Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tomi.. #7886. hozzászólására5-6 éve beleestem a spórolási hibába ,3-4hetente vittem vissza garanciába a szivattyúkat,a végén kipótóltam gyárira,na az azóta megy(igaz már ne álam)
Válasz Claaastra #7881. hozzászólásáraÚgy gondolom eredetit akkor sem nagyon érdemes venni nekem a kevés terület miatt. Kibírhat mondjuk 5-600 üzemórát az utángyártott?
Válasz Kisvuk #7880. hozzászólásárafogaskerékszivattyút nem nagyon lehet javítani,esetleg síkoltatni az oldalfalakat,ideiglenes javulást okoz,de a gond hogy az utángyártott szivattyúk se érnek sokat
Válasz Tomi.. #7879. hozzászólásáraLe kellene venni és elvinni egy hidraulikás céghez,ők megmondják hogy lehet e javítani és ha korrektek is azt is elárulják érdemes e vagy csak ideig óráig lesz jó.
Üdv!
A hidraulika szivattyút lehet javítatni?
Vagy egyáltalán érdemes? Vagy vegyek egy újat, évi max 70 hekit kell vele leküzdeni. Az eredeti marha drága,úgyhogy max utángyártott jöhetne szóba.
Válasz dan.imi69 #7876. hozzászólásáraA hengerek tetején a kollektorban van a radiátorra menő, az olajhűtő és a vizhűtő közti paszdarabban meg a visszatérő. Álltalában van benne kúposcsap.
Válasz Ifj Majnik Sándor #7870. hozzászólásáraNe várd meg míg bekrepál, mert az nem álltó helyben és nem a szezonvégi utolsó kerülésben lesz. Nekem kétszer fosott be az idén. Egyszer nyáron egyszer ősszel.
Na, holnap megnézem, h. igazat mondtok-e, vagy nem. Amúgy meg én már csak múzeumi darabként őrzöm ezt, és mutogatom az ifjuságnak, mert amit használok, az egy infra, és kicsivel kényelmesebb a gumidugósnál.
Válasz medikus #7851. hozzászólásáraNem hiszem !!! Én próbáltam egyszer odanyomni egy tengely végéhez. Azt hittem, h. majd magától beáll középre, de nem akart, csak mindenáron kifelé. A kontakt is kevés volt, úgyhogy nyomni is kellett volna. Az eredmény az lett, h. úgy odanyomtam a kezem a tengelyhez, h. lement a bőr róla. Na, össze is házasítottam az istennel az összes rokonságát, és úgy bevágtam a helyére, h. azóta se mert kijönni, pedig ennek már van vagy 3 -4 éve.
Válasz Szeni #7849. hozzászólásáraláncfűrész fordulat volt legnagyobb eddig kb 15000 ford. lazán méri! 2800 fordulatu vill motorral szoktam tesztelni ! ha érdekel lefotózom !
8399 hozzászólás
Hali. Valaki meg tudná mondani, a 85-ös dominátor pontos dobkosár beállítását?
Sziasztok, valaki készített már repce oldalkaszát?
Egy kis segítség kellene.
Válasz Tomi.. #7898. hozzászólásáraVan még négy ládám,lehet válogatni is,most csak 25 ropi akciósan...
Válasz Kisvuk #7896. hozzászólásáraVas megye. Szombaton megyek egy helyre az ország közepére. Amúgy jó a 105-é.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Mekkora ékszíjak kellenek a D 106-os szalmaszecskázóhoz?
Köszönöm, Üdv.
Válasz Tomi.. #7894. hozzászólásáraMerre vagy? 105–ösé van, ha jól tudom az ugyanaz de ha mégse majd megcáfol valaki.
Válasz Tomi.. #7894. hozzászólásáradominator 106!Árulnak bontottat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek!
El van törve egy szalmaládám, bontottat keresgélek hozzá.
Megtudnátok mondani,hogy melyik típusú kombájnok ládája stimmelhet még hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget.
Válasz Velemi Béla #7892. hozzászólásáraVan eladó ha érdekel. Meg szerelésim is.
Sziasztok! Van esetleg valakinek kezelési könyve 106 dominatorhoz?
Válasz Filler #7890. hozzászólásáraÚgy gondolom én is olyat veszek. Számíthat hogy hol szerzem be, vagy egyforma 'jó' az összes.
Válasz Tomi.. #7886. hozzászólásáraNekem 3 éve van utángyártott 300 óra van benne eddig semmi baja sincs.
Válasz Tomi.. #7887. hozzászólásáraKomáromból rendeltem utángyártottat. Kicsi volumenbe tökéletes ez is. Eddig semmi baja.
Válasz Tomi.. #7886. hozzászólására5-6 éve beleestem a spórolási hibába ,3-4hetente vittem vissza garanciába a szivattyúkat,a végén kipótóltam gyárira,na az azóta megy(igaz már ne álam)
Válasz bandigh #7885. hozzászólásáraVan egy bontottam is 2 éve, egy árnyalattal jobb mint az 'eredeti'. Ehez is szerencse kell.
Válasz Claaastra #7881. hozzászólásáraÚgy gondolom eredetit akkor sem nagyon érdemes venni nekem a kevés terület miatt. Kibírhat mondjuk 5-600 üzemórát az utángyártott?
Válasz Tomi.. #7879. hozzászólásáraEsetleg bontott? Bár az se egy biztos dolog..
Válasz Claaastra #7883. hozzászólásáraEz igaz pl nekem még soha nem romlott el a kombájn tavasszal.
Válasz Kisvuk #7882. hozzászólásáradecembertől junius közepéig biztos kitart
Válasz Claaastra #7881. hozzászólásáraCsak az a kérdés az ideiglenes javulás meddig tart,mert ha sokat nem vág a kombájn kitarthat egy darabig.
Válasz Kisvuk #7880. hozzászólásárafogaskerékszivattyút nem nagyon lehet javítani,esetleg síkoltatni az oldalfalakat,ideiglenes javulást okoz,de a gond hogy az utángyártott szivattyúk se érnek sokat
Válasz Tomi.. #7879. hozzászólásáraLe kellene venni és elvinni egy hidraulikás céghez,ők megmondják hogy lehet e javítani és ha korrektek is azt is elárulják érdemes e vagy csak ideig óráig lesz jó.
Üdv!
A hidraulika szivattyút lehet javítatni?
Vagy egyáltalán érdemes? Vagy vegyek egy újat, évi max 70 hekit kell vele leküzdeni. Az eredeti marha drága,úgyhogy max utángyártott jöhetne szóba.
Válasz Kolláth Tamás #7877. hozzászólásáraköszönöm,holnap bekötöm !
Válasz dan.imi69 #7876. hozzászólásáraA hengerek tetején a kollektorban van a radiátorra menő, az olajhűtő és a vizhűtő közti paszdarabban meg a visszatérő. Álltalában van benne kúposcsap.
üdv, mindenkinek! kérdezném tisztelettel ,a rába motoron ,hova kell kötni a fűtés csöveket ? előre is köszönöm! csak hogy ne gyakoroljak!
Válasz Myrrdin #7874. hozzászólásáraKöszönöm !
Válasz Ifj Majnik Sándor #7873. hozzászólására
itt nézz körül
https://www.facebook.com/gepkonyvek/timeline?ref=page_internal
Válasz jozef19 #7872. hozzászólásáraKöszi a válaszokat de könyvet nem tud senki ?
Válasz Ifj Majnik Sándor #7870. hozzászólására7-8 ezer környékén összetörhet valamelyik hüvely,de akár a szelep is beszakadhat...
Válasz Ifj Majnik Sándor #7870. hozzászólásáraNe várd meg míg bekrepál, mert az nem álltó helyben és nem a szezonvégi utolsó kerülésben lesz. Nekem kétszer fosott be az idén. Egyszer nyáron egyszer ősszel.
Válasz Kolláth Tamás #7869. hozzászólásáraCsak ha gond van a motorral tudjak mindent róla és megtudjam javítani persze amit tudok.
Válasz Ifj Majnik Sándor #7868. hozzászólásáraMire vagy kiváncsi?
Sziasztok tudnátok segíteni hol találok rába 2356-os szerelési leírást ?
Köszönöm sikerűlt megcsinálni.Találtam egyet nem messze.
Válasz Sándor Csaba #7860. hozzászólásáraKombájn bontóóóóóóóóóó!
szerintem a fogaskerekek és a csapágyak megegyeznek csak a ház nem...
Válasz Kolláth Tamás #7863. hozzászólásáraAz olajszint ellenörző nyílás és a leeresztő nyílás miatt nem jó mert ha felcseréled a kétoldalt akkor felülre kerülnek.
Válasz Sándor Csaba #7860. hozzászólásáraNem egyezik meg a jobb és a baloldal? Baloldalit tudok komplettet.
Kőszi a segítséget.
Válasz Sándor Csaba #7860. hozzászólásáraA 105 a 204 Magával...
Helló,nincs valakinek 106-hoz jobboldali,véglehajtása eladó.A 105-é megegyezik?SOS!
Na, holnap megnézem, h. igazat mondtok-e, vagy nem. Amúgy meg én már csak múzeumi darabként őrzöm ezt, és mutogatom az ifjuságnak, mert amit használok, az egy infra, és kicsivel kényelmesebb a gumidugósnál.
igaz !!!!
Válasz Szeni #7853. hozzászólásáraA csúcshely furatban csak beállna középre!Ott mérjél!Ne sima tengelyvégen!
Válasz Szeni #7853. hozzászólásáraA 4 után még 4 nullát látok!Hiszed?
Válasz Szeni #7854. hozzászólásáraigen ,és váltós hajtómű !
Válasz dan.imi69 #7852. hozzászólásáraNem létezik ! Az a gumis végű van neked is ????
Válasz medikus #7851. hozzászólásáraNem hiszem !!! Én próbáltam egyszer odanyomni egy tengely végéhez. Azt hittem, h. majd magától beáll középre, de nem akart, csak mindenáron kifelé. A kontakt is kevés volt, úgyhogy nyomni is kellett volna. Az eredmény az lett, h. úgy odanyomtam a kezem a tengelyhez, h. lement a bőr róla. Na, össze is házasítottam az istennel az összes rokonságát, és úgy bevágtam a helyére, h. azóta se mert kijönni, pedig ennek már van vagy 3 -4 éve.
Válasz Szeni #7849. hozzászólásáraláncfűrész fordulat volt legnagyobb eddig kb 15000 ford. lazán méri! 2800 fordulatu vill motorral szoktam tesztelni ! ha érdekel lefotózom !