanosak legyenek.Ha a ventilátorlapátot tudod fordítani kézzel,melegedik.
Vizet öntötök a hütöbe akkor ne csodálkozzatok,hogy melegszik.Le vagytok maradva 100 évvel
Vizkö,rozsda,dugulás!!! =TEAFÖZÖ
Kellene vennem a kombájnra egy gumit az elejére 23.1X26-ost! Érdeklődök hogy radiál jobb-e vagy a diagonál bírja jobban a terhelést mert ami fent van 3 évet bírt, 108asaon, szecskázós 6 soros kukoricasztallal.
És esetleg aki mostanság vett mennyibe fáj ez nekem?
Válasz #3059. hozzászólásra
Köszi a tippet de minden szíj elég spanos . Reggel kiszedtük belőle a szalmát azóza megy mint a parancsolat .
Válasz #3077. hozzászólásra
ott valahol.....
Válasz #3074. hozzászólásra
Adagoló ?
Válasz #3072. hozzászólásra
Attól függ min.
Cr-nél a csip mtz-n, a szerelő.
Válasz #3073. hozzászólásra
Akko be kő takarni oszt baxon egyedül......
Válasz #3072. hozzászólásra
aki beállítja az előtöltést!
Válasz #3071. hozzászólásra
Én vitatkoznék ezzel is, mert mi van ha a menyecske már inkább tvézne?!
Válasz #3069. hozzászólásra
Mi szabályozza ezt ???
(Nem a szakmám)
Válasz #3069. hozzászólásra
Ez a későn spricc ez máshol előny asszem ebben megegyezhetünk........
Válasz #3065. hozzászólásra
pl, mert nem jó valami
Válasz #3067. hozzászólásra
rosszkor spriccel!(későn),ha fehér akkor korán.
Válasz #3062. hozzászólásra
Van benne igazság de javitottam már olyan gépet hol a porlasztó kicserélése után,megszünt a fehér füst.És kijukadt cooler csö csere után megszünt a fekete füst.Abban igazatok van hogy nagyon lesarkosítottam a témát.Bocsi !
Válasz #3066. hozzászólásra
Levegő ???
(De ha tiszta, mint a patyolat !!???)
Válasz #3065. hozzászólásra
szerinted?
Miért nem tudja elégetni ?????????
Válasz #3061. hozzászólásra
Ez igaz de, egyszerü, tömör,és lényegre törő, mindig bejött.Most hosszasan ecsetelgetni nogy mit mikor és miért. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! Át kell nézni azt a motort rendesen. És konzultálni a felújítást végzővel. Hogy miként és hogy is történt az akció. Jól le nyomtál de tetszik!!!!
Ez így már sokkal jobb.
Válasz #3061. hozzászólásra
Fehér az víz,kék olaj,fekete,elégetlen gázolaj.Nem?
Válasz #3053. hozzászólásra
"A dieselnél 3 szabáj. Ha a füst "fehér"(üzemanyag)"kék"(olaj)"fekete"(levegő)
EZ ÍGY SIMÁN 1ES LENNE 1 SZAKMUNKÁS VIZSGÁN IS
Válasz #3055. hozzászólásra
Még jó hogy le nem olvadt !
Válasz #3057. hozzászólásra
Laza a szalmarázóláda meghajtó ékszíjad.Lassan halad a szalma hátrafelé,és,egy idő után megállnak a ládák.Én szívtam már meg.Igaz,én naprába,meg kukiba jártam így.
Nekem kilencedik éve üzemel egy 106 os ugy vettem meg hogy a két szalma lazitó tengely ki volt kötve dróttal alegmagasabb pontra énbeüzemeltem az egész továbbitó rendszert és utánna csak kinlódtam vele sem a repce szalma sem a vonultabb trikitáé szakma nem akart átt menni a gépen ,meg vesztem még a továbbitó tengelyt is kibontottam a gépböl azóta semmi gond.
Lenne egy olyan kérdésem hogy mi retekért tömi ki szalmával az egész belselyét a gép . Én a hátsó szalmalazítóra gondolok .
Vélemények ?
Válasz #3055. hozzászólásra
Milyen motort raktatok bele steigerét vagy buszét?vagy csak simán turbót raktatok a sima motorra?
Nem a füst fehér, hanem a turbó fehéredett ki.
Válasz #3051. hozzászólásra
van külömbség bőven ,dugattyútető bemarva a turbóson,123mm hengerátmérő a szívómotornál,121 a turbósnál
A dieselnél 3 szabáj. Ha a füst "fehér"(üzemanyag)"kék"(olaj)"fekete"(levegő)Aztmondod melekszik és fehér a füst,viszsgáld át tüzetesen a befecskendező rendszert. Bocs tudom hogy nem vagytok olyan "izék", ez nálam csak megszokás.
Válasz #3051. hozzászólásra
Vezérműtengely.