Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A fotomon kb már félig volt a tartáy,de ha kevesebb van benne,akkor is ugyanígy zsadal a hátulja,meg persze az eleje is csúszik lefele.akkor van gáz ha csapadékossab az időjárás ősszel és persze melyik kerék rugja magát a felsö és ha már nem tudsz előre menni mert kapar nincs más hátra mint lükverc,csak a kerék alatt meg ott van amit kirugott magaalol földet.Na az már necces.Ebben az esetben szoknak eldőlni a kombájnok.Sajna nincs jobb minőségü képem,idén megint kukoricával vetem el,kérek kölcsön egy kamerát,felrakom még a YouTube re is
Válasz #2704. hozzászólásra
Évi 400-500 heki amire gondoltam. Csak az a gond hogy a nagy meleg is befolyásolja a facsapágyak élettartamát, ha évente keveset vágsz akkor is érdemes 4-5 évente csapágyat cserélni.
Nem semmi fickó vagy!! Nekem edig a legdurvább élményem az egy kiterjedt kun- halom volt!! Elsöre élesben.. Sosem csináltam elöte ijet.. Rityeltem is rendesen.. Föleg akor amikor a vágoasztal egyik oldala a talpam alat a másik oldal meg meredt az ég felé.. mostmár jot mosojgok rajta de akor be voltam .. rendesen.. Amikor ijen hegyes dombos vidéken járok mindig elcsodálkozom az otaniak rátermetségén!!
Na én is pont azon agyaltam érdemes-e zsírzó gombot a facsapágyba szerelni????? Mert ha zsirzom akkor összeszedi a port és csiszol. Úgy döntöttem nincs zsirzás, két évente facsapágy csere van, mert két év után bekeményedik a facsapágy és elveszti a kenőanyagát a berakódott portól!!!!
8399 hozzászólás
Sziasztok!Hát tudjátok,h ki menne oda?!Én nem az tuti,jó nekem a sima siksági terep!
Válasz #2749. hozzászólásra
Merre van ez a terep?
1 forduló és tele a tartály
A fotomon kb már félig volt a tartáy,de ha kevesebb van benne,akkor is ugyanígy zsadal a hátulja,meg persze az eleje is csúszik lefele.akkor van gáz ha csapadékossab az időjárás ősszel és persze melyik kerék rugja magát a felsö és ha már nem tudsz előre menni mert kapar nincs más hátra mint lükverc,csak a kerék alatt meg ott van amit kirugott magaalol földet.Na az már necces.Ebben az esetben szoknak eldőlni a kombájnok.Sajna nincs jobb minőségü képem,idén megint kukoricával vetem el,kérek kölcsön egy kamerát,felrakom még a YouTube re is
Válasz #2730. hozzászólásra
Á nem .
Válasz #2740. hozzászólásra
ahonnét a fotó készült még fennebb van.
Válasz #2722. hozzászólásra
Jó, jó, de miért keresztbe????
Válasz #2742. hozzászólásra
Ott a sorok között a lefolyó víz szép barázdát alakíthat ki egy sebes eső alkalmával!!!! Nem is kell ekézni a víz kimossa a gazakat!!!!
Jobb minőségű képed nincs?
Válasz #2740. hozzászólásra
Ehez képest nem sok, na a sorközmüvelést azt még filmezném.
Válasz #2737. hozzászólásra
az is lehet hogy reedbult isznak.
25-30 l/ha kb 28-30 cm ' titkot elárulok: nem sorközmüvelözök
Válasz #2704. hozzászólásra
Évi 400-500 heki amire gondoltam. Csak az a gond hogy a nagy meleg is befolyásolja a facsapágyak élettartamát, ha évente keveset vágsz akkor is érdemes 4-5 évente csapágyat cserélni.
Válasz #2735. hozzászólásra
ezt hány literrel tudod szántani/Ha
Nem semmi fickó vagy!! Nekem edig a legdurvább élményem az egy kiterjedt kun- halom volt!! Elsöre élesben.. Sosem csináltam elöte ijet.. Rityeltem is rendesen.. Föleg akor amikor a vágoasztal egyik oldala a talpam alat a másik oldal meg meredt az ég felé.. mostmár jot mosojgok rajta de akor be voltam .. rendesen.. Amikor ijen hegyes dombos vidéken járok mindig elcsodálkozom az otaniak rátermetségén!!
Olyan lejtös, hogy leállitott motorral is letudod aratni.
ekével nem gurul ám üresben de a mütrágyaszóróval fékezni kell:-)
Válasz #2731. hozzászólásra
Inkáb lemondanék erről a gyönyörről.Még a látványa is borzadály.De azért lefele már ingyenjössz.
Barátom így legalább visszafelé hegymenetben,nem fogsz álló kukoricát taposni!
Nem hiába. A mezögazdaság mégis csak extrém sport!
kitámasztani nem szégyen,mert anélkül elfárad a derekad,évek alatt meg lehet ám szokni
Biga imi ha megbántottalak ne haragudj!!!
Hát én tán be is f......-nék!!!!
Válasz #2727. hozzászólásra
van kitámasztó?
ÁÁÁ még nem!!!komolyan mondom unom az egyenes földeket,ha ezt a földemet szántom sima ágyekével,ugy is be szokom fogni hogy a barázda alul van:-)
Én mint alföldi az isten ott b... meg, a síkságott szeretem.
Azért ez komoly. Ugy néz ki mintha kutyamenetben jönnél a kombájnnal.
borultálmár géppel?
Azt elfelejtettem hogy természetessen 106 ossal és levágja mind a 6 sor,iaz 2 tipor,de csak befogás kérdése,de az elején nem tudsz mit csinálni
Alföldi kombájnosoknak!!! Én ilyen terepen aratok
Válasz #2719. hozzászólásra
V. Gézától vettél már vlm. gépet nemjópofa????
Válasz #2718. hozzászólásra
Akor tényleg nincs!! Én pádisra készülök...
szentjanos es bors kornyeke:)
Válasz #2715. hozzászólásra
szűkül a kör
diószeg ? vagy körtvélyes környéke?
en nagyvaradi vagyok,itt hire hamva sincs a telnek,viszont ma az elorejelzesbe a telet hirdettek::(
Válasz #2715. hozzászólásra
Van még nálatok hó?? Hamarosan készülök hozátok!!
bihar megye
Válasz #2713. hozzászólásra
azt tudom, a megyére lettem volna kiváncsi
romania,erdely
Válasz #2711. hozzászólásra
szabad megkérdezni, hogy milyen országból írsz?
szeretnem felvenni a kapcsolatot olyan szemelyel aki szaki a gyokerzoldseg termesztesebe:).elore is koszonom
Válasz #2699. hozzászólásra
Mi is igy használjuk.. utánna igy is ugyis eldobós!!!
Válasz #2708. hozzászólásra
Az jó!!!Tesómék Domaszéken laknak,oda úgyis megyünk le,s eggyúttal útba ejtünk,ha megegyezünk!Mellesleg a motolla is eladó?
Válasz #2706. hozzászólásra
22 de a gép a telephelyen van + még 17.
Válasz #2702. hozzászólásra
Pont a zsírtól nemtud a por bemenni.
Válasz #2705. hozzászólásra
Szegedtől hány km-re laksz kb?
Válasz #2703. hozzászólásra
Oksa
Válasz #2702. hozzászólásra
És 2 évre hány Ha-t számolsz?!Mert nekem évi 30-50 Ha ha lesz!!!!
Válasz #2701. hozzászólásra
Megkaptam,köszi!A páncélt meg a szivattyút majd megbeszéljük!Március végén megyek haza,reggel kiderült,majd csörgök!
Válasz #2697. hozzászólásra
Na én is pont azon agyaltam érdemes-e zsírzó gombot a facsapágyba szerelni????? Mert ha zsirzom akkor összeszedi a port és csiszol. Úgy döntöttem nincs zsirzás, két évente facsapágy csere van, mert két év után bekeményedik a facsapágy és elveszti a kenőanyagát a berakódott portól!!!!